Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, maxthon написа:

То и първи път не си показал. Как беше "и те чаках 2 дена ти да ми кажеш къде е според тебе"....

В ъгълчето да гледаш историята - като си готов свирни. Че така показваш и че не помниш повече от 2 дена, а това вече е сериозно

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, miro20 написа:

Зацикли , алцхаймер.

1001 пъти см ти цитирал тазихронология. Определено си мазохист толкова пъти да се излагаш и то в кръг през няколко дена :) :)

Ти от поне година си зациклил на 1001. Това ли е лимитът ти? Няма ли да успееш да минеш на 1002 някой ден :D

И? Какво показва тази хронология? Да те цитирам ли как сам казваш че Майданът започва още през 2013-та? Кога според твоята хронология започва нахлуването, инвазията, проблемите в Донецк или каквото там друго се сетиш от този конфликт?

преди 17 минути, kosyo написа:

В ъгълчето да гледаш историята - като си готов свирни. Че така показваш и че не помниш повече от 2 дена, а това вече е сериозно

Знам, че така ще кажеш когато нямаш отговор. Това е ефекта на неудобните въпроси.

преди 17 минути, kosyo написа:

а това вече е сериозно

Сериозно е само в случаите, когато ти не помниш какво отговаряш, а имаш претенции да си го направил. Ето ти го предния опит да отговориш на въпрос как нещо влиза там където не може. По същия начин както преди малко. Никак.....

на 11.05.2023 г. в 16:02, kosyo написа:

Хайде де кажи според тебе къде е . Давай постави ме на място - гледам имаш желание - само аргументи ти трябват.. Давай

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

И пак да, проблем ти е само смъртността от свръхдоза, а не 12 години повече  в САЩ спрямо Раша ли?

Проблем ти е че стана за смях и сега се стремиш да отмиеш поне малко срама. Твоята цел е да забравим че искаше едно единствено предимство, а не по-голямо или по-малко предимство, ама нема шанс да се случи таз случка. Тук такива тролски похвати жънат само още повече присмех. Ти обаче дерзай, аз пуканки си имам :popcorn2:

преди 7 минути, maxthon написа:

Знам, че така ще кажеш когато нямаш отговор. Това е ефекта на неудобните въпроси.

Имаш търсачка - ползвай я. Ако не знаеш как - кажи ще ти помогна. Винаги да ти подам въжето да се метнеш на него и да покажеш пълна безпомощност в изнасянето на фактите. В празните приказки си цар - това е комплимент

преди 2 часа, kosyo написа:

Ако не го беше написал на първи април щях да помисля че наистина си го мислел :)

преди 18 минути, kosyo написа:

Имаш търсачка - ползвай я.

Точно това е проблема, че има търсачка. И тя показва, че два пъти като те питат как нещо влиза някъде и отговаряш еднакво "кажи според тебе къде е". Изпитваш явно голяма трудност да отговориш на прост въпрос - Как влиза. А то като във вица - И в буркана не влиза. Ами да беше питал как едно време родител 1 е влезнал в родител 2. Сега нямаше да имаш проблем да отговориш.

преди 13 минути, maxthon написа:

Точно това е проблема, че има търсачка. И тя показва, че два пъти като те питат как нещо влиза някъде и отговаряш еднакво "кажи според тебе къде е". Изпитваш явно голяма трудност да отговориш на прост въпрос - Как влиза. А то като във вица - И в буркана не влиза. Ами да беше питал как едно време родител 1 е влезнал в родител 2. Сега нямаше да имаш проблем да отговориш.

Явно не знаеш как да в използваш.. а аргументите са ти слаби като руската икономика/военна сила/твоите познания за артилерия/ракети/физика. Единственото в което те бива в оспорването на всякакви факти и защита на отечеството (Русия). Общо взето 2-ка по всичко друго освен по теория на общия лаф по който имаш пълно 6.

Но ме кефи всеотдайната ти работа. Всеки път се проваляш с МАХ 12 , от 20 км височина отвесно, с конус с по-остър връх от бойна глава на Кинжал и с каква бомба беше дето не може да я намериш щото я няма . Правиш огромна дупка в земята  изтупваш праха от себе  и викаш аз знам повече. Много е интересно това държание.   Да знаеш как му се вика?

Добро но малко (+21):

https://twitter.com/Seveerity/status/1657149247072894977?s=20

преди 4 часа, insec написа:

технологии

технологии ли ?   

