Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 минути, N1K17Y написа:

Соца е толкова хубав, че дори във Великобритания се наблюдава същият "феномен", дори по-ясно изразен :giggle1:

Искаш да кажеш, че сме се движели приблизително с темпото на богата Великобритания?

Ми, не знам, според мен е добре, а според теб, Тъпио?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 19 минути, maxthon написа:

Колкото успяха в разговорите с MBS, толкова ще успеят и с Дзинпин. А Саудитска арабия все още уж се води в обръча на влияние на САЩ,

В ООН се гласува срещу, въздържал се и подкрепям. Та колко държави подкрепят Раша открито? 

преди 4 минути, maxthon написа:

Надули са ги с компресора. Това е старата нацистка тактика да правиш фалшива техника. Даже и туитър бота си казва, че са такива.

Благодаря че ми каза, добре че беше ти:) Ама пък се вързва с подготовката за гражданската. Явно ще е някаква бутафорна. Все пак да не забравяме че според някои то и война няма.

преди 4 минути, kosyo написа:

Всъщност няма нищо, което да показва, че това е бил склад с боеприпаси. Освен думата на няколко туитър ботове разпространили информацията. Обикновено такива складове не гърмят изведнъж, а го правят в продължение на часове и дни.

преди 1 час, M.Николов написа:

Кой закон бре, Тъпио?

Теб конкретно не могат да те пипнат поради невменяемост. Хващай пушката, че "звената" вече са създадени и фашистите идат

Цитат

Лъжците, които не спират да повтарят, че ще мобилизират българи и ще ги пращат в Украйна обаче могат и отдавна трябваше да ги думнат по закона за всяване на паника, ама на, ще останем без руски тролове във форума почти :) 

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

В ООН се гласува срещу, въздържал се и подкрепям. Та колко държави подкрепят Раша открито? 

Остави в ООН дали е открито. Там все още никой не смее да го прави поради съвсем други причини, а именно в момента по-голямата част от финансовата система по света задължително минава през едно място. Но поне се работи в посока това да не е така. И когато това се случи всяка държава и до най-малката ще има свободата да си изрази позицията.

преди 6 минути, kosyo написа:

Все пак да не забравяме че според някои то и война няма.

Няма докато не се обяви такава.

току-що, maxthon написа:

Остави в ООН дали е открито. Там все още никой не смее да го прави поради съвсем други причини, а именно в момента по-голямата част от финансовата система по света задължително минава през едно място. Но поне се работи в посока това да не е така. И когато това се случи всяка държава и до най-малката ще има свободата да си изрази позицията.

Тоест, никой в огромният прекрасен свят, не смее да играе срещу САЩ? Дори целият обединен БРИКС който имал нам колко от населението на света. Що така бе пиле? Нали путкин беше голямата работа пък заедно със съюзниците си, леле мале 

Объркан съм според видеата тука украинците са в обкръжение,пък то тука пише друго:

Fy7Q2XjXwAE1lf3?format=jpg&name=medium

Важнототне че след това са им разказали играта.

преди 3 минути, M.Николов написа:

Искаш да кажеш, че сме се движели приблизително с темпото на богата Великобритания?

Ми, не знам, според мен е добре, а според теб, Тъпио?

Искам да кажа, че не разбираш елементарни факти. Искам да кажа, че си толко тъп, че ако на един африканец му вдигнат заплатата от 1 на 5 долара, ти ще злорадстваш как той е по-богат от американеца на който са му вдигнали заплатата от 3000 на 3500 долара, щото не знаеш какво означава процент. Според мен, пак няма да схванеш нищо и ще си още по-уверен колко много си умен, щот си ми казал Тъпио :) 

преди 6 минути, maxthon написа:

Всъщност няма нищо, което да показва, че това е бил склад с боеприпаси. Освен думата на няколко туитър ботове разпространили информацията. Обикновено такива складове не гърмят изведнъж, а го правят в продължение на часове и дни.

Усещам че пак те влече в определена посока дето знаеш как завършва. То на спътника това сигурно е облак , а пък видеата от там са монтаж, кофти при това. Днес една беше писала май за това че било санаториум за пенсионери ама зацикли на въпроса що се чуват взривове. Сигурно пенсиите са дали и с апреяли с боб. Не бъди като предните дни моля те. Виждам че се интересуваш и го ценя (не се бъзикам) обаче отечеш ли в отричането изпадам в кофти настроения.

