Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, kosyo написа:

От началото на войната руZнаците са загубили по неговите бройки повече от 800 БМП-2. Това прави по 1 на всеки 12 часа ( ясно ми е колко е груба сметката)

Поне да не бяха използвали снимка на украински танк в поста си.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 35 минути, Moriati написа:

Ко рече, ко Ко Ко ??? КТБ била на ВТБ Капитал??? 😅😅😅😏

Смешко,я пак погледни преди да се изпускаш тъпоумно и фейкометската сироспятска... КТБ от приватизирането си в частни ръце, в нея е мажоритарен собственик Цветан Василев заедно с един Омански фонд...ВТБ капитал официално придобива под 10 процента само, като е далече зад Василев фащското протеже на атлантиците в Бг...

Това че си прост трололипид платен е ясно, ама с фейкомети далече няма да стигнеш, наглостта също няма да ти помогне...

Само с опорки не става драгойчо,трябва и четене малко от малко поне...

Ама всеки може да ползва търсачка, смехурко. 

Да започнем с Внешэкономбанк, тогава? Става, нали?

edit

следи малко за сироспят и суроспят! 

Аз съм от съпротивата и никога няма да наклепя другарче за лош език и правопис.

преди 2 часа, gagodrago написа:
преди 2 часа, miro20 написа:

Задава се край , ама на военопрестъпника Путин.

Пак не си в час.

Комунетата никога не сте. 

Смешен трол. Искаш ли да те пратим ти да го арестуваш? :laughing5:

Смешко, комуне недоклатено , а на бас че Путлю няма да припари до нито една държава която би изпълнила решението на съда в Хага ?

Петното , клеймото е вече върху него . Военопрестъпник, международно издирван със заповед за арест.

Няма отмиване.

А да... сетих се и другия аспект... да видим кои държави и президенти  биха се срещнали с  тоя военен престъпник .

Батковците в Кремъл вече обсъждат смяната на В.В.Пу. Ще го изненадат през август в ЮАР на срещата на върха на страните от БРИКС. Освен Германия и ЮАР са заявили готовност да задържат Царя на Мухонасранск.

преди 4 минути, miro20 написа:

Смешко, комуне недоклатено , а на бас че Путлю няма да припари до нито една държава която би изпълнила решението на съда в Хага ?

Да не би досега да го е правил, че сега тепърва ще реши да го прави? Пък и защо да ходи след като всички му идват на крака в Москва.

преди 1 минута, БаалБек написа:

Ще го изненадат през август в ЮАР на срещата на върха на страните от БРИКС.

С известно количесто нови членове на Брикс? То там няма изненада и ще има нови членове.

преди 2 минути, maxthon написа:

Да не би досега да го е правил, че сега тепърва ще реши да го прави? Пък и защо да ходи след като всички му идват на крака в Москва.

Кои са тези всички ? Я изброй кои държави лидери са го посещавали след войната в Украйна ?

Слагам брояча след обявяването му за издирван военпрестъпник . Не че преди това е много посещаван де :) :) :)

преди 3 минути, miro20 написа:

Кои са тези всички ? Я изброй кои държави лидери са го посещавали след войната в Украйна ?

Е точно тези, които са го посещавали и досега ще продължат да го правят. С кого очакваш да се срещне Шолц, Макрон, Сунак? Някаква работа с тях ли има? С тях работа ще има в едно близко бъдеще по съвсем друг въпрос. Ако тези хора са все още управляващи държавите си.

преди 19 минути, miro20 написа:

Смешко, комуне недоклатено , а на бас че Путин няма да припари до нито една държава която би изпълнила решението на съда в Хага ?

Петното , клеймото е вече върху него . Военопрестъпник, международно издирван със заповед за арест.

Талибан лоботомиран,

след като има заповед за арест издадена от международен съд, не може ли да пратим нашите форумни русофоби :

-Реджепкин

-лоботомиро220

- и Митьо-трола

да арестуват Путин???:laughing5:

току-що, maxthon написа:

Е точно тези, които са го посещавали и досега ще продължат да го правят. С кого очакваш да се срещне Шолц, Макрон, Сунак? Някаква работа с тях ли има? С тях работа ще има в едно близко бъдеще по съвсем друг въпрос. Ако тези хора са все още управляващи държавите си.

Кое от думата "изброй" не разбра ?

току-що, gagodrago написа:

Талибан лоботомиран,

след като има заповед за арест издадена от международен съд, не може ли да пратим нашите форумни русофоби :

-Реджепкин

-лоботомиро220

- и Митьо-трола

да арестуват Путин???

Азнямам такива правомощия.

Но по лесно е да пратим тези които ще му правят свирки .

Съвсем безплатно и без нужда от правомощия.

