Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, M.Николов написа:

Кажи му лъжлив трол и го прати там, където му е мястото!

https://www.mediapool.bg/asen-vasilev-iska-dandi-preshas-da-plashta-poveche-za-dobitoto-zlato-news325949.html

"Той даде пример с концесията за добив на злато, мед и сребно на "Дънди прешъс металс". По думите на министъра компанията изнася на година суровина, която съдържа около 12 200 кг злато на стойност 740 млн. долара. В същото време заплащаната за добива концесионна такса в българския бюджет е в размер на едва 26 млн. лв. или около 1%"

И теб да питам - защо татковината не го направи това нещо?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 40 минути, parmobil написа:

Кой краде???

Ние защо не го копахме това злато? Преди 1990 г. и безплатна работна ръка имаше и лопати имаше. Защо не го копахме?

много смотани комунделите тъдява - на един да не му дойде на акъла да напише, че добричкия другар байтошо е съхранил златото за бъдещите социалистически поколения, за нашите деца и внуци, славните пионери и комсомолци гордоста на нашата Партия- майка дет на храни, със салям кучешка радост и шунка веднъж месечно, два пъти шестмесечно, а на нова година и банани по големите градове. Ура за дефицита на тоалетна хартия, ура за всеки смачкан брой на отечествен фронт, ура за режима на тока, ура за опашките от хляб и купонната система, ура другари и вън от ЕС, вън от НАТО, да си върнем социалистическата мизерия, милиционерския терор и опиканите казарми.

току-що, vpvelev написа:

Показател е и то как. Точно по тоя показател България е била на първо място в света. Ама тебе те е яд, че е така и казваш че не е показател.

Добре кажи какво ти е сега по-добре от твоите родители при соца? Ядеш банани и тик-так, а те не са могли.

Тогава имаха пари, ама не ги пускаха в чужбина. Сега пускат в чужбина, ама болшенството от народа няма пари, за да иде.

Не е показател. Ти ми говориш за собствено жилище. И заем.

Защо не е показател? Защото за София ще тегля кредит, но на други места мога да си купя няколко къщи със земя. Без кредит! Още утре. Затова казвам, че не е показател.

преди 11 минути, parmobil написа:

И теб да питам - защо татковината не го направи това нещо?

Ако си работил в държавна фирма щеше да знаеш защо.

преди 5 минути, parmobil написа:

Защо не е показател? Защото за София ще тегля кредит, но на други места мога да си купя няколко къщи със земя. Без кредит! Още утре. Затова казвам, че не е показател.

Добре, но на мен ми стана интересно кое е показател?

Кое е по-добрето сега от това при соца?

Обаче има едно "но". За шепа хора, обикновено тарикати, шарлатани и политици сега живота е по-добър, но аз те питам за болшинството от народа.

преди 5 минути, shishmanovp861 написа:

То пък едно жилище.Панелка дето срока на годност е изтекъл.

в историята няма епоха, с по- грозни и глупави жилищни сгради - панелка. Гаражи на етажи.

преди 10 минути, vpvelev написа:

Показател е и то как. Точно по тоя показател България е била на първо място в света. Ама тебе те е яд, че е така и казваш че не е показател.

Добре кажи какво ти е сега по-добре от твоите родители при соца? Ядеш банани и тик-так, а те не са могли.

Тогава имаха пари, ама не ги пускаха в чужбина. Сега пускат в чужбина, ама болшенството от народа няма пари, за да иде.

Е, след като комунистите осигуриха на всички по една двустайна панелна душегубка, значи другото им го прощаваме викаш ... 😃

Майка ми днес не си кърпи дрехите, пътува всяко лято до чужда държава с баща ми за поне 5 дни (понякога повтарят държавите де), избира си сама какво да яде и единстената й носталгия по соца се оказа "Арабела".

Те пък взеха, че го пуснаха отново по БТВ Комеди ...

преди 15 минути, BANKATA написа:

Ако си работил в държавна фирма щеше да знаеш защо.

Работил съм. Затова питах хората защо се сърдят на Дънди.

Сафаристите имали и други попадения (+21):

Безаналогови технологии които се откачат после от самолетите :

FuaInOCX0AEfdlF?format=jpg&name=medium

преди 2 минути, parmobil написа:

Работил съм. Зато питах хората защо се сърдят на Дънди.

