Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 29 минути, bigiadri написа:

Така е. Не важи в  русия ,но важи в 123 държави,където ще арестуват путин ,ако ги посети.

А да видим на кой му стиска...."Ако ги посети..." -това как да го разбирам!? За нападение ли говорим или за официална покана? А бе вие нормални ли сте......

Редактирано от Proshark (преглед на промените)

преди 2 минути, Богатир написа:

Районен съд Москва е издал заповед за арест на байдън памперса!

336475207_900692867872298_17620735127469

Може дори да не пращат живи хора, бидона така би се водил и от халюцинирани, както се ръкуваше с въздуха.

Чудно ми е само, как трябва да се процедира с безпризорните, осиротели, гладни и бездомни деца на Украйна... Не е ли най-човешкото и логично нещо, да ги изведеш от опасностите и да им предоставиш дом и грижа?! 

Пан Марко относно последствията от действията на съда в Хага

преди 33 минути, Proshark написа:

А да видим на кой му стиска...."Ако ги посети..." -това как да го разбирам!? За нападение ли говорим или за официална покана? А бе вие нормални ли сте......

Нормални сме. Пуснал съм ви видео с обяснение на пан Марко, елитен московски адвокат, който обяснява, какви са реалните последствия от решението на съда в Хага.

преди 13 минути, Joss Bomon написа:

Не е ли най-човешкото и логично нещо, да ги изведеш от опасностите и да им предоставиш дом и грижа?! 

Най човешкото е да си изтеглиш катилите от Украйна и да оставиш украинците да се грижат за децата си.

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Пан Марко относно последствията от действията на съда в Хага

И тоз ли е компетентен да говори по въпроса?

преди 8 минути, Реджеп Иведик написа:

Най човешкото е да си изтеглиш катилите от Украйна и да оставиш украинците да се грижат за децата си.

Правилно, ако сащ/есср бяха изтеглили своите интереси на запад от Украйна, или въобще не ги бяха постилали на тази територия, нямаше така да се случи.

Като ви слушам спасяването на редник Пу не върви добре - я по ведро де..

Бахмут някакви бедни минометчици се възнесоха (+21):

преди 17 минути, Sliderum2 написа:

Правилно, ако сащ/есср бяха изтеглили своите интереси на запад от Украйна, или въобще не ги бяха постилали на тази територия, нямаше така да се случи.

Аха, разбрах. Крадете украински деца, за да накажете Запада.

То само да ги крадяхте. Една част крадете, други изнасилвате и убивате.

За хатъра на Касапина Путлер

преди 17 минути, Филипов написа:

Тъкмо започнах да гледам първото и греда - изчезна. След едни гледки (руснаци естествено или по-точно по-малката част от тях) днес имам нужда от разтоварване малко и той да си спре видеото

преди 19 минути, Реджеп Иведик написа:

Нормални сме. Пуснал съм ви видео с обяснение на пан Марко, елитен московски адвокат, който обяснява, какви са реалните последствия от решението на съда в Хага.

Цитат

На 4 юни 2015 г. село Телманово е нападнато от въоръжените сили на Украйна.

Предварителен доклад на Международния наказателен съд, публикуван през декември 2020 г., е установил, че има „разумни причини да се смята, че през тези години са извършени множество военни престъпления, включително убийства, изнасилвания, изтезания, незаконно задържане и умишлени атаки срещу цивилни“.

Цитат

На 24 август 2014 г. 5-годишният Даниил Луценко с баба си и брат си Саша излезли на разходка и попаднали под обстрел. Фрагментът е счупил гръбнака на момчето. Дани е починал в болницата на 6 октомври.
Украинска бомба удря къщата на 7-годишната Даша Барилова и предизвика пожар. Майка й крещяла, а баща й не успял да направи нищо. Семейството е изгорено живо.
На 5 ноември 2014 г. приятелите Даня Кузнецов и Андрей Елисеев са убити от украински снаряд на футболно игрище.

На 4 юни 2015 г. село Телманово е нападнато от въоръжените сили на Украйна. Ваня Нестурук е убит от шрапнел в белия дроб.
„Те играеха с приятел на пясъка, ние бяхме на двора. И изведнъж, изведнъж, един изстрел и нямате време да направите нищо", спомнят си близките му.Момчето умряло в ръцете на баща си. Той е бил само на четири години.
В Донецк има мемориален комплекс в памет на деца и тийнейджъри, загинали по време на въоръжения конфликт в Източна Украйна – Алеята на ангелите. Има много подобни истории.

На 2 април 2021 г. 5-годишният Славик Дмитриев е убит от бомба с дрон.

10-годишната Кира Жук е загинала заедно с майка си. В памет на жената и детето й е построен паметник на Горловската Мадона.

