Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Днес писа данни на Орикс за доказани жертви, би ли дал линк. Ще съм ти много благодарен. За техниката намирам за повече от тройна разлика унищожената руска от украинците. Интересно ми е човешките жертви как ги дава.

Мога да ти дам само линк да видиш по какъв начин се получава тройната разлика. Или казано иначе как броим "нашата" техника за "чужда" при това по няколко пъти.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Много плашлив вид бил руZкия танк, една бомбичка и беж обратно (+21):

преди 53 минути, ivottoshev написа:

Напълно заставам зад написаното:

Може да бъде изображение с текстово съобщение

Още Чърчил го е казал :

Вие имахте да избирате между войната и позора. Вие избрахте позора. Но вие ще получите и войната

:hush:

преди 2 минути, maxthon написа:

Мога да ти дам само линк да видиш по какъв начин се получава тройната разлика. Или казано иначе как броим "нашата" техника за "чужда" при това по няколко пъти.

Не. Благодаря. Само най тъпа ватенка обвинява Орикс в лъжа. Мислех, че веднъж ще напишеш нещо сериозно и смислено.

преди 1 минута, miro20 написа:

Вие имахте да избирате между войната и позора. Вие избрахте позора. Но вие ще получите и войната

Нито сме избрали позора, нито ще получим войната.

Тошев и другото му неграмотно аз са маргинално малцинство.

преди 3 минути, maxthon написа:

Да сигурно затова ревизират още от май месец предната година бройките.. и май от септември месец, в последния месец всеки ден спорят за вида и бройките

преди 1 минута, miro20 написа:

Ами то само ти смяташ жертвите по картинки от ТВ.  Аз ти казах и всеку път повтарям как смятам. Нищо общо с твоите кратинки от ТВ.

Знам, знам смяташ по украинския способ. Само, че една могилка с флагче много добре знаеш какво означава. Знаеш какво означават и хиляди такива показани на най-различни материали. Какво говори военната теория всички също знаем вече, но това е при точно определени условия и на двете страни баланс на хора, техника и да речем още няколко фактора и също така и възможностите на хората и техниката. При дисбаланс на всяка една от тези компоненти се получава и много различно съотношение на жертви от двете страни. Продължавай да се осланяш на военната теория  докато виждаш все повече могилки със знаменца отгоре. Ще ти остане само утехата, че някъде из Русия могилките са малко повече. Може би.

преди 6 минути, Митко Вълчев написа:

Не. Благодаря. Само най тъпа ватенка обвинява Орикс в лъжа.

Знам, че няма и да се пробваш да чуеш какво има да каже почти набора ти видял всичко с очите си. Поне в Харков, където живее.

преди 8 минути, MZ/X написа:

Сега като се връщам към тази темичка пак, изведнъж в проблясък осъзнах каква загуба на време е да споря с елементарни по логика хорица.

Какви "хора " , това са Зомби - Апокалипсиси , невестулки невежи , отдавна загубили Съзнание ! 

Нискочестотни единици , които скоро ще влязат с Бясна скорост в канала на "Детронираното НЕБИТИЕ " .

Тези къртици не могат да Покрият даже параметрите да обитават 3-то Измерение .

Всичката замърсена плява ще бъде Низвергната !

преди 48 минути, maxthon написа:
преди 56 минути, Митко Вълчев написа:

Много добре. Някой може да се досети, че Угледар е фалшива атака в момента? Въпроса е кога ще се усети. След като Маринка падне или след като Авдеевка падне (там нещо се чува за щурм от няколко посоки).

колко удобно всеки път провала на мащабните военни офанзиви да ги представяте като "фалшива атака"

:) 

Разбира се, точно на теб ще докладват че е било "фалшива атака" :) 

как не са докладвали първо на оня 84 годишен писател Херш ....  да обясни всичко точно и ясно :) :)

Смешници :)

преди 36 минути, gagodrago написа:

що направо не забраните Трети март, и не фалшифицирате историята?!

Разбира се че 3 март не е дата която да е национален празник  .Кой народ празнува  дата на подписване на окупацията си   ?

А прелома във рускотурската война и боевете наШипка, където сме спасявали руските зад''ци / както казва историка Божидар Димитров/  са били август месец.

Учи историята робе.

Не фашифицираната.

преди 39 минути, attj написа:

В Донбас военните действия са от 9 години.  

Да, март месец 2014 г нападнахе и превзехте Крим, април 2014 г нахлухте в Добас.

преди 40 минути, gagodrago написа:

Ако бяхте направили фалшификацията навреме, щяхте да промиете мозъците на децата, и сега нямаше да има толкова много русофили в България! Кой ви е виновен, че вие американо-робите сте некадърни и смотани?!

Ами ти робе, си прекрасен пример за фалшифицираната история от цоциалистите.

Толкова промит мозък, напомпан с толкова фейкове и лъжи за българската ни история, рядко може да се види .

Та ти дори до ден днешен  не можеш да осъзнаеш че на 3 март на Шипка не празнуваш победата и героизма и обрата в рускотурската война които боеве са станали август месец, а празнуваш  на същата тази Шипка деня на подписване на окупацията си .

