Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, maxthon написа:

Е не бъди толкова наивен за да си мислиш, че може да накараш някой да каже (в случая напише) нещо което много ти се иска и да оправдае твоето невежество. Не аз твърдя, че в Османската империя всичко е било идеално за българското население. Историческите извори говорят за точно обратното. А твоето мнение честно казано изобщо не ме интересува.  Доказа, че не струва и 5 копейки, центове, копийки (може да си избереш каквото си искаш).

Виж, ако това че на теб ти плащат за мненията, те кара да мислиш, че са по ценни от моите безплатни такива, много си се объркал анонимен трольо.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 15 минути, _sirena_ написа:

Аз не знам за какъв "суверенитет " на Украйна подскачат тези зомбираните тук , като то Исторически Всичко е Българско !!! 

"Прост народ - Слаба държава " ! 

Цялата История на тази Цивилизация е Разиграва от Различни Български Интереси ! 

Щото в корените си всички са Българи ! 

Това кога ще го Проумейте бе , зомбираните ? 

И Путин е Българин !   Сложихме го там да разбий отново тъпите хазари !

Егати , една проста история не можете да проумейте , аз дойдох да ви Еволюирам да преминете НИВОТО . 

тцттцтцт 

как са ти конгнитивните умения - и паз ли вечер се мислиш за психолошка:D

преди 4 минути, ivottoshev написа:

само цитирах

Ся тъй ли му викате на лъженето.

И що подкрепяш неграмотното си аз ?

Кажи му, че се излага, нали е от вашия отбор.

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Виж, ако това че на теб ти плащат за мненията, те кара да мислиш, че са по ценни от моите безплатни такива, много си се объркал анонимен трольо.

Днеска си вторият, който го твърди, но поне използваш ако. Интересно кога умря циганката, която те хвалеше.....

Да, някой трябва да опере пешкира за провала, но няма да мине номера с толкова дребен https://clubz.bg/133488

преди 8 минути, maxthon написа:

Днеска си вторият, който го твърди, но поне използваш ако. Интересно кога умря циганката, която те хвалеше.....

Българки достатъчно ме хвалят, споко.

преди 16 минути, Реджеп Иведик написа:

Напиши в Гугъл Константин и Фружин, Малоуме

Измисли си, че някой говори за въстание. Както винаги си проницателен и разбираш всичко, което ти се казва.

преди 21 минути, _sirena_ написа:

Аз не знам за какъв "суверенитет " на Украйна подскачат тези зомбираните тук , като то Исторически Всичко е Българско !!! 

"Прост народ - Слаба държава " ! 

Цялата История на тази Цивилизация е Разигравана от Различни Български Интереси ! 

Щото в корените си всички са Българи ! 

Това кога ще го Проумейте бе , зомбираните ? 

И Путин е Българин !   Сложихме го там да разбий отново тъпите хазари !

Егати , една проста история не можете да проумейте , аз дойдох да ви Еволюирам да преминете НИВОТО . 

тцттцтцт 

Липсва ми подписа отдолу как да си секюрна WIFI-a..

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Ся тъй ли му викате на лъженето.

Не следиш темата и тролът-новобранка те подведе :D

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

Леле колко смешно, превзели са ни, избили са ни елита аристокрацията , това са фактите.

Ха, то даже и някакво шествие имало.

Напълно заставам зад написаното:

Може да бъде изображение с текстово съобщение

Спомням си десетки профили качили "Цял свят да е срещу Русия, аз ще съм с нея", та сега ватничета е времето ви.

преди 11 часа, Филипов написа:

Нещо се случи с този клип , може ли пак да го качиш? Сигурно като са те питали си пропуснал да кажеш че е наред..

преди 10 минути, Митко Вълчев написа:

Много добре. Някой може да се досети, че Угледар е фалшива атака в момента? Въпроса е кога ще се усети. След като Маринка падне или след като Авдеевка падне (там нещо се чува за щурм от няколко посоки).

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

въстание

Няма да коментира, че изобщо не е влезнал в темата както трябва, но пък ще коментира ефекта от бързо писане на клавиатура в даден момент. Още един път страхотна проницателност. Поздравления...

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Спомням си десетки профили качили "Цял свят да е срещу Русия, аз ще съм с нея", та сега ватничета е времето ви.

Що сега точно да им е времето? Русия да не превзела още някой "маловажен" град, или укрите "успешно да са евакуирали" някой и друг войник в руският затвор, където евакуираха и онези плъхове от дупката в Азовстал?

