Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, PigMan9GolqmotoPrase написа:

За кое точно съм "ясен"? Какво имаш предвид под "ясен си на всички"?

Ми ясен си щото си фейк. 

Не ми отговори в темата за ИК, от там са и много от изводите. 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 4 минути, miro20 написа:

:giggle1:комсомолеца е голям хуморист обаче 

Дори и бандеровците не могат да те конкурират     https://www.actualno.com/europe/kiev-rusnacite-koito-ne-napusnat-krim-dobrovolno-shte-bydat-ekspulsirani-ottam-news_1942588.html

преди 1 час, kosyo написа:

Кажи сега кога, къде, в коя реалност е това?

Защо очакваш аз да ти кажа нещо, което не си личи какво е? Освен разходката на един танк, който отлично се "вижда" какъв е.

преди 58 минути, Звяра!!! написа:

Има дълъг списък от абсурдни закони и забрани,

Всъщност няма. И на тази кукичка ли се хвана?

преди 10 минути, Реджеп Иведик написа:

Ясно е, че си комсомолец

Щом е така, важно е да се отбележи, че "комсомолец" не е обидна дума.

преди 54 минути, БаалБек написа:

Можеше да се поровиш повече в международната американска мрежа. Или си ИИ и не можеш да схванеш, а?

Да ти дам жокери. В процеса на своето историческо развитие много страни са сменили своето име:

Гърция преди се е казвала Елада,

Иран - Персия,

Испания - Иберия,

Франция - Галия,

Чехия - Бохемия.

Русия до 18-ти век се е наричала Московия,

а населението - московчани, или московити.

Така и Украйна преди се е наричала Рус,

а жителите - русини.

:cool:

Иди се застреляй. Поне в града има доста материал да го направиш. Народност Рус има предостатъчно материали да се чете за нея.

Пани Людмила и Агил бей

преди 3 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Щом е така, важно е да се отбележи, че "комсомолец" не е обидна дума.

Аз не обиждам. Аз ви громя с аргументи.

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Аз не обиждам. Аз ви громя с аргументи.

На Рашисткия бот-фейкомет тая вечер ше му се радват донските казаци в интерната

преди 1 минута, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Щом казваш...

Защо си разгромен рашистки фейкомет

преди 16 минути, maxthon написа:

Защо очакваш аз да ти кажа нещо, което не си личи какво е? Освен разходката на един танк, който отлично се "вижда" какъв е.

Респект ... Няма по-малоумен аргумент ..печелиш

Рекорда за дълъг скок е подобрен(+21):

Очакваме отричане след 3.2.1

преди 4 минути, kosyo написа:

Той винаги печели. И ти правилно си написал защо. :handshake:

преди 12 минути, kosyo написа:

Бота ли трябва да ми казва какво е това? Или ти? Това е "предимството" да използваш еднаква техника. Винаги може да покажеш и собствената за чужда (и съм показвал такива случаи). И след като не си личи каква точно е се получват такива ситуации като с теб. Твърде убеден си в нещо, което реално не знаеш какво е, но някой или нещо ти казва какво е защото може би няма вариант да е нещо друго.

Това е руският свят, който трябва да бъде наложен на "враговете" на Русия с оръжие. В България един "фюрер" готви за българите това , което показват снимките: „Руския свят“ на Пу!

r-1.png

r-3.png

r-7.png

r-9.png

Путин нареди икономиката на Русия да се подготви за дълга изолация.

преди 3 минути, БаалБек написа:

Путин нареди икономиката на Русия да се подготви за дълга изолация.

Кога свършват ракетите и снарядите?

@PigMan9GolqmotoPrase вече изброи групата учени на московитите с технологичните "открития" . Така, че проблем няма да имат.  

Цитат

„В най-близко бъдеще трябва да се постигне технологичен суверенитет на Русия“, а „в критичните области – пълен суверенитет“, подчерта той.

преди 1 час, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Не е "фейк".

Защо не е фейк?

Ексклузивно:

Германските застрахователи подновяват покритието за повредената от взрив газова връзка на Северен поток . ЛОНДОН/ФРАНКФУРТ, 4 април (Ройтерс)

-https://www.reuters.com/business/energy/german-insurers-renew-cover-blast-damaged-nord-stream-gas-link-2023-04-04/

Германските застрахователи Allianz и Munich Re подновиха покритието за авариралия контролиран от Русия газопровод "Северен поток 1", съобщиха пет източника, запознати с въпроса, като посочват, че неговото възстановяване не е изключено след предполагаема саботажна атака. Застраховката от две от най-големите германски компании е от решаващо значение за всяко дългосрочно бъдеще на тръбопровода, който беше основният маршрут за руски газ към Европа в продължение на десетилетие преди взрива миналия септември.

Те трябва да се актуализират с това, което Лавров каза преди два дни, когато коментира новата външнополитическа концепция на Русия. Той заяви, че ЕС е "неприятелски" съюз и ако искат благосклонността на Русия, по-добре да станат приятелски, което е евфемизъм за премахване на сегашните европейски "елити" или на обикновен език - смяна на режима. Това, разбира се, е невъзможно и деиндустриализацията на ЕС ще продължи с бързи темпове. Всъщност това само се ускорява и европейските пудели също няма да намерят съчувствие в Пекин. Просто като това. Нека Европа яде торта.

преди 35 минути, maxthon написа:

Бота ли трябва да ми казва какво е това? Или ти? Това е "предимството" да използваш еднаква техника. Винаги може да покажеш и собствената за чужда (и съм показвал такива случаи). И след като не си личи каква точно е се получват такива ситуации като с теб. Твърде убеден си в нещо, което реално не знаеш какво е, но някой или нещо ти казва какво е защото може би няма вариант да е нещо друго.

Аз съм спокоен щом ти знаеш какво е, но не смееш да го споделиш пред нас.. Понеже си показвал такива случаи,очаквам вече месец да ги покажеш тия същите видеа и на нас с дата по-раншна или от друго място.. още чакам ама ти само говориш, а не споделяш..

Междувременно ще си позволя да споделя едно от "твоите видеа" :

Разминали са се с наградата

преди 55 минути, maxthon написа:

Кога свършват ракетите и снарядите?

От умните снаряди и ракети останаха малко, запада не дава чарколяци, соц-фейкомете.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.