Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Пак е обсъждан мирния план на Зеленски, в основата на който стои искането мирът да започне едва когато руските сили се изтеглят напълно.   Пак  няколко страни от БРИКС са заявили, че не  приемат украинският мирен план.  Приемливо ли е украинци да бандеризират насила казаци???    

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 25 минути, Киро Н. написа:

Пак до тиквите

Възприет е модела за мир БЕЗ УЧАСТИЕ на засегнатите страни

Тоест Корейски модел 

ПП

Newreddragon

Идеята е да удрят когато си поискат а не когато мине случайно.

Тъп си като гъдулка приятел. Няма лошо.

Незасегнатата страна леко се обиди:

Сред участниците в срещата са: Украйна, САЩ, Великобритания, Германия, Бразилия, Южна Африка, Индонезия и др. Китай потвърди участието си предния ден и също присъства на срещата.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/world/2023/08/05/v-djeda-pregovariat-za-krai-na-voinata.578674

Модела да се не се окаже съветски? Като с летищата дето по 3 пъти ги минават?

преди 1 час, Киро Н. написа:

Удара на Геранка успех ли е ? Значи руснаците имат по 20 дневно плюс 10 ланцета

Ами пак наблягам на разликите - украинските удари громят военни складове, мостовете които са основни артерии за военната логистика , малко жестоко , но оня ден изпепелиха към 200 "плажуващи" рашисти които пак имаха неблагоразумието да се струпат на открито и то до морето , и т.н.   а рашистите последно ударили център за кръвопреливане, болници , изцяло жилищни блокове,  а за да изнудват както всеки уважаващ се терорист - гърмят и зърнени силози и морски  портове /където се крият рзбира се западни инструктори, наемници и нацисти/   , за да изнудват и предизвикват кризи.

това е разликата .

преди 2 часа, BANKATA написа:

Щото не ви отърва нали ?

С интерес наблюдавам как рашистките пропагандатори/ки се гърчат цял ден че и от вчера сипейки огън и жлъч заради конференцията в СА

:popcorn2:

преди 14 минути, miro20 написа:

това е разликата .

Е то какво ти казват украинците е абсолютна чиста монета.

п.с. Забрави да напишеш към жилищните блокове, че са цивилни.

преди 14 минути, miro20 написа:

С интерес наблюдавам как рашистките пропагандатори/ки се гърчат цял ден че и от вчера сипейки огън и жлъч заради конференцията в СА

Там нещо интересно ли се случва? Освен, че набиват канчето на плана на Еленски? Следващ кръг от преговори ще има след консултации между Саудитска арабия и Русия. Делегацията на Украйна малко била против това, но  пък всички останали са се съгласили на това. Това ако не е набиване на канче няма какво друго да е.

преди 3 минути, maxthon написа:

Е то какво ти казват украинците е абсолютна чиста монета.

п.с. Забрави да напишеш към жилищните блокове, че са цивилни.

Там нещо интересно ли се случва? Освен, че набиват канчето на плана на Еленски?

Зрънчо сервират ли на срещата? Предполагам че си там -вземи едно навръщане - знаеш защо..Няма да откажа и на нещо по-силно, но едва ли има алкохол.

преди 21 минути, maxthon написа:

Там нещо интересно ли се случва? Освен, че набиват канчето на плана на Еленски? Следващ кръг от преговори ще има след консултации между Саудитска арабия и Русия. Делегацията на Украйна малко била против това, но  пък всички останали са се съгласили на това. Това ако не е набиване на канче няма какво друго да е.

Миро и преценки.   Това не е вездесъщият Кокончо Кокич и Прасчо...    Сега Зельо ще продължи да обикаля с хвърчилото си и да проси още пари и оръжия.     Май още се ослушват в НАТО  за исканите милиарди за разминиране.  Погинаха им Леопардите, Брадлитата и разни други...  Нищо не може да прелита над минни полета, дори и препоръките от миролюбивия алианс  НАТО.

Странна работа Миро

Зеленяка си е в Киев, как не е отишъл да пие един чай с кардамон.

Странна работа, странна

И с оръжието за тая година е приключено.

