Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, kosyo написа:

Не е терористична заплаха - просто срутване на незаконен обект.

Незаконните обекти се "срутват" при пълно спазване на мерки за безопасност и най-вече не се допускат външни лица (цивилни) при тези дейности. А това какво ти е в главата по този повод няма никакво значение. Това си е чиста проба терористичен акт.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, kosyo написа:

поправи се още веднъж ЧП е

Както искат да го наричат. Важното е накрая след като видят на място каква е причината познай какво ще съобщят? И също като предния път уж нямаше участие и изведнъж Хана Монтана от Киев си призна. Куршумчето и е малко на тази......

преди 2 минути, maxthon написа:

Както искат да го наричат. Важното е накрая след като видят на място каква е причината познай какво ще съобщят? И също като предния път уж нямаше участие и изведнъж Хана Монтана от Киев си призна. Куршумчето и е малко на тази......

Забележи не аз го казвам - има ли смисъл да пояснявам кой е този ? Накрая ще се окаже че и този лъже или че не ти пука за моста.

Виж сега аз просто имам благородна мисия. Просто ви превеждам през трудния преход от красивата про-руска действителност към реалността. Дето се вика ви правя от момчета - мъже 😎

преди 5 минути, kosyo написа:

Забележи не аз го казвам - има ли смисъл да пояснявам кой е този ?

Забележи, че написах "Както искат да го наричат".  Напълно нормално е в началото преди да са разгледали всичко да кажат, че това е извънредна ситуация. След това гледай и слушай какво ще кажат.

преди 7 минути, kosyo написа:

Виж сега аз просто имам благородна мисия.

Всеки има благородната мисия да бъде идиот по свой си начин.

току-що, maxthon написа:

Забележи, че написах "Както искат да го наричат".  Напълно нормално е в началото преди да са разгледали всичко да кажат, че това е извънредна ситуация. След това гледай и слушай какво ще кажат.

Ей ама колко време вече и все пропускаш важните неща - колко време да те уча вече - не може така да се отнасяш към ръководните кадри на областта.. Онзи лъжел този сигурно глупости говори,а ? Знаеш ли колко големи комари има в Сибир...?

Ей ама колко време вече и все пропускаш важните неща

От твоята уста (пръсти в случая) важни неща никога не могат да излезнат. Виж нещо в съвсем друга насока на обсъжданото винаги може. Нерде Крим, нерде Сибир.

преди 1 минута, maxthon написа:

От твоята уста (пръсти в случая) важни неща никога не могат да излезнат. Виж нещо в съвсем друга насока на обсъжданото винаги може. Нерде Крим, нерде Сибир.

Кажи сега за единственото в света ешалонирано ПВО, онези ъглови отражатели по брега и лодките , не пропускай и фантастичния РЕБ + бойните делфини. Помогнаха ли?

преди 6 минути, kosyo написа:

Кажи сега за единственото в света ешалонирано ПВО, онези ъглови отражатели по брега и лодките , не пропускай и фантастичния РЕБ + бойните делфини. Помогнаха ли?

Е той шарана в реката, ти вече приготвил тигана без да знаеш какво реално се е случило и какво средство е използвано. Но пък виж терорист винаги може да е изобретателен в това да си постигне целта. На практика последен пирон в кофчега на зърнената сделка и отвличане на внимание, че малко на север нещата не са както трябва. Даже никак не са както трябва.

П.С. Говори се за морски дронове. Жп участъка на моста е непокътнат. Освен да попречи малко на туристическия сезон в Крим друго няма да се случи след снощния терористичен акт.

току-що, maxthon написа:

Е той шарана в реката, ти вече приготвил тигана без да знаеш какво реално се е случило и какво средство е използвано. Но пък виж терорист винаги може да е изобретателен в това да си постигне целта. На практика последен пирон в кофчега на зърнената сделка и отвличане на внимание, че малко на север нещата не са както трябва. Даже никак не са както трябва.

Явно е помогнало :) щото моста още стои нали така? Това е защото е безаналогово и имаха години наред да се подготвят много добре срещу всякакви опасности. А и не е като за сефте да не го бомбиха преди това - все някой трябва да си е взел бележка, нали така.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Каквато и да е причината срама е голям.

Е трудно е да се кажат две думи - терористичен акт.... Срама си е изцяло в полето на извършителя му.

току-що, maxthon написа:

Е трудно е да се кажат две думи - терористичен акт.... Срама си е изцяло в полето на извършителя му.

Повтаряй след мен ЧП. Преди малко ти направих забележка ама пак не ми обръщаш нужното внимание и пак ще се сърдим след 1-2 часа :) Явно ти е минало от предните пътии реши че точно днес ще ти се получат нещата. Явно това е по ПЛАНА ама пак ти казвам не е така при мене.

преди 5 минути, kosyo написа:

Повтаряй след мен ЧП.

Повтарям след теб - Терористичен акт. Вече и внимание искал. Що не ходиш да си ......... някое родителско тяло от женски пол? Може и другото родителско тяло разбира се, че наклонностите ти са под съмнение къде са.

