Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 7 минути, miro20 написа:

С подписването на договор на който дори няма нито един българин

И в който за първи път от пет века името на България се появява на картата на света. Да, правилно си ме разбрал.

преди 7 минути, miro20 написа:

С подписването на договор на който дори няма нито един българин, в който е записано "задунайская губерния "

"Задунайсакта губерния" би ли ми показал къде я пише (стенвестникът в антрето на офиса ви не се брои)

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Това от пропагандният Време разделно ли си го гледал?

Разберете се с Мирча за тия работи кога и как е имало коления и бесения. Вие сте на различни мнения по въпроса. След бисера ти за 1450г. не ме намесвай повече в тази тема, че пак ще се изложиш.

току-що, BANKATA написа:

Ако някой спаси семвйството ти от убийство, ама после изнасили жена ти герой ли е?

Да разширя примера ти ...

Някой спасява семейството ти  , но после се  разбира както при одринския мирен договор, маха се и преотстъпва на насилника пак да те изнасилва с нов устем и ярост.

После се връща и той да те изнасилва отново.

преди 2 минути, maxthon написа:

Разберете се с Мирча за тия работи кога и как е имало коления и бесения. Вие сте на различни мнения по въпроса. След бисера ти за 1450г. не ме намесвай повече в тази тема, че пак ще се изложиш.

Казах ти да не се месиш в неща които не разбираш . Гледай си рахатлъка в руската тролска централа .:hush:

преди 3 минути, ivottoshev написа:

И в който за първи път от пет века името на България се появява на картата на света. Да, правилно си ме разбрал.

"Задунайсакта губерния" би ли ми показал къде я пише (стенвестникът в антрето на офиса ви не се брои)

Тази дискусия сме я водили вече, тотално се осра, не ти ли стига ? :hit:

преди 7 минути, Митко Вълчев написа:

Каквото е трябвало сме казали и направили.

Да, две години по-рано сме се опитали и сами да се справим. За съжаление Априлското въстание не е било много успешно.

току-що, miro20 написа:

Казах ти да не се месиш в неща които не разбираш .

Обло камъче ли си, че всичко разбираш?  Така и не отговори и при какви условия имаме съотношение 1:3 жертви в полза на защитника? Нещо неудобен ли ти се стори въпроса г-н Всезнайко?

Джанет Йелън

„Чекът е в пощата, г-н президент.“

Бил Гейтс:

Украинското правителство е едно от най-корумпираните в света

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Щом знаеш я кажи какво подписват при Будапещенаката конвенция и райхщадското споразумение.

преди 4 минути, miro20 написа:

Гледай си рахатлъка в руската тролска централа .

Всъщност темата нямаше нищо общо с Русия освен някакви опити за сравнението и с Османската империя и правата на хората на двете места и излезна от нея с едни твърдения за липса на робство (от далечната 1450г.), за липса на сведения за зверства по нашите земи. И както винаги трябва всичко да го обръщаш на тема Русия и да го свързваш с нея. Св. Наум те чака с нетърпение. Болницата разбира се, не светеца.

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Да, две години по-рано сме се опитали и сами да се справим. За съжаление Априлското въстание не е било много успешно.

Ами как да е успешно? Един военен държавен преврат не се парви с кухи балкански кратуни!

преди 12 минути, BANKATA написа:

Ако някой спаси семейството ти от убийство, ама после изнасили жена ти герой ли е?

Не, имал е участта да участва в злополучен инцидент :giggle1:

на 20.09.2022 г. в 4:14, ivottoshev написа:

Фактите са, че всичките са убити при инциденти, или както пише в клипчето ти - ЗЛОПОЛУКИ!!! Пределно ти е ясно че никой не е застрахован от такива случаи. Обаче е факт, че нито един българин не е бил убит в следствие на военни действия от руска страна, за разлика  от онези над 3000 цивилни жертви, заминали си от този свят следствие краварските бомбардировки.

преди 8 минути, maxthon написа:

Българина в османската империя е бил много по свободен от руския крепостен мужик. Прочети за селските въстания в царска Русия и как са били потушавани. Илитерат. Имало е десетки, от добър живот разбира се.

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Българина в османската империя е бил много по свободен от руския крепостен мужик.

Всеки е бил свободен да реши колко бързо да бъде набит на кола. Всъщност и това не е бил свободен да направи.

преди 14 минути, miro20 написа:

Едновременно не забелязвате че можехме да сме свободни още след одринския мирен договор.

Какво стана с отговора на въпросчето дали е трябвало да се фръцнем и да откажем свободата си половин век по-късно?

преди 15 минути, miro20 написа:

и даже не сме свободни, а с окупационен корпус.

