Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 часа, miro20 написа:

Благодарение на "братушките" .

Благодарение на братушките България се е появила за пръв път след 500 годишно отсъствие на световната карта и това е станало на днешната дата преди 145 години.

Газ пикаеш че не е "благодарение на карварите" или "благодарение на незнамсикойси" и за т'ва ръсиш простотии, но историята не можеш да промениш, тролопитек лоботомиран :hit:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 17 минути, Реджеп Иведик написа:

Не, не застана.

Тоя застава зад твърдението, че е нормално най големия паметник в столицата, да е на окупирала ни армия, не дала дори една жертва за свободата ни, а хилядите загинали в битката срещу хитлеровия социализъм им стига един общ с всички други загинали през 1300 години история. Както и още десетки такива тотално дебилни прозрения. Ти мислиш, че има глупост зад която не би застанал. Че той дори се гордее с неадекватността си.

преди 5 часа, gagodrago написа:

Затова ли през 2014-та даже и по продажните бтв-та бяха пуснали репортаж за терора и убийствата на украинските нацисти над българското етническо население в Източна Украина

https://fb.watch/j1A7Mv2PwJ/

Оригиналната връзка ,че някои обли не могат да я намерят сами. Ту им млякото горещо ... ту пък друго нещо... да се разпознават самички.

Десетки етнически българи са загинали при кризата в Украйна - bTV Новините (btvnovinite.bg)

Честит празник! 

Spoiler
преди 42 минути, ivottoshev написа:
преди 7 часа, miro20 написа:

Колко съм виновен че съм уточнил на кого са думите в цитата от коя статия :) :)

Непростимо от мен да спазвам правилата на форума , нали :) :)

Интересното е, че не заставаш зад тези думи и точно за това уточняваш че не са твои. Та? На някой друг в този форум случвало ли му се да не застава зад думи от свой пост? Някой друг оаквал ли се чак толкова? Ми НЕ!!! Ти си единствен и неповторим :yanim:

Ти си единствен и неповторим бе. Тотален малоумен гьонсурат, който всеки път се осира, но мине не мине, пак повтаря същото че колко е лошо да се спазват правилата на форума, да се цитира източника на статията , и да има коректност в аргументирането . Което именно означават цитираните мои думи .

Направо си уникат !

То ти за друго тук не влизаш де.. изпитваш неудържимо мазохистично чувство  да станеш за резил всеки ден. Независимо каква е темата, независимо какво се говори и обсъжда, ти пак си искапш да се осереш.

:)

Да. да повторя в какво ме упрекваш - че съм казал че думите са от еди коя си статия, че се позовавам на еди какво си мнение, плюс още няколко коректни мои уточнения.

Изцяло спрямо форумните правила и коректност.

Много съм лош... ау колко съм лош :) 

преди 12 минути, maxthon написа:
преди 18 минути, BANKATA написа:

С този общият брой свалени руски хвърчила стана около 200.

Ако се брои по начина описан тук защо не и 500 да са?

Абе по фантасмагоричен "начин" от твоя на броене не съм чувал да има :)  Така и не ми каза дето те питах преди време за оная статия - вярваш ли че руските загуби са 9 пъти по малко от украинските ?

При условие че руснаците сами се упрекват и реват в толкова много клипове /Пригожин също/ за тотално малоумно командване и бюрокрация, тотлано некадърна логистика и снабдяване, изключително ниска мобилизационна подготовка и  екипировка , и какво ли още не. Овен че ударите им са изключително нискоточнии хаотични, наочени на обем , площ , а не на качество и точност.

Нападенията им са на юруш и чак украинците се чудят как тръгват в изцяло прострелвани зони като на разстрел....

Реципрочно украинците яко подпукаха с високоточните хаймерси и др западна артилерия огромен брой военни складове, униожиха прецизно  доста лагери, казарми и жива сила , разполагат и ползват прецизна западна разузнавателна информация за придвижването, локацията и т.н. на врага.

След всичко това , дали според теб загубите на рашистите били 9 пъти по малко ??? Така и не ми каза.

преди 11 минути, Богатир написа:

https://ok.ru/video/4589298846273

Украинка говори истината!

О да, точно пък тази е най истинската ! :) :)

"Рашистской недоблогершей оказалась бывшая осужденная за наркоторговлю Валерия Браца, сбежавшая из Кременчуга за границу и работающая путинской пропагандисткой. Это лицо неоднократно задерживалось полицией, оно было осуждено за продажу наркотиков, а теперь записывает "видосики", повторяя в них фейки, что в ракетной атаке на "Амстор" виноваты власти Украины. Удивительная дрянь", — писал Малецкий.

В профиле Брац указано, что она проживает в городе Вроцлав, что в Польше.