преди 5 минути, maxthon написа:

Много добре. Някой може да се досети, че Угледар е фалшива атака в момента? Въпроса е кога ще се усети. След като Маринка падне или след като Авдеевка падне (там нещо се чува за щурм от няколко посоки).

Няма да коментира, че изобщо не е влезнал в темата както трябва, но пък ще коментира ефекта от бързо писане на клавиатура в даден момент. Още един път страхотна проницателност. Поздравления...

Днес е третият ден все пак. Е от втората година, но си е третият ден.

току-що, Реджеп Иведик написа:

Ся тъй ли и викате на неграмотността ?

Само когато се комуникира с хора с плоско..... Трябва да им се падне временно на тяхното ниво за да може да те разберат. Надявам се да си разбрал?

току-що, Митко Вълчев написа:

Че кой бърза? Да си чул от някое официално лице, че се бърза?

преди 2 часа, vpvelev написа:

Ти Българин ли си?

Ако си, значи още по-зле. От най-долните мерзавци и родоотстъпници си.

https://www.vbox7.com/play:408975971c

Ама не го ли виждате, че той е произлязъл от маймуна... какъв българин?! :giggle1:

Що сега точно да им е времето? Русия да не превзела още някой "маловажен" град, или укрите "успешно да са евакуирали" някой и друг войник в руският затвор, където евакуираха и онези плъхове от дупката в Азовстал?

Ами изчерпи се редовната армия, тик токърите, две мобилизации, зеките. Ваш ред си е отвсякъде. За родину, за путину. С калашник, ако ви дадат, напред.

преди 3 минути, maxthon написа:

Само когато се комуникира с хора с плоско..... Трябва да им се падне временно на тяхното ниво за да може да те разберат. Надявам се да си разбрал?

Че кой бърза? Да си чул от някое официално лице, че се бърза?

Ма как, даже отрицателно настъпление провеждат от няколко месеца. 

преди 3 минути, gagodrago написа:

Ама не го ли виждате, че той е произлязъл от маймуна... какъв българин?! :giggle1:

Е, не може всеки като вас орките, да произлиза от свиносабаки. Нормалните хора произлизаме от маймуните, поне така смята науката.

преди 5 минути, Митко Вълчев написа:

Ами изчерпи се редовната армия

Това щеше да се случи ако имаше редовна (наборна) армия действаща в Украйна.

преди 5 минути, Митко Вълчев написа:

две мобилизации

Колко?

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

Ма как, даже отрицателно настъпление провеждат от няколко месеца.

Имаше избор Харков или Запорожие. Знаеш какво се случи и сега Запорожие ще е доста голяма хапка за преглъщане.

преди 6 минути, maxthon написа:

Надявам се да си разбрал?

Ми ако можеш да обясниш, как избитата аристокрация е вдигнала въстание, обещавам да се опитам да те разбера.

преди 7 минути, Митко Вълчев написа:

В Донбас военните действия са от 9 години.  

преди 2 часа, Митко Вълчев написа:

Борба за национална независимост, не е борба за освобождение на роби. Верно ли си толкова уникално прост, та не схващаш разликата? Руски селяни=крепостни роби. Български селяни от онова време=свободни хора. Защо никой балкански народ, бил част от османската империя, не твърди, че са били роби по това време? Робе безродни

Митьо-тролес, какво си играете надребно, що направо не забраните Трети март, и не фалшифицирате историята?!

Ако бяхте направили фалшификацията навреме, щяхте да промиете мозъците на децата, и сега нямаше да има толкова много русофили в България! Кой ви е виновен, че вие американо-робите сте некадърни и смотани?!

В подменената, фалшифицирана "българска" история може да напишете, че американците начело с Кърт Енгъл са освободили българите от турско робство.  :lol6:

току-що, gagodrago написа:

Митьо-тролес, какво си играете надребно, що направо не забраните Трети март, и не фалшифицирате историята?!

Ако бяхте направили фалшификацията навреме, щяхте да промиете мозъците на децата, и сега нямаше да има толкова много русофили в България! Кой ви е виновен, че вие американо-робите сте некадърни и смотани?!

В подменената, фалшифицирана "българска" история може да напишете, че американците начело с Кърт Енгъл са освободили българите от турско робство.  :lol6:

Гагичке, кога Кремъл е пускал конците в управлението на България? Русоробчето ми наивно.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.