Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Съжалявам, не съм психиатър. Не мога да помогна с повече от съвети от обща култура.

Аз също съжалявам. Бандеровците можеха да са дали автономия на ЛДНР и да няма военни операции.  Сега е късно.

преди 14 минути, Митко Вълчев написа:

Твърдиш, че преди руската армия да влезе в Донбас в Русия има избягали милион души? Лъжеш. Грозно. 

Очевидно не следиш руски медии.  Бегълците в Русия достигнаха 5 милиона души.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 5 минути, andiay написа:

Знаеш ли отговорите на тези въпроси?

Ако не ги знаеш, а смяташ, че "коментираш" войната, то освен да ти се присмива човек, друго не му остава...

И се получава като с "аргументите" ти за "общочовешките ценности" и "фашизЪма"...

Няма нищо свръхчовешко в мене, нито имам такива претенции...

Както пееше Маричков - "Аз съм просто човек"...

А на теб ти се струва, че имам други претенции, защото при теб е стартирал процес на деволюция...

Както казах - природа...

Мислеха се за свръхчовеци, понеже не им беше дадено да бъдат просто човеци. Кой го беше казал? Комплексирано плевенско свръхчовече не можещо да изкара една мисъл по същество

Тясно специализирано в самохвалство, обиди и уотабаутизъм(тъй ли се пише?). За мен все още си г-н Нищо в темата и понеже извън нея за мен не съществуваш, си такъв за мене изобщо.

преди 10 минути, attj написа:

Аз също съжалявам. Бандеровците можеха да са дали автономия на ЛДНР и да няма военни операции.  Сега е късно.

Очевидно не следиш руски медии.  Бегълците в Русия достигнаха 5 милиона души.

Кога бе трол? Преди инвазията 2014 в която използвате за претекст че са искали да се отделят?

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Кога бе трол? Преди инвазията 2014 в която използвате за претекст че са искали да се отделят?

Ти приличаш на фашизоидно-комуноиден бандеровски трол.   Бежанците бягат заради военните действия при военните операции - то останаха ли местни хора в Югоизточните  области    Може да бъде изображение с текстово съобщение

преди 18 минути, Митко Вълчев написа:

Мислеха се за свръхчовеци, понеже не им беше дадено да бъдат просто човеци. Кой го беше казал? Комплексирано плевенско свръхчовече не можещо да изкара една мисъл по същество

Тясно специализирано в самохвалство, обиди и уотабаутизъм(тъй ли се пише?). За мен все още си г-н Нищо в темата и понеже извън нея за мен не съществуваш, си такъв за мене изобщо.

Ти изобщо четеш ли го?

Аз само видях двеста редовия коментар и се отказах, и май мен е цитирал.:giggle1:

Интересно някой видял ли го е да пише през деня , лично аз не.

Само вечер като се напорка, сигурно има проблем със алкохола!

Редактирано от СЛАВА УКРАЙНА (преглед на промените)

току-що, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Ти изобщо четеш ли го?

Аз само видях двеста редовия коментар и се отказах, и май мен е цитирал.:giggle1:

Интересно някой видял ли го е да пише през деня , лино аз не.

Поне последните му включвания са все такива късни. Може там да е ключа от бараката.

преди 4 минути, attj написа:

Ти приличаш на фашизоидно-комуноиден бандеровски трол.   Бежанците бягат заради военните действия при военните операции - то останаха ли местни хора в Югоизточните  области    Може да бъде изображение с текстово съобщение

Да преговорим, според теб путин е влязъл в Донбас за да защитава избягалите милиони рускоговорящи украинци. Като имаш предвид избягалите при тази война от миналата година. Бих казал, че човек с твоя мозък не съм срещал, но в темата сте няколко.

Хайде малко по-сериозно че заради вас  не ни споменават като възхитени от безаналоговата руZка техника;

https://rg.ru/2023/05/17/mwm-rossijskij-tank-t-14-armata-vpervye-prinial-uchastie-v-boevyh-dejstviiah-na-ukraine.html

Някакви западняци от Military Watch Magazine ни бият на наш терен . Че и стреляла дори.... ц-ц-ц-ц.

току-що, Митко Вълчев написа:

Зададох елементарни въпроси, чиито отговори би трябвало да са лесни за всеки, който твърди че може да прави коментар по темата...

Нали искаш да коментираме темата...

Хубаво е, че си успял да научиш как се пише една дума...

Е, не ти се получи от раз, но при теб това не е учудващо...

Учудващо би било, ако някога успееш да схванеш какво означава и кога може да се използва...

Като се има предвид "общочовешките ценности" и "фашизма", то MI...

Мнението ти за мен е с една идея по-маловажно от мнението на това животинче докато съм го снимал...

1683468141_dsc_0557c2.jpg

То поне ставаше за снимка, сиреч има неква полза от него...

Та, давай по същество...

Нещо по въпросите?

преди 2 минути, andiay написа:

Зададох елементарни въпроси, чиито отговори би трябвало да са лесни за всеки, който твърди че може да прави коментар по темата...

