Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Турция си оплете кошничката:
https://www.rbc.ru/rbcfreenews/6415c7779a7947e6331ada1f

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Нещо много унило днес а самия ТОЙ е на посещение в Крим... Сега ако исках да се заяждам щях да кажа че престъпника винаги се завръща на местопрестъплението, ама не съм такъв човек..Пък и пусти еврогейски принципи за невинност.

А хората се подготвили Z- автомобил направили , само дето малко на катафалка прилича.

Крим.png

преди 27 минути, bigiadri написа:

Никой няма и да го кани от тези страни ,които признават съда , за тях той е престъпник .

Е защо да ходи по разни места след като всеки който иска му ходи на крака в Москва?

П.С. С тези главни букви вместо да си защитиш тезата повече приличаш на обикновен истерик.

преди 22 минути, kosyo написа:

Санкциите не работели, потвърдено:

Какъв беше лафа за кой давал назад, кой давал , кой не давал, какво ставало после..

Бъркаш, не само не работят, ами са в интерес на Чичко Путлер, Матушката става по-силна, а западните банки фалират. 

преди 6 минути, kosyo написа:

Нещо много унило днес а самия ТОЙ е на посещение в Крим... Сега ако исках да се заяждам щях да кажа че престъпника винаги се завръща на местопрестъплението, ама не съм такъв човек..Пък и пусти еврогейски принципи за невинност.

А хората се подготвили Z- автомобил направили , само дето малко на катафалка прилича.

Крим.png

Това да не е от снимачната площадка на нов филм за Батман ? Блятмобил. 

След успеха на турнето  в Украйна да се готви Константинопол - следващата изконна РуZka земя:

преди 7 часа, kaldata1 написа:

Аха, изнасилената сама е провокирала изнасилвача с твърде тесните си дънки. 🤨

image.png.2f9cc260f638a60c7571fab5434c1c8b.png

Регистрация 2005 - две мнения от преди седем часа ... мдаммм 😆

преди 51 минути, bigiadri написа:

Най-реалните последствия  са , че сега и в най-отдалечените и най-затънтени страни,да не говорим за останалите дори и в самата затънтена русия , ГЪРМИ това , че президентът на русия путин е ВОЕННОПРЕСТЪПНИК! Повечето хора НЕ се интересуват  чак толкова от войната ,но това е сензация за ВСИЧКИ! Изобщо дори  не става въпрос за някакъв имидж на русия и на путин. Никой няма и да го кани от тези страни ,които признават съда , за тях той е престъпник . Харесва ли ви или не ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО. На неговата съвест тежи СМЪРТТА и ОСАКАТЯВАНЕТО  на поне 1 милион човека от двете страни, вкл. деца и невинни хора.

Това естествено са глупости.

По вашата логика всички президенти на Англия и на САЩ, с изключение на Кенеди, са военни престъпници. Никой не трябваше да ги кани никъде, и САЩ трябваше да бъдат изолирани от света. Това обаче не се случи...

Никой няма да посмее да посегне и на Путин, където и да отиде...

Ако Путин дойде в България, какво ще направите? -Нищо.

Ти въобще представяш ли си до какво би довело, ако някоя държава посегне на чужд президент?

Това е равнозначно на обявяване на война с всички произтичащи последствия...

Свещенная война v2 (русифицирана):

преди 2 минути, gagodrago написа:

По вашата логика всички президенти на Англия и на САЩ, с изключение на Кенеди, са военни престъпници. Никой не трябваше да ги кани никъде, и САЩ трябваше да бъдат изолирани от света. Това обаче не се случи...

Ти въобще представяш ли си до какво би довело, ако някоя държава посегне на чужд президент?

То въпроса е кой ще го покани...От вчера има една карта по нета с възможни дестинации- че по-големите територии там са Китай, Иран , САЩ, Израел и Украйна. Не са му много възможностите...

преди 26 минути, nikssi написа:

image.png.2f9cc260f638a60c7571fab5434c1c8b.png

Регистрация 2005 - две мнения от преди седем часа ... мдаммм 😆

Мдаааммм и аз се изненадах, че имам регистрация отпреди 18 години (бил съм в гимназията, кой знае за какво ми е трябвало). Можеше и да не я ползвам и да си направя нова, но не предполагах, че някой може да ме обвини в проукраинска тролщина... от 2005-та година. :))

Разбира се, вероятно е да съм антируски трол, пътуващ във времето и пространството и още през 2005 да съм знаел, че през 2014 Путин ще анексира Крим, но все пак варианта да ми е трябвало някаква информация е някакси по-възможен. :))

Все тая де, смятам да съм редовен вече, много е интересно да спориш в хардуерен форум колко е хубаво в Северна Корея и какъв ад е капитализма :)

Доналд Тръмп обяви, че може да бъде АРЕСТУВАН този вторник в Ню Йорк. Бившият президент призовава за протести.

https://imgur.com/J3BQTmP

Тръмп е прав, че Сорос стои зад това. Сорос стои и зад конфликта в Украйна. Русия стои на пътя на NWO и очевидно Тръмп също.

