Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 4 минути, _sirena_ написа:

ама от фризера Сирена нищо не вижда и чува ! :biggrin:

ами стой си в него:)

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, _sirena_ написа:

Не ми бибиткай отзад , да не те вкарам у канавката да си кукуригаш сам .

Така като ме четеш с каква Сила пиша дали бих се въртяла в порочна въртележка на недъгави тролове ?!

Ай преценявайте си малко възможностите преди да звъните на Сирена !

:)пак си се разбалансирала - иди на доктор, да ти оправи нивото на хормоните

току-що, _sirena_ написа:

Не ми бибиткай отзад , да не те вкарам у канавката да си кукуригаш сам .

Така като ме четеш с каква Сила пиша дали бих се въртяла в порочна въртележка на недъгави тролове ?!

Ай преценявайте си малко възможностите преди да звъните на Сирена !

Ами хайде насочете Силата и Мощта, които ви дава Свещената катерица Беатрис, та да счупите плановете на соросоидите и рептилите!

Хайде, Сирена, издигнете се над Астрала и покажете своята Енергийна доминация! Минете през пространствата, смачкайте ВРЕМЕТО до малко хартиено топче и накажете наглосаксите! Виждам, че имате потенциала, с вас ще бъдат всички същества на високи енергийни вибрации, както и Лукашенко - първото дете-индиго.

МАНХАТЪН, Ню Йорк -https://babylonbee.com/

След като бяха предупредени за възможно повдигане на обвинение срещу бившия президент Тръмп, органите на реда се забързаха да намерят белезници, достатъчно големи, за да паснат на невероятно масивните му ръце.

Тръмп шокира страната, като обяви предстоящия си арест, давайки на полицията само три дни, за да намери белезници, които могат да държат ръцете му на горила. „Това е толкова неудобно“, каза шефът на полицията в Манхатън Дейв Смолс.Ще бъда там и ще арестувам бившия президент със старо въже

Г-н Тръмп е признал пред доверени лица, че е „много развълнуван“ от възможността да бъде арестуван. „Това ще бъде най-добрата, най-красивата снимка, която светът някога е виждал“, каза Тръмп. „Тези загубеняци нямат никакъв шанс, имам предвид нулев, да хванете бабаните си бебешки маншети около тези ръце, повярвайте ми. Ще бъде весело, не забравяйте да се включите във вторник!“

641615aa3b420641615aa3b421.jpg

преди 3 часа, Banesc написа:

зеленски в бункера

Жилищната му част е по - зле и от жилищната част на райхканцлерството на Адолф Хитлер. Неговата е доста луксозна, е като за онова време де. Късмет че Ева Браун е обичала фотографията и е заснела жилищната част на райхканцлерството в Берлин , както и вилата "Бергхоф". 

При тоя не видях една украинска марки, но американски - доста. Американски маратонки "Найки".:lol6: И си сложил дребен бюст на Уинстън Чърчил. Само дето е много далеч от него и няма неговото дар слово.

Що така няма портрет на Степан Бандера?

преди 3 минути, Anneliese написа:

Жилищната му част е по - зле и от жилищната част на райхканцлерството на Адолф Хитлер. Неговата е доста луксозна, е като за онова време де. Късмет че Ева Браун е обичала фотографията и е заснела жилищната част на райхканцлерството в Берлин , както и вилата "Бергхоф". 

При тоя не видях една украинска марки, но американски - доста. Американски маратонки "Найки".:lol6: И си сложил дребен бюст на Уинстън Чърчил. Само дето е много далеч от него и няма неговото дар слово.

Що така няма портрет на Степан Бандера?

И на другаря Пу нямаше - не струва...

