Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 26 минути, ivottoshev написа:

Майдан - начало 2013

Руска инвазия - начало 2014

Според твоята хронология кое се е случило първо?

Тъпотошеф защо имаше майдан :giggle1: И комуниста разбира се там където не го искат организира инвазия :giggle1:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 49 минути, bigiadri написа:

Само за сведение Уругвай  е страната ,която напълно  е на възобновяеми източници ,напълно НЕЗАВИСИМА от въглеводородите.

Само за сведение има малко газови централи. Само за сведение въглеводороди в икономиката не се използват само производството на електроенергия или топлоенергия.

преди 8 минути, maxthon написа:

Ти намери ли я, че мен караш? Показах ти схема там няма нищо освен 480 кг експлозив в различно отделение след навигационните уреди. Разни бомби с пет пъти по-малко количество не присъстват там.

Решавам кръстословица  МАХ 12 , 20 отвесно? Знаеш ли отговора?

преди 1 час, miro20 написа:

Гиперзвуковая ракета "Кинжал" была сбита

Кампанията по рекламирането на Пейтриът върви с пълна степен. Пак говорим за нещо и няма как да покажем защо е така.

преди 3 часа, Митко Вълчев написа:

Нещо ми се губи логиката

То т'ва е защото междуушното ти пространство е празно. 

Наистина няма логика най-напред да искаш да ти се покаже едно единствено предимство, а после когато наистина ти се покаже такова, самият ти да почнеш да даваш някакви си други предимства и да ги сравняваш с него. Или не знаеш какво искаш, или знаеш че си се окъкал и се чудиш как да се измъкнеш. И в двата случая, погледнато от страни си смешен :popcorn2:

преди 1 минута, maxthon написа:

Кампанията по рекламирането на Пейтриът върви с пълна степен. Пак говорим за нещо и няма как да покажем защо е така.

А така Макстане, давай давай :giggle1:

преди 3 минути, kosyo написа:

Решавам кръстословица  МАХ 12 , 20 отвесно?

Мах 12 е добре, ама 20 отвесно не става. Ти го каза така, а не е вярно. Вместо да продължаваш да дълбаеш по странични теми вземи пък покажи къде са остатъците от Кинжала. Няма ги.

току-що, maxthon написа:

Кампанията за защита също се изявява, но не на нужното ниво..Намери ли защо е остър върха и къде е бойната част в една ракета със самонасочване? Или още сравнявам ябълки с круши и търсиш прилики?

преди 8 минути, maxthon написа:

Е какво ще кажеш за Киев, Чернигов, Суми.

Че ако украинската армия е смятала да атакува ДНР и ЛНР от Киев и Чернигов, трябва да се подари по един атлас на щаба на ВСУ. 

преди 1 минута, kosyo написа:

.Намери ли защо е остър върха и къде е бойната част в една ракета със самонасочване?

Е трябваше да покажеш какво прави бетонобойката вътре в главата на кинжала, но може би трети път ще кажеш аз да я търся и да имаш претенциите, че си отговорил.

А бре @bigiadri, нали уж щеше да ме умножаваш по нула и нямаше да ме четеш?

на 9.05.2023 г. в 8:27, bigiadri написа:

Няма да те чета ,умножавам те по НУЛА!

Представяш ли си учудването ми когато сега виждам че си лайкнал десет мои поста?

Че си КУХ КАТО ХРАЛУПА си го знаем, ама да не би да си и ДОЛЕН ЛЪЖЕЦ?

преди 1 минута, maxthon написа:

Е трябваше да покажеш какво прави бетонобойката вътре в главата на кинжала, но може би трети път ще кажеш аз да я търся и да имаш претенциите, че си отговорил.

Е колко пъти да кажа - пада отвесно с МАХ 12 от 20 км височина. Ама не ми се получава в кръстословицата - дай друго решение.

току-що, kaldata1 написа:

Че ако украинската армия е смятала да атакува ДНР и ЛНР от Киев и Чернигов, трябва да се подари по един атлас на щаба на ВСУ. 

Първо ще трябва да посетиш на кой беше учителката малко да се научиш като ти казват нещо да може и да разбираш какво ти се казва. Връщаш се сега, четеш наново, мислиш 10-20 мин и пак отговаряш.

на 9.05.2023 г. в 13:07, maxthon написа:

Не знам къде си прочел, че Кинжала не може да се спусне отвесно надолу от голяма височина, но това не е вярно. Както винаги ме караш да ти давам нещо, което няма никакво отношение по темата и желаеш тя да отиде някъде в страни и да се размие. Обективно доказателство за свален кинжал няма, а само голи твърдения на няколко укропитека.

