Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 3 минути, bigiadri написа:

НЕ е прасчо. Прасчо НЯМА два компа за да пише с двата ника едновременно,нито е толкова умен за да отвори и двата ника от един комп.Това са някои мишки от известните ,които ги е страх да пишат от истинските си  ,даващи по-голяма информация, никове. Вероятно дими,анди,николов и  так дали.БЪЗЛИВЦИ. Уплашиха се ,че в един момент ще вземат да приемат по-сериозни мерки против РУСКАТА пропаганда и може да пострадат. УЖ са с престъпника путлер и рассия ./сМех/

защо грухи е умен 

Редактирано от питам (преглед на промените)

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 часа, Киро Н. написа:

БЕЗ НАСОКИТЕ ОТ НАТО И ДОСТАВКИТЕ СА СВЪРШЕНИ ЗА 48Ч

Да ТОЧНО за ТРИ дни,тогава нямаше оръжие от НАТО. Путлер навярно си е мечтал ,че в Киев ще го посрещнат като хитлер в Прага,победоносно ще кацне и с черна волга с бял волан ще влезне в Киев .Навярно ще му докарат ЗЕЛЕНСКИ вързан ,който да моли пощада от великия вожд ,а кво стана? Когато пригожин тръгна към массква  скри се като плъх. Подигравка на съдбата.

Дреме ми за Путин, за тъпата опорка за 3 те дни и т.н.

Няколко дни преди нападението спешно им закараха ракети "Стингър" - сигурно случайно, за цвят.

След Харков можеха да сключат договор, щяха да гушнат 300 милиарда и да станат втория Израел.

Избраха да се бият. Е сега трябва да си понесат последствията.

Тъпотиите за връщане на исконните украински територии от преди 4000 години ги оставам на такива като тебе.

преди 5 минути, Киро Н. написа:

Дреме ми за Путин, за тъпата опорка за 3 те дни и т.н.

Няколко дни преди нападението спешно им закараха ракети "Стингър" - сигурно случайно, за цвят.

След Харков можеха да сключат договор, щяха да гушнат 300 милиарда и да станат втория Израел.

Избраха да се бият. Е сега трябва да си понесат последствията.

Тъпотиите за връщане на исконните украински територии от преди 4000 години ги оставам на такива като тебе.

Интересно на всеки един като тебе в някакъв момент рязко спира да му дреме за нещо. Това се разпространява като някаква зараза сред вашия отбор-вземайте мерки докато е време .

преди 4 минути, Киро Н. написа:

Дреме ми за Путин, за тъпата опорка за 3 те дни

ТОЧНО за това толкова страстно  ентусиазирано пишеш за престъпника путлер и агресора рассия , колко са велики. По същия начин  би ги подкрепил, ако направят десант тук в БГ .

Зависи - може да пише за каквото е актуално - само рейтинг да има

Има едни - пишат за успехите на Мъск

ПП

По принцип малко неща ме дразнят - ама две опорки "Путин-топ дявол" и "Да живее Украйна" имат приоритет

Само да попитам - а Ким Чен дето си трепе родата и сестричката му килърка какви са - ангелчета ?

Всеки ден има по три пуска на баластични ракети - сирените свирят в Токио, хората имат бюлетин

преди 21 минути, bigiadri написа:

НЕ е прасчо. Прасчо НЯМА два компа за да пише с двата ника едновременно,нито е толкова умен за да отвори и двата ника от един комп.Това са някои мишки от известните ,които ги е страх да пишат от истинските си  ,даващи по-голяма информация, никове. Вероятно дими,анди,николов и  так дали.БЪЗЛИВЦИ. Уплашиха се ,че в един момент ще вземат да приемат по-сериозни мерки против РУСКАТА пропаганда и може да пострадат. УЖ са с престъпника путлер и рассия ./сМех/

Човеченце, казах ти преди повече от година, че участието ти в тази тема не ти влияе добре, мхм...

Ей го и резултата...

Деменцията не прощава, а като се вземе предвид, че и глупостта е заразна и ето защо пишеш все повече и по-големи простотии....

Щеше да е смЕх, ако не бе трагедия...

Сега да те питам и теб, ще посочиш ли поне един руски пропаганден материал, където да пише това, което казвам аз...

За разлика от мижитурки като теб, аз никога не съм бил бъзливец и никога не съм се притеснявал да казвам, каквото мисля...

Бил съм антикомунист тогава, когато е трябвало, а не днес да твърдя, че съм такъв, когато вече няма нужда...

Упс, забрайх... ти си разказвал политически вицове тогава....

Смешко...

преди 30 минути, andiay написа:

Човеченце, казах ти преди повече от година, че участието ти в тази тема не ти влияе добре, мхм...

Ей го и резултата...

Деменцията не прощава, а като се вземе предвид, че и глупостта е заразна и ето защо пишеш все повече и по-големи простотии....

Щеше да е смЕх, ако не бе трагедия...

Сега да те питам и теб, ще посочиш ли поне един руски пропаганден материал, където да пише това, което казвам аз...

За разлика от мижитурки като теб, аз никога не съм бил бъзливец и никога не съм се притеснявал да казвам, каквото мисля...

Бил съм антикомунист тогава, когато е трябвало, а не днес да твърдя, че съм такъв, когато вече няма нужда...

Упс, забрайх... ти си разказвал политически вицове тогава....