Гледай какво изкараха последно

Той сам шофира, сам мисли, сам преценява ситуацията на пътя ”, руският електрически автомобил Atom от компанията Kama беше представен в Москва на 11 май
Той ще може да ускорява до 100 км/ч за 7 секунди, запасът от мощност е 500 километра в зависимост от модела. Максималната скорост е 170 км/ч.
Вътре има волан с малък монитор в центъра, спортни седалки, както и прожекционен дисплей с технология за добавена реалност.
През август 2023 г. партида тестови машини ще бъде пусната за пълномащабно лабораторно тестване. В края на следващата година разработчиците обещават да представят предпроизводствена версия на новостта. Серийното производство на Atom ще започне през 2025 г.

Зарови си главата в пясъка и кротувай :biggrin:
преди 3 часа, ivottoshev написа:

Проблем ти е че стана за смях и сега се стремиш да отмиеш поне малко срама. Твоята цел е да забравим че искаше едно единствено предимство, а не по-голямо или по-малко предимство, ама нема шанс да се случи таз случка. Тук такива тролски похвати жънат само още повече присмех. Ти обаче дерзай, аз пуканки си имам :popcorn2:

а , трептил митков са го пуснали от карцера ли ? 

Държи ли са прилично или да го изваждам от фризера за няколко бързи серии :D

Как Жорж Ганчев "направи на сол и пипер " американският рептил - памперс джо 

https://www.facebook.com/maria.mihaylova.357/videos/157896427251886

Браво ! Направо ме усмихна този Жорч , Светла му памет ! 

Общо взетооо Жириновски е познал бъдещето !

Владимир Жириновски:
Меркел се обажда на Обама и казва: Имам 2 новини: първата е лоша, втората е добра, откъде да започна?
Обама: Добрата
Меркел: Крим остана част от Украйна
Обама: Каква е лошата?
Меркел: Украйна стана част от Русия.
Обама: Ами майдан?
Меркел: Скоро ще имате майдан, пригответе Аляска, те вече заминаха!

преди 4 часа, ivottoshev написа:

Няма нормален човек, на който да не му дреме дали ще е "дядо" или "прародител 1", но пък от друга страна за теб знаем че не спадаш към категорията на нормалните хора, така че няма нищо неочаквано в позицията ти.

Да бе. Мен ме е страх да се размина с Кончита, дори цената да е 12 години живот. На децата ми. Аз не съм спадал към нормалните.

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Аз станал за смях, щото Сникерса по всеобщо мнение вечно е осран. Нещо ми се губи логиката, не че я имаш. Целта ми е да разбера как хора с твоя интелект оцеляват изобщо.

преди 2 часа, _sirena_ написа:

август 2023 г. партида тестови машини ще бъде пусната за пълномащабно лабораторно тестване. В края на следващата година разработчиците обещават да представят предпроизводствена версия на новостта. Серийното производство на Atom ще започне през 2025 г.

Последно изкарали ли са, или ще тестват, ще почнат , ще пуснат, ще ще ще ще ....

А москвичите дето се оказаха 100% китайски, колко бройки бяха ? :giggle1:

Путлю обеща и да са на Марс 2019 г ,забрави ли ? :giggle1:

преди 6 часа, ivottoshev написа:

Ти от поне година си зациклил на 1001. Това ли е лимитът ти? Няма ли да успееш да минеш на 1002 някой ден :D

И? Какво показва тази хронология? Да те цитирам ли как сам казваш че Майданът започва още през 2013-та? Кога според твоята хронология започва нахлуването, инвазията, проблемите в Донецк или каквото там друго се сетиш от този конфликт?

Не, аз ще ти цитирам. Отново и отново когато пак не си пиеш хапчетата и зациклиш :)

Заповядай :

технологии ли ?   

Той сам шофира, сам мисли, сам преценява ситуацията на пътя ”...

Бляна на немислещите!

От форума може да ти помогнем и ти да си взвмеш един. Само обаче ако обещаеш то да пише вместо теб в темата.

Гиперзвуковая ракета "Кинжал" была сбита

Российская гиперзвуковая ракета "Кинжал", перехваченная на прошлой неделе под Киевом американским зенитно-ракетным комплексом "Пэтриот", была выпущена по позиции, где находился ЗРК "Пэтриот". Об этом сообщает СNN cо ссылкой на двух американских официальных лиц.

