Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Имаше 40 000. Ти колко искаш да има?

Алцхаймер, не аз, Игор Стрелов ти обясни че няма такива доброволци , и даже ти изброява  десеттината там дето се явили, как после бягали :) 

Тези 40 или 100 хил са рашистка кадрова армия , спецназ и всякакви такива.

преди 9 минути, ivottoshev написа:

И в България на демократичен вот през 1990 г., победата беше за комунистите. По твоята логика - щом народът се е произнесъл един път всичко след това е нелигитимно, и е трябвало да си останем комунистическа държава завинаги, така ли?

Някой да е влязъл в България с тежковъоръжени войски  ,сопецназ и т.н. да ни цепи държавата , че не се сещам ??

днес май биеш рекорди по тъпизми :) 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

При последните атаки руските ракети "Калибър" започнаха да променят посоката си, да маневрират, да летят в кръг.

В това няма нищо странно. Според леля Урсула фон дер Лайен те имат микрочипове от перални машини. Така че не е изненадващо, че те летят в кръг - очевидно цикълът на сушене е започнал.

https://t.me/ukraine_watch/6633

преди 10 часа, Киро Н. написа:

Косенце

Кинжалите и Калибрите минаха, сега тръгнаха Геранките, след това ще има още две вълни.

Утре ще пуснем две три снимки

На този ден, преди време, САЩ унищожиха Япония с атом. Оправдават се, че иначе е щяло да има повече жертви.

По тази логика Русия може да реши да пусне един малчуган над Украйна. 

преди 14 минути, miro20 написа:

Тези 40 или 100 хил са рашистка кадрова армия , спецназ и всякакви такива.

Дали ще ги наречеш "рашистка кадрова армия", "Рицари-джедаи" или "извънземни" е без значение. Фактът е че те са били местни доброволци, несъгласни с политиката на нацисткият режим в Киев! 

преди 15 минути, miro20 написа:

Някой да е влязъл в България с тежковъоръжени войски  ,сопецназ и т.н. да ни цепи държавата , че не се сещам ??

Това какво общо има с Октомврийската революция?

През 1990г. народът в България се е произнесъл, през 1991г. народът в Донбас се е произнесъл. За България приемаш да има промени в нагласите от тогава до сега, за Донбас не приемаш такова нещо. Е, що така?

Миро

кефя се толкова колкото вие на палестинските успехи на страна 404

Освен това прогнозата ми се сбъдва - великото пво свалило 53% - смело вървим към 40.

Остави Стрелков на мира - авантюрист, наглец, глупак който е в ареста и скоро ще замине в психиатрична клиника.

Набии си в главата че хората които след като едни скапаняци запалиха автобус с баби и дедки ходили на протест са били под афект но достатъчно съобразителни да влязат в база за запасняци и да се снабдят.

Лично съм бракувал такъв склад. Вътре имаше от винтовки до 23мм оръдия.

Но да пратиш редовна група на ВВС да ги бомби в 12ч на обяд е адекватна съпротива срещу метежи - така ли разбираш нещата.

Млъкнете най накрая и се примирете. След 2-3 месеца медиийна обработка Украйна ще свали гащите. БИТИ СТЕ И НИКАКВИ НОМЕРА НЯМА ДА ПРОМЕНЯТ СИТУАЦИЯТА .  

Умрях от кеф как МАГАТЕ го наби до средата на великия водач.

Законно, незаконно, недемократично рашистко , ватнишко ала бала - МЛЪКНЕТЕ  все едно и също или измислете велика победа

ПП

В су-34м има микровълнова и вакумна тоалетна. 

Я да пусна текста на една ватенка - малко да млъкнете.

Диалог със сайта на „Свободна Европа“.
В днешният им бюлетин Иван Бедров пише:
Досега не се беше случвало, но ето че стана: страна от Съвета за сигурност на ООН нападна съседна държава, а си остана в ООН. Остана и като постоянен член на Съвета за сигурност, даже го оглави. Няма ли да има край всичко това?
Аз коментирах неговото изявление ето как :
Г-н Бедров, Имайте малко срам. САЩ нападнаха Сърбия и Ирак без решение на Съвета за Сигурност, а мога и да ви изброя и други държави. Неук ли сте, или просто купен да говорите срещу Русия.

