Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 7 минути, СЛАВА УКРАЙНА написа:

"Масово изтребване на месното население", така ли се казва тяхната операция и важи ли още?

Тъй правеха в Донбас и Луганск, но не Руснаци :rolleyes:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, Митко Вълчев написа:

На Русия. Има сделка. 

Няма да има Бандеристан.  Много се лъжете хората от Бяла Слатина.  Още от времето на Ленин.

преди 11 минути, Митко Вълчев написа:

Не вкарвам сексуален подтекст, дишай спокойно. Искам буквално да получите подкрепата и последствията от нея, която получиха рускоговорящите украинци.

Никой и не е казал, че вкарваш каквото и да е. Ако трябва да получим подкрепа и последствия, за които говориш, то това ще се случи само по наше желание (мое, твое и на всички). Също както и в момента и самите украинци в крайна сметка се оказа, че сами си търсят каквото намериха. Заигравките с Кравария винаги рано или късно са стрували много на тези, които са се хванали с тях.

преди 15 минути, Митко Вълчев написа:

Трол, Киевска Рус е много преди московитите да излязат от блатото.

Рюрик и наследници му да не би да имат нещо общо с Украйна?

преди 9 минути, Митко Вълчев написа:

На Русия. Има сделка. 

Сега пък и бандеровци ли имало в Русия? Говори се за Антибандеризъм, а не за някакви странни твои мечти.

преди 6 минути, attj написа:

Няма да има Бандеристан.  Много се лъжете хората от Бяла Слатина.  Още от времето на Ленин.

Тролче, мокрите ти фантазии и невъзможните ти мечти нямат значение за обективната реалност. 

преди 11 минути, AAUUXX написа:

Тъй правеха в Донбас и Луганск, но не Руснаци :rolleyes:

:speak:  И там ли си бил? :speak:

преди 10 минути, maxthon написа:

Никой и не е казал, че вкарваш каквото и да е. Ако трябва да получим подкрепа и последствия, за които говориш, то това ще се случи само по наше желание (мое, твое и на всички). Също както и в момента и самите украинци в крайна сметка се оказа, че сами си търсят каквото намериха. Заигравките с Кравария винаги рано или късно са стрували много на тези, които са се хванали с тях.

Рюрик и наследници му да не би да имат нещо общо с Украйна?

Кога от Донбас извикаха руската армия? Кога пожелаха руско Мир, защо обиждаш рускоговорящите украинци на интелект? По малко е общото им с Русия.

преди 1 минута, AAUUXX написа:

А не ве швепс ,че можеш да си където искаш виртуално :giggle1:

И какво като беше, видя ги така ли? :ohmy:

преди 11 часа, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Дядо здравей, как си?

Припомням ти, че тук е темата за Войната в Украйна а не да се коментира кой какъв е!

Видях, че си разпънал пак чаршафите на простора и нищо не си написал по темата, защо така бе дядо?

Малко ли ти беше предния път като изяде огромни количества срам и позор та пак си дошъл, или си объркал темите? Тази със буквичките е по надолу в раздел "Празни приказки"!!!:giggle1:

Ако нямаш коментар за войната се въздържай от подобни смешни изказвания, като това което съм цитирал!

Да не тръгнеш пак да ме цитираш или да ми отговаряш, то на теб колкото и пъти да ти се каже не възпр ираш кой какъв бил в тема за война? Аз със такива като теб си бърша пода всеки ден и от време на време си изтърквам обувките, ти си тръгнал да ме цитираш!

Пак ще ти повторя, потретя не знам за кой път, подмини този коментар и не ми отговаряй!

Благодаря за интереса, отлично съм...

Прекрасно е чувството да станеш дядо...

Пожелавам на всеки да го изпита...

Не знам как е в твоето обкръжение, но в моето, хората на моите години са активни личности....

Подозирам, че опита ти да се почувстваш "интересен" се дължи на вродената ти неадекватност и на средата в която си израснал и живееш...

Щом знаеш за "дядото", значи си видял и що за "клубове" посещавам...