Для перехвата "Кинжала" потребовалось несколько ракет "Пэтриот". Это было первое ставшее известным использование украинской армией американского комплекса "Пэтриот", доставленного в Украину несколько недель назад. Как говорят собеседники CNN, этот эпизод продемонстрировал высокий профессионализм украинских военнослужащих, обучавшихся эксплуатации ЗРК "Пэтриот" в течение нескольких месяцев, в то время как обычно эта процедура занимает год.

https://www.svoboda.org/a/32409929.html

Koмунистически провал , безаналогов:yanim:

Украински военни криминалисти показаха първата руска хиперзвукова ракета, свалена със система "Пейтриът".

преди 9 минути, miro20 написа:

Гиперзвуковая ракета "Кинжал" была сбита

Российская гиперзвуковая ракета "Кинжал", перехваченная на прошлой неделе под Киевом американским зенитно-ракетным комплексом "Пэтриот", была выпущена по позиции, где находился ЗРК "Пэтриот". Об этом сообщает СNN cо ссылкой на двух американских официальных лиц.

Для перехвата "Кинжала" потребовалось несколько ракет "Пэтриот". Это было первое ставшее известным использование украинской армией американского комплекса "Пэтриот", доставленного в Украину несколько недель назад. Как говорят собеседники CNN, этот эпизод продемонстрировал высокий профессионализм украинских военнослужащих, обучавшихся эксплуатации ЗРК "Пэтриот" в течение нескольких месяцев, в то время как обычно эта процедура занимает год.

https://www.svoboda.org/a/32409929.html

Ей ся ше разритат Макстъна в интерната , да става и да брани безаналоговия провал на вожда :giggle1:

преди 8 часа, Без умствен капацитет написа:

Русия уж намали производството на петрол ,но само на думи ,искаше да се вдигне цената му. Не се получи. Излишъкът ,който се получава от продажбата му е паднал с около 80 % в сравнение със същия период миналата година. Това е целта. Да няма печалба , която да се облага и  МАЛКИ ПРИХОДИ, с които рассия да финансира войната. От друга страна ЕС започна ОБЩИ ТЪРГОВЕ за цялата общност  и покупки на енергоносители на ниски цени. Всичко върви по план.

преди 11 минути, Coco1 написа:

Koмунистически провал , безаналогов:yanim:

Украински военни криминалисти показаха първата руска хиперзвукова ракета, свалена със система "Пейтриът".

Ей ся ше разритат Макстъна в интерната , да става и да брани безаналоговия провал на вожда :giggle1:

Носят се едни новини и за Лукашенко от вчера. Може да е зает да му сменя куфарчето с ново и да се забави малко с отговора.

преди 8 часа, maxthon написа:

същност няма икономика в света, която да не се крепи на петрола.

Само за сведение Уругвай  е страната ,която напълно  е на възобновяеми източници ,напълно НЕЗАВИСИМА от въглеводородите. Но там НЯМА НИКАКВА корупция. Имаше един президент ,който даваше заплатата си за благотворителност ,който уругвайците  боготворят . Кара си човекът старата си кола и си живее скромно във фермата си след мандата си.

Този дето обясняваше за удара в Луганск не бил случаен а член на руската Дума. Обаче преживява някакъв катарзис и той:

Явно се бори за Оскар.

преди 1 минута, kosyo написа:

Този дето обясняваше за удара в Луганск не бил случаен а член на руската Дума. Обаче преживява някакъв катарзис и той:

Явно се бори за Оскар.

Ударили са петролна база

преди 6 часа, Banesc написа:

Хем украинската армия е била строена за нахлуване в Донбас, хем руснаците завладяха 20% от Украйна за броени седмици, почти несрещащи украински войници по пътя си.

Тая "210 хилядна украинска армия" да не е се е объркала и да е стояла на запад?

преди 6 часа, kosyo написа:

и с каква бомба беше дето не може да я намериш щото я няма

Ти намери ли я, че мен караш? Показах ти схема там няма нищо освен 480 кг експлозив в различно отделение след навигационните уреди. Разни бомби с пет пъти по-малко количество не присъстват там.

преди 16 минути, kaldata1 написа:

Тая "210 хилядна украинска армия" да не е се е объркала и да е стояла на запад?

Е какво ще кажеш за Киев, Чернигов, Суми.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.