Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 12 минути, tonit1968 написа:

Преди войната лева беше 45 рубли. През 2001 е било може би 20 - 25. Вземи калкулатора и смятай, ако не можеш на ум. Нещо като в България излиза.

Как бе, нали се борят като лъвове...

Аз се чудя защо парите на богаташите са в чужбина, не в Русия, а то ето защо.

https://m.dir.bg/business/banki-i-finansi/putin-vdigna-danaka-na-bogatite-rusnatsi

Путин вдигна данъка на богатите руснаци

Ставаката се качва от 13 на 15 процента

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Аз се чудя защо парите на богаташите са в чужбина, не в Русия, а то ето защо.

https://m.dir.bg/business/banki-i-finansi/putin-vdigna-danaka-na-bogatite-rusnatsi

Путин вдигна данъка на богатите руснаци

Ставаката се качва от 13 на 15 процента

Както и да е, знам само, че в Русия си е див капитализъм. Има много бедни и много богати. Но имам гадното чувство, че стандарта ИМ Е по-висок от нашия. Вижте им цените на колите втора употреба преди 2 месеца. 

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Копейкин съвсем е изтрещял. Малко му бяха шамрите на Весо Марешки

С кое е изтрещял. Дай некви умозаключения, някакъв анализ. Оф, да , трябва да платиш на някого, да мисли вместо тебе.

Разпръснати телесни части из улиците, безпомощни цивилни граждани, по които се стреля "на сляпо": гръцкият консул в Мариупол Манолис Андрулакис описа ужасяващи сцени от обсадения град. Той сравни Мариупол със Сталинград.

https://www.dw.com/bg/мариупол-като-сталинград-дипломат-описва-ужасяващи-сцени-от-обсадения-украински-град/a-61197260?fbclid=IwAR0yaObPUsd-uQJ4Cg04suvEms_rcV3l8pYpRC1vFAWOgh0m9D2TvCqO3lQ

Толкоз за добрите руснаци.

И още. Падна мита за причината, за руската агресия в Украйна. Вече и жабите разбраха, че мерака на руската върхушка е да възкреси СССР.

Шефът на Газпром, посети мач на Зенит в екип с надпис СССР.

https://www.sportlive.bg/timeout/timeoutother/shefyt-na-gazprom-poseti-mach-na-zenit-v-ekip-s-nadpis-sssr-1727222.html

0588072001647773853_big.jpg

Всякакви опорки вече са безсмислени. Както и всякакъв сълзлив фейк, за разни геноциди в Донбас и тем подобни дивотии. Маската падна!!!

преди 3 минути, Тhе Monstеr написа:

Разпръснати телесни части из улиците, безпомощни цивилни граждани, по които се стреля "на сляпо": гръцкият консул в Мариупол Манолис Андрулакис описа ужасяващи сцени от обсадения град. Той сравни Мариупол със Сталинград.

https://www.dw.com/bg/мариупол-като-сталинград-дипломат-описва-ужасяващи-сцени-от-обсадения-украински-град/a-61197260?fbclid=IwAR0yaObPUsd-uQJ4Cg04suvEms_rcV3l8pYpRC1vFAWOgh0m9D2TvCqO3lQ

Толкоз за добрите руснаци.

И още. Падна мита за причината, за руската агресия в Украйна. Вече и жабите разбраха, че мерака на руската върхушка е да възкреси СССР.

Шефът на Газпром, посети мач на Зенит в екип с надпис СССР.

https://www.sportlive.bg/timeout/timeoutother/shefyt-na-gazprom-poseti-mach-na-zenit-v-ekip-s-nadpis-sssr-1727222.html

0588072001647773853_big.jpg

Всякакви опорки вече са безсмислени. Както и всякакъв сълзлив фейк, за разни геноциди в Донбас и тем подобни дивотии. Маската падна!!!

Леке, колко мъка по тоя свят.

преди 2 минути, tonit1968 написа:

Леке, колко мъка по тоя свят.

Маската падна баце, сменяйте опорките!

преди 1 минута, Тhе Monstеr написа:

Маската падна баце, сменяйте опорките!

Няма опорки, има хладен разум. Не ме интересува с ква бълвоч си се нагълтал. Аз съм си русофил и точка. Аз съм от отбора на Путин. Зеленски яде деца за закуска и застрелва всеки, който иска да е с Русия. Точка. Квото и да говорите, украйна е история.

преди 4 минути, tonit1968 написа:

Аз съм си русофил и точка. Аз съм от отбора на Путин

Аве Теточков ти си американец не си русороб 

Не ме интересува с ква бълвоч си се нагълтал

Спри се всеки ден си така нагълтан

преди 3 минути, tonit1968 написа:

Няма опорки, има хладен разум. Не ме интересува с ква бълвоч си се нагълтал. Аз съм си русофил и точка. Аз съм от отбора на Путин. Зеленски яде деца за закуска и застрелва всеки, който иска да е с Русия. Точка. Квото и да говорите, украйна е история.

Вече ще казваш че си сесесерофил. Това е новата реалност. Не изоставай от новото сесесере.

преди 3 минути, tonit1968 написа:

Зеленски яде деца за закуска и застрелва всеки, който иска да е с Русия.

Правилно прави!

Квото и да говорите, украйна е история.

А територията русия е под контрола на USA - скоро

преди 5 минути, tonit1968 написа:

Аз съм си русофил и точка. Аз съм от отбора на Путин.

Ще се наложи да правиш друг избор. Такива плебеи, каъо тебе са лесни за ликвидиране

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Правилно прави!

А територията русия е под контрола на USA - скоро

Ще се наложи да правиш друг избор. Такива плебеи, каъо тебе са лесни за ликвидиране

Верно ли, еми що се бавиш, лигла такава. Чакаш аз да дойда ли?

преди 20 часа, Тhе Monstеr написа:

Значи 8 години му избиват хората тия нацисти и на деветата Той получи просветление. Звучи като псалм... Некак нелогично да ти се вижда?

Приеми го като висящо дело.Ако Русия имаше ресурсите на САЩ - щеше да отговори незабавно,а нямат такива ресурси защото имаха Горбачов и Елцин.

Американците ,като са толкова велики защо не натиснаха украинските си марионетки да спазват човешките права .По каква причина решиха, че фаворизирането на нацистките групировки ще доведе до мирно съжителство на различните етнически групи.Значи могат да прахосат милиарди за оръжейна помощ,а нямат пари за инвестиции,експорт на технологии и създаване на по-добре платени работни места.

преди 10 минути, kashchey написа:

Значи могат да прахосат милиарди за оръжейна помощ

Свърши тая промоция!Вече няма откъде да крадат,остана им само България и Полша!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.