преди 5 минути, miro20 написа:
  Покажи скритото съдържание

Ти си единствен и неповторим бе. Тотален малоумен гьонсурат, който всеки път се осира, но мине не мине, пак повтаря същото че колко е лошо да се спазват правилата на форума, да се цитира източника на статията , и да има коректност в аргументирането . Което именно означават цитираните мои думи .

Направо си уникат !

То ти за друго тук не влизаш де.. изпитваш неудържимо мазохистично чувство  да станеш за резил всеки ден. Независимо каква е темата, независимо какво се говори и обсъжда, ти пак си искапш да се осереш.

Да. да повторя в какво ме упрекваш - че съм казал че думите са от еди коя си статия, че се позовавам на еди какво си мнение, плюс още няколко коректни мои уточнения.

Абе по фантасмагоричен "начин" от твоя на броене не съм чувал да има :)  Така и не ми каза дето те питах преди време за оная статия - вярваш ли че руските загуби са 9 пъти по малко от украинските ?

При условие че руснаците сами се упрекват и реват в толкова много клипове /Пригожин също/ за тотално малоумно командване и бюрокрация, тотлано некадърна логистика и снабдяване, изключително ниска мобилизационна подготовка и  екипировка , и какво ли още не. Овен че ударите им са изключително нискоточнии хаотични, наочени на обем , площ , а не на качество и точност.

Нападенията им са на юруш и чак украинците се чудят как тръгват в изцяло прострелвани зони като на разстрел....

Реципрочно украинците яко подпукаха с високоточните хаймерси и др западна артилерия огромен брой военни складове, униожиха прецизно  доста лагери, казарми и жива сила , разполагат и ползват прецизна западна разузнавателна информация за придвижването, локацията и т.н. на врага.

След всичко това , дали според теб загубите на рашистите били 9 пъти по малко ??? Така и не ми каза.

Плюс едно. Само промит мозък, на малоумен ватник може да вярва, че Украинците имат по големи загуби от рашките. Е, ако смятат и цивилните които са избили може да станат и съпоставими жертвите.

преди 17 минути, nikssi написа:

Оригиналната връзка ,че някои обли не могат да я намерят сами. Ту им млякото горещо ... ту пък друго нещо... да се разпознават самички.

Десетки етнически българи са загинали при кризата в Украйна - bTV Новините (btvnovinite.bg)

Честит празник! 

Коя дата пише че е репортажа че ми е с дребни букви ? :giggle1:

Дори и тогава се казва че в Украйна няма дискриминация по етнически признак, и всички граждани са равни пред закона.Това по повод мобилизацията им .

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 40 минути, Реджеп Иведик написа:

Не, не застана.

Ти сам каза какво съм написал: "а цитираш НОВА, и ако НОВА лъже, и ти лъжеш"

Това прилича ли ти на Лоботомирковото "тези думи не са мои"? Да съм казал, "ама то т'ва си е мнение на НОВА, не е мое"?!?

преди 17 минути, Митко Вълчев написа:

Тоя застава зад твърдението, че е нормално най големия паметник в столицата, да е на окупирала ни армия, не дала дори една жертва за свободата ни, а хилядите загинали в битката срещу хитлеровия социализъм им стига един общ с всички други загинали през 1300 години история. Както и още десетки такива тотално дебилни прозрения. Ти мислиш, че има глупост зад която не би застанал. Че той дори се гордее с неадекватността си.

Ъъъъъ, плешич, ко викаш, че руснаците не са дали ни една жертва за това да имаш собствена държава ???? 

Мдаа, то бива гьонсуратлък и гьотверенлик , ама твоето и на сороспятските ти дружки минава всякакви граници ......

Дори аз,  етническия турчин, не мога да възприема подобно поведение  и изказване .... пфффф.....

току-що, Coco1 написа:

Кълвача без да иска е пропуснал :cool:

По е смешно че го размахват този репортаж  всички фейс групи най ече на антибългарите от  Израждане , пък реално не са го гледали какво точно показва.

Да, трагедията и войната вече е в ход. Да, това никой не отрича. Като се видя че единствената причина за тзи трагедии е вкараната от рашистите война.

И няма нито един пример да е имало дискриминирани българи или малцинства ПРЕДИ рашистката инвазия.

Рашистктие тролове пропускат далеч по явни дискриминации като тези в Крим спрямо малцинствата, че не украинците, а рашистите забраниха преподаването на  български език в Запорожието :

https://www.dnes.bg/obshtestvo/2022/09/22/kremyl-zabrani-izuchavaneto-na-bylgarski-ezik-v-zaporojka-oblast.544507

преди 20 минути, Митко Вълчев написа:

Тоя застава зад твърдението, че е нормално най големия паметник в столицата...

