Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

И едно любопитно изказване за сина на Песков на фронта. Докато той се бие храбро на фронта неговата Тесла , съвсем сама се движи по Москва с превишена скорост.. Автора твърди че не си я давал на никой., но може да са го пуснали гарнизонка, ох то пък далече. Е вие ще измислите нещо:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 6 часа, maxthon написа:

нали трябва по някакъв начин да си докажеш тезата?

Най-малко ме интересуват някакви си линкове,аз чета толкова много и при мен  информацията е като ПОТОК от много източници- книги ,журнали, документални филми  ,сайтове . Какво става в русия, НЕ ми представлява кой знае какъв интерес ,има толкова по-интересни теми.  Чета за тази война, защото пряко касае БГ ,но чета много и за ВСВ за да намеря паралели ,а те са ОЧЕВИДНИ,най вече в действията на путин и хитлер и как е реагирала останалата част от света. Например Британия и Франция през ВСВ са реагирали много късно ,след окупацията на Полша . Австрия е посрещнала хитлер с цветя , но Чехословакия е предадена доброволно .Имало е конференция в Мюнхен между Франция,Италия,Германия и Британия и там са се съгласили да дадат на Германия Судетите   с 3 милиона немци  , но това е уверило хитлер че се страхуват от него и след няколко дни поканил чехословашкия президент Хаха и му заявил или подписваш за анексията или в 6 часа сутринта ще бомбандирам Прага .Президентът колабирал и едва го спасили от инфаркт  ,той подписал. И хитлер и путин действат по един и същи начин - ЧРЕЗ ЗАПЛАХИ И ИЗНУДВАНЕ. На другия ден за 3 часа хитлер заедно със свойте войски се озовал в Прага  ,където самодоволно преспал в двореца на бохемските крале.Нещо подобно си е мислил и тъпакът, но този път парашутът му НЕ се отвори  . Украйна му даде отпор ,но най -вече ЗАПАДЪТ - санкции, оръжие за украинците, НАТО  се приближи съвсем до рф Няма да се повтори ,това което стана в началото на ВСВ. Колкото и да продължава  тази война ,Европа ще изолира агресора русия и ще има ТУК МИР!

Украинците били подготвили някакво празнуване по случай годишнината от "Киев за 3 дни" в Москва, ама американците ги спрели.

Лоши американци, лоши!:

FuekJM2WYAAr6Ne?format=jpg&name=900x900

преди 5 часа, vpvelev написа:

Разликата е, че стената на САЩ НЕ е за спиране на американците , а точно обратно . От Америка НЕ бягат ,бягат от рассия ,от руския мир/свят/.

преди 17 минути, bigiadri написа:

Разликата е, че стената на САЩ НЕ е за спиране на американците , а точно обратно . От Америка НЕ бягат ,бягат от рассия ,от руския мир/свят/.

в сащ фентанила  им е изпил  мозъците  спят прави наркоманите   немогат да се сетят да избягат 

преди 25 минути, bigiadri написа:

Как бе, бирата там е 20 долара. Всички искат да избягат в Мексико. 

току-що, Banesc написа:

Медия е силна дума за тия специално :)

Дроновете в Севастопол били 2:

преди 2 минути, Banesc написа:

въгледар ще бъде заличен което значе че няма да  има въглища и ще поскъпнат  дървата  също

Убеден съм че ще забраним въглищата от Украйна, защото са с обеднен уран, примерно :)?

преди 5 минути, kosyo написа:

Убеден съм че ще забраним въглищата от Украйна, защото са с обеднен уран, примерно :)?

те така или иначе са забранени

путюфците от ЕС се  борят с глобалното затопляне

преди 11 минути, Banesc написа:

въгледар ще бъде заличен което значе че няма да  има въглища и ще поскъпнат  дървата  също

преди 2 минути, Banesc написа:

те така или иначе са забранени

путюфците от ЕС се  борят с глобалното затопляне

Нещо се обърка :)

току-що, kosyo написа:

Нещо се обърка :)

не съм

2026 г се затварят  въглищните централи 

само американските ще  останат но ще се  носят въглища от сащ

преди 11 часа, bigiadri написа:

В руската федерация има република ,която си има президент и е проформа в рф. Това е Татаристан.Когато те са решили да имат пълна автономия ,тъпаците се озъбили ,но им отговорили : Добре ние ще се присъединим към мюсюлманските държави , ще ги доведем тук.Тъпаците се ослушали  и се снишили. Така ,че сега в рф има двама президенти.Полека лека на там ще тръгнат и други,след като рассия се изтощи достатъчно и намали репресиите  и когато няма да има достатъчно пари да корумпират и подкупват с разни привилегии.

Така е Волжка България има президент.

Въпрос на време е да се освободи от руско робство.

преди 6 часа, attj написа:

Умно е нещо да се споразумеят и да спрат да се избиват. 

така е, но глупака путин не иска да си прибира орките от Крим. :speak:

преди 11 минути, Реджеп Иведик написа:

Така е Волжка България има президент.

Въпрос на време е да се освободи от руско робство.

