Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 59 минути, васил козарев написа:

Що е "запустял" тоя град бре, мурзилке?  

И не, руски ватници не трябва да се заселват на украинска територия. 

Нали нацистите ги избиваха пък те купуват баш там? И идея си нямате колко се тЪпи

Именно заради нацистите от Азов, които се бяха окопали там градът е разрушен и запустял. Нима не помниш "успешната евакуация" на онези плъхове нашарени с нацистки татуировки от глава до пети от дупката под Азовстал?

преди 1 час, васил козарев написа:

И не, руски ватници не трябва да се заселват на украинска територия. 

Ами нямаше да се стигне до такъв сценарий, ако кравите не бяха организирали цветната революция, а в последствие бяха разрешили  да се даде широката автономия на тези райони, която беше гласувана във Върховната рада. 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Именно заради нацистите от Азов, които се бяха окопали там градът е разрушен и запустял. Нима не помниш "успешната евакуация" на онези плъхове нашарени с нацистки татуировки от глава до пети от дупката под Азовстал?

Точно заради престъпния режим у Московията и руските нацисти, сринали все с ракети 

Цитат

нези плъхове нашарени с нацистки татуировки от глава до пети от дупката под Азовстал?

Ето ги плъховете със свастики, но на обясняваш, каквото и да е на скот без никакви ценности и морал, е безсмислено

8ae4d9f713bda869f0184cd5494a167a-0000352448-article3.jpg

w_57685414-800x450-1.jpg

Героям Славам! 

Руските космически войски

https://www.facebook.com/100089687532660/videos/3447263588923219/?idorvanity=1839276219799931 

А русофилите винаги сте били плъхове, предатели, малоумници и много лош материал, който е вреден за България. Последното ти изречение, на руски трол, разпространяващ лъжи и измами, доказва това. 
И не ми дреме дали ще ме накажат, на идиотите трябва ежедневно да им се напомня, че са идиоти и да бъдат тъпкани. Към руската измет в България никакъв толеранс

преди 1 минута, васил козарев написа:

Точно заради престъпния режим у Московията и руските нацисти, сринали все с ракети 

Ето ги плъховете със свастики, но на обясняваш, каквото и да е на скот без никакви ценности и морал, е безсмислено

8ae4d9f713bda869f0184cd5494a167a-0000352448-article3.jpg

w_57685414-800x450-1.jpg

Героям Славам! 

Руските космически войски

https://www.facebook.com/100089687532660/videos/3447263588923219/?idorvanity=1839276219799931

напукват ли ви канчето

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Къф руснак си ти бе ?

Я кажи как е картечница на руски ?

умен не като вас

Фактите са, че никакви нацисти няма в Украйна, щом баш расова угор-финска вата от Москва си купува апартаменти на  избягали украински граждани . 

Кеф! 

А, да, АЗОВ са ГЕРОИ заразлика от оная азиатска сган убивала в Украйна. Вечно презрение за Мордор. 

преди 3 минути, васил козарев написа:

Фактите са, че никакви нацисти няма в Украйна, щом баш расова угор-финска вата от Москва си купува апартаменти на  избягали украински граждани . 

Кеф! 

А, да, АЗОВ са ГЕРОИ заразлика от оная азиатска сган убивала в Украйна. Вечно презрение за Мордор. 

това го доказахме че има нали затова  стана всичко 

Бием ги като маче у дирек !!!

преди 1 минута, питам написа:

Не ми отговори на въпроса, как си руснак, като не знаеш бъкел руски ?

Димчо поне се опитваше да гаварит, ама тежкия български акцент го издаде.

Тея на снимката отгоре изглеждат така, сякаш месеци наред са живеели в канализацията, ама глада е надделял в крайна сметка.

преди 25 минути, ivottoshev написа:

онези плъхове нашарени с нацистки татуировки от глава до пети от дупката под Азовстал?

От 2000+ колко бяха с нацистки татуировки ?  един двама ?

И преди съм ви питал рашистките фейкомети , така и не ми показахте. Именно с нацистки ?

преди 7 минути, питам написа:

Какво си доказал бе грухи ?  нацисти-новорашисти  има само от Москва.

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Бием ги като маче у дирек !!!

Не ми отговори на въпроса, как си руснак, като не знаеш бъкел руски ?

Димчо поне се опитваше да гаварит, ама тежкия български акцент го издаде.

не съм казал че съм руснак Българин съм те правиха опити да ме обидят със това харесва ли ти отговора? Сега аз на теб ще ти задам въпрос ти Украинец ли си знаеш ли украински можеш ли да го говориш?

Ето я и оригиналната статия
https://paperpaper.io/vojna-zhe-ne-budet-idti-vechno-kto-i-za/

Какво се получава, питанката грухи биоса  пак излъга за пазата на недвижимост :)

Цитат

В среднем квартиры в Мариуполе продают за три миллиона рублей. Владельцы пытаются экстренно избавиться от них

На сайте «Авито» при поиске по регионам России Мариуполь не находится, однако в городе уже размещают объявления. При поиске по названию города можно найти страницу с мариупольскими объявлениями. На сервисах «Циан» и «Яндекс Недвижимость» объявлений из Мариуполя нет, проверила «Бумага».

