Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 7 минути, Митко Вълчев написа:

Аха, има скрити гласувания.

Това ли разбра от което написах? Не са скрити гласуванията. Но пък резултатите от гласуванията на всеки член от резолюциите никой не ти го показва. А всеки такъв се гласува отделно преди да се приеме резолюцията в цялост. И като ти покажат гласуването в цялост и започваш да правиш и напълно неправилни изводи от него.

преди 2 минути, kosyo написа:

Не с лошо, знам че минаха 2 дена и сега си мислиш че си се пречистил ама си се излъгал.

Би ли млъкнал още сега  за да не се налага да го правиш на по-късен етап. Ако имаш какво да кажеш повече как това е било склад (освен думите на няколко туитър бота), започвай да обясняваш. В противен случай гледаш първото изречение от мнението.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 7 минути, питам написа:

и аз мога да си направя канал в туит и да качвам снимки столипиново със текст вижте какво снимах в Дубай

Да не забравиш да викнеш "Звезда" да снима и да да направиш терена същия като това село- същата гара, същите високи сгради. Успех.

преди 3 минути, питам написа:

остави го да се радва че пак ще се разсърди ще спре да пише

Нещо изнервен ми се види Косьо тая вечер. Явно най-после са му пратили реалната информация и тя не е добра за украинците.

преди 1 час, БаалБек написа:

/BulGar.fb/ За копейкините да си знаят. А рубладжиите отдавна са осведомени, но съзнателно спазват личния си интерес, в разрез с националния!!!

gdp.png

Днешна България е най-свободна, най-богата, най-суверенна и най-сигурна от 1944 до сега. Защото сме част от свободните народи, защото сме част от третата по големина икономика в света - тази, на ЕС и защото сме част от най-мощния отбранителен съюз - НАТО.

Инфлацията не е взета предвид, иначе сме два пъти по-бедни от през социализма, бедни на население и бедни на хора дори в състава на все още живите и намиращи се на българска територия двукраки.

преди 2 минути, maxthon написа:

Би ли млъкнал още сега  за да не се налага да го правиш на по-късен етап. Ако имаш какво да кажеш повече как това е било склад (освен думите на няколко туитър бота) започвай да обясняваш. В противен случай гледаш първото изречение от мнението.

Е хайде сега , що да мълча като ти се излагаш всеки ден. Заради онази радиация на онова езеро в Италия дето скача повече от онзи склад с обеднен уран се отказах да ходя за сега. Това е само щото не ми помогна като те помолих да ми обясниш този феномен. Знаеш ли как ми се годишен. Ти направо ми провали почивката а те имах за приятел.

преди 25 минути, N1K17Y написа:

Лъжците, които не спират да повтарят, че ще мобилизират българи и ще ги пращат в Украйна обаче могат и отдавна трябваше да ги думнат по закона за всяване на паника, ама на, ще останем без руски тролове във форума почти :) 

И кой е този закон, Тъпио, може ли по-конкретно?

:giggle1:

преди 2 минути, vpvelev написа:

Нещо изнервен ми се види Косьо тая вечер. Явно най-после са му пратили реалната информация и тя не е добра за украинците.

Днес нямаше смачкани от танкове, а това с езерото в Италия дето мойто бъди ми прецака почивката ме убива вътрешно.

преди 8 минути, kosyo написа:

Днес нямаше смачкани от танкове,

Защото няма танкове. Ама не се притеснявай. Германците ще пратят още танкове. И без това никой вече не иска да им ги купува :)

А за езерото в Италия е наистина кофти.

преди 55 минути, kosyo написа:

Тук бил голямия склад. Мир на праха му:

Fy7NVoXXsAAg_d0?format=jpg&name=medium

какъв е бил този склад и какво се е случило със него и кога? Изкажи се да научим и ние

преди 14 минути, питам написа:

остави го да се радва че пак ще се разсърди ще спре да пише

Ето ти видео от БТР-а с експлозивите. Що не го пускаш него ами тъпотиите на МОР?

Първо мина през мина и спря на 100 метра от окопите . Пишат че са го грънали с РПГ- и се е взривил. Гледам го на телефон и не мога да видя добре. Със сигурност са пострадали и може има жертви ама не е чак толкова зле.

току-що, питам написа:

какъв е бил този склад и какво се е случило със него и кога? Изкажи се да научим и ние

Няма да се повтарям - провери -писах за него днес сутринтв. Дадох ти и координати.

преди 12 минути, kosyo написа:

Е хайде сега , що да мълча като ти се излагаш всеки ден. Заради онази радиация на онова езеро в Италия дето скача повече от онзи склад с обеднен уран се отказах да ходя за сега. Това е само щото не ми помогна като те помолих да ми обясниш този феномен. Знаеш ли как ми се годишен. Ти направо ми провали почивката а те имах за приятел.

Мисля, че достатъчно добре се изразих какво трябва да коментираш. Вода от дерето (днеска е езеро)? Не, благодаря.

/Светла Добрева/

Военните цели на русия:

Жилищни сгради!

Болници!

Детски площадки!

Хранителни магазини!

Спирки на градския транспорт!

Автомивки!

Истинската военна стратегия на путин са децата и жените на Украйна. Това е реалността.

Каквото и друго да обяснява, както и да се опитва да оправдае действията си, истината е, че масовите убийства са насочени именно към цивилните граждани.

Огромните поражения и загуби на руски войници на фронта водят до „отмъщение“ чрез обстрели по градовете. Денонощно!

