Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, vpvelev написа:

Естествено, че нещата които не можеш да разбереш за теб са тъпотии.

и ти така с моите, въпреки че са подкрепени с официални данни - но ни обичах кристалните топки:D

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

:DРусия призна че има инфлация - най високата от 2015г. - линка е официален - росстат

https://rosstat.gov.ru/storage/mediabank/3_13-01-2023.html

преди 2 минути, glen написа:

Можете да кажете същото нещо за няколко милиарда души, които се впуснаха в глупостите. Без критично мислене. Просто преглътнаха какво им казаха медиите.

Както казвате, кандидати за наградите Дарвин.

какво ще кажеш да преброим колко  линка има в фактите ти - да кажем 3 страници назад

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

и ти така с моите, въпреки че са подкрепени с официални данни

САЩ ще кажат, че украинците победиха Русия. Над 55% от електората ще повярват, че Украйна победи руснаците.

Украинците ще победят Русия рано или късно, по-добре рано. Това го знаят всички нормални хора от ден 1, само ДАНС и Кирил Петков говореха за превземане на Киев до 48-96 часа ли беше?!

преди 3 минути, glen написа:

САЩ ще кажат, че украинците победиха Русия. Над 55% от електората ще повярват, че Украйна победи руснаците.

линк,

който вярва в Русия, Путин им предлага руско граждансто - ти конкретно защо неискаш руско гражданство

Колко хора все още вярват в глупостите с ваксините срещу COVID и изменението на климата, както и приказката за Украйна?

Колко лесно е да се манипулира обществеността. Ако някой се интересува, има наистина добра книга, наречена Психологията на тоталитаризма от Матиас Десмет, която обяснява много.

преди 30 минути, glen написа:

Чичко Путин използва силата на своя интелект, за да стъпче Лондонското сити. В крайна сметка Украйна е мястото, където интелектът на чичко Путин се срещна с низшите стремежи на НАТО, унищожаването на Русия. Западът няма представа колко популярен е Путин по света.

Какъв интелекте бе, направо телекинеза ползва. То затова върви бавно операцията, сам трябва да взривява танкове с ума си. 

преди 1 минута, glen написа:

Колко хора все още вярват в глупостите с ваксините срещу COVID и изменението на климата, както и приказката за Украйна?

Колко лесно е да се манипулира обществеността. Ако някой се интересува, има наистина добра книга, наречена Психологията на тоталитаризма от Матиас Десмет, която обяснява много.

и колко много хора мислят че е измислица всичко - някои още летят в облаците

авремето спомняш ли си като бяхме с Русия - уж бяхме богати, освободиха лева и се установи колко сме бедни - и през цялото време са ни пращали за зелен хайвер - някои още от тогава не са се приземили на земята

преди 14 минути, Без умствен капацитет написа:

който вярва в Русия, Путин им предлага руско граждансто - ти конкретно защо неискаш руско гражданство

преди 7 минути, glen написа:

Колко хора все още вярват в глупостите с ваксините срещу COVID 

Мии, забравих, кажи колко е населението на Русия. В Москва защо имаше мерки :popcorn2:

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Мии, забравих, кажи колко е населението на Русия.

Откъде да знам,като се сетиш кажи ми!

преди 14 минути, glen написа:

преди 33 минути, Без умствен капацитет написа:

преди 46 минути, Без умствен капацитет написа:
преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

:DРусия призна че има инфлация - най високата от 2015г. - линка е официален - росстат

https://rosstat.gov.ru/storage/mediabank/3_13-01-2023.html

При такива големи санкции срещу Русия тая инфлация е нищо. Сам казваш че е най-висока от 2015 година. Когато нямаше санкции. Така че си прави изводите, ако можеш.

На такива санкции например САЩ нямаше да издържат. То и при тях сега инфлацията е по-голяма и то без санкции. За Европа да не говорим.

преди 8 минути, vpvelev написа:

То и при тях сега инфлацията е по-голяма и то без санкции. За Европа да не говорим.

линк - знам че се лайкват кристални топки, но дай линк към данни, аз как ти дадох официални данни на руската статистика

преди 32 минути, glen написа:

Ти кажи защо в Москва имаше мерки и защо чичко ти Путин вярва в Ковида :) 

преди 12 минути, vpvelev написа:

На такива санкции например САЩ нямаше да издържат.

Така е. Затова се съобразяват с международните правила, за да не ги съсипят от санкции, че ще фалират за месец - месец и нещо...

преди 13 часа, andiay написа:

А бе хора...

Хайде научете се, преди да ползвате някой термин, първо да проверите, какво точно означава, щом не знаете...

Масова приватизация, като термин, означава точно определен вид приватизационен процес...

