Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, Митко Вълчев написа:

Е хубаво, но аз правя извод от показаното гласуване. А ти от това което никой не ти го показва. Сега кажи прост ли си или да? Куха Вата 

Е аз много добре виждам, че правиш извод от това, което ти показват. Аз ти обяснявам каква е процедурата при приемането на резолюциите. Не е нещо по-различно от приемането на законите и при нас. Член по член. Параграф по параграф и точка по точка. За всичко има гласувания и накрая се гласува за цял законопроект. След като не знаеш как стоят нещата не питай някой друг дали е прост. С незнанието си няма нужда и да задаваш въпроса. Директно показваш съвсем друго.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, maxthon написа:

Е аз много добре виждам, че правиш извод от това, което ти показват. Аз ти обяснявам каква е процедурата при приемането на резолюциите. Не е нещо по-различно от приемането на законите и при нас. Член по член. Параграф по параграф и точка по точка. За всичко има гласувания и накрая се гласува за цял законопроект. След като не знаеш как стоят нещата не питай някой друг дали е прост. С незнанието си няма нужда и да задаваш въпроса. Директно показваш съвсем друго.

Да повторим, в най висшият и представителен форум на планетата, декларират едно но имат предвид друго? Като питам дали си прост, това е само реторичен въпрос с отговор. Нали го знаеш?

преди 36 минути, M.Николов написа:
преди 1 час, N1K17Y написа:

Лъжците, които не спират да повтарят, че ще мобилизират българи и ще ги пращат в Украйна обаче могат и отдавна трябваше да ги думнат по закона за всяване на паника, ама на, ще останем без руски тролове във форума почти :) 

И кой е този закон, Тъпио, може ли по-конкретно?

:giggle1:

Нещо засегнат ли се чувстваш ?

Гузен негонен бяга. Щото си промито комуне рашист .

преди 2 минути, Banesc написа:

синтезирай с 2 думи какво е казал тоя фейкомет.

Най осмивания "експерт" който абсолютно нищо не позна за мащабната рашистка офанзива, както и за развитието на войната :) :) :) :)

преди 3 минути, Banesc написа:

Айде стига бе , за втори път ли?

преди 6 минути, Митко Вълчев написа:

сега за едно изнервяне на Косьо въпрос ще правим.

Зная, защо е изнервен. Преди време му бяха казали (лично фон дер лаен), че в руските самолети слагали части от перални и съдомиални, а неговата се беше развалила. И той се надяваше украинските му приятели като свалят руски самолет да му донесат тая част, ама досега не са я намерили. И сега мие чиниите на ръка. Наистина си е изнервящо.

преди 59 минути, N1K17Y написа:

Искам да кажа, че не разбираш елементарни факти. Искам да кажа, че си толко тъп, че ако на един африканец му вдигнат заплатата от 1 на 5 долара, ти ще злорадстваш как той е по-богат от американеца на който са му вдигнали заплатата от 3000 на 3500 долара, щото не знаеш какво означава процент. Според мен, пак няма да схванеш нищо и ще си още по-уверен колко много си умен, щот си ми казал Тъпио :) 

Що се занимаваш с тъпи комундели ?

‼️ Россия будет терять захваченные территории. Нашим шагам по деоккупации нет и не будет альтернативы, — Зеленский

Главное из вечернего обращения президента Украины:

🔺 Кто бы там, в России, ни рассказывал, будто наши "Пэтриоты" уничтожены, все они есть, все они работают, все они сбивают российские ракеты. И сбивают максимально эффективно. Ни один "Пэтриот" не уничтожен!

🔺 Все вы видели, как проходил визит делегации лидеров и представителей стран Африки — визит в Украину, визит затем в государство-террорист. Делегация могла увидеть, кто действительно заинтересован в мире, а кто действительно сам по себе война.

🔺 Все, о чем говорилось в Украине, было о формуле мира: пункт за пунктом, весь смысл. Все, о чем говорилось в России, было о войне, о том, как уничтожать жизнь дальше. Очевидно, нет альтернативы формуле мира.

🔺 Что касается государства-террориста, единственное, что должно их сейчас волновать, — как подготовить их общество, российское общество, к тому, что они будут терять все то, ради чего уничтожают будущее своего государства.

🔺 На следующей неделе будут и новые важные коммуникации с партнерами — именно ради нашего движения, именно оружия, именно ради того, чтобы у наших воинов было все необходимое.

преди 1 минута, miro20 написа:

Що се занимаваш с тъпи комундели ?

Защо да не се занимава? Само ти ли си тъп, че да се занимаваш. И той е тъп като тебе, така, че се занимавайте на воля.