И преди ти бях казал, че интелигентен човек и от детински игри може да извлече полза, а анаграмите са нещо детинско само за подобни на теб, които реагират на тях като дечица в детска градина...

Жалките ти опити за участие в тях са много показателни...

Дори ти показах и в най-детската игра, където обяснимо си активен, че може да стане много трудна за теб, до степен да се откажеш, че почвало да те боли глава...

Мда, накарай някой, който не е свикнал да мисли да понапрегне това, което би трябвало да бъде човешки мозък и главата почва да го боли...

И за мозъка е нужен "фитнес", но там с "'анаболи" не става...

Анаграмите са един от най-добрите варианти за мозъчен "фитнес", но не иц за хора със закърнели мозъци...

Между другото, с оглед на последните ти постове, предния символ, който ползваше вместо ник бе отлично избран и напълно съответства на съдържанието...

Две рогчета, а между тях многоточие, сиреч между рогчетата е празно пространство...

Чудесно припокриване...

Такива като мен в реалността не забелязват такива като теб, дори и да са в една стая, дори и да "разговарят" с тях...

А да си трият пода или да си изтриват краката с подобни на теб - абсурд...

Хората като мен са чистоплътни до вманиачаване, никога не биха си причинили подобна гнусотия...

Иначе, може да търкаш с екранчето пода или краката си и да си вярваш, че извършваш тези действия с мен, не ме бърка...

Явно си решил, че наистина си "страшен", както са ти казали в БГМама...

Но... аз не съм потребител на подобни сайтове и хич не ме страх от "дзверчета"....

Нито си в положение да ми казваш кога, къде и какво да пиша, нито ти е по силите подобно нещо...

В БГМама не ме интересува, какво смятат...

Мислиш, че коментираш войната пускайки статийки и крещейки Слава Украйна?

Наясно ли си какво означава думичката КОМЕНТАР?

Наясно ли си, че нееднократно си признавал, че всъщност не ти е по силите да КОМЕНТИРАШ?

За да КОМЕНТИРАШ нещо, първо трябва да си натрупал определен минимум от познания по темата, след това от тези познания да извлечеш взаимовръзките между различни събития и едва тогава да изложиш ЛИЧНОТО СИ МНЕНИЕ, подкрепяйки го със съответните аргументи...

Тогава имаме КОМЕНТАР...

Но... за това се иска усилен мисловен процес, а той пък ти носи болка в главата...

И как си представяш, че с теб мога да КОМЕНТИРАМ темата?

Как си представяш да разбереш АРГУМЕНТИТЕ ми?

След като имаш нулеви познания по политическа история и политическите практики в замесените страни...

Хайде да пробваме...

Имаш ли представа, коя е основополагащата доктрина за геополитическата стратегия на САЩ, която вече 200 години се  е ползвала от почти всички американски президенти за одобряване на техните геополитически решения от Конгреса?

На практика се е превърнала в неписан член от конституцията им...

Имаш ли представа как бива доразвита в началото на 90-те и какъв е бил първият вариант на това "доразвитие", как се е стигнало до неговата промяна?

Имаш ли представа, кой е Steven R. Mann и каква връзка има със събитията днес?

Това е относно САЩ, после ще попитам и за Русия, а след това и за Украйна....

Ако успееш да отговориш на тези въпроси, то едва тогава би имало смисъл да дам своя коментар по темата, която би трябвало да се дискутира...

Качването на клипчета, статийки, виковете "ЗА - ПРОТИВ" не са КОМЕНТАР по темата...

Всяка една война винаги е геостратегически сблъсък, няма как да я коментираш, без да си наясно какъв точно е този геостратегически сблъсък, няма как да я коментираш, без да можеш да проследиш нишките довели до започването й...

Всичко това няма как да го знаеш, без да знаеш отговорите на моите въпроси...

Няма как да го узнаеш като търсиш и четеш само и единствено материали, които отговарят на вече наложения ти стереотип...

Затова и казвам, че тук може да се води само "кръчмарски спор" - "Мойтье са мнооо по-добри от вашитье"...

