Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 8 минути, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Кажи какво освобождаваме всяка вечер в Киев , със тези ракети които ги хвърлят руснаците по хората?

Носенето на вода от всякакви дерета е основен прийом на група във форума, когато не може, а по-вероятно не иска да се говори по определена тема. И се започват странични въпроси за размиване на темата. Дай да определим първо защо пиша глупости и измислили и тогава ще решим дали може да отговоря на други въпроси, че да може пак да имаш повод да си измислиш, че говоря глупости.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, attj написа:

Не съм там. Стрелят се взаимно - докато се убедят, че трябва нещо да се споразумяват.   Няма да е съобразно бандеровската гледна точка. Решения в Киев за украинските руснаци не могат да бъдат приемани.   

Кои са тези "Украински руснаци" ?

Искаш да кажеш група от хора, които са на страната на русия, така ли е?

image.png.fa5e9f4ea68f82703036343914de5619.png

Сещаш ли във връзка с какво те питам за това? Едва ли е някаква глупост нали?

преди 2 минути, maxthon написа:

Дай да определим първо защо пиша глупости и измислили и тогава ще решим дали може да отговоря на други въпроси, че да може пак да имаш повод да си измислиш, че говоря глупости.

преди 1 минута, maxthon написа:

Носенето на вода от всякакви дерета е основен прийом на група във форума, когато не може, а по-вероятно не иска да се говори по определена тема. И се започват странични въпроси за размиване на темата. Дай да определим първо защо пиша глупости и измислили и тогава ще решим дали може да отговоря на други въпроси, че да може пак да имаш повод да си измислиш, че говоря глупости.

Пишеш глупости защото явно друго не знаеш!

Добре де, дай да започнем пак отначало?

Моят въпрос беше вчера тези дронове от къде са пуснати , защото явно не са пуснати от далече!

Ти започна да казваш , че са пуснати от Украйна и са летяли повече от 500 километра за да стигнат до Москва без никой да ги засече? Това не са ли глупости?

преди 1 минута, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Кои са тези "Украински руснаци" ?

Искаш да кажеш група от хора, които са на страната на русия, така ли е?

Не зная дали всички местни жители в югоизточна Украйна са на страната на Русия.   Все пак казват, че 5, 5 милиона души(украински руснаци) са емигрирали и са бежанци там във Федерацията.   Донбас е обезлюден.  Проблемите вече са и руски, не са само украински.

преди 3 минути, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Пишеш глупости защото явно друго не знаеш!

Странно защо пак не можеш и да обясниш защо е така. А трябваше да изпитам някакво чувство до колкото си спомянм.

преди 18 минути, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Една гума не можеш да вулканизираш а си тръгнал с рогата напред.

Първо се поздравява, след това се пита как сте, всичко наред ли е и чак след това се пише вица който си написал!

Добър ден, извини ме за пропуска. Ще си посипя главата с пепел. Виждам че си добре, щом си тук от сутринта и забавляваш публиката :cool:

Гуми мога да вулканизирам всякакви, ма предпочитам да ти продам нова, щото нали е по-безопасно, а тази безопасност и грижа за човека е в основата на европейското виждане как да се случват нещата. Е, парите за нова гума, вместо за ремонта на старата не ги плаща Европа, а ти, ама...

Какъв виц?!? Аз само цитирах две взаимно изключващи се опорки. И според теб ли укропропагандата разпространява вицове? Да не би да си преживял някакъв катарзис и да си прогледнал?

преди 4 минути, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Ти започна да казваш , че са пуснати от Украйна и са летяли повече от 500 километра за да стигнат до Москва без никой да ги засече? Това не са ли глупости?

Обясних ти защо не са глупости. Сега е твой ред да направиш обратното. Ако ти стиска разбира се.

преди 1 минута, attj написа:

Не зная дали всички местни жители в югоизточна Украйна са на страната на Русия.   Все пак казват, че 5, 5 милиона души(украински руснаци) са емигрирали и са бежанци там във Федерацията.   Донбас е обезлюден.  Проблемите вече са и руски, не са само украински.

И аз заставам зад тези пет милиона и половина души, и властите на Украйна застават зад тях, никой не иска да ги избива за каквито и да се взимат. Руснаци, арменци или китайци!

