Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 12 минути, maxthon написа:

С друг ли оправдаваш действията на укропитек натиснал копчето и стрелял по дете? Всяко едно такова действие е напълно осъзнато и човекът, който го прави много добре знае къде ще отиде куршума, снаряда, ракетата. Тази вечер трупата сте много креативни в счупването на поредната пратка тъпомери получени във форума.

Не може  да ти стъпим на малкия пръст в това отношение - водиш с едни MAX 12 от 20 км височина отвесно. Някакъв много активен ми се виждаш напоследък и вече загърбихме тезата че ти само искаш другата гледна точка и че руZнаците не са твоите хора? Тоз катарзис обичаен ли е или просто така ми се струва? Сигурно е 2-рото и съм в грешка

Гадни укронацисти, да бият те по мирния град точно на празника:

Ей на фойерверки от празника още гърмят, а те да бомбят така брутално. Момент - фойерверки, ФОЙЕРВЕРКИ!?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 21 минути, miro20 написа:

Чудиш се как да ми извърташ думите и да се заяждаш и спекулираш :)

О-о-о, не!!! Нищо не извъртам, а цитирам коректно твоите постове. Ти си този, който се чуди как да изкара черното-бяло.

Хайде пак ще ти навра постовете, а ти кажи кое точно извъртам:

на 11.04.2023 г. в 0:11, miro20 написа:

Ау !!! За подобни неща в Рашистан арестуват.

Недай Боже да напишеш "МИР" , и "Ребята давайте жить дружно  " .... реален срок в колония не ти мърда поне за 5 г.

Тук в следващият си пост Лоботомир Насарний от 11.04.2023г, даде два линка с примери с хора, които са получили само глоби. Как тези хора се вписват в категорията "реален срок в колония не ти мърда"? Или ти си ФЕЙКОМЕТ, като казваш че каторгата не ти мърда, или онзи Лоботомир който казва че има и хора, отървали се само с глоби.

Та? Кой от двамата Лоботомирани е ФЕЙКОМЕТ?!?

на 11.05.2023 г. в 0:22, miro20 написа:

Проблема е че уклонение от тези сборове се тълкува като дезертирство със всички съответстващи последствия и минимум десетилетие затвор...

Покажи случай за уклонение (каквото и да означава това :D) от повикване за запас, наказан с "минимум десетилетие затвор"

преди 23 минути, miro20 написа:

фЕЙКОМЕТ :) 

Ако не беше  рашисткото нахлуване, нямаше да има нито едно убито дете.

А дори тези на които е този паметник, са убити на линията на фронта. Не в свободните от рашисти ,тритории, а в окупираните, и на линията нафронта от взаимните боеве !

През три дена те хваща алцхайемра и  въртиш същата плоча.

Понеже не помниш ч е съм те питал, а сега ще има ли плоча за официално преброените не няколко , а над 400 убити деца / а реално са много повече/ от рашистите окупатори ?

Нула, ЗЕРО. Ноль.

И те си го знаят, но наистина имат нужда от лечение както казваш.

Специално Тошев е сериозен клиничен случай. Другите са дядки на доизживяване, за които е нормално да мечтаят за времето когато им е ставал.

преди 16 минути, ivottoshev написа:

Защо животът на украинските деца да е по-ценен от този на иракските и сръбските? По коя логика когато на собствена галва избиваш едните е престъпление, а когато решиш да избиваш другите, без разрешение на ООН или под фалшив предлог може да ти се размине?

Ти май забрави че вече стана за смях с това твърдение :giggle1:

Аз тогава отговорих на пост, в който се искаше ЕДНО ЕДИНСТВЕНО предимство, а не сравнения м/ду предимства. Дадох такъв пример и понеже се оказа засран, реши да вадиш от десет дерета вода. Ето го поста, а ти ми кажи къде в него се говори за сравнение:

Ти в твойта реалност, си доказал с това предимството на Русия пред Запада, което си е чиста проба шизофрения. Но явно така стоят нещата при теб, няма шанс да ти помогне човек. А толкова исках.

преди 30 минути, maxthon написа:

С друг ли оправдаваш действията на укропитек натиснал копчето и стрелял по дете? Всяко едно такова действие е напълно осъзнато и човекът, който го прави много добре знае къде ще отиде куршума, снаряда, ракетата. Тази вечер трупата сте много креативни в счупването на поредната пратка тъпомери получени във форума.

От украинска страна да не са загинали само военни?

В тази война руснаците убиха ппвече свои украински фуснаци за 1 месец отколкото украонците за 8 години.

преди 30 минути, miro20 написа:

фЕЙКОМЕТ :) 

Ако не беше  рашисткото нахлуване, нямаше да има нито едно убито дете.

