Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 6 минути, Митко Вълчев написа:

Всички ватенки 

Кончила Ленінська Україна -имало било  много ватенки там...    

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 5 минути, kosyo написа:

Продава се е някаква бивша сграда край Мариупол. Има е бонуси за по-любопитните - пъзел с части на руZнаци (непълен):

Леко не си приличат двете постройки, ама карай да не издребняваме.

:)

преди 7 минути, kosyo написа:

Продава се е някаква бивша сграда край Мариупол. Има е бонуси за по-любопитните - пъзел с части на руZнаци (непълен):

Чеки да копна и снимките, да няма спорове после.

така мога да спекулирам с тези данни до безкрай, като всеки път получавам резултата, който аз желая...

Кое е истината?

И двете са истина, ни и двете са лъжа ползваща реални данни..." и "Част от работата ми е да правя подобни анализи, знам много добре как мога да "лъжа, казвайки истината"...".            Малкото мишле Анди "умното", се оказа голям професионалист. В лъжите и манипулациите.

току-що, Митко Вълчев написа:

Доказа, че умееш да спекулираш и лъжеш и , че това ти е работата което отдавна сме се досетили във форума. Иначе няма ден в който в Русия да се е живеело по добре отколкото в САЩ . Мишка. Иначе това, че Русия е почти двойно по добре , по който и да е показател пред САЩ е твърдения на откровен дебил. Ти не ми се отваряй на нищо, жалко мишле. Не ти отива на профила на страхлив анонимен трол .

Отдавна ти казах, че търсиш дебила не където требе...

Доказах ти, че си абсолютен профан и коментираш, и цитираш неща, които дори на базисно ниво не разбираш...

И то не един път...

Явно дебилите са в статистиките на САЩ и Русия, тъй ли?

Техните данни съм ти цитирал...

Такъв кът теб и мишка ще го излъже, ако иска...

Аз не ти се отварям, аз те карам ти сам да доказваш, че си най-обикновен комплексиран необразован и посредствен трол...

Някога да съм твърдял, че в Русия се живеело по-добре отколкото в САЩ, когато и да и било?

И горе го написах - за мен Русия не е добро място за живот...

И?

Шушумитко...

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

Всички ватенки го намират за напълно обективен и коректен. Проблема е, че само ватенките.

И това съм ти казвал, поне вата да имаше в "междушието" ти...

Вятъра немаше да преминава толкова безпрепятствено през него..

преди 2 минути, M.Николов написа:

Леко не си приличат двете постройки, ама карай да не издребняваме.

:)

Моя грешка- не е една сграда - база пише. Ако е това за което си мисля е стабилна че май цели 4 ракети май бяха писали е отнесла.(може и да бъркам -вчера беше богато на сгради 2-ра употреба)

преди 2 минути, andiay написа:

Отдавна ти казах, че търсиш дебила не където требе...

Доказах ти, че си абсолютен профан и коментираш, и цитираш неща, които дори на базисно ниво не разбираш...

И то не един път...

Явно дебилите са в статистиките на САЩ и Русия, тъй ли?

Техните данни съм ти цитирал...

Такъв кът теб и мишка ще го излъже, ако иска...

Аз не ти се отварям, аз те карам ти сам да доказваш, че си най-обикновен комплексиран необразован и посредствен трол...

Някога да съм твърдял, че в Русия се живеело по-добре отколкото в САЩ, когато и да и било?

И горе го написах - за мен Русия не е добро място за живот...

И?

Шушумитко...

И това съм ти казвал, поне вата да имаше в "междушието" ти...

Вятъра немаше да преминава толкова безпрепятствено през него..

Русия не е добро място за живот. Но все пак става за пример. Какво никога не трябва да бъде едно общество. Идеален пример за нас е ЕС, но става и САЩ. На фона на Русия , почти всички стават.

така мога да спекулирам с тези данни до безкрай, като всеки път получавам резултата, който аз желая...

Кое е истината?

И двете са истина, ни и двете са лъжа ползваща реални данни..." и "Част от работата ми е да правя подобни анализи, знам много добре как мога да "лъжа, казвайки истината"...".            Малкото мишле се оказа голям професионалист. В лъжите и манипулациите.

Големият Шушумитко, пак не разбира, че това, което чете и това, което си мисли, че е прочел, нямат нищо общо по между си...

Написах го изрично в поста, че той не е предназначен за теб и подобни на теб...

Както и предсказах реакцията ти...

Казах ли, че всеки път те насочвам към мотиката?

Русия не е добро място за живот. Но все пак става за пример. Какво никога не трябва да бъде едно общество. Идеален пример за нас е ЕС, но става и САЩ. На фона на Русия , почти всички стават.

Тцъ, "примерите" са за такива като теб - "новите комсомолци"...

Нормалните хора знаят как да избират за себе си, не е чрез "примери"...

Това не го ползвайте на другарчето дето пак ми е сърдито че ще получи сърцетуб:

преди 2 минути, andiay написа:

Големият Шушумитко, пак не разбира, че това, което чете и това, което си мисли, че е прочел, нямат нищо общо по между си...

Написах го изрично в поста, че той не е предназначен за теб и подобни на теб...

Както и предсказах реакцията ти...

Казах ли, че всеки път те насочвам към мотиката?

Тцъ, "примерите" са за такива като теб - "новите комсомолци"...

Нормалните хора знаят как да избират за себе си, не е чрез "примери"...