Петте закона на глупостта - Свят - manager.bg

преди 1 минута, vpvelev написа:

Зная, защо е изнервен. Преди време му бяха казали (лично фон дер лаен), че в руските самолети слагали части от перални и съдомиални, а неговата се беше развалила. И той се надяваше украинските му приятели като свалят руски самолет да му донесат тая част, ама досега не са я намерили. И сега мие чиниите на ръка. Наистина си е изнервящо.

Съдомиялна беше, не пералня. И ме беше яд че като смениха платката с STM32(да почти същото това дето го има в дроновете) видях какво беше изгоряло- съпротивление за стотинки. Ама вие не ми намерихте части тогава - гадняри.

току-що, Митко Вълчев написа:

Да повторим, в най висшият и представителен форум на планетата, декларират едно но имат предвид друго? Като питам дали си прост, това е само реторичен въпрос с отговор. Нали го знаеш?

Е аз ти обяснявам как се приемат такива резолюции, ти продължаваш да си знаеш своето. Гласуването на частите от резолюцията не е като гласуването и вече в цялост. Когато си гласувал против точка 4-та примерно и след това при гласуването и в цялост си за, не означава, че подкрепяш точка 4. Подобни примери и от нашия законодателен орган има колкото си искаш. Има и такива във всеки един парламент по света. Абсолютно навсякъде приемането на нормативни актове става по описания вече начин. Ти ако си открил нещо друго или си мислиш, че си го открил си е изцяло за твоя сметка Колумб от Бяла Слатина.

преди 11 минути, miro20 написа:

‼️ Россия будет терять захваченные территории. Нашим шагам по деоккупации нет и не будет альтернативы, — Зеленский

Главное из вечернего обращения президента Украины:

🔺 Кто бы там, в России, ни рассказывал, будто наши "Пэтриоты" уничтожены, все они есть, все они работают, все они сбивают российские ракеты. И сбивают максимально эффективно. Ни один "Пэтриот" не уничтожен!

🔺 Все вы видели, как проходил визит делегации лидеров и представителей стран Африки — визит в Украину, визит затем в государство-террорист. Делегация могла увидеть, кто действительно заинтересован в мире, а кто действительно сам по себе война.

🔺 Все, о чем говорилось в Украине, было о формуле мира: пункт за пунктом, весь смысл. Все, о чем говорилось в России, было о войне, о том, как уничтожать жизнь дальше. Очевидно, нет альтернативы формуле мира.

🔺 Что касается государства-террориста, единственное, что должно их сейчас волновать, — как подготовить их общество, российское общество, к тому, что они будут терять все то, ради чего уничтожают будущее своего государства.

🔺 На следующей неделе будут и новые важные коммуникации с партнерами — именно ради нашего движения, именно оружия, именно ради того, чтобы у наших воинов было все необходимое.

По-зле е и от дърт цига... когато започне да лъже. Извинявай, той не е спрял да лъже. Ако го питаш и Хаймарс няма нито един унищожен.

преди 8 минути, kosyo написа:

Съдомиялна беше, не пералня. И ме беше яд че като смениха платката с STM32(да почти същото това дето го има в дроновете) видях какво беше изгоряло- съпротивление за стотинки. Ама вие не ми намерихте части тогава - гадняри.

Е нали сега с Леопардите и Брадлитата ще правят съдомиялни и перални в Русия? Да затворят цикъла.

преди 2 минути, kosyo написа:

Ти защо ми припомняш сега- да се ядосам ли? Ето това ми оправя настроението (+21):

https://twitter.com/bigSAC10/status/1670525754810007557?s=20

Тук пише това:

"Дронът FPV отбелязва удар от световна класа по самоходна артилерия. Някои войници не успяват да избягат навреме и загиват при експлозията. RIP бозос

преди 7 минути, vpvelev написа:

И аз бих бил спокоен, щом СВО върви по план. Великият многоходовик ще превърне Русия в световен хегемон, няма никакво съмнение.

преди 5 минути, maxthon написа:

Е аз ти обяснявам как се приемат такива резолюции, ти продължаваш да си знаеш своето. Гласуването на частите от резолюцията не е като гласуването и вече в цялост. Когато си гласувал против точка 4-та примерно и след това при гласуването и в цялост си за, не означава, че подкрепяш точка 4. Подобни примери и от нашия законодателен орган има колкото си искаш. Има и такива във всеки един парламент по света. Абсолютно навсякъде приемането на нормативни актове става по описания вече начин. Ти ако си открил нещо друго или си мислиш, че си го открил си е изцяло за твоя сметка Колумб от Бяла Слатина.

Да уточним, когато гласуваш против нещо, ти не си против него. Или когато се въздържиш директно е ясно че го подкрепяш. Въпросът беше риторичен казах ти .  

преди 10 минути, maxthon написа:

Е нали сега с Леопардите и Брадлитата ще правят съдомиялни и перални в Русия? Да затворят цикъла.

