Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Ти и за Херсон така казваше.

Името ми да не е Реджеп Иведик ако Рон Десантис не стане следващия президент на САЩ

За областта Херсон военните действия продължават -можеш да погледнеш украинската карта по-горе.  А дали Тръмп или Десантис -американците да си решават.   Ако питаш мен - нека да е по-младия.   Да не се повтарят отново  излагации - като с престарелия Байдън.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 31 минути, maxthon написа:

Няма смисъл да правиш такива тип обещания. Не ги спазваш.

Какво да спазвам бе, Малоуме ?

Избягахте ли от Херсон ? избягахте

И сега така ще стане както казвам.

Десантис президент !!!

преди 24 минути, attj написа:

За областта Херсон военните действия продължават -можеш да погледнеш украинската карта по-горе.  А дали Тръмп или Десантис -американците да си решават.   Ако питаш мен - нека да е по-младия.   Да не се повтарят отново  излагации - като с престарелия Байдън.

Тогава що ги руча жабетата ?

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Избягахте ли от Херсон ? избягахте

Язък ти за военната академия дето си завършил. Много слаб стратег си.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Десантис президент !!!

Тогава що ги руча жабетата ?

Има ли значение кой точно ще спре милиардите за любимите ти бандеровци?   Те без тези пари едва ли биха издържали и 2-3 месеца.   А с подобно финансиране конфликтът може да не се реши с години.   Много жалко за обикновените хора в Крим и в Донбас - никой не мисли за тях, освен сънародниците им в Русия.

Цитат
Цитат

Мощно торнадо удари няколко градчета в американския щат Мисури

путин ги съсипа американците 

преди 2 часа, vpvelev написа:

Язък ти за военната академия дето си завършил. Много слаб стратег си.

Реджеп, Миро и Кокич не са наясно въобще къде се намират.    Бандеровски предпочитания.  В заблуда е цялото НАТО.

преди 3 часа, Banesc написа:

дека са германските  гепарди :rolleyes:

Тука са ,не се къхари. За сега са 160 броя,от Германия 100 и 60 от другите страни.Два батальона Леопард 2 и 4 батальона  Леопард 1.Чакат се още ,а също и английските ,които в момента пристигат.

преди 1 час, attj написа:

Има ли значение кой точно ще спре милиардите за любимите ти бандеровци?

Хе, докато дойде ред да се сменят президентите на САЩ, Русия няма да съществува вече.

Като дойде Десантис ще обеси ваксинаторите.

преди 33 минути, attj написа:

Реджеп, Миро и Кокич не са наясно въобще къде се намират.    Бандеровски предпочитания.  В заблуда е цялото НАТО.

Представям си ако нашите натовски дебилни тролове ги пратят на фронта срещу музикантите от Вагнер

Бойна група "Сороспии" в състав:

командир: полковник Пълнигащи - лоботомиро220

старшинка-сержант - Митьо-трола

ефрейтор Реджепкин

редник/свързочник с база Мойсейково - Сосо1

:laughing5:

преди 8 минути, gagodrago написа:

Представям си ако нашите натовски дебилни тролове ги пратят на фронта срещу музикантите от Вагнер

ефрейтор Реджепкин

а аз си представям онези руски дебили, тролове с рода на запад, на фронта да пазят русия - жалки същества нали :laughing5:

преди 3 часа, Реджеп Иведик написа:

Какво да спазвам бе, Малоуме ?

Използвай търсачката на форума, напиши там "Името ми да не е Реджеп Иведик " и търси сред резултатите твоите напразни обещания. Това не спазваш.

преди 5 минути, Без умствен капацитет написа:

а аз си представям онези руски дебили, тролове с рода на запад, на фронта да пазят русия - жалки същества нали :laughing5:

Роднини и познати са ми пръснати по целия свят -досега не съм посетил Австралия, Япония и доста други.     Няма да ми стигне живота - защото пари има.  А ти все в Меден Рудник ли си?  

преди 12 минути, attj написа:

Роднини и познати са ми пръснати по целия свят -досега не съм посетил Австралия, Япония и доста други.     Няма да ми стигне живота - защото пари има.  А ти все в Меден Рудник ли си?  

и нито една от родата в Русия:D

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

Сега започват и към Русия. Досега модата и рекламата беше към Запад че било по-хубаво, ама народа видя че ги лъжат и взеха да се връщат. Така че сега тръгват на Изток. Май и на тебе ти се ходи и затова все подпитваш :)

преди 5 минути, vpvelev написа:

Сега започват и към Русия. Досега модата и рекламата беше към Запад че било по-хубаво, ама народа видя че ги лъжат и взеха да се връщат. Така че сега тръгват на Изток. Май и на тебе ти се ходи и затова все подпитваш :)

то тази зима уж щеше да има много туристи от запада в Калининград да искарат зимата , че Европа замръзва - само че нищо не стана, останаха си в Европа - кажи на германеца че си му уредил почивка в Крим - искам да снимаш като му го казваш - га се посмеем как ще те изгледа:D

преди 49 минути, gagodrago написа:

ефрейтор Реджепкин

Всичките негодни за военна служба. Назначение, да кърпят и перат потурите на господарите си от сащ. 

преди 14 минути, Без умствен капацитет написа:

Моята рода се е пръснала навсякъде и  дори в Русия и Украйна, затова не зная как да съм реалист. Маруся е в Донецк.   НАТО тотално омотаха всичко.   Затова ще си стоя в България - в Бургас или Варна, докато се поизбистрят нещата.  Как да отиде човек например  в Мосейково - там е Русия и може да го помислят за бандеровец, като Кокич...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.