Антон Гицов
Отговори ми Татяна Ваксберг, главен редактор на българската секция на „Свобоодна Европа“:
Това писмо на читател ни подсеща какъв експлейнър не сме правили: защо агресията на Русия в Украйна е различна от бомбардирането на Белград и от войната в Ирак. Отне ми три такта, за да му схвана логиката, мисля си, че е добре да има експлейнър.
А аз и писах:

Татяна
Защо употребявате думата експлейнър- такава дума в българския език няма? Девет години съм живял и работил в САЩ като дипломат и повече ото 20 години в Лондон и никога по никакъв повод не употребявам чуждици.
Всъщност наистина има разлика между руската военна операция срещу Украйна и нападението и бомбардировките на САЩ срещу Ирак и Сърбия. Причинеата за руската атресия, както е традиционно да се казва, e че Русия/Путин още през 2007 г. предупредиха, че няма да приемат Украйна да стане член на НАТО, означаващо бази на САЩ/НАТО близо зо руско/украйнската граница, откъето цялата територия на Русия става уязвима за ядрен удар в рамките на половин час. Това означава, след това с Русия да се води политика отпозиция на силата. Това една велика сила не може да си го позволи. така беше през 1962 г., когато Кенеди предупреди, че ще нападне Куба, ако не се изтегли съветската база. Всъщност това не е само мое мнение- - това е и мнение на редица американски и западни наблюдатели, които са независими и не са издръжка на някоя велика сила.

И ето как ми отговори тя:
Благодарим за обратната връзка. Ще обърнем внимание и на случая с Куба.
Интересно какъв „експлейнер“ ще ни даде „Свободна Европа“ Възнамерявала е г-жа Ваксберг да ни „експлейнват“, че „руската агресия“ не може да се сравнява с американсаката, а не знаят за кубинската криза от 1962г. Като по- прочетат, какво ли ще измъдрят“. Вероятно ще си претраят или ще изръсят някаква небивалица.

преди 1 час, ruraru написа:

На този ден, преди време, САЩ унищожиха Япония с атом. Оправдават се, че иначе е щяло да има повече жертви.

Ако им стиска да пускат.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Ако им стиска да пускат.

Не думай.    Много украино-руснаци има там.    От смесените бракове май са още  над 12 милиона души.  Защо да ги убиват?

преди 1 час, ruraru написа:

Когато заимаш нещо различно от чугун можеш да правиш аналогии между спрелите недоразвити комуняги и останалия цивилизован свят.

преди 2 часа, miro20 написа:

Нещо не си разбрал - това просто събира и пуска друг вид бомби-така наречените "мръсни" бомби. Все пак да не забравяме че преди няколко години самая могучая патентова или щеше да го прави танк стреляш с екскременти. Имаше и дори интервю с автора.

преди 14 часа, г-н Велев написа:

Свършиха ли ти картинките?

Хайде чакат те да те видят знаеш ли от коя страна се държи калашника ,мухлясала ВАТА

Screenshot2023-08-06115658.png.3f6969b25ea07239a2a366d59993a722.png

преди 2 часа, attj написа:

Не думай.    Много украино-руснаци има там.    От смесените бракове май са още  над 12 милиона души.  Защо да ги убиват?

Ма питай рурару, защо ме питаш мен?

С макстън сте много странни хора в това отношение.

преди 30 минути, Киро Н. написа:

Точно така Косьо

Страшна мъка - няма перемога

А.на летището на Щорм Шадоу

IMG_20230806_125049_804.thumb.jpg.fef20b583952eb8a187abc463e02ae1f.jpg

IMG_20230806_124356_620.jpg

Де***ба. Защо ги свалят върху детски площадки, имат ли акъл?

Смятам че групата би харесала това :

https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sabota-i-nedelia/razuznavach-1-na-ukrajna-pred-btv-da-prinudjat-kam-mir-ukrainskija-narod-njama-da-uspejat.html

Изслушайте го внимателно -но в НИКАКЪВ случай не го показвайте на онзи дето пее/не пее в хора че ей сега ще запали фитила на ракетите. И на баба Корни не го показвайте че това с нито един патрон за украйна малко се изтърка вече..

На тоя му целиха бюрото с Кинжал - истински социопат

За съжаление се размина с главобол 

преди 26 минути, Киро Н. написа:

На тоя му целиха бюрото с Кинжал - истински социопат

За съжаление се размина с главобол 

Да бре, все забравям че това е 12-тия му двойник. Ама защо вика ви толкова много ни давате и дори увеличавате производството си заради нас. Сигурно си е загубил ума от този удар по главата - е случва се..

Официално - това складче ми става фаворит в класа си:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.