Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

само дето половината не са в движение:)

Защо трябва да се движат? Войната не е спорт!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, M.Николов написа:

Видя ли къде била злобата?

:D

Седи си в Меден Рудник и се чуди кои да обвини.   Ами да бе отишъл в САЩ да види как живеят там.  Те наистина не знаят какви ги вършее   Байдън в Европа...

преди 3 минути, M.Николов написа:

а ти мразиш запада - но живееш в него - това какво е:)

преди 1 минута, attj написа:

Седи си в Меден Рудник и се чуди кои да обвини.   Ами да бе отишъл в САЩ да види как живеят там.  Те наистина не знаят какви ги вършее   Байдън в Европа...

а ти отишъл ли си в Русия - а живота ти вече е към края

преди 9 минути, Без умствен капацитет написа:

аз съм си казал че мразя Русия

И отношението ти към Русия е оправдание за доносничеството? Добре че не съм ти съсед, който мразиш, щом на базата на чувства, а вероятно и за ползи донасяш...

преди 9 минути, Без умствен капацитет написа:

а ти отишъл ли си в Русия - а живота ти вече е към края

В рода ми повечето живеят над 80 години и има още много време, надявам се. Хората доживяват и правнуци.  Не ми се ходи пак там в Русия и в Украйна. И в САЩ също.    Ходи ми се в Дубровник на Адриатика или някъде другаде,  където не съм бил.   Живял съм 20 години в  Меден рудник,  стига стоя все там.  Раздвижи се.

Кадри от ужаса в Украйна...

Украински войници стрелят с автомати по крилати ракети "Калибър", мъчейки се да ги спрат...

Това е същото като да мяташ камъни по съвременен боен кораб...

https://rusvesna.su/news/1679051377 

Цитат

Заповедта за арест си е чисто и просто една медийна партенка пусната преди визитата на Си Дзинпин в Москва.
Нито Русия, нито Украйна са членове, а по устав не могат да издават заповед на хора от държави, които са членове или са извършили престъпление в държава, която не е член.
Така че с този си акт дадоха една илюзорна надежда и дъвка за дъвкане на троловете, особено соросоидните.

Мноооого вярно!:yanim::yanim::yanim:

Нацистките хиенки във форума са се превъзбудили и драскат смешки.:lol6::lol6::lol6: Пишат всякакви смешни холивудски сценарии за ареста на Владимир Путин.:giggle1::giggle1::giggle1:

Ето, да се похилите:

Цитат

Ако Путин посети която и да е от тях, трябва да бъде задържан и екстрадиран.
Интересна идея ще е някой с мозък и топки около него да го омотае в някой килим и да го остави сутринта пред съда.

Цитат

Е, остават няколко държави, които Путин може да посети, ако някой не реши да отбие самолета по пътя - Северна Корея, Гватемала, Сирия, Никарагуа. Само че надали се е засилил към тези дестинации. Интересно как ще успее да види отрочетата си от Кабаева, ако изобщо се интересува от тях.

Цитат

Той вероятно отдавна е умрял. И да арестуват някой двойник, човекът ще каже "заплашваха ме" и до там.

Цитат

Няма нужда да го осъждат. Развръзка като с Кадафи и Милошевич е напълно възможна, приемлива и устройва Русия. Тъкмо няма да го хранят и да му лекуват болежките. Само дето не се знае какъв ще е следващият.

преди 22 минути, gagodrago написа:

Кадри от ужаса в Украйна...

Украински войници стрелят с автомати по крилати ракети "Калибър", мъчейки се да ги спрат...

Това е същото като да мяташ камъни по съвременен боен кораб...

https://rusvesna.su/news/1679051377 

Кульбакино 9 марта 2022 г. Цял ден се върти по pro каналите като отговор на заповедта на ареста.. "Нам нужна една победа"...

Стига де и в тази класация ли не е първи.Тия в Хага са верно за остъкляване.

Може би е първия бял обаче , ама то това няма да му помогне много във филма на Нетфликс/Дисни който направят за него..

Нагъл дрон иска да си играе с безаналогова Тунгуска. Слаба ракия беше бомбичката обаче:

https://twitter.com/bayraktar_1love/status/1636822096171941920?s=20

Явно пак е била с изключен радар и рукожопи араби са я карали :)

преди 8 часа, attj написа:

Натрупаният дълг на САЩ вече доближава 32 трилиона USD.   Няма да им хареса да си влошават благосъстоянието.    Байдън само глупости върши - докато оше  не е забравил коя щеше да е следващата поред след предишната .  Отиди да ги видиш обикновените американци в САЩ -те са с месечни доходи на човек по  5-10 000 долара и няма да искат да си развалят рахата.

Аз те питам едно ти ми отговаряш друго. 

Чисто и просто си си един лъжльо.

