Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Добре де аз пак да попитам днес вместо да празнувате за Крим, какво го мислите бъдещето на другаря Пу? Да не би случайно да се е възродил култа към личността, а аз да не съм разбрал?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 часа, bigiadri написа:

Никой няма и да го кани от тези страни ,които признават съда , за тях той е престъпник . Харесва ли ви или не ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО

Ако им потрябват руски суровини или искат да врътнат друга далаверка с Русия, не само че ще го канят, ами и теманета ще му правят. 

Киев: Нови руски атаки с дронове срещу райони в Украйна

крайна, и по-конкретно западната Лвовска област, беше атакувана тази нощ с дронове иранско производство, съобщиха днес военновъздушните сили на страната, цитирани от Франс прес, предаде БТА.

След нахлуването си в Украйна преди повече от година Русия редовно нанася удари

по инфраструктурни обекти в съседната страна, оставяйки населението ѝ без ток и вода.

Украинските военни съобщиха в "Телеграм", че са унищожили 11 от общо 16 дрона камикадзе "Шахед-136/131",

изстреляни от Азовско море и от руската Брянска област.

В Лвов има повредени сгради, но не и жилищни; жертви няма, информира губернаторът на областта Максим Козицки.

Ударите са засегнали критична инфраструктура в град Новомосковск северно от град Днепър,

причинили са пожар и значителни щети. Четири сгради са разрушени, пострадали са още шест, но ранени няма, съобщи Микола Лукашук, председател на местния областен съвет......................

https://www.vesti.bg/sviat/kiev-novi-ruski-ataki-s-dronove-sreshtu-rajoni-v-ukrajna-6163837

Байдън: Путин е извършил военни престъпления, обвиненията срещу него са основателни

Президентът на САЩ Джо Байдън каза, че руският президент Владимир Путин е извършил военни престъпления и решението на Международния наказателен съд (МНС) да издаде заповед за ареста му е оправдано, предаде Ройтерс. В петък МНС поиска Путин да бъде арестуван по подозрение за извършване на противозаконно депортиране на деца и противозаконно прехвърляне на хора от Украйна в Русия, след началото на инвазията на Москва в съседната държава миналата година.

САЩ, както и Русия, не са член на МНС.

„Е, мисля, че е оправдано. Но въпросът е, че това (МНС) не е признато и от нас на международно равнище. Мисля обаче, че той (МНС) излезе с много силен аргумент“, каза Байдън пред журналисти. САЩ отделно стигнаха до заключение, че руските сили са извършвали военни престъпления в Украйна и подкрепят търсенето на отговорност за извършителите на военни престъпления, посочи говорител на Държавния департамент..................

https://www.vesti.bg/sviat/bajdyn-obvineniiata-sreshtu-putin-sa-osnovatelni-6163818

преди 10 минути, _sirena_ написа:

Ти откъде изпълзя , бе ?   Непрекъснато изпълзявате от некви профили , създавани през 1944г. !

Виж колко съм бил предвидлив - още през 2005-та (когато Пупи беше още млад и зелен диктатор и организираше терористични актове из цяла Русия да си укрепи властта) съм знаел, че през 2023-та ще дойда да се забавлявам с феновете на Северна Корея. :)

В Украйна има доказателства за зверства и сексуално насилие от руските сили

Британското министерство на външните работи съобщи днес, че помощта ще включва изпращането на мобилни съдебни екипи на места, където се предполага, че са били извършени военни престъпления, обучаването на до 90 съдии и събирането на доказателства, както и оказването на подкрепа от страна на британски експерти по сексуалното насилие.

Великобритания обеща да дари допълнителни 2,5 милиона британски лири (2,96 милиона долара) за подпомагане на украинските прокурори, разследващи предполагаеми военни престъпления, извършени от руските въоръжени сили, предаде ДПА, като се позова на Форин офис.

Британското министерство на външните работи съобщи днес, че помощта ще включва изпращането на мобилни съдебни екипи на места, където се предполага, че са били извършени военни престъпления, обучаването на до 90 съдии и събирането на доказателства, както и оказването на подкрепа от страна на британски експерти по сексуалното насилие.

