Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Ремонта не е скъп и тежък. Тръбата е на земята все пак

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 5 минути, БаалБек написа:

Общо 131 думи. Браво ТролАнди започваш добре. Можеш и още...

giphy.gif?cid=ecf05e47iiykx8aqky5ig6k7iy

Без твои думи, душице, без...

По-малко идиотско е само с картинки...

преди 4 минути, maxthon написа:

Досега ако е имало какво да се направи щеше да се случи. Има част от сделката, която не е изпълнена и докато не се случат нещата няма да има и продължение на сделката. Виж Ердо няма проблем през Турция да минава и руско зърно.

Ще се протрие инструмента от местене вече.. Ама пак подмина въпроса за медиите - не го ли видя? Виж днес цял ден ми говориш - значи имаме някаква комукация, ама това нещо не ти се говори . Ще взема да кажа пак че толкова много отричаш, че забравяш какво си отрекъл вече (разбирай на mass отричаш), а знаеш не искам - аз високо ценя твоето експертно мнение..  Днес не каза и за защита на моста също така... а се чудя нахранени ли са тия животинки бойните делфини

преди 10 минути, kosyo написа:

Ама пак подмина въпроса за медиите - не го ли видя?

Какво друго да кажа за медиите, което все още не съм направил? Че лъжат по поръчка. А това май вече го казах. За делфичетата отивай да се разправяш ти с тях.

преди 36 минути, maxthon написа:

От болница св. Наум са тук. Търсят хора със специфични симптоми - нападат ги руснаци и т.н....

Най-накрая си послушал съвета ми :yanim:

преди 4 минути, BANKATA написа:

Най-накрая си послушал съвета ми 

Е четеш и разбираш пак както ти изнася. Търсят се специфични симптоми. Нужно ли е пак да ти показвам снимката или си я знаеш? Не разбрах защо ръкопляскаш като тези търсят такива като теб. Може би се разпозна?

преди 23 минути, maxthon написа:

Какво друго да кажа за медиите, което все още не съм направил? Че лъжат по поръчка. А това май вече го казах. За делфичетата отивай да се разправяш ти с тях.

Ей как хубаво забрави за какво говорихме вече. Аз те питах за имената само а ти и тях забрави.

Горките делфинчета  може да са гладни. А мрежите и бойните водолази нахранени ли са?

След като настъплението, дето ту го има, ту го няма, не сполучи, наред е изпитаната практика на тероризма, това го умеят до съвършенство, и те, и техните снабдители. Ако това се беше случило в онази държава, светът щеше да опищи невинните жертви, но понеже са руснаци не вярвам да има никаква реакция, нито по "свободните и демократични" западни сми, нито по нашите филиали на укропската телевизия, наречени "национални".

Не знам какво Путин смята за червена линия, но моето виждане е такова:

1. На всеки удар срещу гражданска инфраструктура да се отговаря със съответното, като начало правителствените учреждения и второ - всичко останало като за това се предупредят приятелските държави, че е отговор срещу терористичните акции и убиването на гражданско население.

2. Когато се докаже абсолютно използването на касетъчни заряди да се използват като отговор пълноценно срещу укроармията, после подред, накрая - всички.

3. Путин да освободи командването на армията, имам съмнения, че те не само не искат Русия да победи, а напротив, имат си някакви свои цели. По друг начин не може да се обясни задържането на места на некадърници като тези на Херсон и Угледар (последния май го направиха Герой на Русия), още и онзи некадърник лапин, дето проспа Харков и вместо да го осъдят го назначиха за началник на генщаба,  а да се уволни Защитника на Запорожие - генерал Иван Попов, нищо не чувам и за Суровикин. При онзи ръководител на Съветския Съюз по време на Великата Отечествена война онези до "защитника" или щяха да са в Сибир, или под Сибир.

И последно: Радвам се, че се появиха хора, които направо размазват тролите, направо ги разтролват. Моята позиция съм я обяснил, но да повторя: Ако ме обиждат, отговарям, затова предпочитам да не чета обидите и да не отговарям. Радвам се, че има по-търпеливи. Наслука, мачкайте ги.

