Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, Тhе Monstеr написа:

.... бас хващам че няма да ти хареса.

е според зависи от качеството на стоката - много му е важно на човека!!!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 4 минути, Тhе Monstеr написа:

Кътай си аудито и събирай патриорусизъм, че ако на Путе му се сбъднат мечтите, бас хващам че няма да ти хареса. Както не ти харесва и в момента в Русия, а ти харесва в Англия.

Кой ти каза че не би ми харесало в Русия а? Все още не съм бил там, но от това което знам, мисля че ще ми хареса...  И не се безпокой за Аудито... грижа се за него, както и за всичко мое...

П.С Но рускините вече са ми слабост ... мдам... голяма..

току-що, valkiria1 написа:

Не думай....пък Реджо разправяше ,че бил умрял.....май трябва да се обсъди въпроса какво по-точно разбирате вие двамата ?!

Жириновски е мъртвороден. Също като Копейкин... и Путя. Тези хора никога не са живяли и са мъртви по всеко време. Затва те питах коя дата ти трябва, като смъртен акт? Кога и да го видиш, той умрел.

преди 1 минута, valkiria1 написа:

Не думай....пък Реджо разправяше ,че бил умрял.....май трябва да се обсъди въпроса какво по-точно разбирате вие двамата ?!

Ти пък, единия погледнал - умрял, другия погледнал - жив.

Шрьодингер после ще обясни този парадокс.

преди 3 минути, Тhе Monstеr написа:

Жириновски е мъртвороден. Също като Копейкин... и Путя. Тези хора никога не са живяли и са мъртви по всеко време. Затва те питах коя дата ти трябва, като смъртен акт? Кога и да го видиш, той умрел.

Ох, на живота на Жироновски можеш само да завиждаш драги... не че ми харесва неговата крайност, но не е прост изобщо...в смисъл глупав 

току-що, Moriati написа:

Кой ти каза че не би михаресало в Русия а?

Факта че си в Англия и ти харесва. :wub:  Тва като твърдението, че нямаш нищо против дебелите жени. Много ги харесвам и това че моата е слаба и атлетична е просто случаенос.

преди 4 минути, Moriati написа:

П.С Но рускините вече са ми слабост ... мдам...

Не бъди пристрастен, не отписвай и украинките с лека ръка!

преди 1 минута, Тhе Monstеr написа:

Факта че си в Англия и ти харесва. :wub:  Тва като твърдението, че нямаш нищо против дебелите жени. Много ги харесвам и това че моата е слаба и атлетична е просто случаенос.

И рижавите.

преди 2 минути, Moriati написа:

Ох, на живота на Жироновски можеш само да завиждаш драги... не че ми харесва неговата крайност, но не е прост изобщо...в смисъл глупав 

Не мога да завиждам на умреляци. Жриновски е патерицата хардлайнер на Путин. Пластмасово човече- плямпатор.

преди 38 минути, Moriati написа:

Явно не си слушал речта на Путин за да изтропаш това като уж довод в стил ни в клин, ни в ръкав..... Явно трябва припомняне... дето се вика, петко бе чети ( слушай ) а не приказвай  просто по инерция за да покажеш русофобията си

:D Речта на Путин. Велика реч.  Запада е лош, правят си каквото искат, не ме уважават, затова и аз ще правя каквото си поискам, ама да знаете - ние сме едни добрички, само добро правим, на всеки позволяваме да се самоопределя, и на чеченците позволихме, и на украинците ще позволим, ама първо... ще ги освободим. И да не забравите - имам ядрено оръжие.

"В основата на нашата политика е свободата. Свободата всеки самостоятелно да определя бъдещето си и бъдещето на децата си. И ние считаме, че е важно от това право, правото на избор, да могат да се възползват всички народи, живеещи на теритоията на Украйна." - каза диктаторът Путин. Като видиш каква свобода цари в Русия и... как да не му повярваш.

П.П.С А можеш и да погледнеш докладите на ОБСЕ за това колко мирно е бил живота в ДНР и ЛНР , и особено покачването неколкократно на обстрелите след 22.02.2022

Имаш нещо против официален доклат на омбудсмана на ДНР ли? 

Какво е това всеобщо заболяване, когато Путин или подопечните му покажат нещо, което не ви изнася да се правите, че такова нещо няма?

Цитат

А това беше подминато:

https://www.actualno.com/europe/lyjite-na-putin-za-donbas-sa-oprovergani-ot-doklad-na-naznachen-ot-separatistite-v-doneck-chinovnik-news_1726007.html?fbclid=IwAR0DqkQMUJBbtSXwVLng2alFxnaBGlpgCbfz0Xg4zo0cGu8XilQPt9R3omQ

"Официален доклад на омбудсмана на самопровъзгласилата се Донецка народна република (призната единствено от Русия) относно правата на човека в сепаратистката република обаче поставя всичко казано от Путин и Захарова в много различна светлина. Докладът е от 2020 година и е качен на официалния сайт на въпросния омбудсман – Дария Василевна Морозова."

