Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, ruraru написа:

На този ден през 1945 г. САЩ хвърлят атомната бомба върху Хирошима, град с 350 000 души, почти всички цивилни. Варварската и безпрецедентна ядрена атака нямаше военно оправдание. Но имаше империалистическа цел - да се подчини останалият свят. Бомбардировката в Нагасаки последва три дни по-късно.

По-долу има снимка на младо японско момче с малкото му братче, убито от американската атомна бомба.

jap.jpg.ad786dcc4e62bc1cbdcdd6367fee2df6.jpg

САЩ вече бяха унищожили 60 други японски града, използвайки друго нехуманно оръжие: огнени бомби. Тъй като домовете в Япония бяха направени от дърво, беше лесно да се унищожат цели градове със запалителни бомби. Американската армия използва огнени „бомби“ - запалителни касетъчни бомби, за да избие един милион жени и деца.

Та това са САЩ.

Помисли си, какво ще стане с масква! И с всички ватенки!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, Митко Вълчев написа:

Дъгейско жалко пустиняче. Пустиняк е думичка, която може да се използва за всеки с твоя характер и манталитет, независимо от кой край на планетата е. Докато дъгейско, показва само и единствено териториалната принадлежност на галфона удостоен с това название. В случая твоята. Хайде аирлия да е и все така неадекватен да си, да правиш смях у форума.

Уфф, да си немаш работа с пустиняк...

Ако разбираше, какво четеш, щеше да си схванал, че не ми казваш нищо ново...

Както казах по-рано, пустиняк е дума характерна за твоя край, с която дума  хората там охарактеризират индивиди като теб....

Никога не съм твърдял, че така наричат всеки жител на твоя регион....

Ей на, дори днес посочих, че провадийското ти другарче е заедно с теб в топ 10 на пустиняците...

Както казах, "дъ ге" няма нищо общо с Плевен, ползва се само от селяндури, не от плевенчани, а пустиняците като теб, вярват, че това е характерно за плевенския говор...

Разбирам и че с "Дъгейче", отново се пробваш да ме обидиш на сексуална ориентация, но то затуй си пустиняк, защото нимой да схващаш нищо...

Няма как да ме обидиш, пустиняче, за разлика от теб съм напълно наясно с половата и сексуалната си ориентация и тъпите ти опити предизвикват само присмех...

Не ползвай думата неадекватен към друг, при условие, че многократно ти бе доказано, че си неадекватен по всяка произволна тема...

И няма как да е другояче, при условие, че си необразован, умствено недоразвит комплексар, сиреч пустиняк...

На такива като теб, по моя край им викат "селския Иванушка"...

Явно си личи, че конкретната тема, която уж много държиш да опазваш "чиста", изобщо не те вълнува, щом продължаваш с тъпите си постове към мен...

Не че постовете ти към другите са нещо коренно различно...

Опитваш се да си премериш нещото, вярвайки, че във виртуала няма да се разбере, че си евнух...

Нъл тъй, бивш "Гений" виртуален, пустиняк реален?

Е, сбъркал си във вярата си, личи ти, че няма какво да мериш с никой...

Както казах, мен това не ме бърка, темата ми е безразлична отдавна, а не крия, че ми е кеф да карам пустиняци като теб сами да доказват, че са "импотентни евнуси"....

Пустиняк си роден, пустиняк ще си отидеш...

Природа...

преди 14 часа, BANKATA написа:

Защо не цитираш какво са се договорили?

Щото не ви отърва нали ?

Италиянците са публикували интересна новина (20:32)

https://www.corriere.it/esteri/diretta-live/23_agosto_05/ucraina-russia-notizie-oggi-attacco-droni-stretto-kerch-danneggiata-petroliera-mosca-782fdb2a-3307-11ee-992a-f12abc3cf425.shtml

Ми, да коментираме!

Участниците в срещата за мир в Украйна в Джеда се договориха да продължат консултациите

Според мен резултата е едно голямо нищо.

А според теб?