Преди нахлуването имаше една цветна революция. Погледни при Чичо ти Гугъл каква точно е хронологията на събитията, а не почвай да четеш историята от там където ти изнася :hit:

Медведев не дочака до петък вечерта и за половин ден унищожил Финландия. С приблизителен обем 0,5 литра

преди 9 минути, Митко Вълчев написа:

Ти в твойта реалност, си доказал с това предимството на Русия пред Запада, което си е чиста проба шизофрения. Но явно така стоят нещата при теб, няма шанс да ти помогне човек. А толкова исках.

Да, знам че единият от нифелните ти опити ти да се измъкнеш беше да кажеш че това не е предимство. Тогава също така отрече да е предимство и липсата на 100 000 души годишно умиращи от свръхдози и липсата на над 1 500 000 бездомни. Само че остава въпросът: кога си искал сравнения м/ду предимства. Ти искаше ЕДНО ЕДИНСТВЕНО предимство, нали така?

Липсваха ми твоите смешки. Без теб тук беше с една идея по скучно, но сега вече пак ще мога да вадя пуканките. Тенкю, пийпълче :popcorn2:

преди 11 минути, BANKATA написа:

От украинска страна да не са загинали само военни?

В тази война руснаците убиха ппвече свои украински фуснаци за 1 месец отколкото украонците за 8 години.

По скоро за 80. Но да не издребняваме.

преди 12 минути, ivottoshev написа:

Преди нахлуването имаше една цветна революция. Погледни при Чичо ти Гугъл каква точно е хронологията на събитията, а не почвай да четеш историята от там където ти изнася :hit:

И? Какво и е лошото на цветната революция? Рашките ги искат само лоботомирани мурзилки, страхуващи се от мъже в женски дрехи. Нормален човек бяга далече от от Ватата.

преди 7 минути, kosyo написа:

Медведев не дочака до петък вечерта и за половин ден унищожил Финландия. С приблизителен обем 0,5 литра

Я, ти ли си този дет' щяхме да се черпим? :emoji_smiley-07: 

Бързо казвай кога и къде, преди оня лошия Косьо пак да ти отнеме достъпа до клавиатурата.

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Да, знам че единият от нифелните ти опити ти да се измъкнеш беше да кажеш че това не е предимство. Тогава също така отрече да е предимство и липсата на 100 000 души годишно умиращи от свръхдози и липсата на над 1 500 000 бездомни. Само че остава въпросът: кога си искал сравнения м/ду предимства. Ти искаше ЕДНО ЕДИНСТВЕНО предимство, нали така?

Липсваха ми твоите смешки. Без теб тук беше с една идея по скучно, но сега вече пак ще мога да вадя пуканките. Тенкю, пийпълче :popcorn2:

Всъщност, не отричам никога фактите.В Раша от наркотици, алкохол, СПИН, криминални убийства умират много повече на милион жители отколкото в САЩ. Факт Сникерс. Безспорен. Исках реално предимство клоуне. Не такова, което е в главата на човек неясен със сексуалната си ориентация като тебе.

преди 15 минути, Митко Вълчев написа:

И? Какво и е лошото на цветната революция? Рашките ги искат само лоботомирани мурзилки, страхуващи се от мъже в женски дрехи. Нормален човек бяга далече от от Ватата.

Този въпрос трябваше да се разреши на демократични избори, а не с цветни революции. Нали уж сме "за" демократично общество? Защо позволяваме да се потъпкват демократичните ценности?

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Този въпрос трябваше да се разреши на демократични избори, а не с цветни революции. Нали уж сме "за" демократично общество? Защо позволяваме да се потъпкват демократичните ценности?

Така е. Ето Русия е точно до тях, да вземат пример за демократични избори. Въпреки, че конституцията не го позволяваше НАРОДА избра Путин. Пак и пак и пак.

преди 57 минути, parmobil написа:

А Русия и грижа за човешки ресурс е оксиморон.

Всъщност според ситуацията е оксиморон абсолютно навсякъде.

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Въпреки, че конституцията не го позволяваше НАРОДА избра Путин.

Конституцията беше променена и това позволи да бъде избран. А това също е напълно демократичен процес.

преди 7 часа, miro20 написа:

И как до сега им бе удобна позицията ? :) :)

Като ги подпукаха, стана неизгодна :)

Харесва ми насоката ти на мислене.... Да не се окаже че единствената "изгодна позиция" на рашистите е именно и точно зад международно признатата ивица на границата с Украйна ?

:giggle1::yanim:

пп

За релефа се сетих как по същия начин оправдавахте провала на руското ПВО в Сирия...