Повтарям след теб - Терористичен акт. Вече и внимание искал. Що не ходиш да си ......... някое родителско тяло от женски пол?

Макстъне пак ли заработваш

Повтарям след теб - Терористичен акт. Вече и внимание искал. Що не ходиш да си ......... някое родителско тяло от женски пол? Може и другото родителско тяло разбира се, че наклонностите ти са под съмнение къде са.

Повтаряй след мен ЧП :_ така каза човека - губернатор на областта.. Кой съм аз (още повече ТИ) че да му противоречи. Ама пак нищо не каза за защитата на този стратегически обект - някой е забравил да я включи ли че така стана или са забравили бойните делфини да нахранят?

преди 1 минута, Coco1 написа:

Точно днес няма как да стане - но нека опитва.

Повтаряй след мен ЧП

Повтарям след теб - терористичен акт.  Виж прокуратурата им е възбудила дело за Терористичен акт. Губернатора какво е казал сутринта си е за тогава.

преди 6 минути, Coco1 написа:

пари ли нямаш

преди 9 минути, kosyo написа:

Точно днес няма как да стане - но нека опитва.

Ти ли си днеска на хранилката и не пускаш друг? Този ъгъл е твой и не го пускаш. Как се казваше този вид трудова дейност - проституция?

преди 11 минути, maxthon написа:

Повтарям след теб - терористичен акт.  Виж прокуратурата им е възбудила дело за Терористичен акт. Губернатора какво е казал сутринта си е за тогава.

Обичам как губернатора пак излезе виновен - точно като едно време с един друг губернатор дето лъжеше :)

Пазача на моста е забравил да заключи с катинара ли? Че упорито не ти се говори по темата а все пак е за война, а не за лъжите на губернатора. Според твоето така наречено "експертно" мнение, как така 2 малки дрончета разрушиха нещо неразрушимо. Някой да не е пропуснал нещо или да са го сметнали грешно. Това трябва да издържа доста по-сериозни взривове? Избери си сега за кое да говорим - за издържливостта или за защитата че да те отвлече на север пак как е положението:)

Не просто към тебе имам особено отношение знаеш :) Ти си ми любимото животинче тук за отглеждане

преди 11 часа, attj написа:

Зеленски сега няма ли да плаче на НАТО за техника за разминиране ?

Франсетата казаха че плаче, ама имали много малко бройки самите те, та не можели да му дадат нищо и показваха как с трактори се опитвали да правят нещо като комбайна за мини, ха ха ха ...

Леле колко тъпи парчета излезнаха тези украинци, така да повярват на хамериканците , че уж били загрижени за тях.

преди 4 минути, kosyo написа:

Обичам как губернатора пак излезе виновен - точно като едно време с един друг губернатор дето лъжеше

Сега остана и да установиш кой го е изкарал виновен. Сутринта рано, преди да е направен оглед на мястото е напълно нормално да нарече ситуацията извънредна. Защото на практика тя е такава. След като са си свършили работата при огледа има образувано дело за терористичен акт и това не е в компетенцията на губернатора да го направи. Така, че вече имаме извънредна ситуация в следствие на предполагаем терористичен акт. След като се съберат и допълнителни материали ще има директни доказателства дали става дума за терористичен акт. Което предполагам ти е ясно, че доказателства ще има.

преди 8 минути, Белгиеца написа:

така да повярват на хамериканците , че уж били загрижени за тях.

Къде си видял хамериканец да е загрижен за който и да било? Освен личния си интерес.

преди 9 минути, Белгиеца написа:

Франсетата казаха че плаче, ама имали много малко бройки самите те, та не можели да му дадат нищо и показваха как с трактори се опитвали да правят нещо като комбайна за мини, ха ха ха ...

Леле колко тъпи парчета излезнаха тези украинци, така да повярват на хамериканците , че уж били загрижени за тях.

И ние сме тъпи след като търпим всяка сутрин премиера да ходи до американското посолство в софия и му казват какво да прави и си мълчим

преди 17 минути, питам написа:

пари ли нямаш

Защо си му бот-секретарка

преди 13 минути, Белгиеца написа:

Чехльо даде ли ти жена ти някое евро за днес

преди 10 минути, maxthon написа:

Сега остана и да установиш кой го е изкарал виновен. Сутринта рано, преди да е направен оглед на мястото е напълно нормално да нарече ситуацията извънредна. Защото на практика тя е такава. След като са си свършили работата при огледа има образувано дело за терористичен акт и това не е в компетенцията на губернатора да го направи. Така, че вече имаме извънредна ситуация в следствие на предполагаем терористичен акт. След като се съберат и допълнителни материали ще има директни доказателства дали става дума за терористичен акт. Което предполагам ти е ясно, че доказателства ще има.

Не каза пак (не знам защо) - този стратегически мост как така ще падне платното от 2 малки дрончета. Да не са го строили фирма Дъглас? И как така не го опазиха - не ме карай сега да търся едни схеми на защитата. То толкова хвалби бяха, пушек пускаха, бойни делфини, Панцери, бойни водолази, заграждения и хоп - 2 дрона (3-тия не му се е случила случка ) му разказаха играта.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.