"В Украйна има все повече доказателства за зверства, включително сексуално насилие, извършени от руските сили", каза в Хага британският държавен министър за Южна Азия, ООН и Общността на нациите Тарик Ахмад на Конференцията за търсене на съдебна отговорност за престъпления, извършени в Украйна.

"Работим в директен контакт с украинския главен прокурор, за да гарантираме, че всички потенциални военни престъпления ще бъдат разследвани, а отговорните за тях ще бъдат подведени под отговорност", добави той, цитиран от БТА.

Бегай към дупката, ЗАЩО ЛЪЖЕШ??????

Скрийсе като Путин в бункера, ти в групата!:giggle1:

преди 1 час, miro20 написа:

Я ми дай пример за убито дете, убит рускоговорящ, репресиран и т.н. ПРЕДИ март 2014 г когато започна рашистката война с анексията на Крим и вторжението в Донбас ???

Не е преди март 2014г, спекулантино, а преди поредната цветна революция организирана от Карвария и явната им намеса във вътрешните работи на чужда суверенна държава. 

Отново се правиш че не знаеш каква е хронологията на събитията, щото иначе опорките ти заминават в кофата.

Що преди Майадна нямаше проблеми в Укарйна, а? Що Кравария не остави всичко да се реши на честни избори, а вместо това парти техен висш държавен служител да раздава сникерси на митинг, целящ свалянето на законно избран президент и по този начин да налива масло в огъня на антиправителствените демонстрации?

преди 19 минути, _sirena_ написа:

Ето престъпният нацист - клоун , продал и унищожил народа си !!!

https://www.facebook.com/valeri.dimitrov.900/videos/122259797339403/

Ето и Българските престъпни мекерета

336991378_1576550139494021_3280344974395879534_n.jpg

а къде е копейкин дето гласува за купуване на  втори чертежи на ф16

460368A0-7C9C-49B3-BE64-6F51D9576B9B-483

преди 5 минути, kaldata1 написа:

Виж колко съм бил предвидлив - още през 2005-та (когато Пупи беше още млад и зелен диктатор и организираше терористични актове из цяла Русия да си укрепи властта) съм знаел, че през 2023-та ще дойда да се забавлявам с феновете на Северна Корея. :)

Тъпан , що просто не кажеш - " дадоха ми ей този профил , понеже моят е с бан , да лющя пропаганда от сутрин до мрак " , а плещиш щуротии да се защитаваш ??? 

"Предвидлив " бил той ???!!!     Правили сте профили на кг. още време оно , защото сте мишоци и постоянно сте били зад решетките и давай ся тефтера с профилите и паролите да влизаме да разцъкваме , а ? 

Жалки добичета сте , проумейте го !

Кой ти е другият профил ?  С кой профил бръщолевеше глупости досега ? 

Генерал Рамзан Кадиров:
"Оказва се, че жителите на Донбас, включително децата, е трябвало да загинат под бомбите на въоръжените сили на Украйна и в никакъв случай не трябва да напускат опасните зони. Това не е мое изявление, така смята Международният наказателен съд в Хага. А спасяването на децата на Донбас те квалифицират като депортиране. Разбира се, винаги съм знаел и съм казвал, че на Запад всички каубои са подвили опашки от страх, но тук новината не е странна, а по-скоро нелепо абсурдна; бомбардирането на деца не е престъпление, но спасяването им е депортиране.
За тези деца, другари хагски паразити, трябваше да номинирате Владимир Владимирович за Нобелова награда за мир. Ние в Русия вече приютихме и нахранихме децата на Донбас, изпратихме ги в училищата. А вие дори украинските бежанци не можахте да приемете по човешки в Европейски съюз.
Макар че, какво да вземат от вас? Международната съдебна инстанция показа, че тя няма независим статут, а ловко се поддава на задграничния господар, бързайки да изпълнява командите му. Освен това, толкова бързаха да оближат ръката му, че не намериха време да отработят формулировката.
Цялата тази помпозна демокрация и либерализъм е лъжа и циркова клоунада. ЕС, НАТО, ООН и други подобни организации и сдружения отдавна са доказали, че не са независими, безпристрастни, нецензурирани. Изпълнявайки заповедите синхронно и винаги еднополюсно. Отново и отново показвайки истинското си лице. Това са просто различни марионетки, които контролират отвътре една и съща ръка на Запада.
Призовавам нормалните граждани на Европа (нормални във всеки смисъл, психически здрави, без мъгла в главите и гащите) да вземат положението в свои ръце и да сменят тези марионетни режими. Изграждайте нови държави с чисти доктрини без каквито и да било отклонения, малцинства, прогнили под чужди амбиции, Русия ви е приятел, а не враг. Ето за тогава не трябва да се страхувате от нея.
Дотогава се страхувайте.
Да, почти забравих, можете поне лактите да си изтриете, разписвайки ващите заповеди. Тук времето не ни променя. Путин е НАШИЯТ ПРЕЗИДЕНТ! Русия - СИЛА!"