преди 12 часа, miro20 написа:

С интерес наблюдавам как рашистките пропагандатори/ки се гърчат цял ден че и от вчера сипейки огън и жлъч заради конференцията в СА

Бандеровците се гърчат, а вероятно не се чувстват добре и техните покровители.     Украйна не само е страна, в която се води война, но и ще бъде евентуално петият по големина член на ЕС по брой на населението преди конфликта и най-бедният, което ще се отрази сериозно на начина, по който ще се разпределят бюджетите в Европа.    Защо въобще да плащаме на хохли насила да бандеризират казаци?   Заради конфликта си тези заслужават никога да не бъдат приемани в ЕС и в НАТО.   Не е нужно да горим всички заедно  заради някакви самозабравили се националисти в Киев.      Сега ще се гърчиш ли нещо смислено да ми отговориш?   

преди 26 минути, M.Николов написа:

Ми, да коментираме!

Участниците в срещата за мир в Украйна в Джеда се договориха да продължат консултациите

Според мен резултата е едно голямо нищо.

А според теб?

Пише точно това което написах по-рано.

Да се зачита териториалната цялост на Украйна.

преди 9 минути, BANKATA написа:

Да се зачита териториалната цялост на Украйна.

Участниците в срещата за мир в Украйна в Джеда се договориха да продължат консултациите - обаче по никакъв начин там  не споменават, че военните операции се водят във вековни земи на донски и запорожски казаци.    Това обезсмисля консултациите и ги превръща в ненужна глупост.  Такива са руските оценки.

преди 4 минути, bioid написа:

Няма значение какво са се договорили.

Ами те нищо не са договорили.   Вътрешноукраинският конфликт вещае риск за нова световна война - защото в същия са се включили външни сили.   Доналд Тръмп ли трябва да го казва това  на  всички?   

преди 9 часа, andiay написа:

Уфф, да си немаш работа с пустиняк...

Ако разбираше, какво четеш, щеше да си схванал, че не ми казваш нищо ново...

Както казах по-рано, пустиняк е дума характерна за твоя край, с която дума  хората там охарактеризират индивиди като теб....

Никога не съм твърдял, че така наричат всеки жител на твоя регион....

Ей на, дори днес посочих, че провадийското ти другарче е заедно с теб в топ 10 на пустиняците...

Както казах, "дъ ге" няма нищо общо с Плевен, ползва се само от селяндури, не от плевенчани, а пустиняците като теб, вярват, че това е характерно за плевенския говор...

Разбирам и че с "Дъгейче", отново се пробваш да ме обидиш на сексуална ориентация, но то затуй си пустиняк, защото нимой да схващаш нищо...

Няма как да ме обидиш, пустиняче, за разлика от теб съм напълно наясно с половата и сексуалната си ориентация и тъпите ти опити предизвикват само присмех...

Не ползвай думата неадекватен към друг, при условие, че многократно ти бе доказано, че си неадекватен по всяка произволна тема...

И няма как да е другояче, при условие, че си необразован, умствено недоразвит комплексар, сиреч пустиняк...

На такива като теб, по моя край им викат "селския Иванушка"...

Явно си личи, че конкретната тема, която уж много държиш да опазваш "чиста", изобщо не те вълнува, щом продължаваш с тъпите си постове към мен...

Не че постовете ти към другите са нещо коренно различно...

Опитваш се да си премериш нещото, вярвайки, че във виртуала няма да се разбере, че си евнух...

Нъл тъй, бивш "Гений" виртуален, пустиняк реален?

Е, сбъркал си във вярата си, личи ти, че няма какво да мериш с никой...

Както казах, мен това не ме бърка, темата ми е безразлична отдавна, а не крия, че ми е кеф да карам пустиняци като теб сами да доказват, че са "импотентни евнуси"....

Природа...

Жалко, страхливо дъгейско пустиняче увеличило си дължината на безсмислиците си, тоест пак влизаш в защитно авариен режим Глупи. Не пиша по темата, само с тебе нищожество, можеш да провериш. Като явно това е целта ти Матросов, да изместваш същността и, дори с цената да стане ясно каква противна сволоч и гнусна ватенка си .

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Жалко, страхливо дъгейско пустиняче увеличило си дължината на безсмислиците си, тоест пак влизаш в защитно авариен режим Глупи. Не пиша по темата, само с тебе нищожество, можеш да провериш. Като явно това е целта ти Матросов, да изместваш същността и, дори с цената да стане ясно каква противна сволоч и гнусна ватенка си .

Уфф, да си нямаш работа с пустиняк....

Поста е по-дълъг, за да може да го разбере и пустиняк...