Само че руски .....

Лоботомиро, по това време нямаме армия, нямаме правителство, нямаме нищо. Руснаците остават до като си стъпим на крака като държава и после се махат.

Как си го представяш да е станало за да си доволен? Да ни оставят на произвола на съдбата, за да ни докопат веднага сърби, гърци, румънци или някаква друга измет?

преди 12 минути, ivottoshev написа:

Всъщност, предизвиква Цариградската конференция, на която се решава, че ще има българска държава. В много по широки граници от сегашните. Руснаците използват това, за техни интереси. Като резултат от войната, получават заплащане от Турция, от нас и вземат теритии от Румъния, а тя от нас. Тоест пак за наша сметка. Разбира се, ние сме вечно длъжни да сме им благодарни за умрелите, които никога не са ги бъркали. А за нашите жертви, те никога не благодарят, въпреки, че получават също територия.

преди 20 минути, Митко Вълчев написа:

Бате вие като сте взели тапия за платени тролове, фукайте се. Пиша по съвест, знам че няма да схванеш.

За друг не знам, но аз пари от интернет не съм изкарвал. Имам си досатъчно занимание с друга дейност.

От друга страна тази Русия е толкова бедна и зле след санкциите (т'ва според опорките, нали?), че от къде да има пари да плаща на тролове в малка България?

преди 1 минута, ivottoshev написа:

За друг не знам, но аз пари от интернет не съм изкарвал. Имам си досатъчно занимание с друга дейност.

От друга страна тази Русия е толкова бедна и зле след санкциите (т'ва според опорките, нали?), че от къде да има пари да плаща на тролове в малка България?

Българските тролове са евтини, затова ги има само тук.

преди 10 минути, maxthon написа:

Всъщност темата нямаше нищо общо с Русия освен някакви опити за сравнението и с Османската империя и правата на хората на двете места и излезна от нея с едни твърдения за липса на робство (от далечната 1450г.), за липса на сведения за зверства по нашите земи. И както винаги трябва всичко да го обръщаш на тема Русия и да го свързваш с нея. Св. Наум те чака с нетърпение. Болницата разбира се, не светеца.

Точно така, българина не е бил роб в османската империя. Нямал е своя държава. По тази логика арменци, турци, роми, евреи и останалите са роби в момента в страната ни. Ама дали сте прости та чак вдлъбнати Ватата?

преди 13 минути, maxthon написа:

Кой доктор ще му препоръчаш, та да не го ползва. Теб явно не те е излекувал.

преди 20 минути, miro20 написа:

Тази дискусия сме я водили вече

Да, водихме я. И тогава не успя да покажеш къде е това прословуто "задунайска губерния" в Санстефанският мирен договор, но това не ти попречи пак да плямпаш същият алабализъм :hit:

преди 11 минути, maxthon написа:

Всеки е бил свободен да реши колко бързо да бъде набит на кола. Всъщност и това не е бил свободен да направи.

Кой те излъга бе смЕх, колкото хайдутите преди средата на 19 век са били борци за свобода. Османската империя е била държава с по добри и спазвани закони от много европейски страни. От североизточна Монголия със сигурност е по правова.

преди 21 минути, maxthon написа:

Обло камъче ли си, че всичко разбираш?  Така и не отговори и при какви условия имаме съотношение 1:3 жертви в полза на защитника? Нещо неудобен ли ти се стори въпроса г-н Всезнайко?

Ми по тази логика примерно във Виетнам, Афагнистан, карварите трябва да са дали три пъти повече убити от месното население. Да, ама не.

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Дали си взел, ти си знаеш. Но много петродолари, влязоха в нея през годините. Само от краденото през Лукойл, може да поддържа ХИЛЯДИ тролове дори към момента.

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Ми по тази логика примерно във Виетнам, Афагнистан, карварите трябва да са дали три пъти повече убити от месното население. Да, ама не.

Точно, имаме нация с пъти по добро оръжие и подготовка, срещу руско оръжие и обучение на противника. Сега е същото, но и рашките са атакуващите, тоест пушечното месо.

преди 26 минути, N1K17Y написа:

Не, имал е участта да участва в злополучен инцидент :giggle1:

Нещо не ти харесва в поста ли? Аз държа на позицията си, че руски войник не е убил нито един българин и не е разрушил нито една сграда у нас, за разлика от краварите, които са разрушили половин София плюс сгради в други български градове и са избили най-малко 3000 души. Ти ми броиш българин убит в кръчмата от руснак в пиянска свада, и убити две кончета и едно магаре при инцидент с руски военен камион, като жертви на Руската армия. Сигурно Сталин лично е наредил да се убият двете кончета, а?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.