Аха ама със санкции за процесори над не помня колко мегахерца ще правят флопита най-много . От ония най-големите. По спомени дори май ESP-та не можеха да внасят че минаваха границата.

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

Да уточним, когато гласуваш против нещо, ти не си против него. Или когато се въздържиш директно е ясно че го подкрепяш. Въпросът беше риторичен казах ти .  

Е ако си мислиш, че се намираш в тъмната стаичка на избори в Бяла Слатина уточнението ти е правилно. Но ти се намираш в институция, която приема нормативни актове и нещата стоят по-различно. Когато си против една част от нормативния акт, ти гласуваш против когато се гласува точно тази част. Първо се гласуват отделните части от всеки акта и след това се гласува, това което е прието вече. И 1001 пъти да казваш какъв е един въпрос, това не го прави такъв. Особено когато нямаше какво да отговориш на обяснението ми как се приемат по принцип навсякъде нормативни актове и  ти дойде на акъла, че може би е риторичен. Първоначално не беше такъв. 

току-що, kosyo написа:

Аха ама със санкции за процесори над не помня колко мегахерца ще правят флопита най-много . От ония най-големите. По спомени дори май ESP-та не можеха да внасят че минаваха границата.

Аха ама тези санкции са като другите санкции ако не си усетил.

преди 2 минути, maxthon написа:

Е ако си мислиш, че се намираш в тъмната стаичка на избори в Бяла Слатина уточнението ти е правилно. Но ти се намираш в институция, която приема нормативни актове и нещата стоят по-различно. Когато си против една част от нормативния акт, ти гласуваш против когато се гласува точно тази част. Първо се гласуват отделните части от всеки акта и след това се гласува, това което е прието вече. И 1001 пъти да казваш какъв е един въпрос, това не го прави такъв. Особено когато нямаше какво да отговориш на обяснението ми как се приемат по принцип навсякъде нормативни актове и  ти дойде на акъла, че може би е риторичен. Първоначално не беше такъв. 

Разбрах гласуват против, но фактически са за . Тъпа гнусна Вата. Хуманоид 

Нали съм ти казвал че лично съм участвал в гасене на техника там. Ето там вече ме беше яд . Можехме да я пратим насам първо.

преди 31 минути, M.Николов написа:

даже и да правиш изводи върху тях.Кой какво щял да каже и да направи.

Направо един малък гадател.:giggle1:

Ма гледай как познах на 100% :) 

преди 1 час, N1K17Y написа:

Според мен, пак няма да схванеш нищо и ще си още по-уверен колко много си умен, щот си ми казал Тъпио :) 

Толко тъп, че изобщо не разбра "хипотетичния сценарии" и какво общо има :lol6:Айде лека, знам, че лимита ти е 2 коментара и почваш само обиди и празни приказки, пак го доказа. Ма не е гадателство, ами си просто елементарен. 

преди 7 минути, Митко Вълчев написа:

Разбрах гласуват против, но фактически са за . Тъпа гнусна Вата. Хуманоид 

Фактически пак са против, но пък от много мислене каква вата да напишеш с пръстите си, не ти стига капацитета да осмислиш какво ти повтарях няколко пъти. Аз като гласувам против член 4 съм против него. Но колкото и да обяснявам все тази. Влиза и излиза. Даже се съмнявам вече дали и с момента с влизането се осъществява.

преди 6 минути, kosyo написа:

Нали съм ти казвал че лично съм участвал в гасене на техника там. Ето там вече ме беше яд . Можехме да я пратим насам първо.

Идеален си тогава за фронта. Трябва да има кой да гаси горящите леопарди и брадлита (а и всякаква друга техника чудо). Да има повече повече материал за перални и съдомиялни.

Идеален си тогава за фронта. Трябва да има кой да гаси горящите леопарди и брадлита (а и всякаква друга техника чудо). Да има повече повече материал за перални и съдомиялни.

Аз помагам , а ти правиш ли го? Или само се съмняваш тука и ставаш за смях? Така като гледам трудно се справяш но поне стоиш вече далече от техническите теми че не са ти силата. Все пак имаме напредък.

тук във темата обаче има по голяма война от колкото в Украйна

преди 6 минути, maxthon написа:

Фактически пак са против, но пък от много мислене каква вата да напишеш с пръстите си, не ти стига капацитета да осмислиш какво ти повтарях няколко пъти. Аз като гласувам против член 4 съм против него. Но колкото и да обяснявам все тази. Влиза и излиза. Даже се съмнявам вече дали и с момента с влизането се осъществява.

Ясно ватник, гласуват срещу в явните. Но в неофициалните са против. Затова се разпадна тъпият ви СССР и соц лагер, защото всичко ви беше двойнствено шизофренично. Но вие с това мислене останахте да го подкрепяте в лицето на новата Годзила путинова Русия.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.