Колкото - толкова

А той го хаби по разни мостове и паланки

преди 1 минута, Киро Н. написа:

Странна работа Миро

Зеленяка си е в Киев, как не е отишъл да пие един чай с кардамон.

Странна работа, странна

А нормално - те не са засегната страна.:)

Вони ли ви на безаналогова православният:

F23Bl_JWcAEPVqH?format=jpg&name=large

F23Bl_WWoAAmd4d?format=jpg&name=large

преди 2 часа, kosyo написа:

Да, както обичам да казвам и на мойто бъди от Зрънчо - ако намериш същата снимка от преди в про-руски канал - "пичелиш". А то ясно че на вносна, ама от къде излитат като както каза моето евентуално новo бъди(старото се бъгна нещо) след като ги избомбиха зверски по няколко пъти с къде какво има?

Ей са съм фукнал да доказвам че няма нещо, което първо ти трябва да докажеш, че го има.

Напомням – на твоята снимка не е ясно, удареният танк руски ли е или укр.

преди 1 минута, Мърдокс написа:

Ей са съм фукнал да доказвам че няма нещо, което първо ти трябва да докажеш, че го има.

Напомням – на твоята снимка не е ясно, удареният танк руски ли е или укр.

Аз да съм казал че го има ? Ми не - то авиация нямат, ПВО няма,, нищо няма. и държава нямат. Само малко металом им се намира като на снимката.

На това съм цвилил от смях:

F23lSxTWEAE1AlF?format=png&name=small

преди 5 минути, kosyo написа:

Аз да съм казал че го има ? Ми не - то авиация нямат, ПВО няма,, нищо няма. и държава нямат. Само малко металом им се намира като на снимката.

На това съм цвилил от смях:

F23lSxTWEAE1AlF?format=png&name=small

Ти може да си цвилиш, но аз хич надавам ухо на некви текстове без указание/препратка към източника.

Пуснал си неква картинка на текст, като много по-лесно е да се даде препратката към оригинала на този текст, отколкото от него да се прави картинка и после публикува. Пуркуа?

То ест подозрението, че този текст не е автентичен/авторски, е 99%. (Тази фраза е евфемизъм на думата "лъжа")

преди 10 минути, Мърдокс написа:

Ти може да си цвилиш, но аз хич надавам ухо на некви текстове без указание/препратка към източника.

Пуснал си неква картинка на текст, като много по-лесно е да се даде препратката към оригинала на този текст, отколкото от него да се прави картинка и после публикува. Пуркуа?

То ест подозрението, че този текст не е автентичен/авторски, е 99%. (Тази фраза е евфемизъм на думата "лъжа")

Лъжата:

Обърни внимание на всичкото детайли че обикновено ги пропускате:)

Докато се чудиш да вкарам още една лъжа ,а?

Нещо гори добре в някакво село Коробки :

https://twitter.com/NOELreports/status/1688262640785596416?s=20

Сигурно е "Burning man", де

преди 11 минути, kosyo написа:

Лъжата:

Обърни внимание на всичкото детайли че обикновено ги пропускате:)

Моля да ми ги разясниш, щото в този матрял нито руски танк виждам, нито "направление Купянск", нито доказателство, че снимката е от тези дни, а не от година назад, примерно?

Моля да ми ги разясниш, щото в този матрял нито руски танк виждам, нито "направление Купянск", нито доказателство, че снимката е от тези дни, а не от година назад, примерно?

Знаех си че ще пропуснеш детайлите- хайде още веднъж прегледай всичко което пише там.

преди 7 минути, kosyo написа:

Знаех си че ще пропуснеш детайлите- хайде още веднъж прегледай всичко което пише там.

Ако твърдиш нещо, например че под вола има теле, не аз ще фукна да търся под вола теле, а ти трябва да ми го доведеш.

Казано иначе, тежестта на доказателството лежи върху твърдещата страна. С което и почнах спора, прочее.

току-що, Мърдокс написа:

Ако твърдиш нещо, например че под вола има теле, не аз ще фукна да търся под вола тиле, а ти трябва да ми го доведеш.