Тези хора ако искаха да са руснаци или се мислиха за такива, никой не ги спира да отидат да живеят където си поискат, те искат да живеят в Украйна!!

И в България се наблюдава подобно събитие в кържалийския регион и във всички махали в големите градове. Знаеш има малцинства , роми , турци , китайци и други та и те ако решат да си създават собствени държави на територията на България чесно ли ще е примерно Французите да нападнат България и да бомбят всяка вечер София заради тях?

Аз затова ви казах , че не знаете защо сте на страната на русия, и аз нямам нищо против русия, но във случая не съм съгласен със това което правят. И народа на русия не е съгласен със тези действия, правителството е виновно!

преди 10 минути, maxthon написа:

Обясних ти защо не са глупости. Сега е твой ред да направиш обратното. Ако ти стиска разбира се.

Дроновете които вчера атакуваха москва от къде са пуснати питам?

Ето стиска ми, и веднага ти обяснявам със въпрос!

Отговора на въпроса ти е отговор на това за което питаш! :cool:

преди 6 минути, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Дроновете които вчера атакуваха москва от къде са пуснати питам?

Отговора на въпроса ти е отговор на това за което питаш!

Ама аз вече ти отговорих ти пак си бил някъде да четеш нещо друго. Много извинявай, но твоя "отговор" грам не ме интересува и не се опитвай по никакъв начин да си наложиш мнението.

преди 17 минути, ivottoshev написа:

Добър ден, извини ме за пропуска. Ще си посипя главата с пепел. Виждам че си добре, щом си тук от сутринта и забавляваш публиката :cool:

Гуми мога да вулканизирам всякакви, ма предпочитам да ти продам нова, щото нали е по-безопасно, а тази безопасност и грижа за човека е в основата на европейското виждане как да се случват нещата. Е, парите за нова гума, вместо за ремонта на старата не ги плаща Европа, а ти, ама...

Какъв виц?!? Аз само цитирах две взаимно изключващи се опорки. И според теб ли укропропагандата разпространява вицове? Да не би да си преживял някакъв катарзис и да си прогледнал?

Каква е сега тая загриженост и това внимание към мен? :newspaper:

215/70/16 Цена ?

Или

235/65/16

Редактирано от СЛАВА УКРАЙНА (преглед на промените)

преди 7 минути, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Поне сам си признаваш, че не можеш да отговориш конкретно защо пиша разни неща и наблягаш на носенето на вода.....

Поне сам си признаваш, че не можеш да отговориш конкретно защо пиша разни неща и наблягаш на носенето на вода.....

Мани го ти него - слабак е той - Ти ми кажи на мене - или за ПВО-то в града или за радиацията в Италия . Че да постигнем някакъв напредък с тебе поне. Гледам ти стиска:) и можеш да отговориш конкретно на въпрос.. Иначе отивам аз при Жанчето и там каква беше другата

преди 4 минути, СЛАВА УКРАЙНА написа:

И аз заставам зад тези пет милиона и половина души, и властите на Украйна застават зад тях, никой не иска да ги избива за каквито и да се взимат. Руснаци, арменци или китайци!

Тези хора ако искаха да са руснаци или се мислиха за такива, никой не ги спира да отидат да живеят където си поискат, те искат да живеят в Украйна!!

За последното не е сигурно.   Продължаващите 9 години военни операции са ги прогонили от родните райони.   АТО е приумица на властите в Киев.    Не всички са избягали в Русия, има такива в Европа и в другите украински райони.   Разселените са 14 милиона души  по украински данни.      Киев са обявили публично, че имат разработен свой  нов боен дрон с обсег от 1000 км.  Могат и зад Москва да долетят.

току-що, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Втори път го даваш вече този клип с надеждата, че не съм видял/прочел вчера какво стана. Нагледал съм се от вчера на всякакви материали по въпроса и предпочитам сам да си достигна до изводите какво съм видял, а не да ми навират в лицето каквото се иска от мен да приема като извод. Ти ако си решил да се правиш на овца от стадото прав ти път.