Реално погледнато, нито един от активните участници в този "кръчмарски спор" не е в състояние да КОМЕНТИРА темата...

Нито пък да разбере евентуален КОМЕНТАР....

Нито да определи кое от пропагандите на замесените страни е истина и кое е умишлено преиначаване на истината...

Наизустени са едни и същи "аргументи" и се "папагалстват" до откат...

И то дори и не могат да ги обяснят, без да се позоват на поредната статийка от "правилният източник"....

Та - празните приказки са тук, а не при игрите с думи...

Така че, каквото повикало, такова се обадило...

Не че ще схванеш и този мой "чаршаф"...

Дори съм убеден, че няма и да го прочетеш целия...

Защото в противен случай ще те заболи главата...

Затова трий пода и краката си с екранчето, пляскай го докато почервенее и си представяй, че това се случва с мен и аз умирам от ужас и срам....

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

защо обиждаш рускоговорящите украинци на интелект?

Няма нужда да обиждам някой на интелект. Всеки сам ще си го причини и аз ще му посоча кога и защо го прави. Заигравки с Кравария много добре знаеш до какво довеждат. Кой сключи едни споразумения проформа също знаеш. Наличие на интелект би обусловило и достигане до извод кой мъти като цяло водата в региона. И отговора е някой, който няма никаква работа тук на 12000 км от своите граници.

преди 27 минути, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Гумаджийчето да не фалира или няма работа?

Знаят те вече и никой не иска фалшиви гуми! :giggle1:

За фалшиви гуми не знам, но за фалшиви профили...

Що те е срам да пишеш от истинският си профил? Изградил си си някаква репутация във форума и не искаш да я разваляш с глупостите които пишеш в тази тема?

преди 2 минути, AAUUXX написа:

А ти вида ли ги ?

Нали твърдиш , че във Донбас и Луганск Украинците масово са избивали месното население?

Аз те питам видял ли си го това?

Кво са прайш на дръж ми шапката, изчезни в мишата дупка да ти прошепнат другите мишки какво да ми кажеш!

И за копейка не ставаш! :getout:

преди 22 минути, Митко Вълчев написа:

Тролче, мокрите ти фантазии и невъзможните ти мечти нямат значение за обективната реалност. 

Без значение сте.  Киевските комуноиди са подобни на болшевиките.  Обаче повече приличат на немските националсоциалисти - фашистите.  А вече уж  сме в 21 век!?  Невъзможно е това за югоизточната бивша Украйна и няма да се случи.   Гарант е Руската Федерация.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

За фалшиви гуми не знам, но за фалшиви профили...

Що те е срам да пишеш от истинският си профил? Изградил си си някаква репутация във форума и не искаш да я разваляш с глупостите които пишеш в тази тема?

Вярно е, глупости са но поне са истина а истината винаги е една голяма глупост! :popcorn2:

преди 1 минута, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Нали твърдиш , че във Донбас и Луганск Украинците масово са избивали месното население?

Аз те питам видял ли си го това?

Кво са прайш на дръж ми шапката, изчезни в мишата дупка да ти прошепнат другите мишки какво да ми кажеш!

И за копейка не ставаш! :getout:

Тц, объркАл си се ,

Ти твърдиш:

преди 39 минути, СЛАВА УКРАЙНА написа:

А руснаците , за тях кажи нали и те някаква операция правиха?

"Масово изтребване на месното население", така ли се казва тяхната операция и важи ли още?

преди 19 минути, andiay написа:

Благодаря за интереса, отлично съм...

Прекрасно е чувството да станеш дядо...

Пожелавам на всеки да го изпита...

Не знам как е в твоето обкръжение, но в моето, хората на моите години са активни личности....

Подозирам, че опита ти да се почувстваш "интересен" се дължи на вродената ти неадекватност и на средата в която си израснал и живееш...

Щом знаеш за "дядото", значи си видял и що за "клубове" посещавам...