Казано иначе, тежестта на доказателството лежи върху твърдещата страна. С което и почнах почнах спора, прочее.

Виж сега то това да разгледаш детайлите не е много сложно, още повече да ги осмислиш. Но не знам защо на вашия отбор не ви се отдава...А за телето - ми то май е в клетката - не го ли виждаш вече?

преди 10 минути, kosyo написа:

Виж сега то това да разгледаш детайлите не е много сложно, още повече да ги осмислиш. Но не знам защо на вашия отбор не ви се отдава...А за телето - ми то май е в клетката - не го ли виждаш вече?

С четвъртия ти и пореден празен отговор търпението ми към теб се изчерпа и няма да си губя времето с теб; улево, празноглавец!

С четвъртия ти празен отговор търпението ми към теб се изчерпа; улево, празноглавец!

Е то като отказваш да прочетеш цялата нишка с всичките отговори и да ги синтезираш в някаква читав извод - така се получава...

Надявам се следващия да е по-устойчив

Един "неиденфициран" дрон блъска "неиденфициран" камион:

Резултата обаче е иденфициран :)

преди 4 часа, andiay написа:

Уфф, с пустиняк да си нямаш работа...

За четвърти път....

Отговарям единствено на това, което ми пишете....

Сега разяснения като за бавноразвиващ пустиняк (в твоя случай безвъзвратно умствено недоразвит)....

Смисъла на това просто изречение е - каквото пишете към мен, това получавате от мен....

Не желаеш да ти доказвам, че си пустиняк - не ме цитираш или споменаваш...

Опитваш да се правиш на Мъжъ - доказвам, че си неграмотен комплексиран пустиняк...

Епитетите "страхливо човеченце", "гнусна мишка" и т.н. от твоята уста звучат смехотворно...

Както казах, беше ти дадена нееднократна възможност да провериш тези си предположения и евентуално да ги докажеш...

Но... ти се скри като плъшок пред котка и се оправда с "гадателските" си способности...

"Ако бях - ти щеше да"...

Типично за пустиняк, който не е уверен в себе си....

Няма "ако аз - ти щеше да"....

На който му стиска играе до края, а не се оправдава....

И... един афоризъм подкрепящ думите ми... 

"Ако искаш да свършиш нещо - намираш начин, ако не искаш - намираш оправдание"....

Е, ти нонстоп си намираше оправдание...

Защото всъщност не ти стиска, нямаш "топки", дълбоко в себе си разбираш, че не е случайно цял живот да те наричат пустиняк, мхм...

Е, надявам се, че бях изчерпателно ясен....

По-опростено не мога да ти го кажа...

Както казах, не ме бърка да отговарям на типичните ти тъпи постове към мен...

Нито ме бърка и да чета простотиите ти....

Ти решаваш дали ще продължи "цапането" на любимата ти тема, чрез която си решил, че можеш да се представиш за нещо друго от това което си - неграмотен комплексиран селски пустиняк...

Дъгейско жалко пустиняче. Пустиняк е думичка, която може да се използва за всеки с твоя характер и манталитет, независимо от кой край на планетата е. Докато дъгейско, показва само и единствено териториалната принадлежност на галфона удостоен с това название. В случая твоята. Хайде аирлия да е и все така неадекватен да си, да правиш смях у форума.

На този ден през 1945 г. САЩ хвърлят атомната бомба върху Хирошима, град с 350 000 души, почти всички цивилни. Варварската и безпрецедентна ядрена атака нямаше военно оправдание. Но имаше империалистическа цел - да се подчини останалият свят. Бомбардировката в Нагасаки последва три дни по-късно.

По-долу има снимка на младо японско момче с малкото му братче, убито от американската атомна бомба.

jap.jpg.ad786dcc4e62bc1cbdcdd6367fee2df6.jpg

САЩ вече бяха унищожили 60 други японски града, използвайки друго нехуманно оръжие: огнени бомби. Тъй като домовете в Япония бяха направени от дърво, беше лесно да се унищожат цели градове със запалителни бомби. Американската армия използва огнени „бомби“ - запалителни касетъчни бомби, за да избие един милион жени и деца.

Та това са САЩ.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.