русия ще понесе своята отговорност за всяко извършено престъпление. Но това няма да върне живота на всички невинни хора. И прошка не може да има!

Украйна е благодарна към всички държави, които помагат да спре агресора. Но истината е, че не украинците трябва да благодарят на нас, а ние на тях. Защото дължим живота си на този народ.

русия се управлява от диваци. Диваци, които са най-голямото зло днес.

И само заедно можем да спрем техния терор.

А след победата да изправим кремълските злодеи пред правосъдието и да получат заслуженото за всяка една ракета, изстреляна срещу хората на Украйна!

razlika.png

преди 6 минути, maxthon написа:

Мисля, че достатъчно добре се изразих какво трябва да коментираш. Вода от дерето (днеска е езеро)? Не, благодаря.

Внимавяй - кално е тия дни.

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

В Русия какви ядат? Бабите и дядовците от цар Борисово време, осигуряваха що годе някакъв стандарт, когато пораснаха възпитаните от соца всичко се разпадна. Чудно защо?

по цар борсово е било зле

дядо ми е влязал в склад с брашно и е щал да умре

буца с тесто му заседнала на гърлото

преди 2 минути, kosyo написа:

Внимавяй - кално е тия дни.

Около теб може и да е. Не се и учудвам ако е така.

преди 1 минута, kosyo написа:

РуZия - земя на крайности:

Fy5qWq6WYAEZcsV?format=jpg&name=large

Сигурно е от окопа на Зайцев:)

не виждаш ли че пише на стената слава украина

как мина гейпарада излезна ли ти късмета?

преди 35 минути, vpvelev написа:
преди 37 минути, БаалБек написа:

ето с тази "заповед" плаши доверчивите и глупавите.

Бълбук-бълбук, ти интересуваш ли се още от мъже?

Бабо Велке от всички ти излезе най-доверчивата и глупава, щом цитираш точно това. Много си се засегнала.

Сега е мой ред да попитам: Ти така ли ходиш на море? :lol6:

babaVel.png

ЕУ-то блокирало износа на тоалетни за самая могучая:

https://www.telegraph.co.uk/world-news/2023/02/16/eu-toilet-ban-russia-ukraine-invasion-export-sanctions/

Дреме ми на външния кенеф. Важното е да има "Правда" и другаря Пу на първа страница.

преди 33 минути, maxthon написа:

Това ли разбра от което написах? Не са скрити гласуванията. Но пък резултатите от гласуванията на всеки член от резолюциите никой не ти го показва. А всеки такъв се гласува отделно преди да се приеме резолюцията в цялост. И като ти покажат гласуването в цялост и започваш да правиш и напълно неправилни изводи от него.

Би ли млъкнал още сега  за да не се налага да го правиш на по-късен етап. Ако имаш какво да кажеш повече как това е било склад (освен думите на няколко туитър бота), започвай да обясняваш. В противен случай гледаш първото изречение от мнението.

Е хубаво, но аз правя извод от показаното гласуване. А ти от това което никой не ти го показва. Сега кажи прост ли си или да? Куха Вата 

преди 32 минути, vpvelev написа:

Вие винаги ни се виждате лъжливо глупави ( по много и от двете), сега за едно изнервяне на Косьо въпрос ще правим.

преди 23 минути, N1K17Y написа:

Искам да кажа, че не разбираш елементарни факти. Искам да кажа, че си толко тъп, че ако на един африканец му вдигнат заплатата от 1 на 5 долара, ти ще злорадстваш как той е по-богат от американеца на който са му вдигнали заплатата от 3000 на 3500 долара, щото не знаеш какво означава процент. Според мен, пак няма да схванеш нищо и ще си още по-уверен колко много си умен, щот си ми казал Тъпио :) 

Пак дрънчиш на кухо, без да представиш дори един факт.

Къде са ти фактите, Тъпио?

При жалкия ти опит да се направиш на умен и след като беше затапен подобаващо, започна да си съчиняваш хипотетични ситуации, даже и да правиш изводи върху тях.Кой какво щял да каже и да направи.

Направо един малък гадател.:giggle1:

Ти не си тъп, ти си просто прост, но за сметка на това нагъл.

преди 10 минути, Banesc написа:
преди 1 час, Митко Вълчев написа:

В Русия какви ядат? Бабите и дядовците от цар Борисово време, осигуряваха що годе някакъв стандарт, когато пораснаха възпитаните от соца всичко се разпадна. Чудно защо?

Благодаря че ме цитираш. Пробвай и да схванеш какво имам предвид, ще ти е от полза.

преди 4 минути, БаалБек написа:

Сега е мой ред да попитам: Ти така ли ходиш на море? :lol6:

babaVel.png

Как позна? 

преди 5 минути, БаалБек написа:

Бабо Велке от всички ти излезе най-доверчивата и глупава, щом цитираш точно това. Много си се засегнала.

Не, баби. Много ми аресват постовете, които пишеш.

Ама щото са ти каруцарски изказите та затова те питам дали се интересуваш от мъже, за да разбера дали си жена. Въпреки че в днешни времена е спорен въпроса. Ама да пробвам все пак ;)

преди 11 минути, Banesc написа:

по цар борсово е било зле

дядо ми е влязал в склад с брашно и е щал да умре

буца с тесто му заседнала на гърлото

Сигурно е обирал мандри и като е видял аванта щял да втаса от преяждане.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.