Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 21 минути, maxthon написа:

Доста смело изказване за стандартна европейска държава събираща девширме за следващите около 250 години след посочената от теб. Поздравление за изплискването на легена. Успя да го направиш с доста финес.

И какъв процент от момчетата е вземан, би ли сравнил с процента избивани от войни юношите европейските държави. Говорим избивани деца, войниците отделно. По леко се превъзбуждайте, живота на монголоидите от Московията е бил много по несигурен, от живота на българският селянин и през тези два века.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 17 минути, ivottoshev написа:

Е, същата 1396 де. Влезли са, избили са аристокрацията и после всичко си е продължило по старому.

По логично е това да са някакви Московци,всички злини за 1300г са ни причинени от Русия и понеже имаме и избиване,вероятно и изнасилване - това са те,с някакви пракомунистически възгледи!

Османците едва ли са дошли за плячка,вероятно са искали да инвестират тука,нещо я чешма да направят или мост!

преди 2 минути, vpvelev написа:

Ти жена от Бургас ли си?

що не кажеш за виртуалната къща, дет вярваш че е истинска - ще ти подаря виртуален диван

преди 22 минути, ivottoshev написа:

Е, същата 1396 де. Влезли са, избили са аристокрацията и после всичко си е продължило по старому. Даже не знам дали не са използвали някакъв вид древни дронове и да са избили аристокарцията ни директно от Истанбул без да навлизат в наша територия

Тролотош, само ние българите през тези времена сме превземали чужди територии, мирно, хуманно, раздавайки любов и без да убиваме. На другите това не им се е отдавало. И пак мамини русоробски тролчета, кой е бил свободен БГ или руския селянин вековете преди 1878? Което е спора. Съмнява ме крепостните да са били русороби по желание, като вас БГ ватниците.

преди 1 минута, glen написа:

По логично е това да са някакви Московци,всички злини за 1300г са ни причинени от Русия и понеже имаме и избиване,вероятно и изнасилване - това са те,с някакви пракомунистически възгледи!

Е, тук вече взе тролчето-новобранка за мезе :D

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

Защо никой балкански народ, бил част от османската империя, не твърди, че са били роби по това време? Робе безродни

Що му обръщате внимание на този интелектуален пигмей ?

Той нали се зъбеше, че не сме му разбирали линка на турски език.

Един от най известните турцизми не знае какво означава.

Този е телефонен измамник. Миро ви каза още откога. И аз ви казах.

преди 3 минути, glen написа:

Османците едва ли са дошли за плячка,вероятно са искали да инвестират тука,нещо я чешма да направят или мост!

смЕшковци, османците са ни завоювали и превзели, точно както е правел всеки един народ, включително ние и монголоидите от Московията. Няма исторически данни, за някакви нечувани жестокости, като например извършените от монголоидите при превземането на Волжка България. Важното е, че през последвалите векове роби са били руските селяни в Русия. Не българите в османската империя.

преди 3 минути, glen написа:

Така се определя,навярно са пуснали онлайн тестове!

щом са пуснали - и неможе да ги намериш, как да вярваме че си намерил инфо за войната - явно само се мислиш за знаеш

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Е, тук вече взе тролчето-новобранка за мезе :D

Тролотош. Мезето сте винаги вие, пробвайте да се правите на духовити и си вярвайте. В реалността сте нелепо жалки.

Ето го , бе - Нещастният , Грозен , Подмолен Рептил чистосърдечно си признава как е направил "империята си " - долно и подмолно , чрез НПО-та !!! 

Това се случи и когато стъпи преди 33 год.  в България !!! 

Раздаде едни куфарчета с пари , продажните мекерета ги дръпнаха и започнаха да разпределят Благата на България ! 

Така Започна процеса на Ограбването и Унищожението на България и Българите !!!