336302378_933710167852098_1169348453860179564_n.jpg

преди 13 минути, _sirena_ написа:

Тъпан , що просто не кажеш - " дадоха ми ей този профил , понеже моят е с бан , да лющя пропаганда от сутрин до мрак " , а плещиш щуротии да се защитаваш ??? 

"Предвидлив " бил той ???!!!     Правили сте профили на кг. още време оно , защото сте мишоци и постоянно сте били зад решетките и давай ся тефтера с профилите и паролите да влизаме да разцъкваме , а ? 

Жалки добичета сте , проумейте го !

Кой ти е другият профил ?  С кой профил бръщолевеше глупости досега ? 

Защо си толкова агресивна? Ебаси мрънкалото - имам си IP, има си модератори, ако решат, че съм нечии втори профил - ще действат. :)

Едни други хора си направиха профили (но във фейса, не в интернет форум) точно през 2014-та, сложиха им слънчогледи и котенца за профилни снимки и нямаха никаква дейност ... до 25.02.2022 г., когато изведнъж почнаха да пишат ежечасно за биолаборатории, ХААРП земетресения в Турция, ковид-гугутки, колко бил щастлив живота в Русия и разбира се - "Ахмат Сила! Чеченецааааа!".

Ама и вашето си е мъка де - киснете във фейса в групите за мачкане на Злия Загниващ Запад (ЗЗЗ) и сте си в своя балон - Киро Брейка, Киро Скалата, Волгин, Карбовски, педофила Скот Ритър, Боян "Киев-пада-до-3-дни" Чуков, Волен Сидеров, Копейкин и неговата невярна Елена Гунчева ...

... и в един момент излизате извън групите на себеподобни вам - и о, ужас - Русофилите са 20%-на процента (електората на БСП + Възраждане), хората пътуват, бачкат, имат Гугъл Мапс, имат ютуб и могат и сами да видят какво предлагат Русия, Северна Корея, Иран, Мали, Еритреа и Сирия. 🥰

Което обяснява и защо семействата на целия руски елит са в ЗЗЗ, вместо да седят на богато, уредено и дълголетно в Матушка. :)))

Как собственниците на сайта те търпят?

Обиждаш и обвиняваш без да имаш основание, а за 7-8-то профила които имаш, нямам думи.

Истината боли и е нормално да се засегнеш. Свиквай.

Време е да изхвърлите вече "Елбрус"-те вече.. Всички дето ги имате:

https://www.cnews.ru/news/top/2023-03-16_razrabotchiki_linux_nachali_goneniya

Разработчиците на кернала не ви обичат. Плач след 3.2.1.

Честита годишнина от анексирането на Крим!

P.S. оф ти пък никой не го ползва..пак не ми се получи смешката

преди 1 час, ДзВяРа! написа:

По думите й спектърът на престъпленията е много широк. "Говорим за изтезания, насилие, изнасилване и други форми на сексуално насилие. Регистрирахме няколко престъпления срещу деца, включително широк спектър от сексуално насилие", твърди комисарят по правата на човека.

Трябва да се направи справка дали това не е същата комисарка на ООН, която каза за терористите в щаб-квартирата на АОК в Рачак че не са терористи а фермери, щото нямали патрони в джобовете. Как мислиш, дали е възможно да е същата? Дали може да са чак толкова тъпи, та да съшият тази история с чак толкова бели конци?