преди 24 минути, kosyo написа:

Не съм твоя тип...:)

Аз знам че в твоята глава има много Косьовци. Точно ти не ми трябваш. Дай достъп до клавиатурата за малко на ей този Косьо, плийс :help:

на 20.02.2023 г. в 14:00, kosyo написа:

Стига де човек - тия другите гледай какво са скучни . Ми не ми дават бележка - няма ли друг вариант да измислим нещо? Да почерпя :)

Влизам в темата и кво да видя, Дзверо се влюбил в Путин. Погледнах за всеки случай дали не съм цъкнал някой алтернативен форум.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Аз знам че в твоята глава има много Косьовци. Точно ти не ми трябваш. Дай достъп до клавиатурата за малко на ей този Косьо, плийс :help:

Е то моментно това - гледай покрай тази заповед колко интересни екземпляри излязоха да бранят другаря Пу с голи гърди :)

преди 2 часа, _sirena_ написа:

Ти откъде изпълзя , бе ?   Непрекъснато изпълзявате от некви профили , създавани през 1944г. !

.................................

Sky News използва този кадър като доказателство, че Русия „отвлича и тероризира деца “. По лицата си личи, че са били отвличани, сплашвани и тероризирани...

336536693_1415497755865709_1902080983382643441_n.jpg

336687973_624321662851469_5116665389788446100_n.jpg

Това са кадри от концерта, спасени от Крим деца, които са с руски корени и руско самосъзнание, обградиха войника и го запрегръщха, за да благодарят на руската армия, че ги е спасила.

Децата нито са с вързани ръце, нито са нещастни, нито зад тях има автомати.

преди 10 минути, Anneliese написа:

И си сложил дребен бюст на Уинстън Чърчил.

бункера на зеленски е в англия

сами се издават

преди 1 минута, kosyo написа:

Е то моментно това - гледай покрай тази заповед колко интересни екземпляри излязоха да бранят другаря Пу с голи гърди :)

Сите са "стари пушки" бре.

Виж обаче, че за да вика срещу него изникна един чистак-бърсак нов трол с регистрация от 2005г и нито едно мнение до днес. СлучаЕнос?

преди 4 минути, Banesc написа:

бункера на зеленски е в англия

сами се издават

ефендито като дойде, ще ни даде повече снимки, все пак и той е на острова:)

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Сите са "стари пушки" бре.

Виж обаче, че за да вика срещу него изникна един чистак-бърсак нов трол с регистрация от 2005г и нито едно мнение до днес. СлучаЕнос?

Че и аз имам регистрация от 2009 ама не пиша. Виж ми първото мнение от кога е. Гледай до какво води скуката понякога.

преди 33 минути, kaldata1 написа:

Хайде, Сирена, издигнете се над Астрала и покажете своята Енергийна доминация!

Това ОТДАВНА съм го направила ! Иначе Човечеството щеше да е поробено досега ! 

Детронирах главите на ламята и "окото на пирамидата " е Избито в НЕБИТИЕТО ! 

Сега гледаш Филма на ПЕШКИТЕ , остатъчната маса , зад която НИКОЙ НЕ СТОИ ! 

На Пауза съм в момента и си ям пуканките и наблюдавам посоката на "филма " !  

И ти стой и ти гледай !   ГЛЕДАЙ ФИЛМА ДОКРАЯ ! 

Едно по едно ще Излизат "признанията им " за КРАХА на Тъмните ! 

Нима си мислихте , че ще оставя горкото човечество да стене под ТЕЖКИЯТ БОТУШ НА МРАКА ???? 

Това , което наблюдаваш Тук се развива в рамките на минути Отвън - цялата история на цивилизацията !

143112101_4142194562476034_7742035743360472389_n.jpg

преди 12 минути, Anneliese написа:

Това са кадри от концерта, спасени от Крим деца, които са с руски корени и руско самосъзнание, обградиха войника и го запрегръщха, за да благодарят на руската армия, че ги е спасила.

Децата нито са с вързани ръце, нито са нещастни, нито зад тях има автомати.