"Съгласно на омбудсмана на Донецката република, който е на поста при сепаратисткото управление, през 2014 година в конфликта в Донецк са загинали 2546 души. Всяка следваща година жертвите стават по-малко - 1395 през 2015 година, 348 през 2016 година, 278 през 2017 година, 154 през 2018 година, 160 през 2019 година (единственото увеличение на годишна база за този период) и само 44 през 2020 година. Доклад за 2021 година все още липсва, но тенденцията през годините е видима - преди Владимир Путин да обяви война на Украйна, жертвите в Донбас постоянно намаляват, и то според доклад на официален служител на сепаратисткия режим в Донецк. Като основна причина за намалението на жертвите в доклада са посочени Минските споразумения – точно тези споразумения, които според думите на Владимир Путин Русия би нарушила, ако признае Донецк и Луганск за независими. Това Путин каза на 16 февруари, 2022 година, когато му беше предадена резолюция на руския парламент с искане точно за признаване на Донецк и Луганск за независими."

П.С Надявам се че съм бил полезен в интелектуалното ти израстване....

Аз ще си остана тук. Ти израствай колкото си искаш. Някой ден може да израстеш толкова, че да се преселиш за постояно при великия Путин и да вкусиш от руската свобода.

преди 9 минути, Moriati написа:

image.thumb.png.7ed8bce05ec74f8208d8a40d57186800.png

Мдаам, не е лесно да си хамерикански политик в днешни дни :D 

Преди една седмица нарече вицето си "първата дама на САЩ".......направо и съсипа хубавия живот на жената

преди 3 минути, =Alex&Vanko= написа:

Ще го ебъ у резаната карабина.

Така написано е доста двусмислено, да ти кажа.

Ама ти си знайш к'во искаш да кажеш.

преди 13 минути, A.com написа:

Имаш нещо против официален доклат на омбудсмана на ДНР ли? 

Какво е това всеобщо заболяване, когато Путин или подопечните му покажат нещо, което не ви изнася да се правите, че такова нещо няма?

Тц, нямам нищо против, но това че жертвите са по-малко не значи че укропите не са бомбардирали ДНР и ЛНР през това време.... нерде Ямбул нерде Истанбул, ако не можеш да направиш разлика с казаното от Путин и твоите твърдения уж с казаното си е твой проблем, логиката ти е просто боклук ... Случайно да не си се учил в укропския център за психовойна и как да се опитваме да залъжем по простите че да ни вярват а? Само дето не уцели на по-прости от себе си...

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

Ще те докладва, той е портаджия.

Споко.

Алгор реагира само когато се оплакват от Валкирия. Достойно стои и реагира на поста си дори и след 12 през нощта.

Другите ги приема че "приказват" с уста пълна с ашуре,дори когато са без  хигиена на устата.

преди 8 минути, A.com написа:

Аз ще си остана тук. Ти израствай колкото си искаш. Някой ден може да израстеш толкова, че да се преселиш за постояно при великия Путин и да вкусиш от руската свобода

Остани си, няма лошо.. но за мислене и разсъждения не си дорасъл видно.... дори след толкова години...

преди 4 минути, valkiria1 написа:

Преди една седмица нарече вицето си "първата дама на САЩ".......направо и съсипа хубавия живот на жената

Ох само това да беше... склерозата не прощава... макар че не е смешно де, в ръцете на такива да се намира САЩ... като нищо ще влепнат света във трета световна ядрена война такива...

преди 9 минути, Реджеп Иведик написа:

Ще те докладва, той е портаджия.

Хехе, кой го казва.... смях в залата.... 

преди 5 минути, andiay написа:

Така написано е доста двусмислено, да ти кажа.

Ама ти си знайш к'во искаш да кажеш.

Завижда на  рязана карабина просто, видно от космоса и историята.... :biggrin:

преди 2 минути, Moriati написа:

макар че не е смешно де, в ръцете на такива да се намира САЩ...

Илюзия това е...

преди 1 минута, andiay написа:

Илюзия това е...

не съм напълно сигурен, въпреки че знам как е в САЩ, лобисти и так дале...

току-що, =Alex&Vanko= написа:

Той не е и турчин а пумак.

Ой ой, каква обида.... Дарагой, дай да те цункам, направо ме просълзи, залипсваха ми такива каунчета нещастни като теб :biggrin:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.