Но... ти си пустиняшки пустиняк, не мое да схващаш...

"Явно", "Ако аз - ти щеше"... казах ти - и за врачка не ставаш....

Да ти цитирам ли последните ти постове към други потребители, за да докажа, че нито един не е по темата, а всички съдържат само обидни кфалификации?

Какъвто ти е и първия изобщо в темата и почти всеки следващ....

Шуши иска да си мери шушулката и поне във виртуала да я представи за колец...

Ма нъцки, нимой да скриеш, че си импотентен евнух....

Природа...

П.С. Не ползвай думи, които не разбираш...

Глупи не е това, което всестранно гладката ти глава смята...

Само с копиране на чужди думи не става, требе и акъл, а природата е решила да не го притежаваш...

https://www.actualno.com/europe/danni-za-desetki-ubiti-rusnaci-ot-tjahna-artilerija-skypa-burokracija-video-news_2029812.html после очакваме,  да са нещо различно от дебили подкрепящите ги БГ ватници.

преди 8 минути, andiay написа:

Уфф, да си нямаш работа с пустиняк....

Поста е по-дълъг, за да може да го разбере и пустиняк...

Но... ти си пустиняшки пустиняк, не мое да схващаш...

"Явно", "Ако аз - ти щеше"... казах ти - и за врачка не ставаш....

Да ти цитирам ли последните ти постове към други потребители, за да докажа, че нито един не е по темата, а всички съдържат само обидни кфалификации?

Какъвто ти е и първия изобщо в темата и почти всеки следващ....

Шуши иска да си мери шушулката и поне във виртуала да я представи за колец...

Ма нъцки, нимой да скриеш, че си импотентен евнух....

Природа...

П.С. Не ползвай думи, които не разбираш...

Глупи не е това, което всестранно гладката ти глава смята...

Само с копиране на чужди думи не става, требе и акъл, а природата е решила да не го притежаваш...

Мишка да си нямаш работа с пустиняк е добра идея, но какво да правя, че не мога да ви понасям противните плужеци и обичам да показвам какви жалки природни недоразумения сте(в частност особено ти). Виж ми предния пост, пуснах го преди да прочета екскремента ти на който отговарям в момента Глупи и после ми обяснявай, че има нещо общо участието ми в темата с твоето. Гнусен рашистки Трол, живеещ в когнитивен дисонанс.

При война всичко е възможно и понякога се случва.  Митко Вълчев все е като учуден.   А приема за нормално тези в Киев да бандеризират насила руски казаци?   Това обаче си е и  малоумие.    Кокончо Кокич (Прасчо)  e  Ваш лидер.

преди 6 минути, attj написа:

При война всичко е възможно и понякога се случва.  Митко Вълчев все е като учуден.   А приема за нормално тези в Киев да бандеризират насила руски казаци?   Това обаче си е и  малоумие.    Кокончо Кокич (Прасчо)  e  Ваш лидер.

Случва се да. Засега старата изпитана руска тактика "да засипем картечниците с тела" не действа, но Ватата няма да се откаже. Ама да не забравяме, че Украйна не е повече от десет пъти по малка от Русия, както е бил случаят с Финландия навремето.

преди 9 минути, attj написа:

Между другото лоботомизиран ватник, питан си десетки пъти в темата за документирано етническо насилие преди Ватата да започне да освобождава. Та чакаме пример за такова? Един поне.

преди 1 час, attj написа:

Участниците в срещата за мир в Украйна в Джеда се договориха да продължат консултациите - обаче по никакъв начин там  не споменават, че военните операции се водят във вековни земи на донски и запорожски казаци.    Това обезсмисля консултациите и ги превръща в ненужна глупост.  Такива са руските оценки.

Ми не е била там атиджето да им обясни нещата. Интересно ми е ако наистина има ад и рай , мислиш ли че има какъвто и да е шанс да си получиш четиридесетте девственика, само заради участието ти в тази тема.

преди 8 минути, Митко Вълчев написа:

Между другото лоботомизиран ватник, питан си десетки пъти в темата за документирано етническо насилие преди Ватата да започне да освобождава. Та чакаме пример за такова? Един поне.

Я кажи какви са убийците в профсъюзния дом в Одеса през 2014 година? Бандеровците ватници ли са или не са?      Мога да питам вместо Митко - например Кокончо или Миро...  Все отбор юнаци с накривени бандераци...

