Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

8TR4f7c.png

Колко низко може да падне човек. Да се радва и смее на такива неща.

Ето най-после папагала коко1 си показа автопортрета:

TqG258a.png

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

:yanim:

Може да е илюстрация на 2 души

току-що, vpvelev написа:

8TR4f7c.png

Колко низко може да падне човек. Да се радва и смее на такива неща.

Ето най-после папагала коко1 си показа автопортрета:

TqG258a.png

Бабата се пени

Соросоидната печатница се е задействала. Още малко ви остава.

преди 19 минути, vpvelev написа:
преди 1 час, BANKATA написа:

Русия ако не си даваше зор нямаше да дават такива загуби в Бахмут и Адеевка. Загубите им наближават 200 хил., плюс толкова инвалида. Това са ти 400 хил. по-малко работоспособни хора.

Кажи ги 2-3 милиона та да ти олекне...

Добре де, колко са жертвите според теб ?

След като не от украински, а от руски канали реват че цели воински части ги няма . Дори Пригожин и др реваха за огромните трудности и собствени жертви .

Вече не отричат огромините гробища, а дори се снима там и казва че ще прави мемориал на огромните си загуби.

https://t.me/kazansky2017/6251

Освен това признава неуспехите си и сам се опроергава за превземането на Бахмут :

Цитат

Наступать невозможно: Пригожин опроверг свои же слова о якобы "взятии" Бахмута

"Следует сказать четко, что противник никуда не уходит. У них организована оборона внутри города, сначала по железной дороге, потом в районе многоэтажек западного квартала города", — заявил глава ЧВК "Вагнер".   

Днями ранее "повар Путина" опубликовал видео, в котором заявил, что российские силы "юридически захватили" Бахмут и даже якобы установили флаг на здании горсовета. Тогда же спикер Восточной группировки войск Череватый заявил, что упоминаемое здание давно разрушено.

Та ? на колко оценяваш след като цели руски подразделения ги няма в месорубката на фронта ?

преди 3 минути, miro20 написа:

Вече не отричат огромините гробища, а дори се снима там и казва че ще прави мемориал на огромните си загуби.

Ама ти видя само едно. Огромно е да, понеже не си видял украинските.

преди 7 минути, miro20 написа:

Добре де, колко са жертвите според теб ?

Нали това обяснявам, че не е важно колко са според мен. Защото и аз, и никой официално не ги знае, а се размятат тука разни цифри и на тяхна база се правят умозаключения, че нямало вече достатъчно руснаци да работят.

преди 2 часа, vpvelev написа:

Руснаците започнаха войната не срещу украинците, а срещу американците.

Така ли ? Това от кога е цел или точка на рашистката "СВО" ? Не се сещам да е имало такова оповестяване  :giggle1:

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Зехте ли Бахмут ?

Обаче още беснеят всеки път когато ги попиташ . :) :)  

Яко им преседна тази кост Бахмут . Яко . Изчерпаха се най невероятните опорки с които да оправдават тоталния рашистки  провал  и огромни загуби :) 

преди 4 часа, attj написа:

През 2014 година тези в Киев решиха и тръгнаха да провеждат военна операция в Донбас. Заради тази грешка загиналите и пострадалите досега вече са над 500 000 души.

Банални сте с повтарянето на една и съща глупост през няколко страници . Вече са над 3177 страници тема, плочата и лъжите едни и същи .

АТО не е просто "ей така решиха" , а е следствие на рашисткото вторжение на  спецназа и кадровите войсккови подраздлеения в Донбас, анексията на КРим  и заради военното отцепване на недорепубликите ЛДНР.

СЛЕДСТВИЕ. Което всяка държава би предприела !

Татуирайте си го някъде

:hush:

Жертвите са единствено и само заради това рашистко вторжение

преди 5 минути, vpvelev написа:

Нали това обяснявам, че не е важно колко са според мен. Защото и аз, и никой официално не ги знае, а се размятат тука разни цифри и на тяхна база се правят умозаключения, че нямало вече достатъчно руснаци да работят.

И за Жуков не е било важно във ВСВ, затова е бил най мразения командир.

В Рашистан никога човешкия живот не е бил ценност или приоритет.

преди 12 минути, maxthon написа:

Ама ти видя само едно. Огромно е да, понеже не си видял украинските.

Пак стария вид тролинг ли ще прилагаш ? :)

Дето броиш гробовете, а като те попитам ми викаш брой си ги сам :) :)

Играли сме я тази игра вече, не минава :hush:

преди 4 минути, miro20 написа:

АТО не е просто "ей така решиха" , а е следствие на рашисткото вторжение на  спецназа и кадровите войсккови подраздлеения в Донбас, анексията на КРим  и заради военното отцепване на недорепубликите ЛДНР.

СЛЕДСТВИЕ. Което всяка държава би предприела !

Татуирайте си го някъде

:hush:

Не се воюва с ядрена сила, която само с един ядрен удар може да те заличи.   После и на свети Петър ли ще плачат за нещо?

преди 9 минути, miro20 написа:

Пак стария вид тролинг ли ще прилагаш ?

При толкова много материали с украински знамена няма нужда да се броят. Иначе адмирации, че ти прави впечатление, че имало жертви, но да можеш да ме убедиш къде са повече просто няма да успееш.

преди 1 час, ivottoshev написа:

А аз само отговорих на друг пост, в който се твърдеше че Путин е военнопрестъпник. Казах че след като Путин е за затвора, там първо трябва да са Клинтън, Буш и шефовете на НАТО от времето на нахлуванията в Ирак и Сърбия. Щом те не са зад решетките - следователно и Путин няма за какво да бъде там. 

Именно комичните ти опити да намериш противоречие в думите ми, образуват смях у мен. За т'ва ти казвам още един път: Благодаря ти че те има  :wors:

Противоречията не ги виждаш само ти, щото си мислиш, че като си разтеглиш противоречащите коментари през няколко дена и никой не помни какво си твърдял преди това :giggle1:

Не им върви на Нона-ти тия дни. Мисля че е втората за 1 дена:

Поправка -3 били за 2 дни:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.