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Тоест, никой в огромният прекрасен свят, не смее да играе срещу САЩ? Дори целият обединен БРИКС който имал нам колко от населението на света. Що така бе пиле? Нали путкин беше голямата работа пък заедно със съюзниците си, леле мале 

Всяка резолюция си има отделни точки и се гласува за тях също. Там не си видял как се гласува и в момента пишеш странни неща. За БРИКС ще има да слушаш от тук нататък все повече и повече. По-специално от август нататък.

преди 1 минута, питам написа:

не искам да го излагам и за това си трая но ще ви кажа да се посмеете това е снимка от Бахмут след нашите раке

Той Косьо ептен се побърка момчето. Където види дрон мисли че е украински, където види разрушена сграда мисли че е руска :)

преди 9 минути, N1K17Y написа:

Лъжците, които не спират да повтарят, че ще мобилизират българи и ще ги пращат в Украйна обаче могат и отдавна трябваше да ги думнат по закона за всяване на паника, ама на, ще останем без руски тролове във форума почти :) 

Николоффффф ето с тази "заповед" плаши доверчивите и глупавите.

zapoved.png

преди 1 минута, БаалБек написа:

Николоффффф ето с тази "заповед" плаши доверчивите и глупавите.

zapoved.png

Това сега някаква ебавка ли е или Копейкиновата вата наистина разпространява това? 

преди 5 минути, kosyo написа:

Объркан съм според видеата тука украинците са в обкръжение

Сега остава да покажеш и къде е това тук? Иначе за Запорожие няма такова настъпване на мотики от украинците. Все още се воюва на първа линия на защита. И затова се казва, че тя е гъвкава. Може да се движи в двете посоки и това виждаме. Всяко село си сменя "собственика" дори и по няколко пъти на ден.

преди 1 минута, vpvelev написа:

Той Косьо ептен се побърка момчето. Където види дрон мисли че е украински, където види разрушена сграда мисли че е руска :)

Бабо скоро ше те посети руски дрон да ти пусне малко лосион

преди 1 минута, БаалБек написа:

ето с тази "заповед" плаши доверчивите и глупавите.

Бълбук-бълбук, ти интересуваш ли се още от мъже?

и аз мога да си направя канал в туит и да качвам снимки столипиново със текст вижте какво снимах в Дубай

преди 5 минути, kosyo написа:

Усещам че пак те влече в определена посока дето знаеш как завършва.

Пишеш, пишеш и накрая спираш. Друга фаза от теб не съм виждал. Нещо ново ли мислиш да представиш?

преди 2 минути, maxthon написа:

Всяка резолюция си има отделни точки и се гласува за тях също. Там не си видял как се гласува и в момента пишеш странни неща. За БРИКС ще има да слушаш от тук нататък все повече и повече. По-специално от август нататък.

Аха, има скрити гласувания. Совите не са каквото са . Вие избраните платени ватенки, знаете резултатите от гласуването точка по точка. И то е? Ще слушам знам. Аз помня как соца победи по цялата планета и капитализма гнил пропадна. Що да не слушам за БРИКС. Ако не тая година август, може след десет, петдесет. Важно е да не губя вяра 

преди 3 минути, питам написа:

и аз мога да си направя канал в туит и да качвам снимки столипиново със текст вижте какво снимах в Дубай

Киностудията в Киев работи на пълни обороти. В Буча направиха първия филм и постановка. Дето един от "убитите от руснаци" го засърбя отзад и взе да се чеше.

преди 5 минути, vpvelev написа:

преди 7 минути, питам написа:

не искам да го излагам и за това си трая но ще ви кажа да се посмеете това е снимка от Бахмут след нашите раке

Това твойто е като сводките ти. Виж ето тук какво има:

46.334751, 34.754249

Ще се сетиш какво е.

По-добре се придържай към сводките. В спора те няма - като мойто бъди. Дето май си пада мазохист. Ако не се справиш - питай го той е бивш артилерист (лъже артилерист) - ще ти обясни, как се привързаш към местността.

Киностудията в Киев работи на пълни обороти. В Буча направиха първия филм и постановка.

остави го да се радва че пак ще се разсърди ще спре да пише

преди 4 минути, maxthon написа:

Пишеш, пишеш и накрая спираш. Друга фаза от теб не съм виждал. Нещо ново ли мислиш да представиш?

Не с лошо, знам че минаха 2 дена и сега си мислиш че си се пречистил ама си се излъгал.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.