ако имаш проблеми с билета за Москва , ше ти помогна. И с гланца за устни   :giggle1:

Между другото ,талибаните са партньорска фирма с Кремъл :) 

Балбуче, аман, ами ако грета те съди, че и ползваш мутрата, без да си и платила, а?

Кое от думата "изброй" не разбра ?

Ти сам стигна до извода кои са тези, които са го посетили от началото на миналата година. Има достатъчно информация в интернет кой го е направил. С какво едно решение на съд нямащ юрисдикция на територията и на Русия, и на Украйна ще промени това нещо? На практика ще се получи същата еуфория в определена група от хора като миналата година с "дефолта" на Русия.

Вече знам що сащ/есср воюват с Русия ползвайки украинци и що толкова пари наливат за умни оръжия и роботи. Щот толкова са се изпедирасили и без боен дух личния състав, че броят наистина боеспособни западнясаци, които могат да водят реална война на фронта, както се казва, с "пушка в ръка", са твърде малко на брой. Не че няма достатъчно кравари, които да могат да стрелят, но повечето от тях, не предпочитат да са с униформа и да ги командва някой фриц и се стрелят един друг както са си цивилни. В кръчми, магазини, банки които са влезли да ограбят, в училищата и т.н.

Изброй де ?

Е нали те насочих къде да търсиш? Има предостатъчно информация с кого се среща, защо се среща и т.н. Логично е човека си оплита кошницата за години напред. Среща се с тези, които искат да работят с Русия като равнопоставени партньори и на останалите им тегли майните. Каквото било, било. Повече няма да има....

а, сега.. да търся... Повтаряш старата си тактика дето търсеше кадри с празнуването на  руската коледа ... :) :) :) И дето нямаше такива :)   

Значи твърдиш нещо уж ми опонираш , и после най нагло ме караш АЗ да ти търся доказателствата за ТВОИТЕ лъжи и глупости  .

Що за малоумие ??? :) 

Хайде, ИЗБРОЙ ги де... :) 

преди 1 минута, miro20 написа:

а, сега.. да търся...

Като казвам, че ще търсиш е добре да го направиш. Много добре знаеш с кой се е срещал Путин в последната година и малко и една заповед на съд без юрисдикция няма да промени нещо по въпроса.

Повтаряш старата си тактика дето търсеше кадри с празнуването на  руската коледа ... :) :) :) И дето нямаше такива :)

Нямам вина, че се правиш на невидял. Знам ли може и наистина да не виждаш. Не ми е в компетенцията да го установя.

преди 6 минути, miro20 написа:

Отново ?

Ах колко е тудно а ? :) 

Кеф ми е как се гърчиш

преди 1 минута, miro20 написа:

Кеф ми е как се гърчиш

Аз се гърча? В момента ми е супер весело как си мислиш, че едно решение на съд нямаш юрисдикция ще промени нещо.

преди 41 минути, maxthon написа:

С известно количесто нови членове на Брикс? То там няма изненада и ще има нови членове.

Знае ли човек?! И Ленин и Коларов за интернационал се бореха, а не им се случи.

Изобщо, от 1917 г. нещо случи ли се там?

току-що, maxthon написа:

Кеф ми е как се гърчиш

Аз се гърча? В момента ми е супер весело как си мислиш, че едно решение на съд нямаш юрисдикция ще промени нещо.

Кеф ми е как се гърчиш

преди 11 минути, miro20 написа:

Кеф ми е как се гърчиш

Казах ти вече, че ми е весело.

преди 16 минути, maxthon написа:

Казах ти вече, че ми е весело.

Кеф ми е как се гърчиш

преди 4 часа, gagodrago написа:

Смешен трол. Искаш ли да те пратим ти да го арестуваш? :laughing5:

по смешен ТРОЛ --= ще го пратим при родата ти в Италия - ако си лоялен на Русия , те не трябва да са в НАТО и ЕС , ако са си трол

преди 10 часа, bigiadri написа:

Когато НАТО /Турция/ свалиха самолета им в Сирия ,защо не тръгнаха да се бият . Ердоган потупа путьо по рамото и му каза ,че повече няма да прави така . Голям смЕХ. Така се води война със НАТО и САЩ ,само във вашето БОЛНО съзнание!

Коооой не е тръгнал да се бие?!? Ако не знаеш, Турция и Русия преди една година бяха във война:

на 21.03.2022 г. в 20:20, Реджеп Иведик написа:

Възниква въпроса, Турция като воюва на бойното поле с Русия, защо смелия Путлер не пуска атомни бомби в Анадола ?

на 20.03.2022 г. в 10:09, Реджеп Иведик написа:

Турция де факто воюва с Русия.

Само трябва да се информираш от РеджепФейкНюз.сом какво е развитието от тогава до сега.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.