Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 4 минути, andiay написа:

Превъзбудения си ти, бре...

Ма то Кримския мост тъй ви действа...

При предния атентат един идиот толкова са превъзбуди, че се хвана на облог, без дори да осъзнава за какво се хваща...

Е, не мисля, че ти си идиот, но ако решиш, неам нищо против и с теб да сключим облог при същите условия, мхм.....

Аз ко та питам, ти ко отговаряш...

Ма вентилатор, туй може, туй прай - дуфа въздух...

Стига да го включат....

Лично аз отдавна предпочитам климатика...

Та пак...

Къде виждаш "въртележка" в твоята картинка с думите на Песков? 

Ми просто отчитам че не се закачаш с мен и сега изведнъж реши че ми се говори с тебе.. Цялата ми тирада беше насочена към мойто бъди, че не знам защо реши и той че ще каже нещо  умно ама пак се изнесе нанякъде. Че той е много добър в обясненията и ако знаеш как ми липсва като го няма наоколо. Пък сега ти се засегна - ей това не го разбирам.. И ти ли ще се пречкаш в нашите отношения?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, kosyo написа:

Хладно е щото някой се върти зверски :) Да не си ти?

Просто съобщава при какви условия ще има отново сделка. Ти на това въртене ли му казваш? Винаги са били такива условията още при подписването и. Защо някои (явно и ти също) са останали с впечатление, че тя включва само условия за Украйна? Сега ще има рев и сополи защо корабчетата няма да може да ходят из Европата да носят зърното.

преди 3 минути, BANKATA написа:

Не, ама руснята да са му мислили като са почвали тази война. 

Абе подрастващия - млъкни коги батковците пишат . Мноогоооо трябва да четеш

Пък и да порастеш.

току-що, maxthon написа:

Просто съобщава при какви условия ще има отново сделка. Ти на това въртене ли му казваш? Винаги са били такива условията още при подписването и. Защо някои са останали с впечатление, че тя включва само условия за Украйна?

Хайде стига бре - значи след този мост да си го премести в другия джоб? Да , то верно - какво толкова....

Само да спомена че ТИ нещо тия дни я дъвчеше тая сделка - нови прозрения ли получи изведнъж?

преди 7 минути, BANKATA написа:

Не, ама руснята да са му мислили като са почвали тази война. 

Коя война?  Бандеровците започнаха АТО срещу казаците през 2014 година и много настояват да си я довършат.

преди 1 минута, attj написа:

Коя война?  Бандеровците започнаха АТО срещу казаците през 2014 година и много настояват да си я довършат.

В голяма заблуда си от много време. 

преди 8 минути, Киро Н. написа:

Абе подрастващия - млъкни коги батковците пишат . Мноогоооо трябва да четеш

Пък и да порастеш.

Срамно е когато един подрастващ има повече акъл от вас, нали ?

Мине не мине и отново удар под кръста значи:

F1OLghcXsAEYtzg?format=jpg&name=900x900

"Сорос" са замесени на 100%

Цитат

Русия излиза от сделката за зърно с Украйна. Това съобщи говорителят на Кремъл Дмитрий Песков,

преди 5 минути, kosyo написа:

Хайде стига бре - значи след този мост да си го премести в другия джоб? Да , то верно - какво толкова....

Само да спомена че ТИ нещо тия дни я дъвчеше тая сделка - нови прозрения ли получи изведнъж?

Е то надали моста е виновен за прекратената сделка. Просто имаше клаузи по сделката, които не се случиха и затова има край засега. Засега понеже си оставиха вратичка и при изпълнение на условията ще има отново сделка. Какво да коментира Песков за моста освен, че е класически терористичен акт. И нещата ще продължават така докато не се случат разни събития. Рано или късно в Русия ще се избистри идеята как да се случи и разбира се ще се случи. А аз не мога нищо да коментирам освен, че си вентилаторче. Говорят ти за зърнена сделка, ти го обръщаш на мостчето.

току-що, Banesc написа:

Ама не точно , остави си вратичка че другаря Си се изказал нещо вчера и да не го ядосаме или беше другаря Ердоган.. Бе с 2 думи не е това дето го е казал

преди 5 минути, BANKATA написа:

Срамно е когато претендиращият за акъл говори за срам и го търси не при този, който е извършил терористичен акт. Повече акъл, но липса на такъв.

преди 4 минути, maxthon написа:

Е то надали моста е виновен за прекратената сделка. Просто имаше клаузи по сделката, които не се случиха и затова има край засега. Засега понеже си оставиха вратичка и при изпълнение на условията ще има отново сделка. Какво да коментира Песков за моста освен, че е класически терористичен акт. И нещата ще продължават така докато не се случат разни събития. Рано или късно в Русия ще се избистри идеята как да се случи и разбира се ще се случи. А аз не мога нищо да коментирам освен, че си вентилаторче. Говорят ти за зърнена сделка, ти го обръщаш на мостчето.

Не е свършил деня - може да получи обаждане и да сме още веднъж тезата - има време.

току-що, kosyo написа:

Не е свършил деня - може да получи обаждане и да сме още веднъж тезата - има време.

Всички са уведомени, че нещата поне засега приключват. ООН, Турция, Украйна. Деня може да не е свършил, сделката обаче е.

