Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Нов данък върху свръхпечалбите на бизнеса

Цитат

Новият данък ще бъде валиден за всички лица, които подлежат на облагане с корпоративен данък, както и тези, които се облагат с алтернативен на корпоративния данък и едноличните търговци и приравнените на тях за данъчни цели лица, които осъществяват стопанска дейност за генерираните от тях свръхпечалби. 

Алоуу чугунофиле, по-прясна информация имаш ли? 

И тук пише: предвиждат промени

image.png

Ех, къде е сега ТролАнди Нискочелов, че да напише:

преди 31 минути, andiay написа:

такива като теб не влизат в тази група, а са плод на деволюцията при човешките същества...

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, БаалБек написа:

Ама аз като ти казвам, че пишеш и разсъждаваш наивно по детски, ти се сърдиш и пляскаш все по-големи глупости.

Такива като теб не са повече от 50-52 годишни. Като ти махна първите седем неосъзнати години, колко остават за оформяне и гравиране върху мозъка ти руски постулати?

Вече само на ръката ми можеш да говориш :down:

То бива тунелно виждане, ама твоето е .....неопределимо.

:newspaper:

Казах ти, дали на ръката или на главата ти говоря, разлика няма...

Умственият им капацитет е един и същ....

За твое сведение, когато се каже "първите седем години" се има предвид възпитание, а не интелектуално оформяне.....

То е последващ и непрекъснат процес, донякъде зависи от възпитанието през първите 7 години, но повече зависи от природните дадености, обкръжаващата среда и от положените индивидуални усилия....

Все неща, които при теб са липсвали, без значение от първите 7 години....

Тунелното виждане е твоята съдба, никога няма да успееш да го промениш...

Дори и да искаш, а ти няма как да поискаш, защото не го осъзнаваш....

Казах, ползването на "умни думи" не е по силите ти....

Така не изглеждаш по-умна, а напротив....

Много неща ти куцат, не само математиката....

Но... така пък си щастлива...

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

. По собствен избор.

украинците нямат избор

дървжавата им е превзета от олигарсите  мариотнетки на сащ

защото нали знаеш че всичко им е в долари и ако не слушат ще има санкции на банкови сметки 

преди 8 минути, Митко Вълчев написа:

Да бе , плевенската ватенка не подкрепя никого. Но за човек твърдящ, че никога не е стигал до физическа саморазправа , рискува твърде много на руската барикада с непремерените обиди. Мишката нямаща грам мъжко в себе си, нито като джендър, нито като характер. 

Шуши, знам, че си пустиняк...

Не е нужно да ми го доказваш постоянно...

Не си падам по барикадите точно толкова, колкото и по физическата саморазправа...

Не обиждам, а правя аргументирани констатации...

Как ме възприемат пустиняците ми е тотално безразлично....

Тъй или иначе тех нимой ги запреш, а да очаквам те сами да се запрат, би било наивност, а наивността не ми е отличителна черта...

И да, не подкрепям никого в този конфликт....

Няма невинни в него...

Но... нормално е необразован пустиняк да не го разбира...

https://www.facebook.com/100039907582257/posts/pfbid02uTu9RUAjxrjhw2iSLkXjJFjDwFcMbqoy4Qm6o8UfBTKEus5GAaKkT8dfZjJYoA7nl/   кво става путиноиди? БРИКС мрикс, валутата убиец на долара и еврото. 90 процента от света подкрепял Русия и не е Запада. Кога ще схванете, че твърденията Ви са не глупави, те са емпирично доказано шизофренични. В медицинският смисъл на тази дума. Клети промити и шлайфани до съвършенство гладки мозъчета .

преди 9 минути, Banesc написа:

украинците нямат избор

дървжавата им е превзета от олигарсите  мариотнетки на сащ

защото нали знаеш че всичко им е в долари и ако не слушат ще има санкции на банкови сметки 

Глей ся, Вата. Президентът им е избран демократично за разлика от путя. Единствената критика към Зеленски преди войната беше, че е обслужващ руските интереси. Ти си пускай малоумни опорки.

