Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, питам написа:

тук е като в децката градина деца по цял ден питат нещо но разликата е че след като им отговориш започват да се заяждат

Предпочитате необезпокоявано да си разпространявате фейковете и рашистката пропаганда ?

Но пасаран, мурзилки :hit:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, miro20 написа:

Предпочитате необезпокоявано да си разпространявате фейковете и рашистката пропаганда ?

Но пасаран, мурзилки :hit:

и ти ли ще ме спреш да показвам истината      питам само

преди 16 минути, питам написа:

и ти ли ще ме спреш да показвам истината      питам само

Каква "истина" ? Ти цитираш само рашистка проапганда и лъжи . :hush:

преди 7 часа, bigiadri написа:

Злобееш ,софийска СЕЛСКА пръчка! Нема ли гуми ,а? Така ще да е ,хората като знаят какъв глупак си много добре си правят сметка , каква работа  ще им свършиш и за това не можеш да изкараш и за коричка хляб.Глупостта и нещастието вървят ръка за ръка. Такава ще да е съдбата ти.Съжалявам, за това което казвам в момента ,но ти сам си го търсиш!

Показах и доказах, че това, което си мислиш че е реално и самата реалност са две коренно различни неща, но ти взе ли си бележка? Ми не. Вместо да се кротнеш в ъгъла и да си кажеш: "ей, не бях прав, Иво Тошев и Ню Йорк Таймс ми показаха че съм сбъркал",  единствената ти реакция е да бръщолевиш още глупости... които отново нямат нищо общо с реалността. Какво постигаш с това, освен че затвърждаваш мнението на околните че си КУХ КАТО ХАРЛУПА?!?

преди 1 минута, miro20 написа:

Каква "истина" ? Ти цитираш само рашистка проапганда и лъжи . :hush:

не знаех че са лъжи извинявам се. кажи ти за вашите западни новини какво пише за днес и със колко квадратни километра напреднахте сто или двеста. Да не подминете Москва че ще трябва след това да се връщате

току-що, питам написа:

не знаех че са лъжи извинявам се. кажи ти за вашите западни новини какво пише за днес и със колко квадратни километра напреднахте сто или двеста. Да не подминете Москва че ще трябва след това да се връщате

За Москва питай Путлю дето се насира от страх и пак качил "Панцирите"  по покривите :giggle1:

18 юни 2023 г. в 19:15 ч

Наречени руски оръжия, които успешно унищожават танковете на Запада повече от 20 години

Руската противотанкова ракетна система "Корнет" повече от 20 години успешно ликвидира западни танкове, се казва в статия на американското списание Military Watch. Авторите на материала също така отбелязват неговата тандемна бойна глава като забележителна характеристика на комплекса, а термовизионните камери на Kornet, според MW, значително превъзхождат възможностите на западните аналози.

В статията се казва, че "Корнет", който за първи път влезе на въоръжение в руската армия през 1998 г., показа висока ефективност в борбата с тежката техника от западните страни. ПТУР са били използвани от различни страни срещу американските танкове Abrams и бронирани машини Bradley, както и срещу израелските танкове Merkava и германските Leopards, уточнява изданието.

Дневните и нощни термовизионни прицели на ракетната система с 12-кратно и 20-кратно увеличение значително надвишават възможностите на конкурентните западни аналози, а насочването по лазерен лъч осигурява максимална точност, се казва в текста на статията .

преди 41 минути, питам написа:

защитата на нападната страна или нападателя зависи от контекста  моралните и правните норми за това отговорът на въпроса е субективен и зависи от вижданията на различните хора

Няма морална норма за извършване на престъпление.

Убиеца си е убиец и нищо не оправдава постъпката му, дори и самозащитата.

преди 22 минути, miro20 написа:

Каква "истина" ? Ти цитираш само рашистка проапганда и лъжи .

Всеки път обясняваш за лъжи и нито един път не можеш да ги покажеш. Нищо, че имаш претенции да си го направил поне 1001 пъти.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Няма морална норма за извършване на престъпление.

Убиеца си е убиец и нищо не оправдава постъпката му, дори и самозащитата.

точно заради това което казваш Руснаците влезнаха в Украйна и на теб ли трябва да ти отварям очите

преди 56 минути, питам написа:

във твоята лична карта не пише ли българин

В неговата пише - Мамин Митко -Сладура :)

преди 1 час, glen написа:

В допълнение-

5 патриота и  77 Storm Shadows

Тихо сега за патриотите че мойто бъди ще ти каже че били пусковите, че не може от 2 доставени да утрепят 5. Освен ако не се размножават де. Не изключвам и този вариант.

преди 23 минути, питам написа:

точно заради това което казваш Руснаците влезнаха в Украйна и на теб ли трябва да ти отварям очите

Платен-трол ти си никой ти си поредния мосейковец

преди 26 минути, maxthon написа:

Всеки път обясняваш за лъжи и нито един път не можеш да ги покажеш. Нищо, че имаш претенции да си го направил поне 1001 пъти.

Ш-ш-ш че ще започна да те цитирам кой се оплита като пиле в кълчища. А ако знаеш колко ми липсваш, къде се губиш бре човек. Значи никой не ми се вързва на линковете - да ги оборва така качествено със аргументи и факти. Знаеш ли как ми е мъка. Цял ти пуснам фандъци а ти никакъв те не ми отговаряш.

Айде стига бе, това много плачевно:

Сутринта успехи вечерта -айде у реката. С този темп ще ги пуснат да летят с делтаплани.

преди 26 минути, Coco1 написа:

Бабо няма кой друг да отговори на щенията ти освен донските казаци

Папагале, цяла статия са написали за тебе:

Петте закона на глупостта - Свят - manager.bg

Откриха и снимаха автора на "Африканския мирен план"

negropu.png

току-що, БаалБек написа:

Откриха и снимаха автора на "Африканския мирен план"

negropu.png

Защо прилича на теб? 

Украински доклад твърди, че някои екипажи саботират танкове Leopard, защото това е смъртоносен капан по отношение на това, че след като братушките и касапина чичко Путин забележат такъв, те веднага ще го ударят с всичко възможно.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.