Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 26 минути, Митко Вълчев написа:

https://www.actualno.com/europe/5-regiona-iskat-vednaga-da-se-otdeljat-ot-ruskata-federacija-zapochna-li-razpadyt-na-imperijata-news_1918767.html очертават се много хубави моменти за Русия, благодарение на стратега Путин. Слава.

Кои са тези анонимници уж провели референдум?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, maxthon написа:

Кои са тези анонимници уж провери референдум?

Нямам си на идея. Уча се от klena, всяка глупост написана в нета, представям за истина. То било лесно да си вата, изключваш си логическото мислене, морала и човешкото в съзнанието и мацаш с голямата баданарка.

преди 8 минути, glen написа:

Володимир Зеленски, измамник на годината?
https://babylonbee.com/news/the-babylon-bees-man-of-the-year-is-rachel-levine/

spacer.png
Вавилонската пчела се шегуваше (помислих, че е смешно). Списание "Тайм" може и да е шега, но е напълно сериозно в определянето на Зеленски за Човек на годината.

Ако Асоциацията на украинските гробари и погребални бюра беше обявила Зеленски за Човек на годината, можех да разбера това. Той беше страхотен за тях.

-------------------------

Украинско съдебно решение: Националният герой Бандера, който избива галисийски поляци, няма нищо общо с тяхната смърт.

Слава Украйна. Слава Зеленски. Слава на героите.

преди 10 минути, glen написа:

Володимир Зеленски, измамник на годината?
https://babylonbee.com/news/the-babylon-bees-man-of-the-year-is-rachel-levine/

spacer.png
Вавилонската пчела се шегуваше (помислих, че е смешно). Списание "Тайм" може и да е шега, но е напълно сериозно в определянето на Зеленски за Човек на годината.

Ако Асоциацията на украинските гробари и погребални бюра беше обявила Зеленски за Човек на годината, можех да разбера това. Той беше страхотен за тях.

-------------------------

Украинско съдебно решение: Националният герой Бандера, който избива галисийски поляци, няма нищо общо с тяхната смърт.

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Нямам си на идея. Уча се от klena, всяка глупост написана в нета, представям за истина. То било лесно да си вата, изключваш си логическото мислене, морала и човешкото в съзнанието и мацаш с голямата баданарка.

Айде бе. Първо пише се glen и второ праскаш това , което ти пуснат отгоре. Поне отвори връзката прочети и обърни внимание на това в картинката ...

Процесора зацепва ли или минава офлайн ...

преди 3 минути, nikssi написа:

image.png.400c225ca90f264dfc9c5b0ade81e74f.png

Голосование (referendum2023.site)

🤣 Те така ... фишеци колкото искаш. 

преди 1 минута, nikssi написа:

Айде бе. Първо пише се glen и второ праскаш това , което ти пуснат отгоре. Поне отвори връзката прочети и обърни внимание на това в картинката ...

а за фа на дглен ще кажеш ли нещо

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Слава Украйна. Слава Зеленски. Слава на героите.

Зеленски сигурно е руски актив, никой не е убивал повече уки от него.

току-що, nikssi написа:

Алоу цитиращия "работещ като политик" и да пишеш ли не можеш ?

абе клавиатурата ми нещо небачка както трябва (дава на късо) от години и неизлизат буквите - но няма да е сменям

нещо за фишека на глен да кажеш

преди 6 минути, nikssi написа:

image.png.400c225ca90f264dfc9c5b0ade81e74f.png

Голосование (referendum2023.site)

🤣 Те така ... фишеци колкото искаш. 

Точно това ми беше идеята. Да влезне на сайта, да разгледа, да прецени. Все трудни неща за изпълнение.

преди 6 минути, Без умствен капацитет написа:

абе клавиатурата ми нещо небачка както трябва (дава на късо) от години и неизлизат буквите - но няма да е сменям

Начи взимаш една отверка и един чуК ама да е руZки. С отверката отвиваш болтчетата и после с чука поправяш бутоните. 😜

преди 3 часа, miro20 написа:

Коя дата пише че е репортажа че ми е с дребни букви

А пък не смееш да се наведеш за очилата, че господаря ти от сащ не го интересува, че те е травмирал седалищно и ще те уважи?

