Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 10 минути, Moriati написа:

... сопри малко белото дето шмъркаш... аман от друсани тука, пфффф...

хич не ти личи батьовата, ама ич даже 😏

преди 18 минути, insec написа:

По- зле е - с оръжия от 1884г. се бият рашките.

хайде сега, претенции или къса историческа памет ... Вазов разправя ,че с трупове сте спрели армията на Сюлейман паша,докато дойде дядо Иван...

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

И един мармот завива шоколад в станиол. Казах ти, не ти се получава. Можеше поне да не ме подканяш нервно да ти отговоря.

Има си тънкости вредниченето. Не ти се отдава.

Какви тънкости бе драги, тънкоста ти е толкова тъпа че от космос се вижда , по ясно и от великата китайска стена :D

преди 1 минута, insec написа:

Аз не ползвам затова, не ме причислявай към своите наркомани моля.... 

преди 2 минути, Moriati написа:

Що да умират , това тукашните укротроли ли го твърдят, възможно, но с темповете на нарастване на цените кой знае....

А случайно и в Русия май не умират, нито в Беларус..... 

Случайно да си видял днешните протести в Испания, май не си... скоро може там да стане тегово с това... в италия вече паниката почва също...

Поздрав здрав... :headphones:

Сериозно, тоя каун имал висше от военно, ох малеее... язък за хартията значи....

Mи путинската просткомнадзор разправя, че и в европата олиото станало кът, брашното с купони... Питам за инфо от първа ръка.

А... забравих и друго- Ладата държи ли се? А да, сетих се. То беше Ауди... Тъп въпрос- естествено че ще работи...

току-що, valkiria1 написа:

хайде сега, претенции ......

ти още ли джобиш хората

преди 20 минути, insec написа:

По- зле е - с оръжия от 1884г. се бият рашките.

Поне не е камион за боклук пак.

преди 9 минути, Тhе Monstеr написа:

Как е в омразната Англия братле? Умират ли от глад гадините? :)

И тоя "русофил" ли хвали Россия от апартамента си в лошия Запад ? :lol6:

CMZEsrU.jpeg

току-що, Moriati написа:

Аз не ползвам....

въобще даже не съм си и помислял това 😏 така, че не ти личи - споко, начертай още една

току-що, N1K17Y написа:

за съжаление тази снимка показва много - сещаш ли се с какво предназначение ползват това оръжие?

преди 2 минути, insec написа:

ти още ли джобиш хората

Значи и Вазов лъже...намирисваше нещо..цялото "турско робство" е изкарал в Русия.

Не е свидетел на нито едно от събитията,които е описал...

Значи не само в Дания мирише на гнило

преди 5 минути, insec написа:

Този е Синдбад.

Ходи с будьоновка и на мястото на петолъчката има дупка с формата на петолъчка.

току-що, Тhе Monstеr написа:

Mи путинската просткомнадзор разправя, че и в европата олиото станало кът, брашното с купони... Питам за инфо от първа ръка.

А... забравих и друго- Ладата държи ли се? А да, сетих се. То беше Ауди... Тъп въпрос- естествено че ще работи...

Явно нещо си недочел, такива простотии могат да разправят само укропростбезопасност от техния психоцентър  под прикритието на руски... мхм... няма да им е за сефте де.. моите източници говорят за икономически проблеми и повишение цени, а не за глад... А че някои неща стават кът е така, дори тука... вчера в Морисона не успях да видя наистина слънчогледово олио... Но в Асда имаше останало от големите по 5 литра ... мдам...

П.С Върви си Аудито, не се кахъри, редовна потдръжка, сезонни обслужвания, дори е в нови гуми предни, китайски, давон, а задните по предната смених с йокохама...... мога да кажа че са наистина супер засега, и по-добри от йокохамата ... но виждам че теб нещо яко те е ударило, да не е нещо с нежно име и рокля а? мхм

Значи ....

жириновски все ще има някой цент в джоба - с руска валута не му се занимава, разбирам го.

току-що, БаалБек написа:

Велик си, признавам те. Чест и почитания! :wors:

Бистър и остър ум. Бърза реакция към критика. Е, малко преувеличаваш относно собствената си значимост, но ще получиш положително подкрепление от другите "петолъчки" .

