Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 12 минути, Богатир написа:

Не са орките, пишат за украинците руските пропагандони.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 8 минути, Митко Вълчев написа:

Плюс това пишем за поне последния век от османското владичество, не за първите два века.

Отричаш да е имало робство, но някак си не искаш да се говори за първите два века от "владичеството" :lol6:

преди 1 час, gagodrago написа:

... 19-ти-20-ти... кой каквото докопа... това е положението Аглайке...

331408604_554498969796759_2481237295748122358_n.jpg

Бате, дай телефона на психиятрията където са те скрили, да те отърва от тая Аглайка, дето те връзва за леглото. 

преди 13 минути, attj написа:

Защо след всички руско-турски войни доста българи са отивали да се заселват там  в руските степи?

Чети Раковски, ще разбереш. Всъщност аз знам само за една.

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Не са орките, пишат за украинците руските пропагандони.

Е те са де. Искат да влезнат на място, където няма и да успеят да припарят. Зарята ще започне много преди да стигнат там. Но това много добре го знаят и въпреки това ще го направят.

преди 53 минути, BANKATA написа:

Само в болни мозъци се върти идеята че някой ще ни ги напада. 

Знаят ли в НАТО как ги излагаш и компрометираш същността на военния им съюз?

преди 4 минути, maxthon написа:

Много хубаво, че реши да го споделиш това. Следващия път не отговаряй механично там, където не ти търсят мнението. Само голям патриот би се оплакал, че в казармата не е имал книжка и са му заповядали да управлява камион.

Кой се оплаква бе смЕх, ма ти верно имаш огромни проблеми с разбирането на елементарен текст. Споделих каква пародия беше армията още тогава. Не се плача, млад бях, не ми тежеше, това не променя, че беше неадекватна армията като всичко през Соца.

преди 4 минути, maxthon написа:

Е те са де. Искат да влезнат на място, където няма и да успеят да припарят. Зарята ще започне много преди да стигнат там. Но това много добре го знаят и въпреки това ще го направят.

Знам, знам. Руснаците имат велика армия, без аналогови оръжия. За три дни Киев, седмица Берлин, две Лисабон. Мокрите ви сънища, нямат общо с реалността.

преди 15 минути, Митко Вълчев написа:

Служил съм 90г , на трима човека ни се водеха 5 камиона, аз бях свръзка, нямах книжка но ми се водеше един. Та от тези 5 можеха да тръгнат точно два, докъде щяха да стигнат нямам идея, за 14 месеца ги подкараха точно два пъти с зор . Няма да казвам, че дори тогава станциите изглеждаха допотопни визуално. 

:offtopic_s: И аз служих през '90 те. Бях кльонист на застава... но там кльонът вече отдавна беше демонтиран. Е, поне на заставата се научих да пия без да повръщам :D

преди 7 минути, ivottoshev написа:

Отричаш да е имало робство, но някак си не искаш да се говори за първите два века от "владичеството" :lol6:

Леле колко смешно, превзели са ни, избили са ни елита аристокрацията , това са фактите. После живота е бил, като във всяка една държава в региона. Не сме били роби , обратното на умен смешнико. Е твоите деди може и да са били, като гледам внука им.

Изявление на руското външно министерство във връзка с подготовката от киевския режим на военна провокация срещу руския анклав Приднестровието на източната граница на Молдова с Украйна:

„Във връзка със значителното струпване на личен състав и военна техника на украински части, регистрирано от Министерството на отбраната на Руската федерация в близост до украинско-приднестровската граница, разполагането на артилерия на огневи позиции, както и безпрецедентно увеличение на полетите на безпилотни самолети самолети на въоръжените сили над територията на Приднестровието, предупреждаваме САЩ, страните-членки на НАТО и техните украински подопечни от следващите авантюристични стъпки.

Ние последователно се застъпваме за решаването на всякакви въпроси по политически и дипломатически път. В същото време никой не трябва да се съмнява, че въоръжените сили на Руската федерация ще отговорят адекватно на провокацията на киевския режим, ако такава последва, и ще осигурят защитата на нашите сънародници, руския мироопазващ контингент, военнослужещи на Оперативната група на руските войски и военните складове в с. Всички действия, които представляват заплаха за тяхната сигурност, ще се считат в съответствие с международното право за нападение срещу Руската федерация.

току-що, Митко Вълчев написа:

Знам, знам. Руснаците имат велика армия, без аналогови оръжия. За три дни Киев, седмица Берлин, две Лисабон. Мокрите ви сънища, нямат общо с реалността.

Може да се опиташ тогава да обясниш каква работа ще имат украинците в Преднестровието? Ще влезнат по молба на куклата на конци управляваща Молдова ли? Тя би ли рискувала сигурността на цялата си държава или няма да има избор?

преди 3 часа, maxthon написа:

Всъщност няма да има никаква разлика освен с това, че ти свършиха агрументите и започна и да се занимаваш с персонални обиди.

Не си прав, но разбирам недоволството ти.

Виж къде са били Раковски, Каравелов. А за Петър Берон нямам думи - Владее девет езика и живее в Париж, Берлин, Лондон, Виена, Прага и Атина (от нашето wiki). Не звучи много закрепостено.

