Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 39 минути, miro20 написа:

Накрая след амнайсет страници безсмислен спор, всеки стига до извода колко е осран спекулант и лъжец :) 

След амнайсет страници носене на вода от различни дерета, така и няма отговор на въпросите:

- Как така хем официално не сме били неутрални и сме били членове на Тристранният пакт, хем Русия не е трябвало да ни третира като врагове

- Ако Русия няма ръст в тая работа, що сме изгонили нацистите чак когато Червената армия е била на границите ни

-Защо в Италия (съюзник на Хитлер), когато нацистите са изгонени това да е освобождение, а в България (съюзник на Хитлер), когато нацистите са изгонени да не е освобождение

Знаеш че не ми омръзва да питам, особено като знам, че нямате логичен отговор, който да не противоречи на опорките ви. Аз за това съм тук - за да се забавлявам с гърчовете ви  :jeer: 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, питам написа:

А ти чувал ли си печени пилета на скара? Много ги обичам, и гълъби стават и врабчета и кълвачи и други.

Врабчета и кълвачи признавам си , не знам как са на вкус. Трябва да си много извратен .

Ама като те знам каква куха червена хралупа си .... :getout:

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Знаеш че не ми омръзва да питам, особено като знам, че нямате логичен отговор, който да не противоречи на опорките ви. Аз за това съм тук - за да се забавлявам с гърчовете ви  :jeer: 

Знам знам.. логиката ти е винаги с тил " ти аквариум имаш ли ' .

Както вече казах за теб :

- Накрая след амнайсет страници безсмислен спор, всеки стига до извода колко е осран спекулант и лъжец :) 

преди 1 час, питам написа:

Посмейте се, и за на вас ще се посмея. Наистина ли МИНТ засече?

Абе, мамУн...ти що си мислиш, че ни интерсува твоята ОС? Мен, лично ме интерсува локацията ти и кс кави пари разполагаш

преди 2 минути, miro20 написа:

- Накрая след амнайсет страници безсмислен спор, всеки стига до извода колко е осран спекулант и лъжец :) 

Мдаааа, когато нямате логични отговори така се получава. Ако веднага си признаете че опорката ви е пробита, вместо да се чудите от кое дере да донесете вода, къде ще му излезе края? Точно това ви е забавното, че сте спекуланти и лъжци, а не можете да си го признаете :D 

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Мдаааа, когато нямате логични отговори така се получава. Ако веднага си признаете че опорката ви е пробита, вместо да се чудите от кое дере да донесете вода, къде ще му излезе края? Точно това ви е забавното, че сте спекуланти и лъжци, а не можете да си го признаете :D 

В Свта има само един логочен отговор на подобни "писания" И този отговор е : Вреден дивеч - да се унищожи! Ти да не мислищ, че разни рассийски подлого ще живеят вечно> Неееее ще се молите за електриеския стол

преди 6 минути, NewRedDragon написа:

В Свта има само един логочен отговор на подобни "писания" И този отговор е : Вреден дивеч - да се унищожи!

Демек има "човек с въпрос" - има проблем, няма "човек с въпрос" - няма проблем

Объркваш ме. Подобни думи не се ли приписваха на Сталин? Ти да не би тайно да си сталинист?

преди 10 минути, NewRedDragon написа:

Абе, мамУн...ти що си мислиш, че ни интерсува твоята ОС? Мен, лично ме интерсува локацията ти и кс кави пари разполагаш

Ето

линк ето и по-старите ми посещения линк и още по старите линк пари имам но няма да ти ги дам, знам че ти си беден и стар така, че не ме притесняваш.

преди 2 часа, питам написа:

Ти провери ли линка който снощи ми даваха да отворя и защо никой не предприе никакви мерки? Не са ли забранени такива линкове да се предлагат и кога ще си понесе отговорност този потребител?

Най-искроно ти се извиних.

Има си модератотори сезирай ги. 

Ако решат да ме наказват, да го направят, а не ми реви като някоя п***а

току-що, BANKATA написа:

Най-искроно ти се извиних.

Има си модератотори сезирай ги. 

Ако решат да ме наказват, да го направят, а не ми реви като някоя п***а

Направих го още снощи

преди 2 часа, kosyo написа:

Не се  издавай повече колко си бос в тази област -  с DNS  имената..

P.S @petie1 -  да се посмеем заедно на прасето и неговия Минт . и НИТО дума за DNS-a че там е плачевно просто.

Абе Грухи Биоса ползваше повече андроид а Минта го мъчеше да хака на съседа мрежата за мазата хихи

преди 1 минута, petie1 написа:

Абе Грухи Биоса ползваше повече андроид а Минта го мъчеше да хака на съседа мрежата за мазата хихи

Сега последно кой съм? Аз ли съм биос прасето или не съм? Кажете ми да знам, че така и аз се бъркам.

преди 1 час, kosyo написа:

Язък значи пак сме се изложили, защо бе хора, малко ли плаща Сорос, че един линк не можете да генерирате..А сигурно е защото се ползва app-a. Сорос е невинен значи

Абе важното е че разбрахме че новия мутант е Грухи Биоса

току-що, питам написа:

Сега последно кой съм? Аз ли съм биос прасето или не съм? Кажете ми да знам, че така и аз се бъркам.

Ти си Грухи Биоса няма кой друг да е ама ми е интересно що пак си мутирал?

Абе важното е че разбрахме че новия мутант е Грухи Биоса

За мен ли говорите?

току-що, питам написа:

За мен ли говорите?

Баш за теб хихи и пак се издаваш Грухи Биоса също има проблем с разбирането хихи

Баш за теб хихи и пак се издаваш Грухи Биоса също има проблем с разбирането хихи

Добре значи вече съм разкрит и сега за да не се мъчите ще ви кажа от къде съм. От София съм.

Други въпроси имате ли?

преди 1 час, miro20 написа:

Ама верно познах че е оня комсомолец с рашистката пропаганда с ник на прасе :) :) :) :)

То му личи само от две изречения  :giggle1:

комсомолец, колкото и ник-а да сменяш, тъпотията ти , профанството и абсолютната некадърност ти излиза винаги на челото :) :)

Абе то Грухи Биоса си личи от сто километра още      кат му видиш словореда

преди 1 минута, питам написа:

Добре значи вече съм разкрит и сега за да не се мъчите ще ви кажа от къде съм. От София съм.

Други въпроси имате ли?

И какво от това? На мен не ми е интересно отде си а ко става с грух грух БИОС?

преди 23 минути, питам написа:

Направих го още снощи

Какво тогава драматизираш допълнително.

Направил си каквото трябва още вчера, ама днес продължаваш да рввеш като някаква кифла.

Линка ми е редактиран от модератор доволен ли си.

преди 5 минути, petie1 написа:

Абе то Грухи Биоса си личи от сто километра още      кат му видиш словореда

И какво от това? На мен не ми е интересно отде си а ко става с грух грух БИОС?

Сега ще пускам нова тема за новия адаптер Алфадог не мога да му инсталирам драйвъри. Ще ми помогнете ли?

преди 6 минути, питам написа:

Сега ще пускам нова тема за новия адаптер Алфадог не мога да му инсталирам драйвъри. Ще ми помогнете ли?

Пробвай да видим

Пробвай да видим

Вие нищо не разбирате аз вас трябва да ви уча и вече имам безплатен интернет.

преди 2 минути, питам написа:

Вие нищо не разбирате аз вас трябва да ви уча и вече имам безплатен интернет.

Аа да бе повярвах ти

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.