преди 14 минути, БаалБек написа:

Ех, къде е сега ТролАнди Нискочелов, че да напише:

преди 46 минути, andiay написа:

такива като теб не влизат в тази група, а са плод на деволюцията при човешките същества...

Хопааа...

преди 15 минути, andiay написа:

За твое сведение.....

А! Ето го. Като паленце е. Както го извикаш и той идва радостен и започва да си маркира територията...

Браво @andiay, браво паленце, само така...

преди 15 минути, andiay написа:

Казах ти, дали на ръката или на главата ти говоря, разлика няма...

Умственият им капацитет е един и същ....

За твое сведение, когато се каже "първите седем години" се има предвид възпитание, а не интелектуално оформяне.....

То е последващ и непрекъснат процес, донякъде зависи от възпитанието през първите 7 години, но повече зависи от природните дадености, обкръжаващата среда и от положените индивидуални усилия....

Все неща, които при теб са липсвали, без значение от първите 7 години....

Тунелното виждане е твоята съдба, никога няма да успееш да го промениш...

Дори и да искаш, а ти няма как да поискаш, защото не го осъзнаваш....

Казах, ползването на "умни думи" не е по силите ти....

Така не изглеждаш по-умна, а напротив....

Много неща ти куцат, не само математиката....

Но... така пък си щастлива...

Жалка миризлива вата, цял пост по дълъг от средните постове в темата в която охарактеризираш опонента си, използвайки рафинирани обиди. И това към дама. Страхлива мишка.

преди 6 минути, andiay написа:

Шуши, знам, че си пустиняк...

Не е нужно да ми го доказваш постоянно...

Не си падам по барикадите точно толкова, колкото и по физическата саморазправа...

Не обиждам, а правя аргументирани констатации...

Как ме възприемат пустиняците ми е тотално безразлично....

Тъй или иначе тех нимой ги запреш, а да очаквам те сами да се запрат, би било наивност, а наивността не ми е отличителна черта...

И да, не подкрепям никого в този конфликт....

Няма невинни в него...

Но... нормално е необразован пустиняк да не го разбира...

Мишка, втори от много стотици постове, не казващ нищо целящ само да обиди и нарани опонента. Доказващ интелектуалната ти нищета и душевна нечистоплътност. И недей да скромничиш, най ценния Матросов си в темата за кремълската пропаганда.

преди 20 минути, БаалБек написа:

Алоуу чугунофиле, по-прясна информация имаш ли? 

И това го пише една нежна жена от Казанлък, интересуваща се от мъже и история :)

преди 2 минути, г-н Велев написа:

И това го пише една нежна жена от Казанлък, интересуваща се от мъже и история :)

"Нежна". Кой знае. Може и да се  бръсне. Рисковете на интернета. И килцата може да са трицифрено число.

току-що, БаалБек написа:

Хопааа...

А! Ето го. Като паленце е. Както го извикаш и той идва радостен и започва да си маркира територията...

Браво @andiay, браво паленце, само така...

Душице, емота и картинки...

Всичко друго те издава...

Забавляваш ме, но чак пък радостен....

Радост ми създават други неща...

За да има шанс да схванеш, ще си позволя да ползвам "картинка"....

Ето на тази съм радостен, толкова радостен, че чак ми се иска да мога да полетя...

Но... знам, че не мога...

1691084043_dsc_0326a.jpg

преди 1 минута, andiay написа:

Душице, емота и картинки...

Всичко друго те издава...

Забавляваш ме, но чак пък радостен....

Радост ми създават други неща...

За да има шанс да схванеш, ще си позволя да ползвам "картинка"....

Ето на тази съм радостен, толкова радостен, че чак ми се иска да мога да полетя...

Но... знам, че не мога...

