Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Новият пакет от санкции не предвижда забрана за доставка на руски газ по газопроводи за Европа, тъй като страните, които са зависими от руския газ, са против това, пише в. "Политико".

Забраната за внос среща силна съпротива от страни, които са запазили зависимостта си от доставките на газ от Русия. Източникът добавя, че работата по новия пакет от санкции на ЕС е почти приключила и тази забрана вероятно няма да бъде включена в него

makron-solc394-640x427.jpg?_x_tr_sl=sr&_

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 22 минути, miro20 написа:

А видя ли !

Втори шамар.

Винаги съм казвал, че това имаше временен ефект навсякъде. Даже го и написах и реши, че не съм го направил и не го цитира. Аз за разлика от теб няма да се оплаквам, че ме цитираш извън контекста.Просто ще ти напомня още един път да си спомниш какво се случи за да стигнат цените до небесата. Едни повишени доставки (може да се проверят) на втечнен газ е..ха мамата на целия пазар. При старата формула оревахме всичко заради едно увеличение от 30% в следствие на поскъпване на петрола. С новата формула не 30%, газа скочи 10 пъти. Може да видиш края на 2019г. малко преди да сменим формулата и твоя идол се биеше в гърдите, че връща пари на фирми и физически лица колко е била цената на нефта и как е варирала след това до днес и ще ти стане ясно, че при използване на петролна формула нямаше да има пикове от 10 пъти по-скъп газ до сега около три пъти по-скъп. Дай сега и другата бузка, че вече много те бият по едната и явно ти харесва. Идола ти върна пари, които после се върнаха обратно в пъти повече.

преди 31 минути, Митко Вълчев написа:

Вярно е, но не мога да се срамувам за глупостта на част от съгражданите ми. Както твоите няма защо да се срамуват заради твойта.

Я кажи тогава защо така  комуноидно не одобрявате отделянето на донските казаци от бандеровците?  И поради какви важни смислени причини страните от НАТО трябва да подаряваме на тези в Киев милиарди долари и евро!?   Няма две мнения - развитието е изгодно само  на Китай и Индия.  Не е добре за Европа.

Блинкен допусна признаването на Руската федерация за спонсор на тероризма

f57d399-blinken.jpg

Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен за първи път призна, че Русия може да бъде призната за държавен спонсор на тероризма.

Както съобщава "Европейска истина", той каза това на изслушванията в комисията на Сената на САЩ, посветена на Китай.

Изявлението на Блинкен дойде по време на дебат със сенатора републиканец Линдзи Греъм, който настоя за необходимостта Русия да бъде обявена за държавен спонсор на тероризма.

"Всички искаме Китай да спре да помага на Русия, нали? Имам идея. 100 американски сенатори предложиха да обявим Русия за държавен спонсор на тероризма, за да възпираме страни като Китай да им предоставят оръжия", припомни Греъм.

"Минаха месеци и нищо не се случи. Държавен секретар, много ви харесвам, но никога не бихте обявили Русия за държавен спонсор на тероризма, нали?" попита той.

На това ръководителят на американската дипломация отговори кратко: „Никога не казвай никога“.

По-късно, в дискусия със сенатор Блинкен, той отбеляза, че според него вече въведените санкции и правомощия, които САЩ имат, са успели да възпрат Пекин от военна

Признаването на Русия като държавен спонсор на тероризма би довело до международна изолация на Москва и би принудило САЩ да наложи допълнителни ограничения на страните, които взаимодействат с Кремъл. Държавният департамент има правомощието да определя такъв статут.

Преди това администрацията на Байдън отхвърли исканията да признае Русия за държавен спонсор на тероризма, заявявайки, че това ще върже ръцете на САЩ в отношенията с Русия като цяло и ще блокира всякакви дипломатически усилия за прекратяване на войната на Русия срещу Украйна.

преди 9 часа, miro20 написа:

Този клип винаги ви бърка в здравето . Затова и всеки път ще виго навирам .

В този клип Путин казва че застава зад цивилното население и ще го защитава. Ти някакъв друг превод ли имаш, г-н Насраний?

преди 11 минути, glen написа:

Новият пакет от санкции не предвижда забрана за доставка на руски газ по газопроводи за Европа, тъй като страните, които са зависими от руския газ, са против това, пише в. "Политико".

Забраната за внос среща силна съпротива от страни, които са запазили зависимостта си от доставките на газ от Русия. Източникът добавя, че работата по новия пакет от санкции на ЕС е почти приключила и тази забрана вероятно няма да бъде включена в него

makron-solc394-640x427.jpg?_x_tr_sl=sr&_

Браво, искаме още санкции :yanim:

току-що, ivottoshev написа:

В този клип Путин казва че застава зад цивилното население и ще го защитава. Ти някакъв друг превод ли имаш, г-н Насраний?

Бъди по-точен. Застава се зад гърба, което като израз не означава буквално това, което си мисли г-на.

преди 2 минути, attj написа:

Я кажи тогава защо така  комуноидно не одобрявате отделянето на донските казаци от бандеровците?  И поради какви важни смислени причини страните от НАТО трябва да подаряваме на тези в Киев милиарди долари и евро!?   Няма две мнения - развитието е изгодно само  на Китай и Индия.  Не е добре за Европа.