преди 1 минута, attj написа:

За последното не е сигурно.   Продължаващите 9 години военни операции са ги прогонили от родните райони.   АТО е приумица на властите в Киев.    Не всички са избягали в Русия, има такива в Европа и в другите украински райони.   Разселените са 14 милиона души  по украински данни.      Киев са обявили публично, че имат разработен свой  нов боен дрон с обсег от 1000 км.  Могат и зад Москва да долетят.

Това е хубав коментар на който човек с желание да отговори, Макстон вземи пример!

Аз точно това тази сутрин търсих по сайтовете но не намерих, информация за дроновете които са свалили вчера. Знае ли се какви са вече? Има доста теории за случилото се, като започнеш от саботаж, партизани, Украински групировки и чак се говори за руснаци, които са против президента.

Има и в България бежанци ние дори се опитахме да помогнем на една група майки с деца рускоговорящи но ........ От тогава намразих всички хора които подкрепят действията на русия в Украйна ! ! !

Сега като си припомних и изгубих желание да пиша вече ..... :(

Сега пък забрана за износ на гилзи и патрони за гражданско и служебно оръжие..

https://news.ru/vlast/rossiyanam-zapretili-vyvozit-patrony-i-gilzy/

Намирисва ми за някакъв дефицит? И как това се вързва с «О применении в целях обеспечения безопасности Российской Федерации специальных экономических мер в сфере внешнеэкономической деятельности». Мистерия е това

преди 14 минути, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Това е хубав коментар на който човек с желание да отговори, Макстон вземи пример!

Е хайде да не бъдеш толкова нахален. Желанието да не отговориш на прост въпрос или защо говоря/пиша нещо си е изцяло от твоя страна. Дроновете са същите, които долетяха и до Краснодарска област. Който е следил информационния поток както трябва го знае. Който не го е направил приказва за глупости без да знае кой всъщност ги разпространява.

преди 6 минути, kosyo написа:

Намирисва ми за някакъв дефицит?

На пирони само има дефицит.

преди 2 минути, maxthon написа:

На пирони само има дефицит.

Нали -  и на радиация в Италия, а онзи ден и на едни бутчета гледах нещо позачезнали. Много няма станаха..Важното е че трупове има в изобилие, ама пък гробовете поскъпнали - няма пълно щастие.

9 години бомбят Донецк.:

Някакъв шум от пуканки ли се чува - дано не изгорят

преди 23 минути, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Има и в България бежанци ние дори се опитахме да помогнем на една група майки с деца рускоговорящи но ........ От тогава намразих всички хора които подкрепят действията на русия в Украйна ! ! !

Бежанците в България почти всичките също са украински руснаци. Бандероидните украинци предпочитат да бъдат бежанци в Полша, Германия и т.н.  Не Русия е подпомагала преврата на бандеровците с Майдана и следващите решения на властите в Киев.  Русия се намесва заради украинските руснаци.   Те 8 години са подпомагали бунтовниците-опълченци в ЛДНР с доброволци, оръжие, хуманитарна помощ и каквото още се сетиш.  На 9-та година влязоха в югоизточна Украйна с допълнителна военна операция - уж да приключват с бандеровската АТО.   После техният парламент (Държавната Дума)  гласува решение за реално анексиране на  Донецк-Луганск-Запорожие-Херсон-Крим.   Сега армията на РФ го привежда в изпълнение.  Не им е указан срок  и  за да са по-малко загиналите -може да се бавят с години.   При такова развитие тези в Киев по много причини  няма как  да издържат.      

преди 3 минути, glen написа:

Върна ли се Зеленски вече в Украйна ?

Още празнува Коледа

на 21.12.2022 г. в 14:51, glen написа:

Зеленски ще бъде в САЩ, за да говори пред Конгреса.

Той може да остане там, докато в негово отсъствие се извършва преврат.

Зеленски остава жив и в САЩ в безопасност от убийство.

Промяната на режима в Украйна е отстъпка на Запада.

Възможен сценарий; уязвимите лидери често биват сваляни веднага щом напуснат страната си.

От няколко дни има смяна на разказа,много изоставате!

За всчки недочули тролове в темата-https://www.economist.com/ukraines-fateful-winter

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.