Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 4 минути, glen написа:

Така е! Тролове те много изостават

Във Вологодска област се проведоха патриотични акции със символа Z в психоневрологичните интернати

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Хей Оли, знам че не е к0p и няма как да ти се монтира, но става въпрос за болшевишката вата. Паметника на съветската Окупационна армия, човекоподобно.

Плешич, дори и той символизира жервите дадени от руската армия за да освободят човечеството, а не само България, от фашизма ....  Или ти си от почитателите на фашизма навярно а?? 

Отделно, окупационна армия викаш, я кажи колко време са седели тези войски в Бг ... Можем да сравним с Япония, Германия  и так дале, където все още седят окупационните хамерикански войски.... смешник, пфффф

току-що, nikssi написа:

Не четеш ли постовете бре мамин сладък спамер ? Или си зает предимно да качваш някакви нескопосни картинки? И тоя дето те е лайкнал ... явно му харесва спама.

Ха ха ... спамете си бре нЕма да се бутам между спамери. 😄

Хь на челото ти свети Z. :giggle1:

Днес във Вологодска област се проведоха патриотични акции, посветени на анексирането на Крим. Символ на акцията беше буквата Z, като към събитието бяха привлечени дори пациенти от психоневрологични интернати. 

преди 16 минути, Moriati написа:

Ъъъъъ, плешич, ко викаш, че руснаците не са дали ни една жертва за това да имаш собствена държава ???? 

Мдаа, то бива гьонсуратлък и гьотверенлик , ама твоето и на сороспятските ти дружки минава всякакви граници ......

Дори аз,  етническия турчин, не мога да възприема подобно поведение  и изказване .... пфффф.....

Айде бе, 2ма станахте

на 2.03.2023 г. в 16:30, N1K17Y написа:

Скача да защитава паметник, дето даже не знае какъв е, после се обижда, като му кажат че е тъп :lol6:

Кажете къде я въртят тая опорка, да намесвате Освобождението, когато някой пише против Моча ? Или ватниците наистина сте си толкова тъпи ? 

преди 1 минута, Moriati написа:

Плешич, дори и той символизира жервите дадени от руската армия за да освободят човечеството, а не само България, от фашизма ....  Или ти си от почитателите на фашизма навярно а?? 

Отделно, окупационна армия викаш, я кажи колко време са седели тези войски в Бг ... Можем да сравним с Япония, Германия  и так дале, където все още седят окупационните хамерикански войски.... смешник, пфффф

Блонди!

Ако спася семейството ти от пожар и после изнасиля жена ти, ще ми вдигнеш ли пеметник?

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Айде бе, 2ма станахте

Кажете къде я въртят тая опорка, да намесвате Освобождението, когато някой пише против Моча ? Или ватниците наистина сте си толкова тъпи ? 

Блондинке , и в двата случая руснаците жертват свои хора, а в резултат се пръкват такива като теб , плешича, разните цаци и сие  неблагодарна сган, дето им напъплили памука между ушите с идеи че видите ли те щели да вържат и цъфнат много повече ако били останали с хитлеристите, или поне ако ги били освободили наглосаксите и попаднели под техен контрол...

Смешно не , а направо трагично .... гьотверенлик на н-та степен...

преди 3 минути, BANKATA написа:

Блонди!

Ако спася семейството ти от пожар и после изнасиля жена ти, ще ми вдигнеш ли пеметник?

И кой те е изнасилвал тебе бе макак, или както викаш макакската ти майка а ...  Промития си мозък изнасили малко да мисли първо, а после се опитвай да даваш такива идиотски примери....

преди 15 минути, Митко Вълчев написа:

Да твърдиш, че е нормално, най големия паметник в центъра на столицата да е на окупационна армия, която не е дала една жертва за свободата ни.

Ти намеси "най големия паметник в центъра на столицата" едва след като ти показах че има паметник за който ти твърдеше че не съществува. До тогава за "най големия паметник в центъра на столицата" не беше ставало въпрос изобщо. Не искаше да се окажеш заврян в под на кучето опашката, и реши в типичен стил да измислиш нещо с което да замажеш собствената си глупост и неосведоменост.