Част от работата ми е да правя подобни анализи, знам много добре как мога да "лъжа, казвайки истината"... АндитУ. Мишлето професионалист 

преди 17 минути, kosyo написа:

Ми аз го слушах , не виждам какво може да ми каже ново някой дето му преразказва думите...С 2 -думи нас ни бият по центровете за вземане на решения(онази спиртоварна) , обаче аз си го премествам бавно е другия крачол.

Прочети първото изречение на поста, на който отговаряш...

Сега второто...

42...

Нещо много тихо, последните дни. Искате ли да правим залози, кога ще започне украинската контраофанзива? Аз залагам 7 до 10 юни. Ей така, по усет. Като врач.

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Нещо много тихо, последните дни. Искате ли да правим залози, кога ще започне украинската контраофанзива? Аз залагам 7 до 10 юни. Ей така, по усет. Като врач.

Лесно е за няколко месеца  да се прогнозират още 100 000 убити и 200 000 ранени - ами после ще има ли още украински бойци като за самоубиване?

преди 2 минути, attj написа:

Лесно е за няколко месеца  да се прогнозират още 100 000 убити и 200 000 ранени - ами после ще има ли още украински бойци като за самоубиване?

Готин, ма ти рашките ги не броиш за хора. Само украинските жертви, те притесняват. Не го очаквах от тебе.

преди 18 минути, kosyo написа:

Това не го ползвайте на другарчето дето пак ми е сърдито че ще получи сърцетуб

Ти видя ли ракетата? Само туитър бота ако го е направил не се брои.

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Готин, ма ти рашките ги не броиш за хора. Само украинските жертви, те притесняват. Не го очаквах от тебе.

Че теб не те ли притесняват колко бандеровци са получили среща с началника си?  Принципно те са по-дефицитен ресурс. Като започнат да свършват предлагам да се запишеш доброволец. Няма да ти хареса идеята да получиш и ти аудиенция с Бандера.

Част от работата ми е да правя подобни анализи, знам много добре как мога да "лъжа, казвайки истината"... АндитУ. Мишлето професионалист 

На теб требе да ти се обяснява като на недоразвит...

Вършец?

Превеждам като за теб...

Част от работата ми е да правя ежемесечни статистически анализи за бизнеса на фирмата в която работя, два пъти в годината пълен анализ...

Това е било една част от това, за което съм учил - да правя такива анализи...

Понякога се налага да изпратим такъв анализ към наши контрагенти, които не е нужно да знаят всичко, но които лесно могат да проверят данните в него...

И тогава им се предоставя съкратен вариант, който хем устройва тях, хем пази нашите интереси...

Това е валидно за всеки непълен статистически анализ - хем цитира истината, хем тя не е цялата...

Казвайки "знам много добре как мога да "лъжа, казвайки истината"" - казвам, че за разлика от теб примерно, познавам материята и мога бързо да установя дали даден анализ е пълен коректен или напълно създаден със пропагандна цел....

Но... Шушумитко си е Шушумитко...

Той навсякъде чете това, което му се иска да прочете...

А то нема нищо общо между двете...

Вършец?

преди 3 минути, maxthon написа:

Че теб не те ли притесняват колко бандеровци са получили среща с началника си?  Принципно те са по-дефицитен ресурс. Като започнат да свършват предлагам да се запишеш доброволец. Няма да ти хареса идеята да получиш и ти аудиенция с Бандера.

Е, усещам, че гориш от желание за среща с Кобзон. Като всеки правоверен ватник. 

току-що, andiay написа:

На теб требе да ти се обяснява като на недоразвит...

Вършец?

Превеждам като за теб...

Част от работата ми е да правя ежемесечни статистически анализи за бизнеса на фирмата в която работя, два пъти в годината пълен анализ...

Това е било една част от това, за което съм учил - да правя такива анализи...

Понякога се налага да изпратим такъв анализ към наши контрагенти, които не е нужно да знаят всичко, но които лесно могат да проверят данните в него...

И тогава им се предоставя съкратен вариант, който хем устройва тях, хем пази нашите интереси...

Това е валидно за всеки непълен статистически анализ - хем цитира истината, хем тя не е цялата...

Казвайки "знам много добре как мога да "лъжа, казвайки истината"" - казвам, че за разлика от теб примерно, познавам материята и мога бързо да установя дали даден анализ е пълен коректен или напълно създаден със пропагандна цел....

Но... Шушумитко си е Шушумитко...

Той навсякъде чете това, което му се иска да прочете...

А то нема нищо общо между двете...

Вършец?

Сега, прочети цитата вграден в поста ти. Кратко и ясно. Дори ти можеш да схванеш какво си написал. Професионалният ми трол.

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Е, усещам, че гориш от желание за среща с Кобзон. Като всеки правоверен ватник. 

Бъркаш ме с някой друг. Пък и ако се наложи нещо да се прави ще трябва да го правим заедно. Сещай се за какво ти говоря. Дано в такъв случай не си подвиеш опашката.

преди 13 минути, maxthon написа:

Че викаш дрон било- явно е бил реактивен че мина бързо..от половин ден на един пазар бабите коментират че с тази бойна глава трябва да може да реже плоча. А не да одраска сградата както се вижда по снимките.онзи отзад вика да не се гъбаркам с тебе а аз му казвам - какво ти казах този кълве и на гола кука. Не е като да не те предупредих.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.