Тотална шизофрения.

:hit:

преди 35 минути, gagodrago написа:

-------------

Шебек, щом произлизаш от маймуната - мястото ти е в зоопарка при роднините.

Не виждам какво търсиш тук при нас - хората.

Те за тва са борят примитивите ! Чули , че новият световен ред ще е ел. концлагери , клетки , ала-бала , ше им дават мухи и скакалци да ядат на поразия и скачат като луди да настъпи по-бързо този "рай " за тях !  

Какво може да има общо с Човечеството тази сива , гниеща маса ? 

И после що цивилизацията била Унищожена отново ?! 

Ами няма начин  !!! Ако тази пихтиеста слуз достигне Необратим процес и ЗАНУЛЯВАМЕ ! 

мхм 

преди 9 минути, maxthon написа:

Продължавай да се осланяш на военната теория  докато виждаш все повече могилки със знаменца отгоре. Ще ти остане само утехата, че някъде из Русия могилките са малко повече. Може би.

Да, ще се осланям на военните методи на смятане.

Не на "може би " като теб :hush:

до сега не съм видял да цитираш конкретни данни сметнати по гробовете и флагчетата на могилите.

Дори това което се осланяш като аргумент не можеш да предоставиш нито едно доказателство или как ги броиш.

Питал съм те 1001 пъти, всеки път бягаш   :) 

И как няма... като си знаеш че лъжеш и мажеш :)  

Само да напомня на рептилската раса , че са ми у фризера и няма начин да ми охкат от там ! хахахаххах

преди 1 час, ivottoshev написа:

Ха, то даже и някакво шествие имало.

Напълно заставам зад написаното:

Може да бъде изображение с текстово съобщение

а който мисли че НАТО е лош - кога ще иде нас фронта - явно ви е шубе и само лайквате - криете се като мишки зад клавиатурите

преди 3 минути, miro20 написа:

Да, ще се осланям на военните методи на смятане.

Е така де и това отношение 1:3 при какви условия се смята? Условия като бройка хора, бройка и вид техника. Условията на място дали са такива, каквито мислиш, че са или не е нещо съвсем различно?

преди 49 минути, gagodrago написа:

-------------

Шебек, щом произлизаш от маймуната - мястото ти е в зоопарка при роднините.

Не виждам какво търсиш тук при нас - хората.

значи ти си при шебека - да не си женска маймуна:D

преди 8 минути, _sirena_ написа:

Само да напомня на рептилската раса , че са ми у фризера и няма начин да ми охкат от там ! хахахаххах

явно харесваш рептили - какво ли ще родиш:D

преди 3 часа, attj написа:

Защо след всички руско-турски войни доста българи са отивали да се заселват там  в руските степи?

Много добър въпрос, което съм повтарял и обяснявал много пъти .

И заради което и Раковски е бил толквоа ядосан на руската империя и нейната антибългарска политика.

Защото още около 1830 г Русия можеше да ни опсвободи . В поредната рускотурска война.

В която война настъпват в нашите земи и отблъскват турците. Стигат почти до Константинопол.

Туците при отстъплението колят, палят и бесят местното население.

Българите.

След одринския мирен договор, руснаците вемсто да ни освободят , ни връщат обратно на османлиите.

В замяна на кавказките земи . Така се случва между империите - договарят се .

В резултат след като се махат руснаците от българските земи , османлиите се връщат и ни палят колят и бесят за отмъшение ОТНОВО .

Затова и много българи са се изнесли заедно с руснаците ! Това е отговора на въпроса ти .

Защото са бягали от османските зверства.

Именно след като ни връшат на османлиите опустяват добруджанските земи, изпепелени са стотици села, както и в Старозагорско , Пловдивско и т.н.

Тотално обезлюдени , тотална трагедия за българското население.

Благгодарение на руснаците .

Честито , празнуваме , нали  комунета ?

Няма такава шизофрения , обхванала цял "вечно  благодарен "  народ....

преди 10 минути, _sirena_ написа:

На кой му пука ?

:)

Всички Подземни градчета на уродите - глобалки са УНИЩОЖЕНИ ! 

Ай да ходят ся да се заиграват на ядрени теории !!! 

Върха на пирамидката им е ДЕТРОНИРАН !   

"ОЧЕТО " им Изгърмя в НЕБИТИЕТО ! 

Главата им е ОТСЕЧЕНА !!! 

Рапорт Даден ! 

преди 15 минути, _sirena_ написа:

Те за тва са борят примитивите ! Чули , че новият световен ред ще е ел. концлагери , клетки , ала-бала , ше им дават мухи и скакалци да ядат на поразия и скачат като луди да настъпи по-бързо този "рай " за тях !  

Какво може да има общо с Човечеството тази сива , гниеща маса ? 

И после що цивилизацията била Унищожена отново ?! 

Ами няма начин  !!! Ако тази пихтиеста слуз достигне Необратим процес и ЗАНУЛЯВАМЕ ! 

мхм 

Пий хапчета, кодираната 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.