за дедо байдън ли говориш

преди 1 час, bigiadri написа:

Най-малко ме интересуват някакви си линкове,аз чета толкова много и при мен  информацията е като ПОТОК от много източници- книги ,журнали, документални филми  ,сайтове . Какво става в русия, НЕ ми представлява кой знае какъв интерес ,има толкова по-интересни теми.  Чета за тази война, защото пряко касае БГ ,но чета много и за ВСВ за да намеря паралели ,а те са ОЧЕВИДНИ,най вече в действията на путин и хитлер и как е реагирала останалата част от света. Например Британия и Франция през ВСВ са реагирали много късно ,след окупацията на Полша . Австрия е посрещнала хитлер с цветя , но Чехословакия е предадена доброволно .Имало е конференция в Мюнхен между Франция,Италия,Германия и Британия и там са се съгласили да дадат на Германия Судетите   с 3 милиона немци  , но това е уверило хитлер че се страхуват от него и след няколко дни поканил чехословашкия президент Хаха и му заявил или подписваш за анексията или в 6 часа сутринта ще бомбандирам Прага .Президентът колабирал и едва го спасили от инфаркт  ,той подписал. И хитлер и путин действат по един и същи начин - ЧРЕЗ ЗАПЛАХИ И ИЗНУДВАНЕ. На другия ден за 3 часа хитлер заедно със свойте войски се озовал в Прага  ,където самодоволно преспал в двореца на бохемските крале.Нещо подобно си е мислил и тъпакът, но този път парашутът му НЕ се отвори  . Украйна му даде отпор ,но най -вече ЗАПАДЪТ - санкции, оръжие за украинците, НАТО  се приближи съвсем до рф Няма да се повтори ,това което стана в началото на ВСВ. Колкото и да продължава  тази война ,Европа ще изолира агресора русия и ще има ТУК МИР!

Хубаво разтягане на локуми, но все още чакам един анализ на утвърден икономист.

преди 45 минути, Banesc написа:

не съм

2026 г се затварят  въглищните централи 

само американските ще  останат но ще се  носят въглища от сащ

Понякога просто ви се чудя на акъла...

преди 9 часа, bigiadri написа:

По ТВ има толкова много поредици за добив на злато,как в Канада,Аляска,Австралия се добива  на КОНЦЕСИЯ. Това е международна практика,както там така и тук след добива се възстановява всичко ,следят се екологичните норми ,това го правят фирми  с утвърдена репутация,такава е канадската фирма.Общо взето все се повтаря простотията на сидеров и останалите уж националисти ,а те са обикновени копейкаджии , на които единствената им цел да се създават раздори в държавата.

Ми и в Русия тамошните "рашистки путинистки милиардери" работят чрез КОНЦЕСИЯ. Каква е разликата с Дънди Прешъс? По какъв КРИТЕРИЙ окачествяваш едните като лоши, а другите като супер пичове?

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Ми и в Русия тамошните "рашистки путинистки милиардери" работят чрез концесия. Каква е разликата с Дънди Прешъс? По какъв критерий окачествяваш едните като лоши, а другите като супер пичове?

Общините у нас с най-висок среден доход са? И кои са в Русия?

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Ми и в Русия тамошните "рашистки путинистки милиардери" работят чрез концесия. Каква е разликата с Дънди Прешъс? По какъв критерий окачествяваш едните като лоши, а другите като супер пичове?

Момент, вие започнахте с "как ни краде Дънди"!

След като вчера се биха редовни части с Вагнер днес в редно да си правят сечено "Вагнер" срещу "Газпром".

https://topwar.ru/215573-bojcy-dobrovolcheskogo-batalona-potok-chvk-gazprom-pokinuli-pozicii-ogoliv-flangi-chvk-vagner.html

Този мач става все по-интересен. Вие за кой сте?

преди 9 часа, miro20 написа:

Не ми се повтарят вчерашните опровержения на фейкове ви за дънди прешъс . И цифри си има , и всичко .

Колко процента от печалбата на Дънди Прешъс остава за България? 1.5% -4% в най-добрият случай!

Ми ти сам каза, че и "рашистки путинистки милиардери взимат огромна част от печалбата от алмази и нефт", т.е. признаваш и те че не взимат цялата печалба за себе си! Та питам каква е точно разликата м/ду руските милиардери, взимащи огромна част от руските "алмази и нефт" и канадските милиардери взимащи огромна част от българските злато, сребро, мед и тн.?

преди 11 часа, bigiadri написа:

В руската федерация има република ,която си има президент и е проформа в рф. Това е Татаристан.

Знаят си хората, че са българи, а не орки, нито ватенки и никога не са искали да бъдат в ссср, че когато е имало Волжка България, московското княжество е било само блата, глад и пълна мизерия. Дагестан и Татарстан са двете републики, които най- първи ще се отцепят от рф, ако се отвори възможност, те са такава бомба със закъснител, че путятя дори се отказа да мобилизира пушечно месо от там - поне за сега де. И двете са държави със развити традиции и собствена история зад гърба си, така че народите им са хора със самочувствието за собствена държавност и суверенитет, които в момента живеят в подтисничество, и репресии. Интересно е, че руZкия идеологичен апарат, така и не успява да претопи тяхното национално самосъзнание, за разлика в България, където има завиден успех.

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Та питам каква е точно разликата м/ду руските милиардери, взимащи огромна част от руските "алмази и нефт" и канадските милиардери взимащи огромна част от българските злато, сребро, мед и тн.?

викаш на Канада и руZия стандарта на живот един и същ. 😏

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.