И преди ти бях казал, че интелигентен човек и от детински игри може да извлече полза, а анаграмите са нещо детинско само за подобни на теб, които реагират на тях като дечица в детска градина...

Жалките ти опити за участие в тях са много показателни...

Дори ти показах и в най-детската игра, където обяснимо си активен, че може да стане много трудна за теб, до степен да се откажеш, че почвало да те боли глава...

Мда, накарай някой, който не е свикнал да мисли да понапрегне това, което би трябвало да бъде човешки мозък и главата почва да го боли...

И за мозъка е нужен "фитнес", но там с "'анаболи" не става...

Анаграмите са един от най-добрите варианти за мозъчен "фитнес", но не иц за хора със закърнели мозъци...

Между другото, с оглед на последните ти постове, предния символ, който ползваше вместо ник бе отлично избран и напълно съответства на съдържанието...

Две рогчета, а между тях многоточие, сиреч между рогчетата е празно пространство...

Чудесно припокриване...

Такива като мен в реалността не забелязват такива като теб, дори и да са в една стая, дори и да "разговарят" с тях...

А да си трият пода или да си изтриват краката с подобни на теб - абсурд...

Хората като мен са чистоплътни до вманиачаване, никога не биха си причинили подобна гнусотия...

Иначе, може да търкаш с екранчето пода или краката си и да си вярваш, че извършваш тези действия с мен, не ме бърка...

Явно си решил, че наистина си "страшен", както са ти казали в БГМама...

Но... аз не съм потребител на подобни сайтове и хич не ме страх от "дзверчета"....

Нито си в положение да ми казваш кога, къде и какво да пиша, нито ти е по силите подобно нещо...

В БГМама не ме интересува, какво смятат...

Мислиш, че коментираш войната пускайки статийки и крещейки Слава Украйна?

Наясно ли си какво означава думичката КОМЕНТАР?

Наясно ли си, че нееднократно си признавал, че всъщност не ти е по силите да КОМЕНТИРАШ?

За да КОМЕНТИРАШ нещо, първо трябва да си натрупал определен минимум от познания по темата, след това от тези познания да извлечеш взаимовръзките между различни събития и едва тогава да изложиш ЛИЧНОТО СИ МНЕНИЕ, подкрепяйки го със съответните аргументи...

Тогава имаме КОМЕНТАР...

Но... за това се иска усилен мисловен процес, а той пък ти носи болка в главата...

И как си представяш, че с теб мога да КОМЕНТИРАМ темата?

Как си представяш да разбереш АРГУМЕНТИТЕ ми?

След като имаш нулеви познания по политическа история и политическите практики в замесените страни...

Хайде да пробваме...

Имаш ли представа, коя е основополагащата доктрина за геополитическата стратегия на САЩ, която вече 200 години се  е ползвала от почти всички американски президенти за одобряване на техните геополитически решения от Конгреса?

Имаш ли представа как бива доразвита в началото на 90-те и какъв е бил първият вариант на това "доразвитие", как се е стигнало до неговата промяна?

Това е относно САЩ, после ще попитам и за Русия, а след това и за Украйна....

Ако успееш да отговориш на тези въпроси, то едва тогава би имало смисъл да дам своя коментар по темата, която би трябвало да се дискутира...

Качването на клипчета, статийки, виковете "ЗА - ПРОТИВ" не са КОМЕНТАР по темата...

Всяка една война винаги е геостратегически сблъсък, няма как да я коментираш, без да си наясно какъв точно е този геостратегически сблъсък, няма как да я коментираш, без да можеш да проследиш нишките довели до започването й...

Всичко това няма как да го знаеш, без да знаеш отговорите на моите въпроси...

Няма как да го узнаеш като търсиш и четеш само и единствено материали, които отговарят на вече наложения ти стереотип...

Затова и казвам, че тук може да се води само "кръчмарски спор" - "Мойтье са мнооо по-добри от вашитье"...

Реално погледнато, нито един от активните участници в този "кръчмарски спор" не е в състояние да КОМЕНТИРА темата...