Нали искаш да коментираме темата...

Хубаво е, че си успял да научиш как се пише една дума...

Е, не ти се получи от раз, но при теб това не е учудващо...

Учудващо би било, ако някога успееш да схванеш какво означава и кога може да се използва...

Като се има предвид "общочовешките ценности" и "фашизма", то MI...

Мнението ти за мен е с една идея по-маловажно от мнението на това животинче докато съм го снимал...

1683468141_dsc_0557c2.jpg

То поне ставаше за снимка, сиреч има неква полза от него...

Та, давай по същество...

Нещо по въпросите?

Мнението и отношението ни е взаимно. Отново нямаш нищо по темата.  Ти не пишеш дори глупости по темата, ти не пишеш по темата. Тоест си безполезен трол. Това че си болезнено комплексиран и самовлюбен, те прави просто по  досаден трол.

преди 33 минути, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Укпешно проведена специална операция КВАЗИМОДО!!!

Всяка една от тези сгради е използвана за укрепен район. Какво искаш да се случи с тия сгради освен това, което виждаш. че е  станало?

преди 4 минути, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Ти изобщо четеш ли го?

Интересно някой видял ли го е да пише през деня , лино аз не.

Е, бях прав...

Повече от два реда ти докарват болки в главата...

Не че ти влиза в работата, но между 10ч. и 18ч. от вторник до петък няма как да прочетеш нещо от мен...

Когато работя, работя...

Алкохол почти не употребявам, изключая 50г. Джентълмен някоя зимна вечер...

Както казах, и за врачки не ставате...

И поне проблема ви да е в алкохола, можеше да се реши...

Но... природата нимой пребориш...

преди 14 минути, Митко Вълчев написа:

Да преговорим, според теб путин е влязъл в Донбас за да защитава избягалите милиони рускоговорящи украинци. Като имаш предвид избягалите при тази война от миналата година. Бих казал, че човек с твоя мозък не съм срещал, но в темата сте няколко.

Бегълци в Русия има още от 2014 година - заради бандеровската АТО.  РФ им осигурява паспорти при облекчена процедура.    Много бавно схващаш, а коментираш по-умни от себе си.     

току-що, Coco1 написа:

Защо не се осъзнаваш тогава 

Няма как всички да сме Ленинисти-комуноиди, че даже и папагали...

току-що, Митко Вълчев написа:

Мнението и отношението ни е взаимно. Отново нямаш нищо по темата.  Ти не пишеш дори глупости по темата, ти не пишеш по темата. Тоест си безполезен трол. Това че си болезнено комплексиран и самовлюбен, те прави просто по  досаден трол.

Зададох ти въпроси точно по темата...

Но... едно си Митко знае, едно си Митко бае...

Та... ще говорим ли по същество?

Или ще продължаваш да ми "обясняваш" какъв съм?

Както ти казах за врачка не ставаш...

Както самият ти призна от психология не разбираш, освен от обща култура...

Но... поне засега, единственото, което си доказал е, че такава не притежаваш...

Тъй че, изводите за "болезнено комплексиране" ги остави за монолозите си пред огледалото...

Едва тогава би имало някъф смисъл в тях...

Ти си на ход "копикет"...

току-що, Coco1 написа:

Защо си объркан комунист нямащ собствен мозък 

Сега ти като защитаващ целостта на Украйна си топЛенинист!  Няма друг подобен Коковец, може само някоя Коковка да се появи.    Гледай поне да я залюбиш навреме.

преди 12 минути, M.Николов написа:

Ааа, ще се напрягат да те четат!

ГолЕм си оптимист.

:giggle1:

Тцъ, реалист...

Даже съм написал, че няма да четат...

От четене, камо ли пък с осмисляне, почва да ги боли главата...

Тик-ток "разум"...

Има вече такъв термин...

BREAKING: Defense Ministry spokesman says last night Russia destroyed 15 Leopard tanks, 8 Patriot systems, an underground NATO mosquito training centre, American mercenary group called "The Expendables" and the entire Swiss Navy with just one hypersonic Kinzhal missile

Ура другари. Опа ама то това било хумореска. Няма значение - УРА!

преди 3 минути, attj написа:

Сега ти като защитаващ целостта на Украйна си топЛенинист!  Няма друг подобен Коковец, може само някоя Коковка да се появи.    Гледай поне да я залюбиш навреме.

Питах нещо, комунисте

преди 2 минути, kosyo написа:

BREAKING: Defense Ministry spokesman says last night Russia destroyed 15 Leopard tanks, 8 Patriot systems, an underground NATO mosquito training centre, American mercenary group called "The Expendables" and the entire Swiss Navy with just one hypersonic Kinzhal missile

Ура другари. Опа ама то това било хумореска. Няма значение - УРА!

Тъкмо да се засмея и........се прозях.

преди 3 минути, Coco1 написа:

Питах нещо, комунисте

Не става Коковец-комуноид от мен.   И беден не съм -  не отговарям на главно условие.    

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.