преди 7 минути, kosyo написа:

Су-25 се приводнява за радост на останалите плажуващи:

https://twitter.com/PStyle0ne1/status/1680924423937835009?s=20

Пилота катапултира но май ..цццц

Ебаси яките атакциони имат тези по морето.

преди 43 минути, kosyo написа:

Ей как хубаво забрави за какво говорихме вече. Аз те питах за имената само а ти и тях забрави.

Вероятно си се пробвал да смениш темата на разговор и затова съм пропуснал да ти отговоря. Няма да ти е за сефте....

преди 1 минута, BANKATA написа:

Ебаси яките атакциони имат тези по морето.

Който има самолет има и атракцион. Който няма чака F16 и той ще се включи в сеира.

преди 2 часа, kosyo написа:

Дано успея до довечера с тази цел че имам едни бири да пия..

Къдеееее? Само ми дай локация и идвам. Или ако искаш аз да те насоча към правилното място :cool:

преди 55 минути, crazy katon написа:

И последно: Радвам се, че се появиха хора, които направо размазват тролите, направо ги разтролват. Моята позиция съм я обяснил, но да повторя: Ако ме обиждат, отговарям, затова предпочитам да не чета обидите и да не отговарям. Радвам се, че има по-търпеливи. Наслука, мачкайте ги.

Нещо започнах да губя интерес а и те няма със какво да се защитят затова само се заяждат със нас. Не показват нищо освен неизвестните постове от туитър които показва Косьо но те нямат стойност и са мнението а някой за някоя ситуация. Затова започвам да се лигавя със коко поне е забавно. 🙂

преди 13 минути, ivottoshev написа:

Къдеееее? Само ми дай локация и идвам. Или ако искаш аз да те насоча към правилното място :cool:

Няма да ти хареса компанията... Абе днес всички ли ще ми пишете? Дано утре падне и другата половина на моста, че мисля че ще избутам до първо място в класацията.

преди 8 минути, питам написа:

Нещо започнах да губя интерес а и те няма със какво да се защитят затова само се заяждат със нас. Не показват нищо освен неизвестните постове от туитър които показва Косьо но те нямат стойност и са мнението а някой за някоя ситуация. Затова започвам да се лигавя със коко поне е забавно. 🙂

Донските казаци пак ли дадоха нещо да го лигавиш 

преди 27 минути, maxthon написа:

Вероятно си се пробвал да смениш темата на разговор и затова съм пропуснал да ти отговоря. Няма да ти е за сефте....

Аха точна така е... Все губиш интерес, не ти пука .. и рязко изчезваш след като "успешно" обориш необоримото. Че за моста какво ще кажеш за защита , като не искаш да говорим за имената на лъжливите медии. Как я намираш  - дай експертно мнение - знаеш то е много важно за мен:)

"В ранно утро стани и ходи":

Неясен резултат за съжаление.

преди 1 минута, kosyo написа:

Аха точна така е... Все губиш интерес, не ти пука .. и рязко изчезваш след като "успешно" обориш необоримото. Че за моста какво ще кажеш за защита , като не искаш да говорим за имената на лъжливите медии. Как я намираш  - дай експертно мнение - знаеш то е много важно за мен:)

Не го ли взеха макстъна да възстановява моста 

историята се повтаря

преди  се въоръжаваха талибаните сега се въоръжават украинцте

предвиждам украински терероистични организации да  нападнат сащ и е ЕС след 10-20 години

преди 7 минути, Coco1 написа:

Донските казаци пак ли дадоха нещо да го лигавиш 

дааа и пратиха и на теб едно лусионче

Редактирано от питам (преглед на промените)

преди 10 минути, Banesc написа:

историята се повтаря

преди  се въоръжаваха талибаните сега се въоръжават украинцте

предвиждам украински терероистични организации да  нападнат сащ и е ЕС след 10-20 години

Издумкай още една двулитровка може и други и неща да предвидиш в Мосейково

преди 8 минути, питам написа:

дааа и пратиха и на теб едно лусионче

Така ли ти казват

преди 3 минути, Coco1 написа:

Не го ли взеха макстъна да възстановява моста 

Май ще го цанят да го пази само, че защитата му се отдава повече :). Като артилерист и като "вещо" лице ще се справи по-добре от тия дето са там сега. Ако не се справи -най много да нахрани бойните делфини..

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.