Остави момичето си забрави думите на речта...свършиха кебабчетата и се изнесоха хората... На вън ги питат защо - било студено.. И като кажат ама не им ли е студено на фронта свеждат поглед.  Тъжна гледка просто беше това мероприятие.. Най-весело беше като пуснаха китари ли беше, а трябваше да свирят цигулки..

преди 3 минути, _sirena_ написа:

И ти стои и ти гледай !   ГЛЕДАЙ ФИЛМА ДОКРАЯ ! 

Нима си мислихте , че ще оставя горкото човечество да стене под ТЕЖКИЯТ БОТУШ НА МРАКА ???? 

Това , което наблюдаваш Тук се развива в рамките на минути Отвън - цялата история на цивилизацията !

Чудя се като имаш остатъчна енергия може ли да включат към ел мрежата? Да помогнем малко на украинците. Че то не може само с патрони и гранати.

Нищо не си гледал от концерта!

преди 11 минути, _sirena_ написа:

И ти стой и ти гледай !   ГЛЕДАЙ ФИЛМА ДОКРАЯ ! 

:)

2111110087.webp

2.jpg

Едно старо видео от май месец 2022:

Заблудени руснаци се наложи да търсят на картата къде са, попаднаха на засада и за капак един дрон ги тормозеше с бомби.

Можете да направите сравенение колко са задобрели тия с дроновете. А това с картата дори няма да го коментирам :)

Жалко, че няма кой да им го каже в лицето на онези жалки и злобни женички хиенки със нацистки възгледи  и мразещи Русия, че са жалки, долни и противни! Че с нищо не са по - различни  от жените на снимките! И накрая ще свършат като тях! Със самоубийства или живот далеч извън България и без достъп до българския интернет!

csm_bdm_singing_l1600_d839812349.jpg

2882653.jpg

ibr-4670454.jpg

20010145.jpg

Какво са сторили руснаците на тези жени, хич не ми пука!

Надявам се сега така да се постъпи с предателките от женски пол в България!

Вижте само каква арогантност  струи от тях! Не са българки, бе! Такива срамят страната ми!

Цитат

За съжаление не е само у нас, а и в други по-южни страни с море. Няма да забравя кошмара в Будва в Черна гора преди години... Само руска реч, реклами на руски, обяви за продажба на имоти на руски. С писък избягахме и дори не видяхме стария град.
Пъплят нагли и високомерни навсякъде като огромни таракани. Един такъв ми връчи фотоапарата си и ми заповяда да ги снимам на фона на морето. А ако не знаех руски? Интересно защо не се обърна към половинката. Може ми си мислеше, че аз като жена трябва да изпълнявам заповеди на всеки непознат.

С писъци бягала............с писъци ще бяга оттук до САЩ, като дойдат руснаците!:hit:

Само как нагло плюе руснаците, ама анонимно. Пред тях тая не смее да е така смела, ще някой руснак ще и отвърти няколко шамара!

Цитат

Нагли е меко казано. Тази седмица слушах интервю по БНР със собственици на имоти на морето. Сменят ключалки в затворени комплекси, не плащат такси за поддръжка, за консумативи, вдигат шум, поддържащите комплекса нямат достъп до общите части и нагло обясняват как имат право да се държат така, и не били длъжни да се съобразяват с правилата в комплекса, нищо на никого не дължали.
Нищо не се е променило спрямо 1944 г. Все същите скотове.

Тази пък много наперено обижда премиера ни! Що не го направи на фейсбук страницата на министър - председателя, а? Щото не смее! Щото полицията ще я издири, медиите ще я покажат, ще си изгуби работата!

Цитат
Точно, точно
Днес слушах гълъба ...и се отвратих. Пак се приведе с опашката на изток.

преди 1 час, Anneliese написа:

Нищо не си гледал от концерта!

Ти пък кат си го гледала та

Голям праз | Author Nikola Boykinov - kolioboy | PHOTO FORUM

преди 27 минути, Anneliese написа:

българския интернет!

Пак ли се опитваш да пишеш нова Компотърна Информатика? :clap:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.