Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 19 минути, maxthon написа:

Така, че не се безпокой за бюджета на Русия, ще наваксат.

За съветския чугун е така  :giggle1::giggle1::giggle1:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 5 минути, maxthon написа:

Всъщност няма икономика в света, която да не се крепи на петрола.

В Швейцария сигурно имат огромни находища.. И при нас се намират доста - България Швейцария на Балканите станахме

преди 3 минути, maxthon написа:

Е за падането падат. Разбира се по целта. Бойната глава на върха току що си я измисли.

Еха верно ли? Браво много добре се справяш... Кой го навираше снимката на конуса и ги сравняваше? Сигурно съм бил аз... Хем ти каза човека от задния ред че това е капан ама ти реши че и това е лъжица за твоята уста

Хайде още един Леопард е сме загубили. Ей то не останаха значи. Ще загубим тази война накрая ако така продължава:

Российские военные на соледарском направлении уничтожили немецкий танк Leopard ВСУ. Об этом 12 мая сообщил первый заместитель министра информации ДНР Даниил Безсонов в своём Telegram-канале.

Подробности: https://regnum.ru/news/russia/3805218.html

преди 11 минути, kosyo написа:

В Швейцария сигурно имат огромни находища..

Когато нямаш находища какво правиш? Купуваш и ползваш. Сега ще кажеш и, че те не го правят нали?

преди 11 минути, kosyo написа:

Кой го навираше снимката на конуса и ги сравняваше?

Кога съм казал за бойна глава на върха би ли припомнил? Показах ти схемата на ракетата и там се вижда къде е бойната глава. Сравнявам форма и тя някакси не е еднаква. Може би защото едното е квазибалистична ракета, а другото е бетонобойна бомба. Дано само не подкараш пак за франкенщайна как са сложили бетонобойката вътре в главата на кинжала. Вместо да се чудиш какви нови глупости да наговориш показвай обективното доказателство, че Кличко се е снимал с Кинжал и да приключваме.

преди 2 минути, maxthon написа:

Когато нямаш находища какво правиш? Купуваш и ползваш. Сега ще кажеш и, че те не го правят нали?

И преди съм те питал... Каква щеше да е РФ ако нямаше чиста печалба-приход ,стигаща от 500 млн до 1 млрд на ДЕН  в най добрите години ?

Въобще осънаваш ли тези цифрии ккаквое да получаваш по $1млрд НА ДЕН чиста валута, а държавата ти /освен няколко големи градове/  да е коптор в който никой не иска да живее ??

Че и имаш наглостта да се сравняваш с държави които нищо си нямат и пак , благодарение на труда си и разумното си урпавление и закони, са в пъти по добре от Рашистан.

Ако обикновенните руснаци не бяха толкова зомбирани ,отдавна би трябвало да наритат тази крадлива уродлива мафия която е на власт.

преди 12 минути, kosyo написа:

Хем ти каза човека от задния ред че това е капан ама ти реши че и това е лъжица за твоята уста

Предполагам, че имаш в предвид капак? Да не си се сдобил по някакъв начин с пълна документация на ракетата?

преди 1 минута, miro20 написа:

Каква щеше да е РФ ако нямаше чиста печалба-приход ,стигаща от 500 млн до 1 млрд на ДЕН  в най добрите години ?

Питай в Русия. Те го добиват и получават приходите и те ги и харчат.

преди 1 минута, miro20 написа:

Ако обикновенните руснаци не бяха толкова зомбирани ,отдавна би трябвало да наритат тази крадлива уродлива мафия която е на власт.

Който мръдне там и отлита на небето. Комунягите ги държат изкъсо.

преди 3 минути, miro20 написа:

Че и имаш наглостта да се сравняваш с държави които нищо си нямат и пак , благодарение на труда си и разумното си урпавление и закони, са в пъти по добре от Рашистан.

Ама така е навсякъде когато нямаш даден ресурс си го набавяш от друго място. За сметка на това ти имаш нещо, което другите нямат. И в това няма и нотка наглост. Нямам никаква вина, че си пето колело и всеки друг е нагъл, гьонсурат и т.н.