Нито пък да разбере евентуален КОМЕНТАР....

Нито да определи кое от пропагандите на замесените страни е истина и кое е умишлено преиначаване на истината...

Наизустени са едни и същи "аргументи" и се "папагалстват" до откат...

И то дори и не могат да ги обяснят, без да се позоват на поредната статийка от "правилният източник"....

Та - празните приказки са тук, а не при игрите с думи...

Така че, каквото повикало, такова се обадило...

Не че ще схванеш и този мой "чаршаф"...

Дори съм убеден, че няма и да го прочетеш целия...

Защото в противен случай ще те заболи главата...

Затова трий пода и краката си с екранчето, пляскай го докато почервенее и си представяй, че това се случва с мен и аз умирам от ужас и срам....

Ако някой друг си е причинил да прочете този порой от думи на свръхчовечето от Плевен, да ми каже успя ли да намери нещо по темата за войната в Украйна? Аз не успях.

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Тц, объркАл си се ,

Ти твърдиш:

С теб няма да споря! :cool:

преди 17 минути, Митко Вълчев написа:

Кога от Донбас извикаха руската армия? 

Когато избягалите да се спасяват донски казаци в Русия станаха няколко милиона души.  Чак и на задрямалия преди това  Путин му стана сложно.

преди 3 минути, attj написа:

Без значение сте.  Киевските комуноиди са подобни на болшевиките.  Обаче повече прпиличат на немските националсоциалисти - фашистите.  А вече уж  сме в 21 век!?  Невъзможно е това за югоизточната бивша Украйна и няма да се случи.   Гарант е Руската Федерация.

Определено киевските комуноиди нападнаха московските демократи, но само в болните ватнишки мозъци 

току-що, attj написа:

Когато избягалите да се спасяват донски казаци в Русия станаха няколко милиона души.  Чак и на задрямалия преди това  Путин му стана сложно.

Твърдиш, че преди руската армия да влезе в Донбас в Русия има избягали милион души? Лъжеш. Грозно. Дай доказателство лъжецо.

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Определено киевските комуноиди нападнаха московските демократи, но само в болните ватнишки мозъци 

Бандеровците така подведоха и излъгаха НАТО.   Скоро ще има промяна.

преди 5 минути, attj написа:

Бандеровците така подведоха и излъгаха НАТО.   Скоро ще има промяна.

Съжалявам, не съм психиатър. Не мога да помогна с повече от съвети от обща култура.

Добре че са руснаците , спасителите на всичко !

Ето ве една сателитна снимка на Бахмуд тя е от 8 май 2022г.

3c3a2d61-b36a-4929-9cce-ee445bbe2ebc.jpg

А това след спасението и освободителната руска "специална операция" , операция КВАЗИМОДО!

a5bb8116-6c35-43e2-828a-93c2e691f14e.jpg

Е то и още снимки от близо преди и след операция КВАЗИМОДО

4c0ef97e-3483-4895-a1f2-440755cb8b85.jpg

ced837cc-0759-4605-afde-d2afda1dbf26.jpg

cc6c6eae-c38f-4ac4-92e1-80bff9303a8d.jpg

5c1407ee-15cd-4c5c-9f08-e3ea8e77d27e.jpg

Укпешно проведена специална операция КВАЗИМОДО!!!

току-що, Митко Вълчев написа:

Ако някой друг си е причинил да прочете този порок от думи на свръхчовечето от Плевен, да ми каже успя ли да намери нещо по темата за войната в Украйна? Аз не успях.

Знаеш ли отговорите на тези въпроси?

преди 7 минути, andiay написа:

Ако не ги знаеш, а смяташ, че "коментираш" войната, то освен да ти се присмива човек, друго не му остава...

И се получава като с "аргументите" ти за "общочовешките ценности" и "фашизЪма"...

Няма нищо свръхчовешко в мене, нито имам такива претенции...

Както пееше Маричков - "Аз съм просто човек"...

А на теб ти се струва, че имам други претенции, защото при теб е стартирал процес на деволюция...

Както казах - природа...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.