Малоумните Зомби в темата Изобщо не са наясно нито къде са , нито защо са в това положение , нито къде е Пътят и Светлината !!!

https://www.facebook.com/106934238653645/videos/3584771231810163/

Сега по-ясно ли стават за вас тези думи на едно друго Чудовище от глобалните Изроди

“През 2030 година няма да има нито държава България, нито живи българи!“ – Едмонд дьо Ротшилд

Една вече изтрита статия в пловдивския в-к „Марица“ на Татяна Томова.
Същите заповеди са предадени на Дьорд Шорош от „Отровено общество“ в присъствието на „самоудавения“ израелски агент и приятел на Андрей Луканов – Роберт Максуел. Заради това той заплаща с живота си.
Заповедта към Световното Правителство от началото на 90-те до днес се изпълнява стриктно. За нас – нечовешки Геноцид, за тях – премахване на последната преграда за НСР.
Унищожението на ХОРата и омразната дума БългАрия – свещения божествен символ.

https://thebulgariantimes.com/ротшилд-през-2030-година-няма-да-има-нит/#

Ама що така мразят толкова Българите , бре ? М ? 

Ето за това !!!

Юдо Хазарите Никога Няма да Забравят че БЪЛГАРИНА Кан ТАЛИБ Унищожи ХАЗАРСКИЯ Каганат и го Присъедини към Волжска БЪЛГАРИЯ ! През 964 г. Царя на Волжска България Талиб се Договорил с Царя на Киевска България (РУС) сина на Угара Лачина (Игор Рюриков)-Бориса (Анчийците го наричали Светослав) за съвместно Нападение над Хазарската Орда и нейната Съюзница Византия. Узнавайки за Договора и Военните Споразумения между Родствениците от Рода ДУЛО Кан Талиб /967-981/ и Угор Борис-Княз Светослав /945-972/, ЕВРЕИТЕ Напускат Територийте в Северното Причерноморие и Бягат към Юг и Югоизток т.е. при Саманидите в Основните Търговски центрове Багдад, Самара и Бухара. /том ІІ. стр.35/ В 969 г., когато Угор Борис-Светослав Загубил Войната в Дунавска България, Кан Талиб Въвел в Хазария Българските Войски от Волжка България. Завземането на Хазария Минало Безпрепятствено и тя Била Присъединена към България. /том І.стр.100/. Съществуването и съдбата на едно Диво и Варварско племе, причинило разпадането на Кубратова България е обвито в пълна мистерия а историческите извори даващи сведения за него са Пренаписани или Скрити от наследниците на Юдо-Хазарите

Protect and Secure Your WiFi : https://bit.ly/vpn_secure

През ХI-XII в. се множат сведенията за разпространението на "българската ерес" (Bulgarorum haeresis) в цяла Европа. На Запад, от Далмация до Атлантика.За европейските властници през Средновековието думата българин” бе синоним на опасна ерес, вещаеща край на тяхното царуване. Така Българският дух, потъпкан в нашата страна, запали на Запад невиждан пожар, който предизвика Хуманизма, Ренесанса, Реформацията и Великата френска революция, които оформиха основите на днешния свят. Лозунгът на тази революция “равенство, братство, свобода” е по същество наш, богомилски. Когато в България през 10 век започва разпространяването на богомилското учение, чийто създател е един от синовете на цар Симеон, управляващата върхушка, а и сегашните “свещеници” не разпознават в него ренесансовото си бъдеще и отхвърлят учението на Съвършените, истинското християнство.

Protect and Secure Your WiFi : https://bit.ly/vpn_secure

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Тролотош, само ние българите през тези времена сме превземали чужди територии, мирно, хуманно, раздавайки любов и без да убиваме. На другите това не им се е отдавало. И пак мамини русоробски тролчета, кой е бил свободен БГ или руския селянин вековете преди 1878? Което е спора. Съмнява ме крепостните да са били русороби по желание, като вас БГ ватниците.

Дишай, новобранка, дишай. Като те знам какво си се захванал да правиш за жълти стотинчици, това няма да ти е последният път когато се забавляваме на твой гръб.

преди 8 минути, Реджеп Иведик написа:

Що му обръщате внимание на този интелектуален пигмей ?

Той нали се зъбеше, че не сме му разбирали линка на турски език.

Един от най известните турцизми не знае какво означава.

Този е телефонен измамник. Миро ви каза още откога. И аз ви казах.

Те всички русороби  интелектуално са кота минус. Да не говорим морално.

