Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, miro20 написа:

вие си знаете че сте антибългарски фейкомети ....:getout:

А ти въобще българин ли си?

Защо защитаваш американски, канадски и подобни интереси, а не български?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, vpvelev написа:

Защитавам българските разбира се. Проблема ви е че това вашето са пълни тотални нагли лъжи .

Затова вие сте антибългарски подлоги  и пропагандатори .

преди 2 минути, miro20 написа:

Цитирал съм му 1001 пъти статии като това на Каролев, който мн добре бе обяснил каква е практиката и че това което фейкомети като тошеффф  и Израждане плямпат са пълни и тотални лъжи :)

Убеден съм че и в Русия съществува някой тамошен "Каролев", който по научному да обяснява как и защо "разни рашистки путински милиардери да ти крадат  огромните природни богатства" 

преди 10 минути, miro20 написа:

Защото тошефффф е фейкомет.

Цитирал съм му 1001 пъти статии като това на Каролев, който мн добре бе обяснил каква е практиката и че това което фейкомети като тошеффф  и Израждане плямпат са пълни и тотални лъжи :)

Какво си цитирал бре, смешник?

Няма такъв концесионен договор в нито една "бяла" държава!

Жива кражба си е това!

преди 8 минути, vpvelev написа:

Само по паспорт се води българин.

преди 5 минути, M.Николов написа:

Какво си цитирал бре, смешник?

Няма такъв концесионен договор в нито една "бяла" държава!

Жива кражба си е това!

Само по паспорт се води българин.

За всички празноглави антибългарски фейкомети промити празни комунета , отново :

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 18 минути, miro20 написа:

Защитавам българските разбира се. Проблема ви е че това вашето са пълни тотални нагли лъжи .

Затова вие сте антибългарски подлоги  и пропагандатори .

Специално за природните ресурси не ми гавари. Американците са известни по целия свят за краденето им. Те и затова обикалят по света да защитават някакви техни интереси на другия край на Земята.

Русия затова води тая война. Защото американците бяха свикнали от времето на Елцин да крадат ресурсите на Русия или да ги вземат на безценица. Путин им врътна кранчето и САЩ започнаха да насъскват околните и бивши съюзни републики срещу Русия. Глупавите украинци първи се хванаха на въдицата и започнаха да играят по свирката на САЩ, ама сега си плащат.

преди 1 минута, vpvelev написа:

Специално за природните ресурси не ми гавари. Американците са известни по целия свят за краденето им. Те и затова обикалят по света да защитават някакви техни интереси на другия край на Земята.

Русия затова води тая война. Защото американците бяха свикнали от времето на Елцин да крадат ресурсите на Русия или да ги вземат на безценица. Путин им врътна кранчето и САЩ започнаха да насъскват околните и бивши съюзни републики срещу Русия. Глупавите украинци първи се хванаха на въдицата и започнаха да играят по свирката на САЩ, ама сега си плащат.

Прочете ли отговора ми и всички аргументи и цитати в другата стара тема  ?

Очевидно не си , а и няма да го направиш. По е лесно да си вЕрваш на фейковете.

"Второ, и трите основни компании в България, които добиват руди с 3-6 грама злато на тон руда"

Смешки на Каролев!

https://www.24chasa.bg/biznes/article/7631292

"Четири фирми добиват злато понастоящем в България, като през 2018 г. количеството стига рекордните 9 тона."

преди 27 минути, parmobil написа:

Сърби, боли ...

Ние защо не проучихме и разработихме находищата? Процъфтяващата според вас соц-икономика, трябва да е имала пари за проучване, разработка и добив. Или бъркам?

Бъркаш. Както бях пуснал ония неща за успехите при соца, накрая пишеше: "...и това беше само началото". Просто не стигна времето, защото врага с партиен билет, най-вече синчетата им направиха преврата. И хубавото свърши.

Ти сега добре ли живееш?

Харесва ли ти сега България?

Само един пример: При соца си вървиш по улицата и нещо те заболи. Влизаш в най-близката поликлиника и си вземаш час и то в повечето случаи за специалист. Няма джипи, няма мипи, няма пътеки, няма и черги. И накрая и пари не даваш даже.