Сейчас на «Авито» размещено 70 объявлений о продаже недвижимости в Мариуполе. 34 из них — квартиры, 35 — дома и только одно — коммерческое помещение. В среднем квартиры продают за три миллиона рублей, а дома и участки — за 4,8 миллиона рублей, выяснила «Бумага».

Хорат искат да се оттърват. А обяви няма в основните руски площадки , само в местните и то са около 70 обяви.

:) 

преди 1 час, питам написа:

и аз се радвам че съм руснак

преди 6 минути, питам написа:

не съм казал че съм руснак

Ето ти мнение на един истински руснак , избягал от затвора наречен Рашистан :

Жалко че като всеки путлювист дето по погрешка се мисли за "русофил" , бъкел руски не разбираш  и няма да разбереш какво казва .

преди 4 минути, miro20 написа:

Какво се получава, питанката грухи биоса  пак излъга за пазата на недвижимост :)

Хорат искат да се оттърват. А обяви няма в основните руски площадки , само в местните и то са около 70 обяви.

:) 

Ето ти мнение на един истински руснак , избягал от затвора наречен Рашистан :

Жалко че като всеки путлювист дето по погрешка се мисли за "русофил" , бъкел руски не разбираш  и няма да разбереш какво казва .

редактирах си коментара така харесва ли ти

преди 31 минути, Реджеп Иведик написа:

Какво раздаваха на Майдана ?

Уж знам какво ще раздават тук във форума, ама след падането на Бахмут нещо ми се загуби. Като стане време да си платиш за баса, да не вземеш хептен да изчезнеш?

images.jpg.afe874a2827e3ebdf957261a035413bc.jpg 

преди 34 минути, Реджеп Иведик написа:

Зат

чакам да ми отговориш на въпроса

преди 41 минути, васил козарев написа:

А, да, АЗОВ са ГЕРОИ

Азов си бяха нацистка организация, призната от много страни по света. Изведнъж сутринта на 25.02.2022 се превърнаха в милички невинни агънцета-багънцета.  

Ето ти примерно за Япония:

https://pan.bg/view_article-58-553775-yaponiya-izkljuchi-bataljon-azov-ot-spravochnika-za-mezhdunaroden-ter.html

Има само две възможности за тази трансформация:

1. Японците са толкова глупави, че в официалният документ с който ги обявяват за нацистка организация... са се подвели по журналистически фейкове, вместо за такава важна стъпка да се допитат до собствените си тайни служби

или

2. Азовци наистина за една нощ от вълци са се превърнали в милички агънцета-багънцета

И двете възможности са еднакво вероятни, можеш да си избереш на коя да вярваш. 

преди 32 минути, ivottoshev написа:

Азов си бяха нацистка организация, призната от много страни по света. Изведнъж сутринта на 25.02.2022 се превърнаха в милички невинни агънцета-багънцета.  

Ето ти примерно за Япония:

https://pan.bg/view_article-58-553775-yaponiya-izkljuchi-bataljon-azov-ot-spravochnika-za-mezhdunaroden-ter.html

Има само две възможности за тази трансформация:

1. Японците са толкова глупави, че в официалният документ с който ги обявяват за нацистка организация... са се подвели по журналистически фейкове, вместо за такава важна стъпка да се допитат до собствените си тайни служби

или

2. Азовци наистина за една нощ от вълци са се превърнали в милички агънцета-багънцета

И двете възможности са еднакво вероятни, можеш да си избереш на коя да вярваш. 

Можеш ли да цитираш авторитетен източник, а не ПАН.БГ.? 

Цитат

pan.bg

Японската служба за сигурност извади украинския батальон "Азов" (срещу чиито бойци е образувано наказателно дело в Руската федерация) от справочника за международния тероризъм за 2021 г. Това съобщава РИА Новости с позоваване на статия на ведомството.

„Напоследък има случаи, когато се публикува действително погрешна информация, че Следственото управление на обществената сигурност е признало батальон „Азов“ за неонацистка организация. Ние съжаляваме за възникването на тази ситуация “, се казва в съобщението.

Уточнява се, че въпросният документ е сбор от информация от японски и чуждестранни медии, както и доклади на изследователски институти, така че в случая не може да става дума за независима оценка.

По-рано официалният представител на руското министерство на отбраната генерал-майор Игор Конашенков заяви, че в района на Мариупол руските въоръжени сили са осуетили опит за евакуация на ръководителите на батальон „Азов“. По-късно заловеният пилот на въоръжените сили на Украйна разказа защо евакуацията е неуспешна.

Източник: gazeta.ru Снимка: Reuters

:lol6:

Кеф! 

Плямпяха за "укронацисти" - освен няколко ултраса на Динамо Киев с няколко татуса със свастика друго не намериха. По логиката на алкохолизираните евромрази не знам какво да се каже за ултрасите от "Герена" или "Българска армия". 

Абе, тавариши, какво стана с биолабораториите?!? Окупирахте 20% от Украйна, барем една снимка нема ли да покажете?!? Поне от Азовстал - нали го обсадихте, за да няма къде да изнесат оборудването?!? 

Тааа къде е?!? 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.