Който пък не се извършва чрез плащане с пари...

Престанете вече с тези назубрени лозунги и приказки за пред маса...

Ти специално, звучиш много по-добре, когато не се опитваш да коментираш неща, от които почти нямаш понятие, чрез термини, които изобщо не знаеш, какво означават...

Водили сме вече този разговор, нали...

И не го казвам като подигравка, да не тръгнеш пак да скачаш на стремената...

Казвам го като добронамерен съвет, върху който можеш поне да се замислиш...

Или да го игнорираш, твоя си работа...

Правилно, с бонове. 

Касова приватизация е това, което съм написал. 

Това е до термините.  

преди 5 часа, BANKATA написа:

Чехи поляци на кой го продадоха?

На западни фирми. 

Чуждите инвеститори искат реформи и закони. Още по-малко ще купят нещо, което е губещо и практически фалирало. 

Тая приватизация с боновете не знам дали нарочно или умишлено е проведена в условия на банкова криза. Обезценката на придобитите по боновете активи обаче е факт. 

А логиката да продаваш държавно имущество е да получиш свежи пари и спестиш разходи ... 

преди 29 минути, Без умствен капацитет написа:

линк - знам че се лайкват кристални топки, но дай линк към данни, аз как ти дадох официални данни на руската статистика

В случая не са толкова важни точните резултати. Инфлация има по целия свят. Интересуват ни най-вече Европа, САЩ и за сравнение Русия. В Европа и САЩ без санкции от какво е инфлацията? В Русия с ужасяващи санкции (на които и САЩ не съм сигурен ако им наложат дали ще издържат) и при нея подобна инфлация.

преди 1 час, bra74eda написа:

Украинците ще победят Русия рано или късно, по-добре рано. Това го знаят всички нормални хора от ден 1, само ДАНС и Кирил Петков говореха за превземане на Киев до 48-96 часа ли беше?!

Ти пък откъде се появи бе брат'чет. Нов кадър ли си?

Украинците ще победят Русия, когато Мексико победи САЩ.

преди 33 минути, БаалБек написа:

Така е. Затова се съобразяват с международните правила, за да не ги съсипят от санкции, че ще фалират за месец - месец и нещо...

Не се обаждай от коневръза.

преди 1 час, glen написа:

Чичко Путин използва силата на своя интелект, за да стъпче Лондонското сити. В крайна сметка Украйна е мястото, където интелектът на чичко Путин се срещна с низшите стремежи на НАТО, унищожаването на Русия. Западът няма представа колко популярен е Путин по света.

Особенно в Африка

преди 40 минути, васил козарев написа:

Правилно, с бонове. 

Касова приватизация е това, което съм написал. 

Това е до термините.  

Чуждите инвеститори искат реформи и закони. Още по-малко ще купят нещо, което е губещо и практически фалирало. 

Тая приватизация с боновете не знам дали нарочно или умишлено е проведена в условия на банкова криза. Обезценката на придобитите по боновете активи обаче е факт. 

А логиката да продаваш държавно имущество е да получиш свежи пари и спестиш разходи ... 

Затова казвам началото на '90, а не 98-а

преди 1 час, N1K17Y написа:

В Москва защо имаше мерки 

Вие луди ли сте бре ?

С Москва ли да се сравняваме ?

Ми да нахлуем в Одеса да помогнем на путлеристите.

Лошо ли ни е на завет в ЕС и НАТО а ?

преди 17 часа, parmobil написа:

1990 г. бяха между 18 000 000 000 и 21 000 000 000. Ще се спра на 18 000 000 000 USD, които Андрей Луканов официално и по телевизията каза, че България не може да погасява.

За ток и купони същата година може да го оставим за по-късно.

Ей, това цифрите за нищо ги нямате!

В края на 1989г. външния дълг на България е 10,7 млрд. долара!

При БВП на България за 1989г. 22 млрд. долара!

Прилагам и документ, не само общи приказки!

017.jpg

Ей ви и малко сравнения.

https://antipropaganda.eu/debts.html

Британските власти официално потвърдиха прехвърлянето на танкове Challenger 2 на Украйна

https://www.gov.uk/government/news/pm-call-with-president-zelenskyy-of-ukraine-14-january-2023?utm_medium=email&utm_campaign=govuk-notifications-topic&utm_source=ed1cebe4-e7ca-4d39-8f59-4846665a8d66&utm_content=immediately

преди 31 минути, Реджеп Иведик написа:

Ми да нахлуем в Одеса да помогнем на путлеристите.

Кои сте дружинката за нахлуване, бре?! Цялата ни армия и полиция е на турската граница и не може да запре настъпващите невъоръжени бежанци, а той щял да "нахлува"...

Форумна атака ли ще правиш?! 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.