преди 5 часа, Sliderum2 написа:

Така, остава да докажеш, че чувството за свобода не е фалшиво. За да е човек поне привидно свободен, той първо трябва да е високо и широко образован, за да е в състояние да взема наистина свободни собствени решения, които не са неща втълпени му през пропагандни, рекламни и други способи за манипулация.

Повече описваш живота на мужика околкото на средностатистическият американец.

преди 35 минути, kosyo написа:

Тия в Хага са верно за остъкляване.

Тръмп, третиран като герой в този форум, беше президентът, който санкционира МНС и заплаши да ги арестува.

преди 6 часа, M.Николов написа:

Знаеш,че е по докладите. Дращи като улав ...тук и глобалните го предупредиха да престане да пуска безсмислени доклади. 🙂

преди 4 часа, Banesc написа:

дадено е нареждане путин да бъде арестуван заради сваления американски дрон

Насраха го ... и той взе,че се гмурна в морето да се измие. Сега ще го извадят и подсушат. 

преди 9 часа, M.Николов написа:

И мислиш, че някой ще го арестува ли?

:giggle1:

Мисля, че никой няма да го покани.

Дори Радев и Орбан.

преди 7 часа, Sliderum2 написа:

И отношението ти към Русия е оправдание за доносничеството? Добре че не съм ти съсед, който мразиш, щом на базата на чувства, а вероятно и за ползи донасяш...

Ти най донасяш.

Затуй ти викат Злобния Комунист

преди 6 часа, kosyo написа:

Явно

Малко е гнусно да сравнявате полковник Кадафи с Людоеда Путлер и другите двама човекоядци.

Включвайте ги малко тези мозъци отвреме навреме, ако не искате по друга тема да изпаднете до положението на ватенките в тази.

Добро утро червеноармейци!

Нощен лов на дрон с термална камера на леминги (+21)

Тунгуската от вчера дето дрона я гонеше била някаква супер-дупер последен модел, лети джанти нов радар, нови сензори, показвана само по изложения.. Явно ще и трябва още едно китосване, варианта с това да е управлявана от "арабски инструктори" също е на масата.

Пуснали са филм за онова островче със змиите. Има малко нови кадри, нови загуби засечени в него и не знаеш че са го навестявали за пиратски набези:

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Мисля, че никой няма да го покани.

Дори Радев и Орбан.

Какъв Радев бре? Какво зависи от него?!?  Толкоз го е страх новият "голям брат" от стария, че даже се плаши от сянката на самолета му която би преминала над наша територия и по тази причина ние не допуснахме прелитане на руски правителствен самолет до Сърбия, а ти искаш да ни се разреши да го поканим на живо. Луд човек си, баце, луд :D

Щирлиц никога не е бил по-близо до провала:

В ляво пачове събрани от убити украинци, вдясно - снимка от онлайн магазин.

Тая сутрин съм кат бръснач. Моментално схванах че на овченцето са му се карали, щото много топяло. Чудя се, дали и ерджеп не си е получил мъмрене, въпреки че е турунжаф и затова да се опитва да си го изкарва някому тук в темата и на кой тогава, ако не на някой неудобен на отбора му, примерно на мен.

преди 13 часа, maxthon написа:

И таз добра да подсказваш на хората за да се сетят нещо. Съдът в Хага работи на база римския статут и той в Русия не важи...

Така е. Не важи в  русия ,но важи в 123 държави,където ще арестуват путин ,ако ги посети. Така че ще си натиска парцалите в рассия . Жалко Чочолина беше му обещала да му пусне ,ако спре войната  ,сега  вече той НИКЪДЕ в ЕВРОПА не може да отиде ,дори и в Сърбия ,Вучич се чуди какво ще прави ако реше да му иде на гости.

преди 13 минути, bigiadri написа:

важи в 123 държави,където

Искаш да кажеш, че няколко мухъла командват тия държави, все едно са им роби и тия държави и властниците им нямат своя воля как да постъпят. Лекувай се.

преди 3 часа, nikssi написа:

Насраха го ... и той взе,че се гмурна в морето да се измие. Сега ще го извадят и подсушат. 

Spoiler

Видеото на САЩ е за абсолютни идиоти, 17 тона се блъскат в 2 тона на височина около 10-12 хиляди метра...на дрона му счупили само перката...а как точно са се проврели между крилата (стабилизаторите) не е много ясно...

1010x570.jpg?_=1678874694?12:08:47

Дали въобще изпуска гориво или следата е от форсажа при заобикаляне също не е ясно...доколкото знам СУ нямат такава система..Ако всичко което твърдят че се е случило,то ония с кравите и кокошкарите определено трябва да си имат едно на ум при среща с руски пилоти...следващия път може да им отмъкнат някой самолет без пилота да разбере...и да се окаже с парашут и памперс в някоя "международна зона" над Черно море...  

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.