Тук пада отвесно , другарко . Точно тук като камък се сгромолясва. Добре че знам как се ползва търсачката за разлика от други.

преди 10 минути, kosyo написа:

Е колко пъти да кажа - пада отвесно с МАХ 12 от 20 км височина. Ама не ми се получава в кръстословицата - дай друго решение.

Остави падането и кажи за бетонобойката къде е. Нали това е основната опорка, че руснаците са направили франкенщайн на оръжията. Може да започнеш с дупките на кинжала на Кличко за какво служат. Май са за окачване по пилоните на самолета, който се използва за платформа за изстрелването на бомбата?

преди 7 минути, kosyo написа:

Тук пада отвесно , другарко . Точно тук като камък се сгромолясва. Добре че знам как се ползва търсачката за разлика от други.

Хубаво търсиш, че съм казал отвесно и това е така. Някъде да съм казал 12 маха при терминална фаза?

преди 17 минути, maxthon написа:

Остави падането и кажи за бетонобойката къде е. Нали това е основната опорка, че руснаците са направили франкенщайн на оръжията. Може да започнеш с дупките на кинжала на Кличко за какво служат. Май са за окачване по пилоните на самолета, който се използва за платформа за изстрелването на бомбата?

Хубаво търсиш, че съм казал отвесно и това е така. Някъде да съм казал 12 маха при терминална фаза?

Ключова дума намаля. Чак днес ли се сети за тия 12. От седмица те бъзикам за това. Прегаряш вече.

преди 7 минути, kosyo написа:

Ключова дума намаля. Чак днес ли се сети за тия 12.

Казваш 12 и аз ти отгояарям, че не е вярно. Ти ме препращаш към същия резултат, че не е 12. Хубаво говориш с бъзици. Явно няма по какъв друг начин да го правиш. Затова се и бъзикаш защо показват нещо, което не е кинжал. Но пък нямаш (или не искаш да го дадеш) обяснение защо показват бетонобойката и казват това е Кинжал.

преди 6 минути, maxthon написа:

Казваш 12 и аз ти отгояарям, че не е вярно. Ти ме препращаш към същия резултат, че не е 12. Хубаво говориш с бъзици. Явно няма по какъв друг начин да го правиш. Затова се и бъзикаш защо показват нещо, което не е кинжал. Но пък нямаш (или не искаш да го дадеш) обяснение защо показват бетонобойката и казват това е Кинжал.

Аз да ти дам нещо? Давам ти примери в които се оплиташ като пиле в кълчища а ти искаш още? За пореден път 2-ка по физика/математика и т.н и 6 по празноговорене. Продължавай кефиш много .  Я пак прочети още веднъж как намаля от 12 на 10 кой го казва? Сигурно да пита за пътя че се е загубила? Да ти го цитирам ли още веднъж или ще се усетиш най-накрая?

Украйна, чрез секретаря по националната сигурност и отбраната, Данилов вече призна натиск за преговори при условията на Русия, като  пропагандиста Подоляк дори заплаши ЕС с терористични атаки, ако доставките на оръжия спрат!

Готови ли са САЩ и ЕС вече да напуснат Украйна

преди 13 минути, kosyo написа:

Аз да ти дам нещо?

Е ти каза преди половин час пада с 12, сега с 10, накрая май ще стигнем до правилния отговор при все тъй отвесната траектория на падане. На всичкото отгоре ракетата не лети на 20км височина, но явно и с това се съгласи. И разбира се забрави и възможностите за противоракетно маневриране.

Колкото до самото даване. Ти си този прокламиращ, че нещо е станало, а то не е. Я кажи аз ли да ти дам доказателствата, че си прав? Че досега освен странични въпроси от основния друго не виждам да правиш. Основния въпрос е как бетонобойка се превърна на Кинжал? Или поне в представите на укропитеците е така. Ама как падало, от къде падало не отговярят на въпроса.

преди 1 час, Coco1 написа:

И комуниста разбира се там където не го искат организира инвазия :giggle1:

Визираш бандеровците ли?   Местното население в  източна Украйна е руско.    Могат да провеждат агресия с АТО и окупация там само тези в Киев.  Федерацията се намеси заради донските казаци, които са руснаци.   Своите не могат да им провеждат такива действия,  много Ви заблуждава западната пропаганда и Коковците наивно вярват.  Много Коковци има в Европа.     Временно е така.    

преди 25 минути, glen написа:

като  пропагандиста Подоляк дори заплаши ЕС с терористични атаки, ако доставките на оръжия спрат!

Айде бе ?

На мозе да бъде :giggle1:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.