Заставам зад твърдението че има паметник, какъвто ти каза че няма. Едва след като ти показах такъв паметник, ти за да не се окажеш паднал по гръб изтропа любимият ти (но все така нескопосан) опит за измъкване от ситуацията, като каза че незнамсикойси паметник бил по-голям. 

преди 3 минути, miro20 написа:

По е смешно че го размахват този репортаж  всички фейс групи най ече на антибългарите от  Израждане , пък реално не са го гледали какво точно показва.

Каквото им спуснат и почва папагаленето :giggle1:

преди 27 минути, miro20 написа:
  Покажи скритото съдържание

Направо си уникат !

Десетнайсет пити съм те питал дали заставаш зад написаното в онзи твой пост, и ти десетнайсет пъти мълчиш като пукел. Това твое оглушително мълчание е красноречиво доказателство, че в него пост си се оакал грандиозно.

"тези думи не са мои" е върха на сладоледа в тролската ти кариера. И друг път си се самозатапвал, но този момент ще остане в аналите на форума, а аз няма да спра да ти го навирам всеки път, когато решиш че е възможно тук да има някой, който да е по-оакан от теб. 

преди 9 минути, Moriati написа:

Ъъъъъ, плешич, ко викаш, че руснаците не са дали ни една жертва за това да имаш собствена държава ???? 

Мдаа, то бива гьонсуратлък и гьотверенлик , ама твоето и на сороспятските ти дружки минава всякакви граници ......

Дори аз,  етническия турчин, не мога да възприема подобно поведение  и изказване .... пфффф.....

Хей Оли, знам че не е к0p и няма как да ти се монтира, но става въпрос за болшевишката вата. Паметника на съветската Окупационна армия, човекоподобно.

преди 1 минута, Coco1 написа:

Каквото им спуснат и почва папагаленето :giggle1:

Така е! Тролове те много изостават,разказа се разпадна а новия е-

героичния украински народ и разрушенията на Русия! Очакваме да влезнат в час!

преди 20 минути, miro20 написа:

Абе по фантасмагоричен "начин" от твоя на броене не съм чувал да има

Е именно де това са материали на украинци. Виждат се, че са украинци и онова менте Джеймс Васкес (който го пребиха като куче в някоя от поздемните железници из Сащ, а иначе голям войн). Снимат една и съща украинска бронетехника, но пък представена за руска и всеки завъртял се на място го прави и го представя за поредната руска техника унищожена. Като преброиш три-четири пъти едно и също нещо какво се получава? Украинска математика. Ти си сред няй-големите и фенове.

преди 17 минути, miro20 написа:

Коя дата пише че е репортажа че ми е с дребни букви ? :giggle1:

Ти пък къде се буташ с калните обувки? Прочети нааазад постовете и белким зацепиш. Даже не е нужно да прелистваш страници.

Объл та дрънка и тоя хилещия се папагал от Мосейково е същия екземпляр. 

преди 11 минути, miro20 написа:

Защо мислиш, че ПП Възраждане е "антибългарска" партия?

току-що, nikssi написа:

Ти пък къде се буташ с калните обувки? Прочети нааазад постовете и белким зацепиш. Даже не е нужно да прелистваш страници.

Объл та дрънка и тоя хилещия се папагал от Мосейково е същия екземпляр. 

Кълвач-мосейковски заби ти Елбруса 

Днес във Вологодска област се проведоха патриотични акции, посветени на анексирането на Крим. Символ на акцията беше буквата Z, като към събитието бяха привлечени дори пациенти от психоневрологични интернати. 

преди 9 минути, ivottoshev написа:

Заставам зад твърдението че има паметник, какъвто ти каза че няма. Едва след като ти показах такъв паметник, ти за да не се окажеш паднал по гръб изтропа любимият ти (но все така нескопосан) опит за измъкване от ситуацията, като каза че незнамсикойси паметник бил по-голям. 

Няма паметник, на загиналите срещу хитлеровия социализъм, клоуне. Да твърдиш, че е нормално, най големия паметник в центъра на столицата да е на окупационна армия, която не е дала една жертва за свободата ни. Значи, че или си директно за психиатрично лечение или че си гнусен , противен трол, съзнателно правещ се на нуждаещ се от такава помощ. Това, не ти е единственото  твърдение, а е едно от многото, които поставят под съмнение психическото ти състояние.

преди 15 минути, Coco1 написа:

Кълвача без да иска е пропуснал :cool:

Не четеш ли постовете бре мамин сладък спамер ? Или си зает предимно да качваш някакви нескопосни картинки? И тоя дето те е лайкнал ... явно му харесва спама.

Ха ха ... спамете си бре нЕма да се бутам между спамери. 😄

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.