Хей Малоум, донските казаци не знаеха че искат да се отделят, преди Кремъл да прати аскера си да окупира Донбас. Аз подарявам, ти смЕх даваш без да те пита никой и така ще бъде докато Ватата бъде изрината от Украйна.

преди 41 минути, Coco1 написа:

Защо си комуноид-ленинист

Ти защитаваш решението на Ленин за Украйна - значи ти си комуноид и папагал Ленинец!!!

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

донските казаци не знаеха че искат да се отделят

И сега са в Русия?   Защото не знаели... Бандеровците са Ви обсебили мисленето.  

Ти защитаваш решението на Ленин за Украйна - значи ти си комуноид и папагал Ленинец!!!

Майка му и баща му на папагала коко1 са комунисти. И той е достоен наследник :)

преди 3 минути, attj написа:

А ти кого защитаваш ? :popcorn2:

току-що, vpvelev написа:

Майка му и баща му на папагала коко1 са комунисти. И той е достоен наследник :)

А твоите копейки ли бяха , че съм забравил?

преди 4 минути, maxthon написа:

Бъди по-точен. Застава се зад гърба, което като израз не означава буквално това, което си мисли г-на.

Дано застане и зад вас някой, така както Путин застана зад рускоговорящите украинци .

току-що, СЛАВА УКРАЙНА написа:

А ти кого защитаваш ? :popcorn2:

Донските казаци и правото им на самоопределение - съобразно Хартата на ООН.  Дори само антономия не щяха да им осигурят.  Бандеровците сглупиха с военната си операция.

преди 9 минути, maxthon написа:

На обяснения ли минахме , кинжала го свалиха , системата пейтриът е цяла след удар от кинжал!

То изобщо става ли за нещо тази ракета освен да лети като муха, за друга май цъ? :speak:

току-що, attj написа:

Донските казаци и правото им на самоопределение - съобразно Хартата на ООН.  Дори само антономия не щяха да им осигурят.  Бандеровците сглупиха с военната си операция.

А руснаците , за тях кажи нали и те някаква операция правиха?

"Масово изтребване на месното население", така ли се казва тяхната операция и важи ли още?

преди 7 минути, attj написа:

И сега са в Русия?   Защото не знаели... Бандеровците са Ви обсебили мисленето.  

Трол, Киевска Рус е много преди московитите да излязат от блатото. Прочети за земския указ, виж откога има украинска нация, че ми писна да образовам СОПове.

И що никой в ООН не защити правото им на самоопределение? смЕх

преди 14 минути, AAUUXX написа:

Браво, искаме още санкции :yanim:

Ще има, нов пакет се подготвя и освен това много други изненади, за някои показах преди малко в новините!

Така че успокой се, ако имаш проблем със това продават хапчета за успокоение.

току-що, Митко Вълчев написа:

Дано застане и зад вас някой, така както Путин застана зад рускоговорящите украинци .

Все си мисля, че "Аз заставам зад гърба ти" трябва да означава едно и също нещо на всякакъв език. С една дума не означава нищо друго освен Подкрепа. Всичко друго са странни опити за интерпретация в стил - Разбирам го както ми е удобно.

преди 17 минути, ivottoshev написа:

Гумаджийчето да не фалира или няма работа?

Знаят те вече и никой не иска фалшиви гуми! :giggle1:

преди 1 минута, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Ще има, нов пакет се подготвя и освен това много други изненади, за някои показах преди малко в новините!

Така че успокой се, ако имаш проблем със това продават хапчета за успокоение.

Тези санкции вредят само на страните в ЕС ,на никого друг ,най малко пък на Русия .

преди 4 минути, СЛАВА УКРАЙНА написа:

На обяснения ли минахме , кинжала го свалиха , системата пейтриът е цяла след удар от кинжал!

И всичко това се отпразнува със заря. На тебе обяснение виждам не ти трябва. Всичко е ясно.

преди 1 минута, maxthon написа:

Все си мисля, че "Аз заставам зад гърба ти" трябва да означава едно и също нещо на всякакъв език. С една дума не означава нищо друго освен Подкрепа. Всичко друго са странни опити за интерпретация в стил - Разбирам го както ми е удобно.

Не вкарвам сексуален подтекст, дишай спокойно. Искам буквално да получите подкрепата и последствията от нея, която получиха рускоговорящите украинци.

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Трол, Киевска Рус е много преди московитите да излязат от блатото. Прочети за земския указ, виж откога има украинска нация, че ми писна да образовам СОПове.

Комуноид нищо не може да обяснява.  Нямало е Украйна без казаците.  А сега ги прогонват към Русия.  Денацификация следва ответната руска военна операция.  Антибандеризъм до унищожаване.    

току-що, attj написа:

Комуноид нищо не може да обяснява.  Нямало е Украйна без казаците.  А сега ги прогонват към Русия.  Денацификация следва ответната руска военна операция.  Антибандеризъм до унищожаване.    

На Русия. Има сделка. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.