преди 17 минути, gagodrago написа:

преди 1 минута, glen написа:

Доналд Тръмп обяви, че може да бъде АРЕСТУВАН този вторник в Ню Йорк. Бившият президент призовава за протести.

Тръмп е прав, че Сорос стои зад това. Сорос стои и зад конфликта в Украйна. Русия стои на пътя на NWO и очевидно Тръмп също.

дезертьорите - кога за последно сте виждали рубли, знам че евро и долари редовно ползвате:)

преди 5 минути, kaldata1 написа:

Мдаааммм и аз се изненадах, че имам регистрация отпреди 18 години (бил съм в гимназията, кой знае за какво ми е трябвало). Можеше и да не я ползвам и да си направя нова, но не предполагах, че някой може да ме обвини в проукраинска тролщина... от 2005-та година. :))

Разбира се, вероятно е да съм антируски трол, пътуващ във времето и пространството и още през 2005 да съм знаел, че през 2014 Путин ще анексира Крим, но все пак варианта да ми е трябвало някаква информация е някакси по-възможен. :))

Все тая де, смятам да съм редовен вече, много е интересно да спориш в хардуерен форум колко е хубаво в Северна Корея и какъв ад е капитализма :)

Айде сега оправдания. Как пък все такива замразени профили изплуват и почват да пишат точно в темите за Украйна  ... 🤣 

Пишете си бре, на мене лично не ми пречи ама нещо много смешно е такова поведение. Да не кажа нещо друго.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

току-що, Без умствен капацитет написа:

дезертьорите - кога за последно сте виждали рубли, знам че евро и долари редовно ползвате:)

добре ли ти плащат като трол а овцо

преди 2 минути, glen написа:

знаеш ли че може метеор да удари утре Москква - призовавам за протест в Европа и азия - но ти няма да може да идеш на протеста, защото не си на нито един от двата континента

преди 2 минути, nikssi написа:

Айде сега оправдания. Как пък все такива замразени профили изплуват и почват да пишат точно в темите за Украйна  ... 🤣 

Пишете си бре, на мене лично не ми пречи ама нещо много смешно е такова поведение. Да не кажа нещо друго.

и ти имаш още 3 реганда тролиш за русия - и не ми се оправдавай като бременна ученичка:)

преди 8 минути, novaki написа:

@novaki,виж,овцата беше сложила усмивка и се смееше на моя пост за българските медицински сестри,които бяха изтезавани в затвора от звяра Муамар Кадафи...Явно й е толкова акълът...Хем проста ,хем нагла...

преди 1 минута, nikssi написа:

Форума е бая по-стар, отколкото предполагаш :) 18 години са убийствено много време, мисля, че още го нямаше ютуб. 

Но тъй или иначе нямам никакво намерение да те убеждавам в реалното си съществуване. :) Модераторите виждат АйПи-то, ако има нещо, ще спра да развалям седянката срещу Злия Гнил Фалиращ Запад и многото видове паста за зъби в магазина - гадове мръсни, какво му имаше на Поморин-а? :)

преди 5 минути, novaki написа:

а на теб колко ти плащат да наричаш другитее трополоове

да не би и ти да мислиш че трол е човек, който не е на твоето мнение - ако е така жалко за теб

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

знаеш ли че може метеор да удари утре Москква - призовавам за протест в Европа и азия - но ти няма да може да идеш на протеста, защото не си на нито един от двата континента

чеверме ти в кой континент живееш в Африка ли ? :lol6:

току-що, nikssi написа:

Айде бе?! Я кажи кви са да почна. Ма офсъ какво да му кажеш повече. 😁

разбрах по същия метод както и ти за оня - с хвърляне на боб:)

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

а на теб колко ти плащат да наричаш другитее трополоове

да не би и ти да мислиш че трол е човек, който не е на твоето мнение - ако е така жалко за теб

и моито мнение  какво е според теб чеверме

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.