Ей, не слушаш съвети, ама не се учудвам.

Това е всъщност твоята трагедия, добре поне че не го осъзнаваш.

Значим съм само за близките си, както и само те са значими за мен.

Велик е Нютон, велик е Айнщайн, велик е Бор, велик е Хокинг, а аз съм просто човек и това ми е достатъчно.

При това свободен човек, а това пък ми е повече от достатъчно.

Сега имам една сериозна чуденка - дали с възрастта се превръщам в алтруист или във виртуален садист.

Защото ти определено си виртуален мазохист, реален едва ли, защото за тази "игра" трябват поне двама.

П.С. Пентаграма е мнооого стар символ, а в днешно време е военен символ и на САЩ.

П.П.С. Не ми пука дали някой ме подкрепя или не, ако дори и това не си забелязала, значи дори съм те надценил.

П.П.П.С. Кланящо се хилещо човече е също белег на това, на което е белег и търкалящо се хилещо човече.

Много ти отива!

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Този е Синдбад.

Ходи с будьоновка и на мястото на петолъчката има дупка с формата на петолъчка.

Мерхаба каун, Слава Ухани! :biggrin:

преди 2 минути, N1K17Y написа:

И тоя "русофил" ли хвали Россия от апартамента си в лошия Запад ? :lol6:

CMZEsrU.jpeg

Всички русофили живеят в къщата на врага. В най- лошия случай в България. Прати ги за 2 седмици в Русия, ама не като туристи и ще направят молебен пред Пентагона за унищожението на Мада Раша. Е... ние знаем, че няма да могат. Само ще си мечтаят.

преди 24 минути, Реджеп Иведик написа:

Звучат плашещо само за чугуни и петолъчки, де ги мързи малко от малко да се информират по темата.

Както ти за Жириновски.....

Тъй де ..защо ли те питам ?!:tongue2::jeer:

току-що, andiay написа:

Велик е Нютон, велик е Айнщайн, велик е Бор, велик е Хокинг...

е бива ли да пропуснеш най- най- великия сред великите

536653_original.jpg

преди 4 минути, insec написа:

жириновски все ще има някой цент в джоба - с руска валута не му се занимава, разбирам го.

Не думай....пък Реджо разправяше ,че бил умрял.....май трябва да се обсъди въпроса какво по-точно разбирате вие двамата ?!

преди 2 минути, Moriati написа:

Явно нещо си недочел, такива простотии могат да разправят само укропростбезопасност от техния психоцентър  под прикритието на руски... мхм... няма да им е за сефте де.. моите източници говорят за икономически проблеми и повишение цени, а не за глад... А че някои неща стават кът е така, дори тука... вчера в Морисона не успях да видя наистина слънчогледово олио... Но в Асда имаше останало от големите по 5 литра ... мдам...

П.С Върви си Аудито, не се кахъри, редовна потдръжка, сезонни обслужвания, дори е в нови гуми предни, китайски, давон, а задните по предната смених с йокохама...... мога да кажа че са наистина супер засега, и по-добри от йокохамата ... но виждам че теб нещо яко те е ударило, да не е нещо с нежно име и рокля а? мхм

Кътай си аудито и събирай патриорусизъм, че ако на Путе му се сбъднат мечтите, бас хващам че няма да ти хареса. Както не ти харесва и в момента в Русия, а ти харесва в Англия.

.....

и умрял ще има нещичко в джоба - жириновски все пак, а и ще е по- лесно да го преджобиш

image.thumb.png.7ed8bce05ec74f8208d8a40d57186800.png

Мдаам, не е лесно да си хамерикански политик в днешни дни :D 

току-що, insec написа:

е бива ли да пропуснеш най- най- великия сред великите

Ти май пак си прекалил с мухозола?

Нидей така, не случайно му викат инсектицид, ша вземеш да са убийш.

Кой ша ма разсмиа после?

Не че са малко кандидатите, ама всеки един ми е важен.

Без вас живота би бил прекалено скучен.

Дръж фронта, не са придавъй!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.