преди 24 минути, kaldata1 написа:

Защо си толкова агресивна? Ебаси мрънкалото - имам си IP, има си модератори, ако решат, че съм нечии втори профил - ще действат. :)

Едни други хора си направиха профили (но във фейса, не в интернет форум) точно през 2014-та, сложиха им слънчогледи и котенца за профилни снимки и нямаха никаква дейност ... до 25.02.2022 г., когато изведнъж почнаха да пишат ежечасно за биолаборатории, ХААРП земетресения в Турция, ковид-гугутки, колко бил щастлив живота в Русия и разбира се - "Ахмат Сила! Чеченецааааа!".

Ама и вашето си е мъка де - киснете във фейса в групите за мачкане на Злия Загниващ Запад (ЗЗЗ) и сте си в своя балон - Киро Брейка, Киро Скалата, Волгин, Карбовски, педофила Скот Ритър, Боян "Киев-пада-до-3-дни" Чуков, Волен Сидеров, Копейкин и неговата невярна Елена Гунчева ...

... и в един момент излизате извън групите на себеподобни вам - и о, ужас - Русофилите са 20%-на процента (електората на БСП + Възраждане), хората пътуват, бачкат, имат Гугъл Мапс, имат ютуб и могат и сами да видят какво предлагат Русия, Северна Корея, Иран, Мали, Еритреа и Сирия. 🥰

Което обяснява и защо семействата на целия руски елит са в ЗЗЗ, вместо да седят на богато, уредено и дълголетно в Матушка. :)))

Защо едни и същи простотии бълвате Всички зомбирани сиваци ?  Една и съща прогнила ръка ли ви драска пледоариите , м ? 

Ти къде киснеш бе , смотан ? М ? КЪДЕ КИСНЕШ ТИ САМИЯТ ? 

ТоВА ли са ти "аргументите " - едните киснели в едни групи , а другите Невестулки киснели по други групи , преяли със СОРОСОИДНИ , Малоумни пропаганди !!!! 

И на финала кво ???  Моята група е по-яка от твоята ?!! М ?? 

А това , че няма с какво да Мислите , да Анализирате още по-малко , а това , че сте СЛЕПИ , никой от малоумната ви шайка не може да го отчете поради Недъгавата ви Интелектуална възможност !

И лозунгите ви едни и същи - прости и малоумни като вас

"Като защитаваш Русия що не живееш там " ? 

Ами щото съм БЪЛГАРКА , бе , илот !!!! 

Щото съм БЪЛГАРКА !!!   Имам си РОДИНА - БЪЛГАРИЯ ! 

Родината ми България беше Опустошена от тази сган Хазарската Мафия , същата , чийто медиен господар Сорос , чудовището , което вашата клика отровна слуша и тиражира , разделяйки Българският Народ !!! 

Сега разбра ли бе , шушумиго нелепа защо съм Цинична и Агресивна ?

Защото сте Тотално Деградирали Ментално !

Защото утре като ви насъскат срещу нормално мислещите хора и ще започнете да ги избивате !!!

Защото не стига , че остана една шепа Българският Народ , ами и тези гадове Уродливи го Разединиха !!!

Няма ПОЩАДА ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ !

Верно той и Милошевич го съдиха ама дали пък и там нямаха правомощия.. Кой ще ме подсети.. Ама защо в тази посока само - днес имаме повод за празник, а тук все едно сме на погребение..

%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D1%83%D0

преди 2 минути, _sirena_ написа:

Защото утре като ви насъскат срещу нормално мислещите хора и ще започнете да ги избивате !!!

Объркан съм :)

преди 1 минута, kosyo написа:

Объркан съм :)

Руснаците ако останат сами на този свят, ще се изтрепят помежду си от злоба и омраза. Такива са всичките. :)

преди 1 минута, _sirena_ написа:

Защо едни и същи простотии бълвате Всички зомбирани сиваци ?  Една и съща прогнила ръка ли ви драска пледоариите , м ? 

Ти къде киснеш бе , смотан ? М ? КЪДЕ КИСНЕШ ТИ САМИЯТ ? 

ТоВА ли са ти "аргументите " - едните киснели в едни групи , а другите Невестулки киснели по други групи , преяли със СОРОСОИДНИ , Малоумни пропаганди !!!! 

И на финала кво ???  Моята група е по-яка от твоята ?!! М ?? 