преди 6 минути, ivottoshev написа:

:offtopic_s: И аз служих през '90 те. Бях кльонист на застава... но там кльонът вече отдавна беше демонтиран. Е, поне на заставата се научих да пия без да повръщам :D

Е, никой не е казал, че нямаш и качества. Но що сам наблягаш на недостатъците си?

преди 3 минути, maxthon написа:

Може да се опиташ тогава да обясниш каква работа ще имат украинците в Преднестровието? Ще влезнат по молба на куклата на конци управляваща Молдова ли? Тя би ли рискувала сигурността на цялата си държава или няма да има избор?

Всичко което вижда, колко вредна е зависимостта на държавата му от Русия е кукла на конци, ма разбира се. И не се навивай сам на пропагандата която пускаш, като влязат ще коментирате. Помниш ли как преди СВО се подигравахте на разузнаването на САЩ, което предупреждаваше за инвазията.

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

После живота е бил, като във всяка една държава в региона. Не сме били роби , обратното на умен смешнико.

Я дефинирай коя година визираш под "после" за да се видим хубаво колко голям леген можеш да изплискаш?

преди 3 минути, maxthon написа:

Я дефинирай коя година визираш под "после" за да се видим хубаво колко голям леген можеш да изплискаш?

Благодаря за доверието, не смятам че съм капацитет от такова ниво, но да кажем от 1450 натам, нищо по лошо от стандартна европейска държава. С тая разлика, че е имало доста по голяма сигурност за военни набези от други народи.

преди 33 минути, Митко Вълчев написа:

Служил съм 90г , на трима човека ни се водеха 5 камиона, аз бях свръзка, нямах книжка но ми се водеше един. Та от тези 5 можеха да тръгнат точно два, докъде щяха да стигнат нямам идея, за 14 месеца ги подкараха точно два пъти с зор . Няма да казвам, че дори тогава станциите изглеждаха допотопни визуално. 

От русодебилите със абсолютна сигурност съм по българин .

Хей национални предатели русороби, леко с квалификациите.

И ти ли си родоотстъпник-соросоид?

Кажи нещо за българската армия при социализма.

И теб ли те научи на скатавка?

току-що, Митко Вълчев написа:

Благодаря за доверието, не смятам че съм капацитет от такова ниво, но да кажем от 1450 натам, нищо по лошо от стандартна европейска държава.

Доста смело изказване за стандартна европейска държава събираща девширме за следващите около 250 години след посочената от теб. Поздравление за изплискването на легена. Успя да го направиш с доста финес.

преди 5 минути, maxthon написа:

Я дефинирай коя година визираш под "после"

Е, същата 1396 де. Влезли са, избили са аристокрацията и после всичко си е продължило по старому. Даже не знам дали не са използвали някакъв вид древни дронове и да са избили аристокарцията ни директно от Истанбул без да навлизат в наша територия

Днес е ден на протестите САЩ,Франция,Германия......Край на помощта за укронацистите и мир!

"Напуснете НАТО": Жителите на Париж организираха антивоенен митинг Хиляди хора излязоха по улиците на Париж, протестирайки срещу доставките на оръжия за Украйна и настоявайки за мирни преговори. Освен това някои протестиращи призоваха Франция да напусне НАТО. „Това е машина, която трябва да бъде унищожена. Тя няма нищо общо със света, а само провокира войни, защото постоянно дебне за враг. След Русия ще има Китай“, каза Флориан Филипо, лидер на патриотите.

Митинг край авиобаза Рамщайн

Край авиобазата Рамщайн в Германия се провежда митинг срещу доставката на оръжия за Украйна. Именно на тази основа многократно се обсъждаше по-нататъшната военна подкрепа за Киев. Много граждани държат руски знамена и призовават за разследване

преди 14 минути, glen написа:

Днес е ден на протестите САЩ,Франция,Германия......Край на помощта за укронацистите и мир!

"Напуснете НАТО": Жителите на Париж организираха антивоенен митинг Хиляди хора излязоха по улиците на Париж, протестирайки срещу доставките на оръжия за Украйна и настоявайки за мирни преговори. Освен това някои протестиращи призоваха Франция да напусне НАТО. „Това е машина, която трябва да бъде унищожена. Тя няма нищо общо със света, а само провокира войни, защото постоянно дебне за враг. След Русия ще има Китай“, каза Флориан Филипо, лидер на патриотите.

Митинг край авиобаза Рамщайн

Край авиобазата Рамщайн в Германия се провежда митинг срещу доставката на оръжия за Украйна. Именно на тази основа многократно се обсъждаше по-нататъшната военна подкрепа за Киев. Много граждани държат руски знамена и призовават за разследване

В свободните държави хората си протестират.

преди 18 минути, vpvelev написа:

Кажи нещо за българската армия при социализма.

И теб ли те научи на скатавка?

Сорос ме кефи, макар че не повтаря едно към едно вижданията ми за света. Що ме бъркаш с вас русоробските предатели, които бяхте готови на секундата да ни превърнете в част от друга държава и да прекратите суверенитета ни. Ватенки продажни.

преди 22 минути, vpvelev написа:

е ти лиои си дет те лъжат, за къща ук - жалко за теб, че кълвеш на племенницата си като дедо и

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

е ти лиои си дет те лъжат, за къща ук - жалко за теб, че кълвеш на племенницата си като дедо и

Ти жена от Бургас ли си?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.