1691084043_dsc_0326a.jpg

Ето го романтичния , обичащ природата АндитУ. Явно това не пречи да е нискочел ватник. Нещо свързано със заглавието на темата ще напишеш ли Матросов? Или специалитета е само размиване на темата до безкрай, чрез обиди към опонента и самоизтъкване на личността ти. Жалък смешник.

Най са ми смешни в тази тема спуснатите опорки/доводи на укро-наци поддръжниците,  а именно:
"Русия е демон! Русия трябва да бъде унищожена!"
Въпрос 1: Каква е изгодата за България Русия да бъде унищожена? Печелим ли нещо въобще като държава, като народ, ако това се някак си все пак се случи?
Въпрос 2: Кой всъщност е демонът? Сентенцията, но преобразувана в контекста на демон е:
"В света на демоните - демони са не-демоните."

Моля, медитирайте върху тези въпроси за ваше прозрение. 

преди 10 минути, MZ/X написа:

Най са ми смешни в тази тема спуснатите опорки/доводи на укро-наци поддръжниците,  а именно:
Въпрос 1: Каква е изгодата на България Русия да бъде унищожена? Печелим ли нещо въобще като държава, като народ, ако това се някак си все пак се случи?
Въпрос 2: Кой всъщност е демонът? Сентенцията, но преобразувана в контекста на демон е:

Като ватник някой може да те вземе насериозно единствено като започнеш да ни пишеш от Расия

току-що, Coco1 написа:

Като ватник някой може да вземе насериозно единствено като започнеш да ни пишеш от Расия

Свършиха ли ти картинките?

Казах ти да не пишеш и да се издаваш колко си глупав и малко луд.

Изчакай малко, защото в НПО соросоидния център им се е скапал нещо фотошопа и не могат да правят колажи на Путин :)

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Жалка миризлива вата, цял пост по дълъг от средните постове в темата в която охарактеризираш опонента си, използвайки рафинирани обиди. И това към дама. Страхлива мишка.

Разбери бре пустиняче, за миризмата не са ти виновни други...

Къпи се редовно и ще видиш как миризмата ще изчезне....

Охарактеризирам и се аргументирам....

Няма обиди...

Без значение за какъв пол става дума...

Казах ти, не ми пука как ме възприемат пустиняците....

Кеф ти е да ме смяташ за страхлива мишка, твоя работа...

Факт е, че когато имаше на няколко пъти възможност да докажеш това, полагайки минимални усилия, не посмя да го направиш...

Оправданието ти е с гадателски ти способности, които много отдавна стана ясно, че всъщност не притежаваш....

Ето това вече е обидна квалификация от твоя страна...

Както и към редица други потребители....

Но... нормално поведение за пустиняк...

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Ето го романтичния , обичащ природата АндитУ. Явно това не пречи да е нискочел ватник. Нещо свързано със заглавието на темата ще напишеш ли Матросов? Или специалитета е само размиване на темата до безкрай, чрез обиди към опонента и самоизтъкване на личността ти. Жалък смешник.

Тази снимка не е романтична, бре Шушко...

Имам и романтични снимки, но те не ви засягат...

Показвам на душицата кое ме прави радостен мен...

Нищо че си тотално "високочел" това не пречи да си пустиняк,...

И това е така, защото си почтинищонечел, а това което си чел, не си разбрал...

Отговарям на това, което ми пишите....

Да викаш смешник на друг точно ти е наистина забавно...

преди 1 минута, г-н Велев написа:

Свършиха ли ти картинките?

Казах ти да не пишеш и да се издаваш колко си глупав и малко луд.

Изчакай малко, защото в НПО соросоидния център им се е скапал нещо фотошопа и не могат да правят колажи на Путин :)

Замина ли в Расия или като всяко мекере се криеш в кокошарника 

Може да бъде изображение с 5 души и текст, който гласи 'Bb3paжAaHe gettyimages he Washington Post 1240165429 Tam6yKTy'

преди 4 минути, MZ/X написа:

Въпрос 1: Каква е изгодата на България Русия да бъде унищожена? Печелим ли нещо въобще като държава, като народ, ако това се някак си все пак се случи?