А това , че няма с какво да Мислите , да Анализирате още по-малко , а това , че сте СЛЕПИ , никой от малоумната ви шайка не може да го отчете поради Недъгавата ви Интелектуална възможност !

И лозунгите ви едни и същи - прости и малоумни като вас

"Като защитаваш Русия що не живееш там " ? 

Ами щото съм БЪЛГАРКА , бе , илот !!!! 

Щото съм БЪЛГАРКА !!!   Имам си РОДИНА - БЪЛГАРИЯ ! 

Родината ми България беше Опустошена от тази сган Хазарската Мафия , същата , чийто медиен господар Сорос , чудовището , което вашата клика отровна слуша и тиражира , разделяйки Българският Народ !!! 

Сега разбра ли бе , шушумиго нелепа защо съм Цинична и Агресивна ?

Защото Тотално Деградирали Ментално !

Защото не стига , че остана една шепа Българският Народ , ами и тези гадове Уродливи го Разединиха !!!

Музика за ушите ми! Браво! Венсеремос, другарке! Делото на другарят Сталин е живо! Нито крачка назад! 

Харесва ми, че Сорос ви е виновен за всичко - от международното положение до преваряването на спагетите за вечеря. Това е отлично начало за всеки себеуважаващ се червен кхмер. На прав път сте!

Притеснява ме само, че покрай "Сорос е виновен, че вече имам бръчки" малко се разконцентрирате от основната цел - намаляване на броя пасти за зъби в магазина и връщане на бройката на деца на активни борци в университетите. Моля, повече фокус!

Сирена пише и след нея 1 стр. "Затворени Добичета " пищят и леят сълзи и сополи , ама от фризера Сирена нищо не вижда и чува ! :biggrin:

Дерзайте !      Това е с Хуманитарна цел , иначе сметайте , че ако ви чета ще смета плаца с вас !  хахаххахах

.......................

Сега по стар Български обичай да завърша с един урок от Скритата Българска История :

Розетата от Плиска е печатът на живия Бог ! 

Когато е открита Розетата от Плиска заема скромно място в българската история, защото изследователите приемат, че тя е само пореден средновековен артефакт. (Фиг.1.) Но археоложката Магдалина Станчева не мисли така. Тя полага неимоверни усилия да я популяризира и прави прочит според знанията на тогавашната ни историческа наука. Днес, когато Робърт Бовал и учени от Великобритания и САЩ признаха, че нашата човешка история тръгва от Черноморската цивилизация, седемлъчната роза от Плиска добива ново значение. Вътре в нея се крие код, който може да се използва съвсем практично от всеки българин, където и да се намира по света.

Чрез знаците върху нея седемлъчната розета задейства енергиите в тялото. Неслучайно тя е била известна в древността на шумери и халдейди като „звездата на мага”. Като научен инструментариум крие знания, чрез които древните българи са възприемали и управлявали света си. Най-малкото заради това е необходимо да погледнем на вече известното от друг ъгъл. А.Александров-Хофарт пръв нарча Розетата „звезда на мага”. Тя е била използвана от колобрите, най-просветената прослойка на богомилите, но и от висшата ни аристокрация, със същата цел - за гадаене и защита. „Колобри” са се наричали персийските жреци, които са владеели дълбоки познания за Вселената.[1] Заедно с това е била символ на един от най-мощните ни родове – Дуло. „Дуло” означава бойна „тръба”, „цев”, също така „шлем”, но и „броня”. Знакът IYI, който се намира върху една от страните на Розетата се приема като родов за известната фамилия. Много интересно е, че акадско-вавилонското име на сградите – аналог на пирамидите в Египет, „зукирату“, означава също „тръба на божествен дух“ или дуло. Шумерите наричали зикуратите ЕШ, което означава „върховен“ или „най-висок“, каквито наистина били тези постройки. Думата също може да означава числова стойност, свързана с „мерния“ аспект на зикуратите, както и „топлинен източник“ („огън“ на акадски). Самюъл Н. Крамър дава следното описание: „Зикуратът, стъпаловидната кула, която станала отличителен белег на месопотамската храмова архитектура… била предназначена да изпълнява ролята на връзка, и реална, и символична, между боговете на небето и смъртните на земята“.[2] Такава е и ролята на Розетата от Плиска – да свързва човека с Бог. Откритията на шумерски и ранноегипетски текстове по българските земи, могат да намерят обяснение, ако се потърсят правилните връзки, а те са свързани с корените на човешката цивилизация. Именно затова тълкуването на името на един от най-важните български родове, чийто знак е върху седемлъчната звезда от Плиска е изключително важно.