преди 3 минути, maxthon написа:

Срамно е когато претендиращият за акъл говори за срам и го търси не при този, който е извършил терористичен акт. Повече акъл, но липса на такъв.

Само ти имап акък - и си компетентен по всички въпроси . Това никой не може да го оспори тук поне. с 1-2 изключения, ..когато се губиш , .. или по време на пуч или като не можеш да отговориш на някои въпроси .. абе разбираш ме с 2 думи.

преди 17 часа, andiay написа:

Питах за руски пропаганден материал, който да съвпада с моето мнение по темата...

Типично в стил ТролАнди..:lol6:

А от този отговор става ли ясно какво ти е мнението относно химна ни, сътворен от червените безродници и овчарите слезли от Балкана?

преди 17 часа, andiay написа:

Не изключвам вероятността и другаде по света да има подобна държава, но поне засега не съм попадал в такава...

А за всичко останало, което си написал става ясно, че го правиш срещу заплащане за брои символи. 

:newspaper:

току-що, kosyo написа:

Ми просто отчитам че не се закачаш с мен и сега изведнъж реши че ми се говори с тебе.. Цялата ми тирада беше насочена към мойто бъди, че не знам защо реши и той че ще каже нещо  умно ама пак се изнесе нанякъде. Че той е много добър в обясненията и ако знаеш как ми липсва като го няма наоколо. Пък сега ти се засегна - ей това не го разбирам.. И ти ли ще се пречкаш в нашите отношения?

Засегнало се е нещо при тебе...

Кат си пускаш +50 клиповете, ко да та закачам...

Ма трЕбе кат кайш А да можеш да продължиш и нататък....

Та пак, къде видя "въртележка" в думите на Песков за зърнената сделка в твоята картинка?

Или от превъзбуда вече всичко почва да ти са върти...

Готов ли си за облога?

Че и без туй все едно си Зейфод - "И всичко това е създадено само заради мен"...

И понеже си фен, то трябва да помниш кой е най-всеизвестния и значим факт във Вселената - Нещата не винаги са това, което изглеждат, че са...

Важното е че имаме нова цел (то с предните нещо се случи): Отговора на атаката на моста е цел на СВО

https://lenta.ru/news/2023/07/17/pesotv/

Дано успея до довечера с тази цел че имам едни бири да пия..

преди 13 минути, BANKATA написа:

В голяма заблуда си от много време. 

Лично си там и си така убеден?   Или си от многото излъгани.  Пропагандата в Киев и в НАТО  разпръскват фрапиращи лъжи вече 10 години.  Последната е, че с касетъчни боеприпаси ще намаляват броя на жертвите в конфликта.    Пожар не следва да се гаси с бензин.    

преди 3 минути, andiay написа:

Засегнало се е нещо при тебе...

Кат си пускаш +50 клиповете, ко да та закачам...

Ма трЕбе кат кайш А да можеш да продължиш и нататък....

Та пак, къде видя "въртележка" в думите на Песков за зърнената сделка в твоята картинка?

Или от превъзбуда вече всичко почва да ти са върти...

Готов ли си за облога?

Че и без туй все едно си Зейфод - "И всичко това е създадено само заради мен"...

И понеже си фен, то трябва да помниш кой е най-всеизвестния и значим факт във Вселената - Нещата не винаги са това, което изглеждат, че са...

Знам, особено в РуZкия свят нищо не е такова какво изглежда. С очите съм го виждал ако помниш..

преди 16 минути, maxthon написа:

Ти срамуваше ли се когато ватенките бомбеха електроцентралите в Украйна ?

току-що, БаалБек написа:

Типично в стил ТролАнди..:lol6:

А от този отговор става ли ясно какво ти е мнението относно химна ни, сътворен от червените безродници и овчарите слезли от Балкана?

А за всичко останало, което си написал става ясно, че го правиш срещу заплащане за брои символи. 

:newspaper:

Здравей душице....

Послушай съвета ми и карай на картинки и любимото емотиконче, което толкова добре ти пасва...

Опитите за "лично творчество" хич не ти се получават....

Мнението си съм го казал достатъчно ясно, тази държава е орисана да бъде управлявана от безродници, без значение дали са червени, сини, лилави, и без значение дали са слезли от Балкана или от самолета...

Всички те са ми еднакво противни...

Ако някой се навие да ми плаща, за да изказвам личното си мнение, без допълнителни условия, то бих го правил...

Но... нема желаещи...

Плащат на тези, на които доброволно си приела да бъдеш рупор...

На теб едва ли някой би ти платил, а рупори дал Господ, а за друго не ставаш...

Докъде стигна с Еко?

току-що, BANKATA написа:

Ти срамуваше ли се когато ватенките бомбеха електроцентралите в Украйна ?

По електроцентрали може да се стреля още от Сърбия насам. От тогава има още прецедент. Дали не е стреляно по такъв тип съоръжения и в Либия, Сирия и т.н. знаеш краварския списък с постижения?

преди 3 минути, kosyo написа:

Знам, особено в РуZкия свят нищо не е такова какво изглежда

Емпирично доказано.

dokazano.png

преди 21 минути, kosyo написа:

Ама не точно , остави си вратичка че другаря Си се изказал нещо вчера и да не го ядосаме или беше другаря Ердоган.. Бе с 2 думи не е това дето го е казал

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.