Русия е ЗЛО, виж историята поне от 1917г. Думата Демон и подобни, при квалификацията на другите (врага), я използват хора като Дугин и КГБейците в расо, унищожили религиозната вяра на руснаците. Никой не желае да унищожи Русия, но шахматиста мислещ ходове напред , прави каквото може по въпроса. Хайде измедитирай следващата безсмислена опорка.

преди 10 минути, Coco1 написа:

Като ватник някой може да вземе насериозно единствено като започнеш да ни пишеш от Расия

Ех, Коко Уан,
Ах, колко си ....
.......

Посветил съм ти цяло лично стихотворение, потърси го назад в темата ...

току-що, MZ/X написа:

Ех, Коко Уан,
Ах колко си ....
.......

Посветил съм ти цяло лично стихотворение, потърси го назад в темата ...

Айде като го пратиш от Расия ше го потърсим

преди 3 минути, andiay написа:

Разбери бре пустиняче, за миризмата не са ти виновни други...

Къпи се редовно и ще видиш как миризмата ще изчезне....

Охарактеризирам и се аргументирам....

Няма обиди...

Без значение за какъв пол става дума...

Казах ти, не ми пука как ме възприемат пустиняците....

Кеф ти е да ме смяташ за страхлива мишка, твоя работа...

Факт е, че когато имаше на няколко пъти възможност да докажеш това, полагайки минимални усилия, не посмя да го направиш...

Оправданието ти е с гадателски ти способности, които много отдавна стана ясно, че всъщност не притежаваш....

Ето това вече е обидна квалификация от твоя страна...

Както и към редица други потребители....

Но... нормално поведение за пустиняк...

Тази снимка не е романтична, бре Шушко...

Имам и романтични снимки, но те не ви засягат...

Показвам на душицата кое ме прави радостен мен...

Нищо че си тотално "високочел" това не пречи да си пустиняк,...

И това е така, защото си почтинищонечел, а това което си чел, не си разбрал...

Отговарям на това, което ми пишите....

Да викаш смешник на друг точно ти е наистина забавно...

Не ми е кеф да те смятам. Ти си доказана страхлива мишка. Изключително душевно нечистоплътна, видно от писанията ти в темата. Това че не си такава и физически, са само твои съмнителни твърдения. С оглед процента неверни неща които пишеш в темата с малък процент вероятност. Фактите Матросов, фактите. Е ти се хвърляш само на виртуалната барикада, щото за истинската се иска сърце и кураж. Нещо което никога не си знаел какво е.

преди 7 минути, Coco1 написа:

Замина ли в Расия или като всяко мекере се криеш в кокошарника 

Може да бъде изображение с 5 души и текст, който гласи 'Bb3paжAaHe gettyimages he Washington Post 1240165429 Tam6yKTy'

Прасчо,прощавай,но няма град ТАмбукту...Градът е ТИмбукту и се намира в Мали...

преди 3 часа, miro20 написа:

дето военния министър тогава на ДНР Игор Стрелков се оплаква че не може да намери 1000 човека от 4.5млн население

След като вече е имало 40 000 в цял Донбас, не е могъл да намери веднага още 1000 в конкретният регион :)

Издишаш, г-н Насраний. Една опорка не ти остана която да не е пробита, оборена или опровергана :)

преди 1 минута, Лудият Учен написа:

Прасчо,прощавай,но няма град ТАмбукту...Градът е ТИмбукту и се намира в Мали...

Затова си лудият соц учен

преди 3 часа, bigiadri написа:

защото си от балшая страна ,РАШИСКИ ТРОЛ .

За теб всеки е "рашистки трол". Няма да забарвя как дори и Наркоман Еленски определи за такъв.

Тези тролове сега с теб в стаята ли са?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.