По какъв начин каменен артефакт е можел да служи за нещо повече от поророкуване и защита?

Върху повърхността му и от двете страни има знаци, които са свързани с космически символи. Черноризец Храбър в произведението си „За буквите” споменава, че българското рунно писмо е служело за гадаене. Писаното слово за древния човек е било равносилно на магически код и е имало глобално съдържание. То е било привилегия за малцина, достигнали вътрешно познание и мъдрост. Най-старата писменост в света е българският „куниг“ на чиято основа е създадена глаголицата. Писмените знаци са се наричали „кун”. В Шумер и Акад думата „кунуку“ или „кануку” означавала „царски надпис“. Според някои от учените писмеността си българите са пренесли от Централна Азия в Европа. Древното българско писмо е открито по всички места, населявани от нашите прадеди от Иран, Волжско-Камското междуречие, до Северен Кавказ, Добруджа и днешна България[3].

От времето на Кирил и Методий арабски източници споменават, че световният език на дипломацията е българският. Несъмнено в единния свят на древните ни предци писмеността е била свещено средство за комуникация, но би трябвало да си отговорим с кого.

Да се върнем на седемлъчната розетата, която все още крие тайното си послание. Донякъде светлина за духовното й съдържание може да хвърли Петър Осоговец в „Съдбата на народите” от 956 г. от н.е. Той споменава, че Господ създал звездите за да красят небесната твърд и като знамение на хората през вековете. Всеки ангел на съществуващите основни народи измолил звезда за своя довереник, но за България не останало и тогава Господ се смилил като дал на българите Млечния път. В Египет небесната кожа на РА, Бога-Слънце е изобразявана като Млечния път. Ако излезем от митологията на апокрифа, ще видим следното рационално съдържание. Седемте лъча на Розетата олицетворяват небесни тела, а българите имат привилегията да имат достъп до Млечния път и купища звезди чрез портал, която са забравили как се отваря.

В "Книга на мъртвите" пише: „Изискване на търсещите вечен живот е да построят на земята съвършенни копия на небето „на скрития кръг на Дуат в тялото на Нут” (небето). (Фиг. 2) „Който направи точно копие на тези форми и го познае, ще стане добре подготвен дух, както на небето, така и на Земята.” Земното щастие и безсмъртието могат да се постигнат чрез изучаването на звездите и прехвърлянето на техни магически изобразени съответствия върху Земята.[4]

https://elitsa-dimova-rozeta.com/post/rozetata-ot-pliska-e-pechat-t-na-zhiviya-bog?fbclid=IwAR0EjyYsTGpm_JqV0j4nrJ2F3TTtOWaA9mPVLlvqXfTyzI_Tzu3abv9H5l4#_ftn1

преди 8 минути, ivottoshev написа:

И аз. Беше обещал да се черпим, пък ни вест, ни кост от теб. Кутията ми за ЛС е празна...

Не съм твоя тип...:)

преди 11 минути, kaldata1 написа:

Музика за ушите ми! Браво! Венсеремос, другарке! Делото на другарят Сталин е живо! Нито крачка назад! 

Харесва ми, че Сорос ви е виновен за всичко - от международното положение до преваряването на спагетите за вечеря. Това е отлично начало за всеки себеуважаващ се червен кхмер. На прав път сте!

Притеснява ме само, че покрай "Сорос е виновен, че вече имам бръчки" малко се разконцентрирате от основната цел - намаляване на броя пасти за зъби в магазина и връщане на бройката на деца на активни борци в университетите. Моля, повече фокус!

Не ми бибиткай отзад , да не те вкарам у канавката да си кукуригаш сам .

Така като ме четеш с каква Сила пиша дали бих се въртяла в порочна въртележка на недъгави тролове ?!

Ай преценявайте си малко възможностите преди да звъните на Сирена !

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.