Резултатът - освен глупав, за пореден път се оказа и смешен. Аз за т'ва те харесвам. Един от най-добрите клоуни тук си ти  :wors:

преди 3 минути, Moriati написа:

Блондинке , и в двата случая руснаците жертват свои хора, а в резултат се пръкват такива като теб , плешича, разните цаци и сие  неблагодарна сган, дето им напъплили памука между ушите с идеи че видите ли те щели да вържат и цъфнат много повече ако били останали с хитлеристите, или поне ако ги били освободили наглосаксите и попаднели под техен контрол...

Да разбирам, че ти, за разлика от лицемерния Сникерс, одобравяш да има паметник и на американците  ? Все пак, ако не бяха те, не само ние, ами и Матушката ти щеше да е сгазена от хитлеристите. 

А какво уж са ми пълнили в ушите и кой бил по-добре, достатъчна е една снимка :) 

a-west-german-mercedes-parked-next-to-an

преди 7 минути, ivottoshev написа:

Ти намеси "най големия паметник в центъра на столицата" едва след като ти показах че има паметник за който ти твърдеше че не съществува. До тогава за "най големия паметник в центъра на столицата" не беше ставало въпрос изобщо. Не искаше да се окажеш заврян в под на кучето опашката, и реши в типичен стил да измислиш нещо с което да замажеш собствената си глупост и неосведоменост.

Резултатът - освен глупав, за пореден път се оказа и смешен. Аз за т'ва те харесвам. Един от най-добрите клоуни тук си ти  :wors:

Първо жалко тролче от самото начало пиша, за най големия паметник в центъра на столицата на окупационната армия. Второ, правещи се на по малоумен отколкото си в действителност, според теб нормално ли е , този паметник като големина и локация, на фона на несъществуващ паметник в памет на повече от 10000 загинали българи?

преди 18 минути, BANKATA написа:

Блонди!

Даже ще предложи себе си. Не виждаш ли ги какви са?

преди 9 минути, Митко Вълчев написа:

Първо жалко тролче от самото начало пиша, за най големия паметник в центъра на столицата на окупационната армия.

Така ли? Ето го първият ти пост от вчера, в който става дума за паметник въобще и на който пост аз отговорих:

на 2.03.2023 г. в 12:21, Митко Вълчев написа:

https://www.actualno.com/analysis/zagubite-na-ruskata-armija-v-ukrajna-sa-po-golemi-ot-vsichki-vojni-na-kremyl-sled-vtorata-svetovna-vojna-news_1917389.html пабеда будет за нами! Абе, родоотстъпници майцепродавци , да ви питам. Къде е паметника на загиналите българи, през втората световна война? Става въпрос за много хиляди български жертви. За умрелите алкохолици във Варна, знаем къде е паметника. За българите загинали в реални бойни действия срещу хитлеро-социализма , паметник да ми посочите?

Би ли ми посочил къде точно става дума за "най големия паметник в центъра на столицата"?!?

Казах ти аз, че освен глупав си и смешен, ама не очаквах че ще си чааааааак толкова глупав и смешен, че да отричаш нещо, което може да се провери в рамките на минутка :lol6:

Конят предизвикал ОМИРОВ смях заради поредната глупост : "Украйна  нападнала Русия!"

Създателят на руската ваксина  бил убит. На 1 март решил да  празнува Баба Марта и си поканил  известен  едър над 1,80 м , доставящ интимни услуги " манекен" . Изглежда създателят на " Спутник " бил нещо недоволен от услугата и манекенът взел та  го удушил. Аз пък си мислих че в русия няма пе'дерасти ,там са само велики воини .

В  музея Метрополитен в Ню Йорк са сменили народността на Айвазовски , бил арменец ,роден в Украйна ,Куинджи и Репин също станаха украинци , а " Руската танцьорка " на Дега стана " Танцьорка в украински дрехи". Така ще се променя руската култура ,на Запад вече  НЕ я искат .Войната е в ход на всички фронтове и ВЕЧЕ така ще бъде.Разривът между русия и Запада е ОКОНЧАТЕЛЕН .

Газпром решава  да консервира Северен поток ,да се чуди човек на какво се надяват.

преди 3 минути, N1K17Y написа:

Да разбирам, че ти, за разлика от лицемерния Сникерс, одобравяш да има паметник и на американците  ? Все пак, ако не бяха те, не само ние, ами и Матушката ти щеше да е сгазена от хитлеристите. 