преди 1 минута, nikssi написа:

Начи взимаш една отверка и един чуК ама да е руZки. С отверката отвиваш болтчетата и после с чука поправяш бутоните. 😜

като размърдам кабела се оправя, рядко се бъгва компа за да ревстартирам:D

преди 5 минути, Sliderum2 написа:

Между другото,има мнения на западни анализатори че след края на СВО по оста Турция,България,Сърбия,Унгария,Австрия и евентуално Италия се отваря голяма перспектива!

Всичко зависи от действията на Турция и предстоящите там избори!Има неща,които не знам как ще се случат,но ще чакаме!Може този път да ни провърви!

преди 15 минути, Sliderum2 написа:

Прочетох го. Та кога казваш, че България е била под фашистка окупация? С кого се биха СССР у нас?

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

като размърдам кабела се оправя, рядко се бъгва компа за да ревстартирам:D

Начи тогава направо само ножица и тиксо ти трябва. Задължително да са произведени в САЩ и режеш и после увиваш ... и с чука може да поправиш малко USB входа, ама с руския чук.

преди 2 минути, nikssi написа:

Начи тогава направо само ножица и тиксо ти трябва. Задължително да са произведени в САЩ и режеш и после увиваш ... и с чука може да поправиш малко USB входа, ама с руския чук.

ти като каза, утре трябва да е отворя да видя как са запоени кабелчетата, ама само ще видя:D

преди 11 минути, Без умствен капацитет написа:

за да ревстартирам:D

Нещо ревматолог ли ве? Или ревеш като рестартираш?

току-що, Без умствен капацитет написа:

ти като каза, утре трябва да е отворя да видя как са запоени кабелчетата

... да не забравиш чука. 

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

току-що, nikssi написа:

Нещо ревматолог ли ве? Или ревеш като рестартираш?

е правописните грешки са  си е мой:D

преди 38 минути, nikssi написа:

Анонимно нищо, отворил съм, прочел съм, пуснал съм. Да видя какво е да си тъп и нагъл като Ватата и специално като фейкомета трол. Отгоре нареждат на елита от путиноидните тролове, полезните идиоти, мацат от глупост.

преди 40 минути, glen написа:

Зеленски сигурно е руски актив, никой не е убивал повече уки от него.

Klen, последните месеци се носят точно такива слухове за путя, задачата му е разпад на територията.

преди 39 минути, maxthon написа:

Точно това ми беше идеята. Да влезне на сайта, да разгледа, да прецени. Все трудни неща за изпълнение.

Путиноид, изрично съм го пуснал като препратка, как ватнишките малоумници качват нон стоп, абсолютно нямаща нищо общо с реалността информация. От вчера само klena e качил поне пет такива фейка. Знаеш ли, че никой не иска да купува ценните книжа на САЩ и той фалира тия дни? Ако не ми вярваш, питай трола klen.

преди 29 минути, glen написа:

Между другото,има мнения на западни анализатори че след края на СВО по оста Турция,България,Сърбия,Унгария,Австрия и евентуално Италия се отваря голяма перспектива!

Всичко зависи от действията на Турция и предстоящите там избори!Има неща,които не знам как ще се случат,но ще чакаме!Може този път да ни провърви!

Вие в психото, винаги имате късмет.

англичаните бягат

обосрали са се 

взривават мостове след себе си за да не ги стигнат

в паника са

шок и ужас

преди 45 минути, maxthon написа:

🤣

image.png.3aa07c18d0a983db433867f3ebc11a62.png

преди 10 минути, Митко Вълчев написа:

Анонимно нищо, отворил съм, прочел съм, пуснал съм. Да видя какво е да си тъп и нагъл като Ватата и специално като фейкомета трол. Отгоре нареждат на елита от путиноидните тролове, полезните идиоти, мацат от глупост.

Митко ли си Димитър ли си ще казваш на друг анонимно нищо. Кой ти дава правото да наричаш другите с разни обидни епитети? Хайде малко по-спокойно а?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.