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Дишай, новобранка, дишай. Като те знам какво си се захванал да правиш за жълти стотинчици, това няма да ти е последният път когато се забавляваме на твой гръб.

Единственото което те отличава от другите жалки ватници е, че не си анонимен. Това не значи, че си по малко гнусен от тях. В сряда вечер съм в София, ела да ми обясниш как троля за пари. Като цяло си страшно противен и лигав опонент и разчиташ само на калташки номера.

преди 37 минути, ivottoshev написа:

Влезли са, избили са аристокрацията

И после избитата аристокрация дигнала въстание.

Вие се разпрахте да лъжете.

Малко като украинската авиация, дето уж била унищожена в началото на войната.

Лъгахте, че украинската авиация е унищожена, после ревахте, че ви атакува военните обекти и кораби

преди 15 минути, Митко Вълчев написа:

И какъв процент от момчетата е вземан, би ли сравнил с процента избивани от войни юношите европейските държави. Говорим избивани деца, войниците отделно. По леко се превъзбуждайте, живота на монголоидите от Московията е бил много по несигурен, от живота на българският селянин и през тези два века.

Не разводнявай темата. Предостатъчно го разплиска легена.

Аз не знам за какъв "суверенитет " на Украйна подскачат тези зомбираните тук , като то Исторически Всичко е Българско !!! 

"Прост народ - Слаба държава " ! 

Цялата История на тази Цивилизация е Разигравана от Различни Български Интереси ! 

Щото в корените си всички са Българи ! 

Това кога ще го Проумейте бе , зомбираните ? 

И Путин е Българин !   Сложихме го там да разбий отново тъпите хазари !

Егати , една проста история не можете да проумейте , аз дойдох да ви Еволюирам да преминете НИВОТО . 

тцттцтцт 

току-що, Реджеп Иведик написа:

Току що го измисли нали? Приготви ли си ти един леген? Да не забравиш и вода да сложиш, че трябва да го разплискаш.

преди 1 минута, maxthon написа:

Не разводнявай темата. Предостатъчно го разплиска легена.

С две думи, признаваш, че еничери от български семейства са ставали по малко отколкото са убивани европейски младежи във военни конфликти за съпоставимо население. Ето, доказах важното.

преди 3 минути, _sirena_ написа:

Аз не знам за какъв "суверенитет " на Украйна подскачат тези зомбираните тук , като то Исторически Всичко е Българско !!! 

"Прост народ - Слаба държава " ! 

Цялата История на тази Цивилизация е Разиграва от Различни Български Интереси ! 

Щото в корените си всички са Българи ! 

Това кога ще го Проумейте бе , зомбираните ? 

И Путин е Българин !   Сложихме го там да разбий отново тъпите хазари !

Егати , една проста история не можете да проумейте , аз дойдох да ви Еволюирам да преминете НИВОТО . 

тцттцтцт 

Някой пак не си е пил хапчетата. Добре, че не се случва всеки ден.

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Дигат въстание защото сме нецивилизовани,виж САЩ! Всички избити и умрели демократи гласуваха и Байдън спечели,дори трима мъртви влязоха в сената!

Ето ви истинска демокрация!

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Вие се разпрахте да лъжете.

Какво въстание? Защо им е било? Та турците само кротичко са си присъствали тук. Нищо лошо не са ни правели та ние да въставаме срещу тях. 

току-що, Реджеп Иведик написа:

Чакай сега.

Ти излъга ли ? - излъга

За кое този път? За "избитата аристокрация" - само цитирах тролът-новобранка. Ако има някой лъжец в случая, това отново не съм аз :angry:

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

С две думи, признаваш, че еничери от български семейства са ставали по малко отколкото са убивани европейски младежи във военни конфликти за съпоставимо население. Ето, доказах важното.

Е не бъди толкова наивен за да си мислиш, че може да накараш някой да каже (в случая напише) нещо което много ти се иска и да оправдае твоето невежество. Не аз твърдя, че в Османската империя всичко е било идеално за българското население. Историческите извори говорят за точно обратното. А твоето мнение честно казано изобщо не ме интересува.  Доказа, че не струва и 5 копейки, центове, копийки (може да си избереш каквото си искаш).

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.