'кривизната на Земята " имбила пречела... бла бла бла... :giggle1:

Ама как бе, то стана 4 месеца откакто взеха Бахмут, какво по-удобно от това

на 11.01.2023 г. в 11:29, maxthon написа:

Арестович, ти ли си? Още преди няколко дена започна медийната кампания да се намали най-вече психологическата тежест от Соледар. Нямало значение Соледар, линията Славянск, Краматорск, Константиновка била най-укрепената и т.н. След няколко седмици (ако не и по-скоро) и Бахмут няма да е от значение. А укрепената линия предстои да се разбере дали е такава. Същата такава кампания имаше и при Северодонецк/Лисичанск, имаше и при Мариупол. А нещата както виждаш се случват малко по-малко в нежелана за теб посока, но какво да правиш освен да седиш и да гледаш. Продължавай да се самонавиваш, че град като Соледар е поредния нямащ значение. Е като стигнат до административната граница на Донецка област наистина може вече да няма значение.

А да не забрави какво героите направиха в Часов Яр, и в Константиновка, и в Краматорск, и в Славяск ?

на 8.02.2023 г. в 15:51, maxthon написа:

Наемната сволоч никъде не е изчезнала и съвсем скоро ще видиш какво ще направят в Бахмут и в Часов Яр, и в Константиновка, и в Краматорск, и в Славяск. 

Само баш психично болния Велев, който не вижда руснаци да са се включили в боя, не е заредил скрипта какво да мисли по случая. 

преди 18 минути, Митко Вълчев написа:

Всъщност, не отричам никога фактите.В Раша от наркотици, алкохол, СПИН, криминални убийства умират много повече на милион жители отколкото в САЩ. Факт Сникерс. Безспорен. Исках реално предимство клоуне. Не такова, което е в главата на човек неясен със сексуалната си ориентация като тебе.

Аууууу наркотици алкохол, спин, убийства.... Още нещо няма ли да включиш? Говорех конкретно за смърт от свръхдоза, а ти пак отиде на Мачу Пикчу у царевичака...

Моята сексуална ориентация е ясна. Не искам обаче бъдещото ми внуче да дойде един ден на гости и вместо "здрасти дядо" да ми каже "здрасти прародител 1". Ти ако си ОК с такова бъдеще, аз не съм!

преди 3 минути, N1K17Y написа:

А да не забрави какво героите направиха в Часов Яр, и в Константиновка, и в Краматорск, и в Славяск ?

Някой да виждаш да бърза или аз да съм дал срокове кога ще стане това?

преди 9 минути, Митко Вълчев написа:

Така е. Ето Русия е точно до тях, да вземат пример за демократични избори. Въпреки, че конституцията не го позволяваше НАРОДА избра Путин. Пак и пак и пак.

Което не оправдава антидемокартичните методи на УЖ демократичанта Карвария

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Зеха на баба си хурката

С 2,5 месеца назад само за 24 часа са... Ще се наложи някой да почака още преди да отвори шампанското. Някой знае ли  колко му е срока на годност? Онзи там на първия ред какво ще каже

преди 15 минути, maxthon написа:

Е как така не са ти дали срокове които да папагалстваш за да запазиш пенсията:giggle1:

преди 21 минути, maxthon написа:

"Съвсем скоро" означава повече от 3 месеца разбира се. След още 3 месеца ще кажеш същото. След още 3 пак, и... така.

преди 36 минути, maxthon написа:

Всъщност според ситуацията е оксиморон абсолютно навсякъде.

Конституцията беше променена и това позволи да бъде избран. А това също е напълно демократичен процес.

Най демократичния. Все пак Русия от векове е символ на демокрацията и гражданското общество.

преди 33 минути, ivottoshev написа:

Аууууу наркотици алкохол, спин, убийства.... Още нещо няма ли да включиш? Говорех конкретно за смърт от свръхдоза, а ти пак отиде на Мачу Пикчу у царевичака...

Моята сексуална ориентация е ясна. Не искам обаче бъдещото ми внуче да дойде един ден на гости и вместо "здрасти дядо" да ми каже "здрасти прародител 1". Ти ако си ОК с такова бъдеще, аз не съм!

Знаем, че те е страх от същността ти. И поне ние либерастите, те приемаме такъв какъвто си. Пък и ако трябва да съм честен, хич не ни дреме за тебе и страховете ти.

на 1.04.2023 г. в 16:49, Banesc написа:

бахмут пада до 3 дена 

а това значи че в близките 3 месеца военната операция ще приключи

още преди1 година ви казах че от решаващо значение ще е битката при бахмут

Ако не го беше написал на първи април щях да помисля че наистина си го мислел :)

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

Най демократичния. Все пак Русия от векове е символ на демокрацията и гражданското общество.

Явно трябва да ти напомня в коя държава има доста поправки (промени) в Конституцията. Сигурно ще се сетиш и сам.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.