преди 9 минути, maxthon написа:

Кога съм казал за бойна глава на върха би ли припомнил? Показах ти схемата на ракетата и там се вижда къде е бойната глава. Сравнявам форма и тя някакси не е еднаква. Може би защото едното е квазибалистична ракета, а другото е бетонобойна бомба. Дано само не подкараш пак за франкенщайна как са сложили бетонобойката вътре в главата на кинжала. Вместо да се чудиш какви нови глупости да наговориш показвай обективното доказателство, че Кличко се е снимал с Кинжал и да приключваме.

Тия твърдения ще ги разправяш на някой друг - 3 дена не можа да отговоришщ на въпроса и сега ми илизаш с нова теза.. Пълен въздух под налягане както неведнъж казах - дървен филосов който не може едно доказателстов да даде но се репчи със някакви знания . В момента който го навреш в дупката от която не трябва да излизаш ти свиваш знамената и искаш аз да ти отговарям. Тия номера си ги запази за себе си  - аз просто ти показвам ъгълчето от кото искам да чувам само скимтене - не въпроси. Понятно? 

преди 5 минути, miro20 написа:

Повярвай ми ние сме по-зомбираните. Ей сега любимецът ти толуп се чуди как да прилапа 12 млрд.. Понеже малко е откраднал досега. Как го бяха нарекли. Май мафия. Само, че от много гледане как е по чуждите паници леко изпускаме, че при нас е същата кочина.

преди 4 минути, miro20 написа:

Путлю имаше израз преди войната дето я започна 2014 г " трябва да слезем от петролната игла" .  Повтаряше го всяка година, и все не успяваше.

Още тогава не успахте да направите стабилна икономика, крепяща е на реално производство , на производителност, на технологии.

Само знаете да смучете и крадете милиарди от земните недра и да си "попълвате бюджета" .

Това не е 'икономика"  и развитие.

Толкова са се и опитали да я направят тази стабилна икономика - през цялото време са си дрънкали приспивни песни от общ характер, които са били удовлетворителни за западните политици, инак си карат престъпните схеми по кагебейски модел още от самото начало на путиновата ера. Те си знаят, че освен да крадат друго не могат, тъй че хич и не се замислят в посока развитие, икономика, производителност, технологии и т.н. , та камоли да се опитат. Но цирка и подигравката на съдбата се състои в това, че западния живот толкова е покварил именно путиновата олигархия, че тия и армията са си разпродали за бело и яхти. :giggle1:  Абсолютните прости селски бекове братче, путин барабар със всичкото вожд покрай него са хора, които не трябва да отговарят за нищо повече от патките на село - загубени и смотани до немай къде. Във епоха, в която се е установила тенденцията да се заравят томахавките, да се изтропаш така безпардонно и безсмислено насред Европа, трябва си брутално захлюпена шматка с интелектуално ниво на калдатски соц. бот кретен.

преди 8 минути, kosyo написа:

Тия твърдения ще ги разправяш на някой друг -

На кой друг да ги разправям? Питам най-нормално защо бетонобойка се представя за Кинжал? След като е свален показваш Кинжал, а не нещо друго. Никой не може да ме убеди, че Кинжала по някакъв начин се е изпарил и няма какво да се покаже от него. Досега въздушна тревога се обявява в цяла Украйна при вдигане на Миг31. Сега нещо различно ли е станало, че няма такава? Аз не трябва да давам никакви доказателства. Този, който претендира, че е направил нещо трябва да го направи. Виждам как го прави и го казвам защо лъже.

току-що, maxthon написа:

На кой друг да ги разправям? Питам най-нормално защо бетонобойка се представя за Кинжал? След като е свален показваш Кинжал, а нещо друго. Никой не може да ме убеди, че Кинжала по някакъв начин се е изпарил и няма какво да се покаже от него. Досега въздушна тревога се обявява в цяла Украйна при вдигане на Миг31. Сега нещо различно ли е станало, че няма такава? Аз не трябва да давам никакви доказателства. Този, който претендира, че е направил нещо трябва да го направи. Виждам как го прави и го казвам защо лъже.

Обичам да те въртя на шиш , направи си страшно мезе. Какви питаш тука душо? Зашо не съвпада по форма нали. Е значи това е върха на ракета нали?

Искаш ли да ти кажа килко пъти те питах къде стои бойната глава че чак днес отоври уста и реши да споделиш? За онази бетонобойната 400 дето толкова се радвахте  - намери ли размера или да те чакам още.