преди 4 минути, vpvelev написа:

Бъркаш. Както бях пуснал ония неща за успехите при соца, накрая пишеше: "...и това беше само началото". Просто не стигна времето, защото врага с партиен билет, най-вече синчетата им направиха преврата. И хубавото свърши.

Ти сега добре ли живееш?

Определено живея много по-добре от родителите ми. 

преди 4 минути, M.Николов написа:

9 тона злато, Мирчааа!

Само за година!

Без изобщо да се споменават другите метали, които се добиват при златодобива!

преди 4 минути, M.Николов написа:

9 тона злато, Мирчааа!

Само за година!

Без изобщо да се споменават другите метали, които се добиват при златодобива!

Още един неграмотник дето нищо не е чел от отговора. :) 

преди 2 минути, parmobil написа:

Определено живея по-добре от родителите ми. 

В какъв смисъл?

Те не можаха да си купят жилище, а ти сега си купи и то без заем?

преди 6 минути, vpvelev написа:

Ти сега добре ли живееш?

Харесва ли ти сега България?

Само един пример: При соца си вървиш по улицата и нещо те заболи. Влизаш в най-близката поликлиника и си вземаш час и то в повечето случаи за специалист. Няма джипи, няма мипи, няма пътеки, няма и черги. И накрая и пари не даваш даже.

Соца фалира , и не само в България. Никакви синчета не са правили преврат, а соца фалира тотално и безвъзвратно .

След което някой трябваше да изправя и изважда България , а и другите постсъветски страни от блатото на фалиралия соц.

Другите, поради това че овреме наритаха комунетата от властта, се оправиха що годе бързо, а тезикоито остана червено влияние , като нас, са на опашката.

Пряка зависимост.

Набийте си го в кухите кратуни . :hush:

току-що, M.Николов написа:
преди 3 минути, miro20 написа:

Още един неграмотник дето нищо не е чел от отговора. :) 

Нещо по същество имаш ли?

Да, и ти посочих. Ти повтаряш мантрите си  и фейковете .

Та, по съшество ? Или ще повтаряш пак лъжите си.:hit:

преди 4 минути, vpvelev написа:

В какъв смисъл?

Те не можаха да си купят жилище, а ти сега си купи и то без заем?

Това не е показател. Колко хора мога да извадят пари в брой за нещо в голям град?

преди 2 минути, M.Николов написа:

А аз ти посочих факти, които опровергават Каролев!

Официални данни, Мирчааа!

:hush:

Не съм цитирал само Каролев.

Пак показваш че нищо не си чел.

Очевидно предпочиташ да си вееш лъжите и мало умната пропаганда.

Кажи му комуне и не го обиждай повече... :getout:

преди 3 минути, Coco1 написа:

Бабата секретарка-бот я пуснаха

Я кажи кои са тези съюзници на бандеровците и защо ги е страх от Русия     https://dnes.dir.bg/svyat/kiev-poiska-ot-sayuznitsite-si-da-otdelyat-po-1-ot-bvp-za-orazheyna-pomosht

преди 1 минута, miro20 написа:

Кажи му комуне и не го обиждай повече... :getout:

Кажи му лъжлив трол и го прати там, където му е мястото!

https://www.mediapool.bg/asen-vasilev-iska-dandi-preshas-da-plashta-poveche-za-dobitoto-zlato-news325949.html

"Той даде пример с концесията за добив на злато, мед и сребно на "Дънди прешъс металс". По думите на министъра компанията изнася на година суровина, която съдържа около 12 200 кг злато на стойност 740 млн. долара. В същото време заплащаната за добива концесионна такса в българския бюджет е в размер на едва 26 млн. лв. или около 1%"

преди 3 минути, parmobil написа:

Това не е показател. Колко хора мога да извадят пари в брой за нещо в голям град?

Показател е и то как. Точно по тоя показател България е била на първо място в света. Ама тебе те е яд, че е така и казваш че не е показател.

Добре кажи какво ти е сега по-добре от твоите родители при соца? Ядеш банани и тик-так, а те не са могли.

Тогава имаха пари, ама не ги пускаха в чужбина. Сега пускат в чужбина, ама болшенството от народа няма пари, за да иде.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.