преди 13 минути, Митко Вълчев написа:

Мишка да си нямаш работа с пустиняк е добра идея, но какво да правя, че не мога да ви понасям противните плужеци и обичам да показвам какви жалки природни недоразумения сте(в частност особено ти). Виж ми предния пост, пуснах го преди да прочета екскремента ти на който отговарям в момента Глупи и после ми обяснявай, че има нещо общо участието ми в темата с твоето. Гнусен рашистки Трол, живеещ в когнитивен дисонанс.

Мда, пустиняка за туй е пустиняк, щото вярва, че може да изкара шушулката си за колец...

Но... единственото, което доказва е, че е импотентен евнух...

Ей ти предните седем поста към други потребители, а не към мен....

В тях няма нищо по темата, а мерене на шушулката и безпочвени обиди...

преди 15 часа, Митко Вълчев написа:

Баце на какво си? Да ти събираме за лечение?

преди 16 часа, Митко Вълчев написа:

Чай ся, кво произлезе от думите на Песков? Кръгла нула нали. Като всичко написано от теб в темата. Къде ви намират такива неадекватници ?

преди 17 часа, Митко Вълчев написа:

Ало, кирчото със специалните образователни потребности, какво следва от нещо изречено от Песков или който и да е ватник с пост? Това каква глупост е, колко страшни са руснаците, го разбраха дори хората с лека олигофрения отдавна, останаха да го вярват само безнадеждните случаи.

Тоест, цитираш мнението на непоканените ватници, а не резултатите от срещата. Което в случая е пристрастно и без значение. Големи мозъци сте Ватата, вярно нефункционални но големи.

преди 18 часа, Митко Вълчев написа:

Е аз си те асоциирам с Атидже. Но иначе да успя да разбереш, че богатирите са от киевска Рус , още преди москалите да имат държава? Или да оставя надежда, да открия при теб мозъчна дейност?

Алооо , Кирчо изживяващ се като Земята, нещо доказателство за написаното? Щото така е пълна безсмислица. Не че има друга опция за твоите твърдения в темата.

Как беше, казаците произлизат от руZките богатири? https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid05HS3gpukGpWiLdQkKRAyr6gXhGc3Qu4cLdNpTH3TGR2XWu9o4RPAokhfWBvJ8CdWl&id=100001193995783 бате да те питам лоботомизираха ли те или си така по рождение?

на 5.08.2023 г. в 19:10, Митко Вълчев написа:

Наминах да видя форумната вата, все още ли е измета и утайката на обществото ни. Ами все така продължавате да доказвате, че дъно за русоробските продажници няма и ще копате, докато бликне руска септична канализация и да ни издави всичките.

Това са ти писаниците по темата, пустиняче...

И защо лъжеш, ако не можеше да траеш плужеци, то отдавна да бе прибягнал до самоубийство....

А ти даже се харесваш, нищо че и вътрешно и външно си обикновен плужек, сиреч гол охлюв....

Единственото природно недоразумение, което убедително си доказал, че е 100% такова, си самият ти...

Природа....

Роден пустиняк, цял живот пустиняк....

Добро утро, червеноармейци!

Близки срещи от третия вид:

Малко забавно от Беларус - едно оръдие стана самоходно рязко:

Другите от батареята му викали вече оръдието-беглец.

преди 6 минути, attj написа:

Я кажи какви са убийците в профсъюзния дом в Одеса през 2014 година? Бандеровците ватници ли са или не са?      Мога да питам вместо Митко - например Кокончо или Миро...  Все отбор юнаци с накривени бандераци...

Я кажи същността на случая в профсъюзния дом. Националисти украинци нападнаха мирни рускоезични ли? Скоро не си писал за Иван Милев, що бе Ати? Смъртта на колко милиона може да оправдае този провокиран от руските служби случай? Наясно ли си дори ти, че огромната част от жертвите са освобождаваните рускоезични. Ясно е, че да си на тази позиция няма как да си умен човек, нито добър, но доставя ли ти удоволствие да се правиш на още по глупав и да загърбиш всичко човешко? Въпроса ми не е риторичен, интересно ми е как работи психиката на редовия ватник.

Митко, слагай една ватенка и нещо отивай да работиш, та да разбереш истините.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.