Както многократно вече го заявявам нестига че си въздух под налягане и майстор на разтягането на локуми ами не можеш ясно да застанеш зад думите си.

Мога и другите ако случайно си го забравил че май те гони дименцията

преди 7 минути, kosyo написа:

Какви питаш тука душо?

Питам как бетонобойна бомба прилича на квазибалистична ракета. Ако все още мислиш, че бетонобойката влиза в Кинжала трябва и да покажеш къде го прочете това? Капаци и друго такива небивалици също. Видя схемата на Кинжал там няма бетонобойки няма и капаци.

току-що, maxthon написа:

Питам как бетонобойна бомба прилича на квазибалистична ракета. Ако все още мислиш, че едното влиза в другото трябва и да покажеш къде го прочете това? Капаци и друго такива небивалици също.

Ей как го извъртя бе, Че що не показа снимката на задната част тогава? Че то това излезе първо. А чакай тогава беше ВиК тръба- забравих - извинявай

Ами аз не те ли карах да покажеш схемата на произволна голяма самонасочваща се ракета или не? Забрави ли вече - че то беше онзи ден.. То ако така го караме утре няма да си пием хапчетата и край...

преди 4 минути, kosyo написа:

Ами аз не те ли карах да покажеш схемата на произволна голяма самонасочваща се ракета или не?

Произволна ракета ли ни трябва или Кинжал? Пак да питам защо бетонобойка се представя, че е Кинжал и къде по дяволите се намира в схемата?

17-8648369-h15.jpg

току-що, maxthon написа:

Произволна ракета ли ни трябва и Кинжал? Пак да питам защо бетонобойка се представя, че е Кинжал и къде по дяволите се намира в схемата?

17-8648369-h15.jpg

Забрави ли че вече отгорих и те чаках 2 дена ти да ми кажеш къде е според тебе.. buffer overflow?

преди 5 минути, kosyo написа:

Че що не показа снимката на задната част тогава?

Е там ще питаш укропитеците как са си направили постановката.

преди 1 минута, kosyo написа:

Забрави ли че вече отгорих и те чаках 2 дена ти да ми кажеш къде е според тебе..

Не виждаш ли, че няма къде.

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

Знаем, че те е страх от същността ти. И поне ние либерастите, те приемаме такъв какъвто си. Пък и ако трябва да съм честен, хич не ни дреме за тебе и страховете ти.

Няма нормален човек, на който да не му дреме дали ще е "дядо" или "прародител 1", но пък от друга страна за теб знаем че не спадаш към категорията на нормалните хора, така че няма нищо неочаквано в позицията ти.

току-що, maxthon написа:

Е там ще питаш укропитеците как са си направили постановката.

Както казах - в ъгълчето да плачеш там. Мразя някой да ми подсмърча до мен.

преди 1 минута, kosyo написа:

Както казах - в ъгълчето да плачеш там. Мразя някой да ми подсмърча до мен.

Изобщо не ми пука какво мразиш. В ъгъла ако искаш ти се пробвай като преди това покажеш на схемата каквото трябва.

преди 2 минути, maxthon написа:

Изобщо не ми пука какво мразиш. В ъгъла ако искаш ти се пробвай като преди това покажеш на схемата каквото трябва.

По 2 пъти няма да показвам. Показах каквото знам - ти показа какво не знаеш . Ако искаш още да се излагаш - с радост ще ти покажа колко си бос.

преди 8 минути, kosyo написа:

По 2 пъти няма да показвам.

То и първи път не си показал. Как беше "и те чаках 2 дена ти да ми кажеш къде е според тебе".... Нали питаше и едни дупчици за какво са? За очакване на пилоните на самолета платформа на бетонобойката. Бъзикам се трябва да е за закрепването и в главата на Кинжала като вдигне хипервзукова скорост да не влезне отзад при ракетния двигател на първата степен.

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

Е как. Те в САЩ биели негрите. Майната им на милионите жертви на на ГУЛАГ и сталиновите чистки. Лошите са САЩ.

И? Поправки, тоест към по добро. Не промени към диктатура като е Раша на путя.

Милионите жертви в ГУЛАГ? Като ще се връщаме в миналото що не споменем и избиването на индианците? 

И все пак това какво общо има с антидемократичните действия на УЖ стожера на световната демокрация, организирал цветна революция вместо да остави нещата да се решат чрез демократични избори?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.