Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, Coco1 написа:

Оплете ли чорапи на донските казаци

Баба ти плете чорапи на теб и ти си мислиш - всички с това  се занимават. Коковец.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, attj написа:

НАТО се боят от РФ - също както са се бояли навремето от СССР.   Бандеровците не правят реално никакви компромиси с украинските руснаци и кризата продължава.  Забавянето във времето работи в полза на руските интереси - всички са наясно с това.  Те  затова не бързат.

А кои са тези руски интереси за които говориш или само ти ги знаеш?

Защо мислиш , че НАТО се страхуват?

преди 5 минути, maxthon написа:

Полет на ниска височина и невъзможност за засичане от радар, избягване на на населени места, използване на тъмната част от денонощието за допълнително прикритие. Не е невъзможно да се постигне. 

През ноща или както ти казваш през тъмната част не работят ли радарите , те нали са уникални и муха не може да премине без да я засекът?

От кога в русия небето се пази само над населени места и само през деня?

преди 2 минути, attj написа:

Баба ти плете чорапи на теб и ти си мислиш - всички с това  се занимават. Коковец.

И баба му ли познаваш?

преди 1 минута, attj написа:

Като вярна руска баба-платен-трол и чорапи ли не можеш да им оплетеш

преди 1 минута, Coco1 написа:

Като вярна руска баба-платен-трол и чорапи ли не можеш да им оплетеш

Със две леви ръце кави чорапи да изплете, два леви чорапа!:giggle1:

преди 5 минути, СЛАВА УКРАЙНА написа:

През ноща или както ти казваш през тъмната част не работят ли радарите , те нали са уникални и муха не може да премине без да я засекът?

Четеш, но не разбираш какво пише. Много добре съм написал защо няма радарно засичане. И разбира се от това следват странни въпроси.

току-що, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Със две леви ръце кави чорапи да изплете, два леви чорапа!:giggle1:

Съвецките учени така ги произвеждат, та да не стават за нищо друго, освен за тролове. Не че съвецките учени могат повече :giggle1:

току-що, maxthon написа:

Четеш, но не разбираш. Много добре съм написал защо няма радарно засичане.

Точно това което си написал изобщо не отговаря на реалноста!

За това те питам, какви са сега тези радари които само през деня засичат и нали атаката със дроновете в Москва беше през деня а не през ноща?

преди 9 минути, attj написа:

....

Защо не казваш какви са сега тези руски интереси които изведнъж се появиха?

преди 6 минути, maxthon написа:

Четеш, но не разбираш какво пише. Много добре съм написал защо няма радарно засичане. И разбира се от това следват странни въпроси.

Ами да нали вчера го цитирах това- много била голяма РуZия. Значи ако се намали и няма да има проблем. Ти на колко предлагаш да режем?

преди 2 минути, СЛАВА УКРАЙНА написа:

За това те питам, какви са сега тези радари които само през деня засичат и нали атаката със дроновете в Москва беше през деня а не през ноща?

Но пък и упорит и продължаваш да четеш това, което ти е изгодно. Липсата на радарно засичане няма нищо общо с това каква част от денонощието е. Пределно ясно съм го написал. Чети хубаво и не си измисляй неща, които не съм написал.

току-що, kosyo написа:

Ами да нали вчера го цитирах това- много била голяма РуZия. Значи ако се намали и няма да има проблем. Ти на колко предлагаш да режем?

Аз нищо не предлагам. След като си толкова навит можеш да идеш лично да им го предложиш. Ще ти се зарадват много.

Няма нужда да режем, тя вече е пред пълен разпад , въпрос на време е да се разпадне.

преди 1 минута, maxthon написа:

Аз нищо не предлагам. След като си толкова навит можеш да идеш лично да им го предложиш. Ще ти се зарадват много.

Ходил съм няколко пъти вече - споделял съм го тук. В момента дерта ми е Италия и радиацията около онова езеро.

Но пък и упорит и продължаваш да четеш това, което ти е изгодно. Липсата на радарно засичане няма нищо общо с това каква част от денонощието е. Пределно ясно съм го написал. Чети хубаво и не си измисляй неща, които не съм написал.

А как ще се защитят ако им пуснат истински дронове или крилати ракети?

Нали твърдиш , че нямат радарно покритие?

преди 1 минута, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Ако продължаваш така няма да ти говори до утре. Смили се над него - той е истински вярващ.

преди 4 минути, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Вчера фалшиви дронове ли бяха? Днеска задаваш пределно "умни" въпроси.

преди 4 минути, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Забрави да прочетеш полет на ниска височина нали?

преди 2 минути, kosyo написа:

Ако продължаваш така няма да ти говори до утре. Смили се над него - той е истински вярващ.

Днеска задава много "умни" въпроси. Да не би да си му учител?

току-що, kosyo написа:

Виж кокло дни им дадох да пишат глупости, но те не се усещат вече!

Все още не съм започнал да ги питам тези нощни ракети които изтрелват срещу Киев със тях какво освобождават. Защото тези ракети са предназначени да избиват мирните граждани!

Днеска задава много "умни" въпроси. Да не би да си му учител?

Не нали знаеш само до първи клас стигнах.. Просто обичам да гледам как се мяташ в собствените си мрежи  и гълташ въздух. Да те подсетя - не си казал последно ОК ли е РЕБ-а и ПВО-то в града или не? Онзи Панцер пазел къщата на Шойгу - много нагли станали тия украинци. Според мен ако нещо му се случи това ще е стратегическа грешка. Този се справя просто перфектно и трябва да продължи да е начело на армията

току-що, kosyo написа:

Да те подсетя - не си казал последно ОК ли е РЕБ-а и ПВО-то в града или не?

Аз казах ама пак се правиш на недочел....

преди 2 минути, maxthon написа:

Вчера фалшиви дронове ли бяха? Днеска задаваш пределно "умни" въпроси.

А искаш ли да ти покажа видео на дроновете вчера в Москва, и как според теб това нещо ще е заплаха за великата русия и ще прелети над цялата и територия без да бъдат прихванати? Те толкова бавно се движиха, че и камъни да хвърлиш по тях ще ги събориш!

преди 5 минути, maxthon написа:

Забрави да прочетеш полет на ниска височина нали?

Това означава ли , че небето над русия се пази само на голяма височина?

преди 3 минути, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Виж кокло дни им дадох да пишат глупости,

А би ли се обосновал защо са глупости? Трудна задача по принцип за много форумни участници, но пък знам ли може пък да ме изненадаш.

Аз казах ама пак се правиш на недочел....

Не си казал - следя твоите изяви изкъсано както знаеш... Че ДА/НЕ ще е достатъчно иначе ще го сложа към backlog-a ти а той е доста голям вече

преди 1 минута, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Това означава ли , че небето над русия се пази само на голяма височина?

Продължаваш с "умните" въпроси. Не си запознат с радарната техника и ти е простено.

току-що, kosyo написа:

Не си казал - следя твоите изяви изкъсано както знаеш...

Недочел....

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.