Общо мирните граждани, загинали в Донбас за 8 години откакто започна наказателната операция на Киев, са над 14 000. Но за този геноцид мълчат през цялото това време и западните политици, и западните медии.

Пак да питам-кого защитавате и нормални ли сте?Ако това са вашите деца..дали щяхте да дращите от сутрин до вечер простотии...А да видим кой е касапина...

преди 4 минути, Proshark написа:

Пак да питам-кого защитавате и нормални ли сте?Ако това са вашите деца..дали щяхте да дращите от сутрин до вечер простотии...А да видим кой е касапина...

Ти си умен, пък аз съм прост, това ли искаш да кажеш ?

Руски говориш ли ?

Явно хабер си нямаш какво творят рашистките касапи в момента в Украйна

преди 22 минути, Филипов написа:

Ти можеш ли да мислиш а ???

Елементарен паралел не можеш ли да направиш каква дивотия си пуснал а ???

Не ви е срам !!!

преди 42 минути, Реджеп Иведик написа:

Пан Марко

Пан чичко Путин се сдоби с чисто нов ЛЕОПАРД 2 барабар с екипажа!

Пан Пригожин и музикантите го тестват в калта!

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Руски говориш ли ?

Явно хабер си нямаш какво творят рашистките касапи в момента в Украйна

Напротив,казвам ти че си умен..и не знам защо, забравяш какво правиха украинците с самоопределящите се за украинци с руско самосъзнание...Много ми е интересно как се отнасяш към българите в С.Македония...или тях кучета ги яли....или и хабер си нямаш.....Често-не ме е страх, че евентуално ще ни въвлекат във война-страх ме е че ще има такива като теб...

преди 17 минути, Реджеп Иведик написа:

Ама това няма нужда някой да ти го казва. Както и на всеки друг разбира се. Всеки си покзава до колко е умен и до колко е прост.

преди 20 минути, Реджеп Иведик написа:

пък аз съм прост

Никой не го е казвал. Има ли смисъл да се подчертават очевидни факти.

В понеделник Си лично ще посети и арестува чичко Путин,но ако не успее може би ще чуеме новини (възможни? кой знае?) за възможна валута на БРИКС.

Знаем, че ще дойде рано или късно. Време за пуканки.

преди 15 минути, Proshark написа:

забравяш какво правиха украинците с самоопределящите се за украинци с руско самосъзнание...

Това е руска пропаганда.

Всички сме умни, и ние и вие, това беше за нажежаване на реториката.

Гледате много едностранчиво на нещата, затова не виждате безпристрастно.

Отделно съм ходил много пъти в Херсон и Мариупол.

Няма нацисти. И не е имало.

Има маргинали, с нацистки убеждения както е навсякъде по света.

Лъжат ви за нацистка политика в Украйна и за забраняване на руския език.

Не е имало такова нещо.

преди 22 минути, Proshark написа:

Често-не ме е страх, че евентуално ще ни въвлекат във война

Няма да ни въвлекат. Никой не въвлече Русия във война.

Касапина Путлер нахлу, за да си вдигне рейтинга.

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Аха, изнасилената сама е провокирала изнасилвача с твърде тесните си дънки. 🤨

преди 23 минути, Proshark написа:

Много ми е интересно как се отнасяш към българите в С.Македония

Със съчувствие.

Това повод ли е да вдигнем чертежите и да бомбардираме Скопие ?

Споко, няма да ги дигнем, дори и да не бяха чертежи, щото сме хора.

Вие си мислите, че руснаците са Богове.

Руснаците не са Богове, разберете най сетне. Най обикновени мръсни и долни шовинисти са !!!

Погледнете добре картата . Ясно показва, че бойните действия се водят от Черно море на юг до границата на Беларус на север. Това е приблизително 1600 км. Сега се запитайте кой има човешката сила, оръжията и ресурсите, за да продължи битката по този широк фронт? Прост отговор, само Русия.

Русия все още има най-малко 500 000 войници в резерв, които не са участвали в битките и нито Съединените щати, нито НАТО имат способността да заменят и поддържат скоростта на огън на Украйна, според  New York Times .

https://www.nytimes.com/2023/03/16/world/europe/ukraine-ammunition-bakhmut.html

spacer.png

преди 3 минути, kaldata1 написа:

Аха, изнасилената сама е провокирала изнасилвача с твърде тесните си дънки. 🤨

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Вие си мислите, че руснаците са Богове.

Руснаците не са Богове, разберете най сетне. Най обикновени мръсни и долни шовинисти са !!!

И тая сутрин само неадекватни коментари чета от противниковия отбор, мислех че като преспят и ще им мине, ама сгреших. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.