А какво уж са ми пълнили в ушите и кой бил по-добре, достатъчна е една снимка :) 

a-west-german-mercedes-parked-next-to-an

Тц, не позна... не одобрявам да има паметник на хамериканците... И не , не мисля че СССР щеше да бъде прегазен.... Просто им дават възможност по бързо да успеят да се преорентират на военно производство ...и да загубят по-малко територии донякъде.... Отделно този ленд лиз е към всички а не само към СССР, самата Англия получава повече и от руснаците ленд лиз , над 2 пъти повече, и ядат пердаха яко, добре че са на островче, и добре че успяват да насъскат Хитлер срещу СССР 

В най лошия случай, войната е щяла да продължи повече, а Англия да падне под Хитлер със сигурност, и тогава ФАЩ сам също е щял да духа супата срещу Япония и Германия обединили усилията си...

За какво мислиш запада предоставя този лендлиз а?? Понеже са много добрички, и помагат от чисто сърчице ?? Изобщо не си в час Блонди, ама изобщо... към 80 Процента от вермахта се бие срещу СССР, и така спада натиска над самата Наглобритания основно, и ФАЩ второстепенно...

преди 9 минути, ivottoshev написа:

Така ли? Ето го първият ти пост от вчера, в който става дума за паметник въобще и на който пост аз отговорих:

Би ли ми посочил къде точно става дума за "най големия паметник в центъра на столицата"?!?

Казах ти аз, че освен глупав си и смешен, ама не очаквах че ще си чааааааак толкова глупав и смешен, че да отричаш нещо, което може да се провери в рамките на минутка :lol6:

Лигав трол,  първият пост от 2928 страница.

Къде преди тази публикация, ти ме репликира, че има такъв паметник, а то няма де. Та да сменя твърденията. Трол противен. Българите загинали срещу хитлеровия социализъм, нямат паметник. Чуждата окупационна червена армия, няма дадена една жертва за доброто на България, но има най големия паметник в столицата ни. Загрозяващ центъра и. Лъжецо, ти не си писал , че има такъв паметник, за да сменя аз твърденията си. Ти си правещ се на по тъп отколкото си реално, гнусен трол 

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Лигав трол

Какво стана с "от самото начало пиша, за най големия паметник в центъра на столицата"?!? Изоставихме ли тази теза :lol6:

преди 13 минути, ivottoshev написа:

Не познавам някой в нета, застанал с лицето и името си, който да се държи толкова малоумно неадекватно. Има пишещи по големи тъпни, но са само анонимници. Дори се чудя наистина да проверя, дали си реална личност или някъде има реален, нормален човек Иво Тошев, на който си взел името и тролиш в нета.

преди 16 минути, ivottoshev написа:

Не познавам някой в нета, застанал с лицето и името си, който да се държи толкова малоумн

Дедо ама му сече пипето още- 1997 година.. Ама как са го послушали руснаците години по-късно

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Какво стана с "от самото начало пиша, за най големия паметник в центъра на столицата"?!? Изоставихме ли тази теза :lol6:

Малоумно тролче, това че се правиш на по малоумно тролче , отколкото реално малоумно тролче си, не виждам какво ти доставя такова огромно удоволствие. Но кой нормален може да разбере психиката на малоумните тролчета. Какво стана с тезата,че си ме оборил за паметника на загиналите срещу хитлеровия фашизъм и тогава съм задълбал за разликата в размерите. Трол жалък малоумен.

Страшно оперативно обкръжение в Бахмут ще да е щом шефа на Източния окръг го  е посетил...

преди 1 час, ivottoshev написа:

Благодарение на братушките България се е появила за пръв път след 500 годишно отсъствие на световната карта и това е станало на днешната дата преди 145 години.

Газ пикаеш че не е "благодарение на карварите" или "благодарение на незнамсикойси" и за т'ва ръсиш простотии, но историята не можеш да промениш, тролопитек лоботомиран :hit:

Само че, благодарение на американски президент оставаме това, което сме.

https://debati.bg/amerikanskiat-prezident-koyto-spasi-balgaria/

Да знаеш руснак да е правил такова нещо за нас? Напротив, против съединението са. Или и това забравяте?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.