Смешко...

А,АКТИВИРА СЕ! Значи те засегнах ! Никакъв антикомунист НЕ си ,поне имай ЧЕСТ да си признаеш ,че си за престъпника путлер. Все ми е тая ,твоя си работа.

От къде ватенките разбраха ,че имаме чак 4 американски бази.Явно на страхът очите са големи.

Screenshot 2023-07-16 193500.png

преди 1 час, Coco1 написа:

Верно си от малцинствата 

Скоро бандеровците ще са малцинство.  10 милиона души са избягали в съседни държави.   А те малоумно още умират заради земите на казаците. НАТО са ги излъгали, че са техни. Обещават им  още пари и още оръжия - обаче скоро може да няма бандеровци.

току-що, bigiadri написа:

А,АКТИВИРА СЕ! Значи те засегнах ! Никакъв антикомунист НЕ си ,поне имай ЧЕСТ да си признаеш ,че си за престъпника путлер. Все ми е тая ,твоя си работа.

Засегнат е само остаряващият ти мозък, Смешко...

Не съди за другите по себе си...

Това, че ти някога си бил посредствена мижитурка, не означава, че всички са били такива...

Днес не съм антикомунист, бях такъв, когато трябваше и когато такива като теб мечтаеха да бъдат комунисти, за да просперират, мхм...

Никога не съм харесвал Путин, не го харесвам и сега...

А мижитурка като теб да говори за чест, ей това е смЕх...

Не ме замесвай във фантазиите си, породени от прогресиращата деменция...

Цитат

Цитат

Путин обяви провала на украинската контраофанзива

преди 1 час, andiay написа:

ще посочиш ли поне един руски пропаганден материал

Български е, но е "повлиян" (заповядано) от съветското (руското) посолство. Е няма такова унижение /смЕх/

gimnNRB.png

Сега ти "умньо" ще посочиш ли химна поне на една страна, която е като нашите майцепродавци?

:newspaper:

Путин тук Путин там

А в Киев - зарада 

"Мы в обороне. Идут ожесточенные бои", – заместитель министра обороны Украины Анна Маляр"

Резко им трябва перемога - ще направят някоя простотия тия дни.

Вместо да свият парцалките и да се дръпнат на линиите дето ги копаха последния месец се напъват около Бахмут

преди 2 минути, БаалБек написа:

Български е, но е "повлиян" (заповядано) от съветското (руското) посолство. Е няма такова унижение /смЕх/

Сега ти "умньо" ще посочиш ли химна поне на една страна, която е като нашите майцепродавци?

:newspaper:

Здравей, душице...

Питах за руски пропаганден материал, който да съвпада с моето мнение по темата...

Е, типично в твоя "тенекиен" стил, ти "отговаряш" с нещо, на което си попаднала в нета и което няма никаква връзка...

Но... няма чуденка, рупорът винаги е простО рупор...

Е, някога искаха да ни правят 16-та република и да впишат в химна ни Москва и Партията...

Комсомолците въодушевено аплодираха...

Днес съгласуват с Посолството и посолствата назначенията в ръководствата на силовия държавен апарат, Партията е Евроатлантизъм, а новите комсомолци като теб, въодушевено аплодират...

И ще гласуват масово за кмет, който е бивш ръководен кадър на ДС, но пък са "антикомунисти"....

И лидер им е наследник на едни от хората, които са предложили този текст от химна...

Не изключвам вероятността и другаде по света да има подобна държава, но поне засега не съм попадал в такава...

Казах ти, карай само на картинки, недей влага "лично творчество" душко тенекиена....

П.С. Успя ли вече да прочетеш "книгата" на Умберто Еко за ур фашизма, която всъщност е есе?

Или още си на етапа "манекенка се хвали, че е чела Куелю"?

Радев  обяснява: Дълг на воюващите е да търсят реално мирно решение.  Един ден като свършат бандеровците - кой ще иска да ходи към  ЕС и в НАТО?   Зеленски мисли ли за това възможно  развитие или е като замаян от милиардите долари и евро?   

ВИДЕО ДОКАЗАТЕЛСТВО: Украйна започна да използва касетъчни бомби

Е, това не отне много време. Украйна направи видео документация за първото си използване на касетъчни боеприпаси срещу войски на руската армия. Краткото видео по-долу показва употребата. . . и че Украйна явно не може да се прицелва много добре!

https://htrs-special.s3.us-west-2.amazonaws.com/Ukraine-First-Use-Cluster-Munitions.mp4

От видеото става ясно, че Украйна е пропуснала; зле. Но това, което трябва да се каже за взривовете е, че всичко ВЪТРЕ в кръга щеше да е мъртво, след като беше нарязано на ленти от шрапнелите на всички малки бомбички.

Русия даде да се разбере, че ако Украйна започне да използва касетъчни бомби срещу руски войски, Русия също разполага с такова оръжие. 

Въз основа на миналото представяне, руснаците също се целят много по-добре.

преди 12 минути, M.Николов написа:

А при офанзива как са?

Украинските власти признават, че контраофанзивата върви по-бавно , отколкото искат.    Президентът на Украйна Володимир Зеленски отбеляза, че руснаците са минирали около 200 000 квадратни километра площ като  територия. Не може да се атакува. Сега чакат да ги учат на  F16.   Вероятно за разминиране са им нужни.    

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.