Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

:inlove1:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, Реджеп Иведик написа:

Тогава що се пери, че е турчин ?

А ти що е срамиш да се наречеш циганин а, ром бил, да бе, капитан Джек воробей напораво :baby:

преди 1 минута, =Alex&Vanko= написа:

:inlove1:

Казах цункам, не почвай да въртиш дупе като кучка сега.... не съм от отбора ти, сори :wub:

Цитат

Тц, нямам нищо против, но това че жертвите са по-малко не значи че укропите не са бомбардирали ДНР и ЛНР през това време.... нерде Амбул нерде Истанбул,

Аз къде съм писал дали укропите са бомбардирали или не са бомбардирали ДНР и ЛНР? Как беше "нерде Амбул нерде Истанбул".

Цитат

ако не можеш да направиш разлика с казаното от Путин и твоите твърдения уж с казаното си е твой проблем, логиката ти е просто боклук ... Случайно да не си се учил в укропския център за психовойна и как да се опитваме да залъжем по простите че да ни вярват а? Само дето не уцели на по-прости от себе си...

Няма уж. Преразказал съм ти част от речта на Путин. Ето:

Цитат

Запада е лош, правят си каквото искат, не ме уважават, затова и аз ще правя каквото си поискам, ама да знаете - ние сме едни добрички, само добро правим, на всеки позволяваме да се самоопределя, и на чеченците позволихме, и на украинците ще позволим, ама първо... ще ги освободим. И да не забравите - имам ядрено оръжие.

"В основата на нашата политика е свободата. Свободата всеки самостоятелно да определя бъдещето си и бъдещето на децата си. И ние считаме, че е важно от това право, правото на избор, да могат да се възползват всички народи, живеещи на теритоията на Украйна." - каза диктаторът Путин. Като видиш каква свобода цари в Русия и... как да не му повярваш.

Цитат

Случайно да не си се учил в укропския център за психовойна и как да се опитваме да залъжем по простите че да ни вярват а? Само дето не уцели на по-прости от себе си...

Гледай видеото, виж какво съм ти преразказал и може да покажеш как целия преразказ е една лъжа.

току-що, Moriati написа:

но за мислене и разсъждения не си дорасъл видно.... дори след толкова години...

Това прозчува като комплимент. Благодаря.

Не е обида

Адвокат капуткин, моля не се опитвайте да суфлирате на жена си.... личния интерес е видим отдалече :D

преди 1 минута, Moriati написа:

Завижда на  рязана карабина просто, видно от космоса и историята.... :biggrin:

Друго имах предвид...

Така, както е написано, все едно заплашва да се наниже...

Но както казах, той си знае...

Аз гледам да стоя надалеч от чужди карабини, без значение рязани или не.

Ма различни хора, различни идеали, мен не ме касае.

Просто трябва да се внимава, как човек се изразява, че... някъде могат да го приемат буквално.. и от закачка, вземе та стане плачка...

Ето видео от разчистването на Мариупол. Буквално е работа да се премине през всеки етаж, от всеки апартамент да се измъкнат всички VSU и нацистки останки.

преди 2 минути, andiay написа:

Друго имах предвид...

Така, както е написано, все едно заплашва да се наниже...

Но както казах, той си знае...

Аз гледам да стоя надалеч от чужди карабини, без значение рязани или не.

Ма различни хора, различни идеали, мен не ме касае.

Просто трябва да се внимава, как човек се изразява, че... някъде могат да го приемат буквално.. и от закачка, вземе та стане плачка...

На него му харесва явно, да се нанизва ... мхм..

И мен не ме касае, само да не е на моята :whist: Да правят с другаря реджо квото щат, ама не и пред публика, все още такива изпълнения в Бг не са допустими..

преди 7 минути, Moriati написа:

не съм напълно сигурен, въпреки че знам как е в САЩ, лобисти и так дале...

Повярвай - не знаеш!

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Синдбад не може да бие Ванко

Мдам, бяга бързо, кат бит..п..рАС направо.... 

преди 55 минути, insec написа:

въобще даже не съм си и помислял това 😏 така, че не ти личи - споко, начертай още една

за съжаление тази снимка показва много - сещаш ли се с какво предназначение ползват това оръжие?

Отърваха се от старите съветски оръжия и сега най-после дойде време да пускат и модерните.

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Тоз баш като тебе навярно завършил " военно " риболовно училище :biggrin: .. Ба си анализа , направо анаЛЛиза  :D

Синдбад не може да бие Ванко

Аслане, Аслане...

Неадекватен както винаги.

Я преди да пуснеш пак бомбите, върни се и прочети отново, какво съм написал.

Дет се вика, болката минава, но срама остава.

Представи си, че каже онова в бар "Синята стрида"?

Виде ли що ти викам назраний?

Щот елементарен текст от четири реда не можеш да осмислиш, а си тръгнал военни и политически анализи и прогнози да правиш.

Аннадън му?

преди 15 минути, N1K17Y написа:

Отърваха се от старите съветски оръжия и сега най-после дойде време да пускат и модерните.

С това оръжие имат точно нула ефективност във военни сражения - и супер ефективност в избиването на цивилни. Тия нещастници там не са никакви войници, те са просто терористи. 

преди 1 минута, insec написа:

С това оръжие имат точно нула ефективност във военни сражения - и супер ефективност в избиването на цивилни. Тия нещастници там не са никакви войници, те са просто терористи. 

Няма страшно, ей сега някой путинофил ще ти обясни, че това е фейк. 

току-що, insec написа:

Намали дозата, бре, моля та!

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Няма страшно, ей сега някой путинофил ще ти обясни, че това е фейк. 

Да обясняват каквото си искат, все тая. Путин ще бъде съден за тероризъм и геноцид, русия се превръща в северна корея 2 за няколко десетилетия поне (ако въобще запази цялостта си), а срещу путинистите ще има закони, които ще им забранят да си леят пропагандата. Простака продажник се търпи до време, после се вземат мерки.

Защото не се знае дали Жириновски е фърлил топа.

А ти бомбите хвърли ли?

Ден 26 от "Операция Z" в Украйна

Според чеченски източници, чеченски спецове са влезли в завода "Азовстал" в Мариупол. Това е твърде важно твърдение! Ако е така, тогава това означава, че повечето от жилищните райони на Мариупол вече са освободени от нацистките терористи от батальон „Азов“. Ако бойната операция в или близо до сградите на Азовстал все още продължава, това означава, че много скоро Мариупол ще бъде денацифициран, което, като се има предвид, че нацистките сили вътре в града бяха едва ли не най-злите и все пак доста боеспособни единици, налични за Режимът на укронаци, окончателното освобождаване на Мариупол ще означава огромна разлика за цялата операция.

Съобщенията за губещите руснаци милион танкове, войници, ракети и хора постепенно се заменят с по-трезви оценки и картите, изготвени от западните медии, постепенно започват да приличат повече или по-малко на картите, изготвени от различните „путински пропагандни медии“. “

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.