Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 8 минути, kosyo написа:

"The work on clearing the front lane of the Left Bank of the Dnipro is ongoing" - Humenyuk, a representative of the OK "South"   She once again asked to give the military the opportunity to do their work quietly and then there would definitely be good news.

Чуеш от украинец (в случая жена) добро утро и гледаш на запад на момента. Вече започнаха и да се опровергават тези неща. Както винаги самите украинци ще го направят последни. Мълчи се защото няма нищо.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

От серията 'изберете Българското' - ново зареждане с модели от тази година :

Този път за кеф на как Корни - патрони също от тази година. Ще има пари за пенсия на соц-носталгиците. Можете да му отпуснете края ..(бира по 20 евро примерно).

преди 4 минути, maxthon написа:

Чуеш от украинец (в случая жена) добро утро и гледаш на запад на момента. Вече започнаха и да се опровергават тези неща. Както винаги самите украинци ще го направят последни. Мълчи се защото няма нищо.

На запад е грешно да се гледа -само на изток.. а иначе знам че се съмняваш -няма нужда да се мяташ пак първи с главата надолу.

преди 9 минути, kosyo написа:

От серията 'изберете Българското' - ново зареждане с модели от тази година

Там където работя в съседната фирма се произвеждаха кутиите за патроните за танковите картечници. Много ми беше интересно когато собственика и сподели как е видял продукцията си върху унищожените руски танкове,

Добро утро, Червеноармейци!

Една ювелирна хирургична операция с кастриране благодарение на 2 мини (+21-близки кадри):

https://twitter.com/bigSAC10/status/1650590472316788748?s=20

Кадиров праща още бойци:

Само че нещо малко останали желаещите-едно време площадчето беше пълно до горе, а сега...

преди 9 часа, attj написа:

По това време съм бил в Петербург, Москва и Киев,  а ти още не си бил роден, попугайчик!

Защо развитието ти спря до 89г

преди 7 часа, maxthon написа:

Точно обатното. Стара руска поговорка - кога Конашенков, Путлю и Песков лъжат ? - когато си отворят устата.

Последно се върти дето Песков казал че Путлю нямал и не седял в бункер :) :) :)  

преди 6 минути, miro20 написа:

Последно се върти дето Песков казал че Путлю нямал и не седял в бункер :) :) :)  

Това, че ти си повторил 1001 пъти опорката как Путин живеел в бункер, не я прави истинска, а само прави теб ФЕЙКОМЕТ :hit:

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Това, че ти си повторил 1001 пъти опорката как Путин живеел в бункер, не я прави истинска, а само прави теб ФЕЙКОМЕТ :hit:

Напиши си на хладилника  - "да си пия хапчетата преди да си пусна компютъра"  :giggle1:

И защо лидерите да нямат бункери ?

Аз пък смятам това за нещо нормално .

ти защо го смяташ за един вид унижение  ? че и се хвърляш /отново/ като матросов да защитаваш великия образ на Путлю, "водещ горо и начело на войските си борбата с империализма"

:laughing4:

Какви сте ми евтини първосигнални кухи комунета, просто не се усещате... :hit:

преди 21 минути, miro20 написа:

И защо лидерите да нямат бункери ?

Аз пък смятам това за нещо нормално .

Гъъъъърч, фейкометчо :laughing4:

Кой се подиграваше и дори си измисляше че Путин даже на църква ходел в бункера? Ми това си ти бре, Насраний. 

Сега пък смяташ че това било нормално. Баси фурнаджийската лопата :getout:

преди 1 час, miro20 написа:

Последно се върти дето Песков казал че Путлю нямал и не седял в бункер

E така де идваш, хвърляш нещо в пространството и без грам доказателство. Типично като за теб. Вече предвиждам и отговора ти.

преди 1 час, Coco1 написа:

Защо развитието ти спря до 89г

А твоето кога е започнало?  Май още не е.    Имало  само един начин да се сложи край на войната - като се върне територията на Украйна в границите от 1991 г.    Така казват бандеровците.   Обаче напълно реално е украинската армия да бъде унищожена и да се случат други възможни   развития.

преди 9 часа, maxthon написа:

Вече започнаха и да се опровергават тези неща.

Дай поне едно опровергано твърдение на пани Наталия и повече няма да ми е името Реджеп Иведик

преди 1 час, miro20 написа:

първосигнални кухи комунета, просто не се усещате

Тошев и Макстън.

И не се усещат, че викат за Русия, се аз трябва да им помагам да се разберат със себе си.

преди 11 часа, ivottoshev написа:

затваряш очите за фактът че и западняците са същите (ако не и по-лоши), това не те прави по-готин, а само показва че си зомбиран.

По-голяма глупост НЕ съм срещал. Да се твърди и да се сравнява ,че западняците са по-лоши от руснаците. Кои живеят ПО -ДОБРЕ ? Само отговорът на този въпрос е достатъчен! Ако в кочината рассия се живее по-добре защо потокът на емигранти е към ЕС  от самата рассия ,а НЕ обратно?Да има толкова ЗОМБИРАН от руската пропаганда ,може да има само в глава стягана някога от фуражка и и напълнена с соц.лозунги!

току-що, Реджеп Иведик написа:

Дай поне едно опровергано твърдение на Пани Наталия и повече няма да ми е името Реджеп Иведик

Е нали съм ти казал да не правиш обещания, които не можеш да спазиш? Първо трябва да достигнем до извода кога е казала истината. Ето примерно преди няколко дена заявява, че Русия си е купила нова партида дронове от Иран. Нещо, което вече го произвеждаш на твоя територия няма нужда да го купуваш. Корпусът на дрона може да е същия като на иранските дронове, но съдържанието вътре е съвсем друго и всичко това се произвежда в самата Русия.

преди 11 часа, parmobil написа:

не може да си произведе оборудване за подаване газ

Сега правят титанически  усилия  за да приспособят  парни турбини за газ. Ама цъ ,няма да безопасно ,та напъните са излишни.

преди 1 минута, bigiadri написа:

Сега правят титанически  усилия  за да приспособят  парни турбини за газ. Ама цъ ,няма да безопасно ,та напъните са излишни.

Кой титаничен "експерт" успя да ти го каже това? Като онзи предния, къде и него не се престраши да го кажеш кой е?

преди 15 минути, bigiadri написа:

Кои живеят ПО -ДОБРЕ ? 

Мои познати в САЩ  казват, че месечна  заплата от 5 000 USD  не е кой знае какво като за там.     За България и 2000 долара е нещо много  прилично.   А в Русия много цени са различни и всичко е доста относително.     На тези на фронтовата линия  в югоизточна Украйна плащат по 3 000 долара на месец и те се избиват.   Да се чуди човек как е възможно.  Обаче е. За обикновените украинци и руснаци това са много пари.

преди 2 часа, ivottoshev написа:

как Путин живеел в бункер,

Той копира едно към едно хитлер. Седи в бункер ,вози се на брониран влак,достоен подражател.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.