щот Дънди не са руZнаци - тия хора са ватенки и освен да угаждат на руZнаците, друго не ги интересува.

преди 6 минути, vpvelev написа:

Добре, но на мен ми стана интересно кое е показател?

Кое е по-добрето сега от това при соца?

Обаче има едно "но". За шепа хора, обикновено тарикати, шарлатани и политици сега живота е по-добър, но аз те питам за болшинството от народа.

Отговор за харесване - остаряха хората и си спонят с умиление за младостта.

Отговор за нехаресване - на стадото му харесваше да бъде отлеждано, да му дават, че произвежда неконкурентна продукция и за нищо да не е отговорно.

преди 9 минути, kaldata1 написа:

Майка ми днес не си кърпи дрехите, пътува всяко лято до чужда държава с баща ми за поне 5 дни (понякога повтарят държавите де), избира си сама какво да яде и единстената й носталгия по соца се оказа "Арабела".

И как го правят това с тези малки пенсии?

UN Expresses Concern to US Over Spying Reports (voanews.com)

Цитат

The United Nations has lodged a formal complaint with the United States over reports that Washington spied on Secretary-General Antonio Guterres and other senior U.N. officials.
"We have now officially expressed to the host country our concern regarding the recent reports that the communications of the secretary-general and other senior U.N. officials have been the subject of surveillance and interference by the U.S. government,” U.N. spokesperson Stephane Dujarric told reporters Tuesday.

The reports related to Guterres and the U.N. emerged as part of a trove of highly classified U.S. documents that were leaked and circulated on social media sites for weeks. They included sensitive information about Russia’s war in Ukraine as well as information about U.S. allies, including Israel, Turkey and South Korea.

преди 1 минута, parmobil написа:

Отговор за нехаресване - на стадото му харесваше да бъде отлеждано, да му дават, че произвежда неконкурентна продукция и за нищо да не е отговорно.

Вярно, че сега е по-добре - нищо не се произвежда. Всичко е внос. Скоро и българи няма да се произвеждат и всичко ще е внос.

Яж тогава пластмасови домати, пий някаква бяла течност за която казват, че е краве мляко, ако имаш нужда от операция и имаш пари си добре. Ако нямаш пари отиваш на оня свят. 

За зравеопазването и образованието не ми се говори. 

Не е само от младостта. 

преди 1 минута, BANKATA написа:

Предимствата на ЕС!

Те предимствата ясни, въпросът е откъде идват средствата, които са нужни на родителите му за да се възползваш от предимствата.

преди 2 минути, vpvelev написа:

Вярно, че сега е по-добре - нищо не се произвежда. Всичко е внос. Скоро и българи няма да се произвеждат и всичко ще е внос.

Яж тогава пластмасови домати, пий някаква бяла течност за която казват, че е краве мляко, ако имаш нужда от операция и имаш пари си добре. Ако нямаш пари отиваш на оня свят. 

Не е само от младостта. 

Кой ти каза, че не се произвежда?

преди 3 минути, vpvelev написа:

Не е само от младостта. 

Това не е вярно.

Това че по телевизорО не ти говорят за преизпълнени петилетки не знчи че нямаме производство.

току-що, parmobil написа:

Кой ти каза, че не се произвежда?

Какво произвеждаме? Кисело мляко?

А за големите вериги хранителни магазини и енергото дето ни изнасят парите от България да не ти казвам какво е.

Едно време било нерентабилно но си е наше и парите остават тук, а сега е много рентабилно (защото не произвеждаме) и всичко се изнася навън (парите).

преди 6 минути, vpvelev написа:

А за големите вериги хранителни магазини и енергото дето ни изнасят парите от България да не ти казвам какво е.

Едно време било нерентабилно но си е наше и парите остават тук, а сега е много рентабилно (защото не произвеждаме) и всичко се изнася навън (парите).

Енергото и '80 изнасяха яко за $

Миналият месец бях в Стомана Перник. С 6 пъти по-малко работници произвеждат три пъти повече.

преди 9 минути, vpvelev написа:

Например това изнасяме: https://www.trackingdocket.com/bulgaria-exports-imports/

2023-04-23 21.56.52 www.trackingdocket.com 499720e0a2a4.png

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.